HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Daisy&&Henriette

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Jun. 06.
Posztok száma : 9
Motto : Hidd el, hogy az álmok valóra válnak. Age : 19 Titulus : ariel Foglalkozás : pszichológia szakos egyetemista Play by : katie stevens
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Daisy&&Henriette   2017-06-11, 8:11 pmKörülbelül három óra. Ennyi a terjedelme annak az intervallumnak amit alvással töltöttem az éjszaka. De hát nem tehetek róla, túl izgatott vagyok! El sem hiszem, hogy ma végre vázolhatom a csapatom számára legújabb elképzeléseimet. Na meg persze a legelső mérföldkövet is, ami még előttünk áll. Hiszen hatalmas szó az, hogy sikerült elérnem azt, hogy még ebben a tanévben kerületi versenyre vigyem a hajrálányaimat. Főleg így látatlanban, mivel a nagy részüket még eddig nem volt szerencsém gondozó, óvatos szemeimmel felmérni. De mivel a csapat túlnyomó többsége Lovell-es diák, így azt hiszem nincs okom az idegeskedésre. Bízok ugyanis a nővéreim profizmusában, illetve Laurában, akinél a minap azt hiszem - a témát - illetően elég mély nyomot hagyhattam. Remélem sikerrel jár az ötletem, és mielőbb sikerül megérdemelt helyére billentem a szurkolószakosztályt, hiszen most - a korábbi sikeréveket tekintve - igencsak el van hanyagolva.
Emlékszem, hogy Maya, a testvérem régebben csak erről tudott beszélni. A hajrálányok az ő kapitánysága idején roppant népszerűek voltak, bár igaz a diáklányaim most sem panaszkodhatnak. Mégis egy-két éve még minden annyira más volt. Más lehetett. Igaz tudom, hogy nem hozhatom vissza azokat az időket, de mégis a mostanit valahogy annak az arcképére kellene formálnom. Vagy, ha lehet, valami sokkal jobbra. Hiszen képes vagyok ebben is legyőzni Mayát.
A mai nap programját illetően küldtem egy értesítést az egész csapatnak. Megkértem a lányokat, hogy jelenjenek meg egy személyes találkozón, hiszen szeretném őket külön-külön is megismerni, illetve felmérni a tudásukat. És azt hiszem erre ez lenne a legmegfelelőbb alkalom. Az időpont egyeztetéseknél próbáltam tekintettel lenni mindenkire. Lehetőségem akadt felmérni kinek mikortól meddig van órája, vagy egyéb más elfoglaltsága, így egy üres papír órarendbe meg tudtam tervezni, bele tudtam szorítani az összes lányt és az ő időpontjukat. Mára főleg a fiatalabbakat ütemeztem be, az előkészítősöket. Külön öröm és felüdülés számomra, hogy végre újra egy Lovell-es diáktársammal találkozhatok. Persze nincs problémám a többi ház tagjaival sem, de egyszerűen teljesen más hangulat fog el, mikor egy hasonló érdeklődésű személlyel, hasonló karakterrel találom szembe magamat. Bár én még mindig azt az elvet vallom, hogy utánozhatatlan a személyem.
- Te vagy Daisy, ugye? - kezemet a homlokomhoz emelem, próbálom szemeimet kímélni az erős napsütéstől. Talán még sem volt olyan jó ötlet ebbe az időbe kinti edzést tartani.
- Henriette vagyok, az új kapitány - nyújtom felé barátságosan azt a kezemet, ami nem napellenzőként szolgál. Most, hogy végre látok is valamennyit és nem zavar az erős fény, elégedetten nézek végig a zöld pázsiton, ami még enyhén nedves a reggeli öntözések, udvarápolások miatt. - Mára csak ezt tudtam intézni, de remélem azért megfelel -

Vissza az elejére Go down
Online
avatar


Lovell előkészítő

Lovell előkészítő
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 10
Motto : Dance is the hidden language of the soul. A fit, healthy body—that is the best fashion statement. Age : 16 Titulus : Barbie doll Foglalkozás : Lovelles diák Play by : Scarlett Leithold
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy&&Henriette   2017-07-12, 3:54 pm

Emlékszem, tavaly mennyire izgatott voltam, amikor a szurkolólányok csapatába jelentkeztem. Annak ellenére, hogy egészen kicsi korom óta táncolok, úgy gondoltam, némi hátránnyal indulok a válogatásra, leginkább a fiatal korom miatt. Az akkori csapatkapitány és társai bíráló tekintete sem segített abban a pillanatban, de valahol ösztönzött is arra, hogy a legjobb formámat adjam. Így a kis bemutató végére rettenetesen boldog voltam, amikor halvány, elfojtott mosolyt véltem felfedezni az arcaikon, de fele annyira örömteli, mint amikor megtaláltam a nevem a legújabb tagok listájában.
A következő nagy akadályt, amit meg kellett ugranom, a csapatba való beilleszkedés volt. De a lányok az elvártnál is kedvesebbek voltak, az egyik pedig meg is indokolta, miért: ha tagja vagyok a szurkolócsapatnak, minden adottság bennem van, amiért a többiek tisztelhetnek. Azt hittem, hogy jó kapcsolatokat leginkább házon belül lehet kialakítani, így amikor más testvériségekhez tartozó személyek társaságába is kerültem, az remek hatással volt az önbizalmamra. Az idővel sikerült feloldódom, ami pedig abban segített, hogy bárkivel könnyűszerrel kialakítsak kapcsolatokat.
Idén talán kicsit más érzés lesz szurkolólánynak lenni - talán kellemesebb - ugyanis már nem számítok újnak, a többiek arca is ismerős. Ezen kívül történt némi változás a csapatunk felállásában – remélem, ez nem befolyásolja majd a jó hangulatot - hisz a kapitányi posztot más viszi tovább. Bizonyára meg is érdemli, hogy az élen legyen, ha őt választották meg.
Noha szerettem az előző vezérünket, semmiféle ellenszenv nincs bennem az iránt, aki átvette a helyét. Barátságos természetemnél fogva, ha mások is vevők rá, könnyen kialakulhat köztünk olyan viszony, ami remek alapokat ad a kellemes munkakörnyezethez. Így az egyetlen, amiben reménykedem, hogy az új kapitányunk is legalább annyira aranyos és lelkes lesz, mint az előző.
Hogy őszinte legyek, annyira izgatott voltam, hogy nem bírtam visszafogni magam, így minden létező közösségi médián lecsekkoltam a Henriette Maes, emellett jobban megfigyeltem, akárhányszor elhaladt mellettem a testvériségünk házában. Van benne valami, amitől az embernek jó kedve lesz – nekem legalább is biztos – és emellett még komolynak is tűnik. Ezt pedig misem bizonyítja jobban, mint az iskolai eredményei.
Amikor a mobilom kijelzőjén megjelent a megbeszélésről szóló üzenet, ajkaim automatikusan széles mosolyba görbültek. Alig vártam, hogy elkezdődjenek az edzések, hisz eddig - azokat a kevés eseteket leszámítva, amikor mindenki a vizsgaidőszakkal volt elfoglalva - jó hangulatban teltek, így igazán hiányoztak az életemből.
Az utolsó órám után már szaladok is vissza a szobámba, hogy gyors zuhanyzás után belebújjak az edzőruhámba, és amint elkészülök, indulok is a megbeszélt helyszínre. Elsőként érkezem, így ledobom magam mellé a kulacsom és megigazítom a napszemüvegem. Csodás időnk van ma, bár a túlzott napfény még lehet komoly ellenségünk. Jó ötlet volt napszemüveget hoznom.
Amikor meglátom az újdonsült csapatkapitányunkat, leveszem a kiegészítőm és a hajamba helyezem.
- Szia! Igen, én lennék! – mosolyodom el szélesen, majd elfogadom a bemutatkozás alatt, felém nyújtott kezét és megszorítom. – Szólíthatlak Heninek? – kérdem barátságosan, hogy már az elején tisztázzuk a becenevét. Volt olyan általános iskolás osztálytársam, aki az Ettie-t szerette. Furcsamód nekem mindig jettik jutottak róla eszembe, de egyszer sem tettem szóvá, hisz nem volt okom gúnyolódni vele.  
A zöldfű borította területre pillantok, amikor az Henriette tekintete is pasztázni kezdeni.
- Ne aggódj, szerinte tökéletes lesz! – jegyzem meg bátorításképpen – És biztos vagyok benne, hogy remek kapitányunk leszel, szóval tényleg nincs semmi okod aggodalomra! - Ismét széles vigyor tűnik fel arcomon, majd lehajolok, hogy felvegyem a vízzel teli kulacsom.
- A többiek mikor csatlakoznak? – kérdem pár korty frissítő után.don't act like you know me
Vissza az elejére Go down
 
Daisy&&Henriette
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daisy "Skye" Johnson /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Udvar-
Ugrás: