HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Noah Turner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Noah Turner   2012-04-21, 9:51 pm

<< NOAH ETHAN TURNER >>

A fizika olyan, mint a szex. Időnként van valami haszna is, de nem ezért csináljuk.

Születési hely és idő. Hertford (Anglia) 1994. április 10. Kor. 18 éves. Foglalkozás. tanuló. Szexuális orientáció. heteroszexuális. Szociális állapot. felső osztály. Csoport. fiú diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya: Elizabeth Houston egy orvosi rendelőben titkárnő. Sosem szerette a nagyvárosokat és a nyüzsgést, ezért nem költöztünk Londonba. Pedig igazán nem bántam volna, ha nem ragadunk ebben a lepukkant porfészekben. Ráadásul az Abbey Mountban. Mindegy. Kösz, anya! Ettől eltekintve szeretem és ő is szeretem engem, bár nem szakít rám túl sok időt. Azt hinnék, hogy egy titkárnőnek temérdek szabadideje van, de anya teadélutánokat szervez a szomszédokkal, hobbiból varrni jár és unalomból vásárol. Tipikus nő, amit nem csodálok, hisz' még csak harminchét éves. Nem épp fiatal, de nem is egy öreglány. Csodálom, hogy apa idáig bírta mellette. Elvárja, hogy tanuljak és véleménye szerint a jogi egyetemre kellene mennem... valahova máshova, tehát nem ajánlja, hogy Hertfordban ragadjak. Ezzel némileg kiengesztelt a marasztalós dolgát követően, de azt, hogy kispadra tett már gyerekkoromban is... az megbocsájthatatlan.

Apa: Xavier Turner bankigazgató. Negyven éves fejjel is úgy látja a dolgokat, mint én, azonos a világszemléletünk. Hihetetlenül intelligens és okos, kedvenc tárgya már gyerekként is a matematika és a reál tantárgyak voltak. Jól kijövünk egymással, főleg, mert kicsit őt is bosszantotta, hogy anya ennyire ragaszkodik Hertfordhoz. Apa fiatalos és most kapaszkodjanak meg, olykor még diszkókba is eljár. Szokott fenyegetőzni olyasmivel, hogy majd eljön velem valahova, de csak annyival reagáltam le, hogy akkor felkötöm magam. Szerencsére, ez idáig hatott. Nyáron jetskizni járunk le a tengerpartra, ez afféle apa-fia program és ilyenkor anya a szüleinél van, azaz nagyanyáméknál. Általában ez az év legjobb időszaka, mert apát nem érdekli, hogy alkoholizálok és cigizek. Ő megérti, hogy ebben a korban vagyok és azt kell tennem, amihez kedvemet érzem.

Testvérek:
Daniel... Istenem, hogy mennyire utálom Daniel Turnert! Piszok egy dög, főleg, mert mikor első éves voltam, kiszagolta, hogy naplót tartok és lévén, hogy vérbeli hacker és számítógépbolond, azonnal feltette az Internetre. Azóta persze már nem írok ilyesmit, amúgy sem látom már értelmét, de... lényegében egy szemétláda. Utálom és utálni is fogom, amíg csak élek. Tizenhat éves és ide, az Abbey Mountba jár ő is, mert anya szerint kizárt, hogy külön iskolában tanuljanak a fiai. A nővérem már más téma. Ő persze mehetett máshova. Daniel szeret rajtam lógni a szünetekben, hogy ezzel is idegesítsen, de általában feladja öt perc után, ugyanis tudomást sem veszek róla. Ez van, Öcsi.

Lizt imádom. Elizabeth egy végtelenül aranyos és szeretetre méltó lány, akivel bár állandóan szapuljuk egymást, mindketten tudjuk, hogy szoros a testvéri kötelék közöttünk. Régebben, mikor tizennégy vagy tizenöt éves lehettem, segített a csajozásban, gondolok én most olyanra, hogy tippeket adott, mivel vágódhatnék be nálunk, vagy néha a telefonban azt hazudta, hogy a barátnőm és lekoptatta a nem kívánatos személyeket. Idióta egy csaj, de a szívem egyik csücske az övé. Őt sosem tagadom le, tőle nem sajnálok semmit és ő az, aki bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rám. Nem rég töltötte be huszadik életévét és most Hertfordtól nem messze tanul egy főiskola jogi karán. Kollégista, szóval főként hétvégén találkozunk, amit őszintén szólva kicsit sajnálok. Mindegy, belehalni nem fogok.


Egyéb hozzátartozó: Arnold Pentham ősrégi cimborám, akit togyogós korom óta ismerek. Évfolyamtársak vagyunk, ő is itt ragadt ebben az apró faluban és őt is ebbe a zárkába dugták. Sajnálatos, néha jobban sajnálom őt, mint magamat, mert velem ellentétben, nekik nincs túl sok pénzük. Sőt, elég szakadt göncökben szokott suliba is járni, úgy hogy néha napján veszek neki néhány cuccot, de tényleg csak nagyon RITKÁN. Nem szereti sajnáltatni magát és nem szereti, ha sajnálják. A stílusunk eltérő, mégis jobban ismer engem, mint bárki más és ez fordítva is igaz. Lázadó kamasz, a nőket kerül-fordul átvágja és a végén jót nevet az egészen. Imád bulizni, imádja apámat és imád az xbox előtt rostokolni. Alapjába véve rendes gyerek, akivel mindenki kijön. Az ő szívébe aztán tényleg mindenki belefér, már ha Arnie ad nekik benne helyet.

Like,Dislike:
Like:
- zene, bár a popslágereket igyekszem mellőzni
- szénsavas üdítők, ugyanis a gyümölcsleveket nem iszom meg
- bulik, mert kizárt, hogy kihagyjam bármelyiket is
- lányok minden mennyiségben
- Jägermeister... hmm...
- túrós rétes csokoládé sziruppal
- a leendő kocsimat, egy ezüst mazda rx8-at, ami már a garázsban parkol
- Elizabethet, mert nála jobb nővér nincs a világon
- a pénzt
- apa lazaságát, mert így könnyű kijönni vele

Dislike:
× Danielt, mert egy idegesítő buzgómócsing még tizenhat évesen is
× ha Arnie xboxozik, mert olyankor képtelenség elrángatni a Tv elől
× a hazugságokat, mert azok egyedül tőlem származhatnak
× a romantikus filmeket és szerelmi drámákat
× a hosszú távú kapcsolatokat, ugyanis csak rossz vége lehet mindnek
× az akadályokat, amiket elém állítanak
× a szabályokat, amikről azt hiszik, hogy nem merném megszegni őket
× a családi összejöveteleket
× anya aggodalmaskodását
× az összes nyomorult tanárt, aki nem szimpatizál velem


The Story.....
Végig nyomakodtam a tömegen és megnéztem, mi folyik a körben, amit körülálltak. Sejthettem volna, de mikor épp matekról, teljesen lezsibbadt aggyal szabadultam ki, meg sem fordult a fejemben, hogy Daniel verekedésbe keverik egy osztálytársával. Sok mindent kinéztem volna belőle, mint például, hogy feltöri a suli számítógépét, esetleg beragasztózza a tanár székét, de hogy verekedjen? Igazából, nem tud. Satnya gyerek, sosem járt kondizni, még csak sportolni sem sportolt... illetve, nyolcadikos korában anya beíratta keringőzni, amit rühellt, de nem ellenkezhetett. A lényeg, hogy a tánc nem számított testedzésnek és világ életében gyűlölte a fizikai megterhelést. Bátran kijelenthetem, hogy a testnevelés tanárnak sem a szíve csücske. Daniel különös személyiség, főleg, mert inkább a számítógépek világában érzi jól magát. Otthon, az iskolában és nyaraláskor is. Erre nekimegy egy nála kétszer magasabb kölyöknek, mert azt hiszi, hogy laposra tudná verni. Na, ebből elég!
Odasétáltam, közben persze észrevettem haverjaimat, akik előszeretettel tapsoltak és ujjongtak, de amint megláttak, abbahagyták az éljenzést. Fagyos pillantással nyugtáztam tettüket és elhatároztam, hogy ezért még kapni fognak. Megragadtam öcsém karját és szétválasztottam a két kakaskodó tizenegyedikest. A magas gyereket is felismertem, Daniel osztálytársát, Craig-et. Hallottam már egyet s mást róla, mint például, hogy vérbeli bajkeverő. Arnie-ra emlékeztet, csak kicsit bunkóbb és ellenszenvesebb kiadásban.
- Nincs jobb dolgotok, idióták? - morrantam rájuk, mire Daniel szuszogva, gyilkos tekintettel méregette a vigyorgó Craig-et. A srác szintén lihegett, mint valami vadászkutya, de sokkal magabiztosabbnak tűnt, mint az öcsém. - Vége a műsornak, emberek! Húzás órára! - kiáltottam a tömeg felé, ami egy csalódott sóhajjal szétoszlott végül. Craig vállat vont és elkullogott.
Nem sokáig néztem a magas srácot, helyette Danielt vizsgálgattam, akinek jó alaposan bemostak. Szemöldöke felrepedt és ízléses vércsík folydogált kifelé az apró sebből. Jobban szemügyre vettem és ujjbegyemmel megérintettem, mire ő csak felszisszent és félrelökte kezemet.
- Hagyjá' már! Barom. - morogta és a zsebében kotorászott, feltételeztem zsebkendő után. Azonnal farzsebembe nyúltam és elővettem egyet. Fejéhez szorítottam.
- Jobb, ha most befogod a szád. Örülj, hogy megmentettelek egy alapos veréstől. Mégis mit gondoltál? Hogy pont Craig fölött aratsz győzelmet? - kérdeztem, miközben letöröltem a vörös csíkot arcáról.
- Mit érdekel az téged? A haverjaid is kiröhögtek. - duzzogott, pedig még csak nem is én voltam a hibás. Hát komolyan... egyszer az életben rendes voltam, erre ezt kaptam.
- Addig jó neked, amíg érdekel. Őket meg majd móresre tanítom, ne félj! Fáj? - szorítottam a sebre, mire felszisszent.
- Egy kicsit. Kösz. - elvette tőlem a zsebkendőt és többet egy szót sem váltottunk aznap. Eloldalgott, válla fölött még visszapillantott rám és eltűnt az árkádok alatt.
Még sokáig morfondíroztam rajta, hogy mi üthetett belém. Utálom Danielt, világ életemben utáltam és még soha nem akadt alkalom arra, hogy védelmére kellett volna kelnem. Mindig megoldotta a problémáit és nem kért a segítségemből. De akkor és ott, rajtam múlott a bunyó végkimenetele. És azt hiszem, jól döntöttem. Úgy gondolom, jól tettem, hogy nem hagytam sorsára. Feleszméltem, hogy már rég becsöngettek, ezért sietősre vettem lépteimet. Tudtam, hogy úgy sem büntetnének meg, legalábbis a magyar tanárom nem. Túlságosan bírja a képemet, amiért figyelek az óráin és tanulok is azokra. Valamiért, lekötnek a humán tantárgyak. Ebben az egyben különbözök apától. Ő a számok világában él, én pedig a betűk otthonába rendezkedtem be.
Felrohantam a lépcsőn, utoljára még órámra pillantottam. Valószínűleg Daniel is késett az ő órájáról, de az most nem is volt fontos. Reméltem, hogy az öt percet nem léptem át. Megálltam a terem ajtaja előtt, mély levegőt vettem és benyitottam.
- Ms. Fitzgerald... elnézést a késért.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Noah Turner   2012-04-21, 10:38 pm

Mr Turner

Ahogy az ET végére értem, egyre jobban megvilágosodtam. Tyűűű mennyi közös van bennünk. Leszámítva azt, hogy te nem vagy akkora züllött tirpák, mint én.
Viszont, nem szeretném, ha a csajok ezentúl csak rád buknának. Osztozkodás öreg...osztozkodás. Ez a békés megférés titka.
Egyébként pedig kerek, összeszedett és jó ET-t olvastam

Vissza az elejére Go down
 
Noah Turner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: