HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Melody && Ginny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2017. Jun. 02.
Posztok száma : 8
Motto : Ó, alkonyoknak könnyü vétkei: semmittevés és pillanatnyi csönd. Age : 20 Titulus : ocean soul Foglalkozás : egyetemista   :

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Melody && Ginny   2017-06-12, 7:17 pmlook at me
Mels && Ginny- Felébredt.
Számtalanszor hallottam ezt a szót, de sosem így, ilyen igazian. Százszor és százszor rohantam hozzád, de egyszer sem így, helyben hagyva az orvost… Hogy egy egész világot magam mögött tudjak minden megnyújtott lépésemmel, hogy fülemben zsongjon a nővér szava, összekapaszkodva tornacipőm minden egyes dobbanásával, és a menetszél belekapjon a vitorlaként utánam úszó hajamba, és a hűs levegő szárítsa megizzadt nyakamat, és körülöttem elmosódjon minden, s mindenki; hogy elhagyva a liftet, forduljak jobbra a kétszázhetes irányába, hová más reményvesztetten indult, de ahová engem csakis az éltetésed kísért, és hajt ezúttal is: most igazán, Mel… Most hagyom ujjaim lenyomatát a betegirányító pulton, most számolom utoljára az elszáguldó szobákat, kettő, három, mert ott, a folyosó végén te vársz rám. Mert tudd meg, Mels, sosem mondtam le rólad, én is vártam rád, hosszú perceken átsírt napokon keresztül, ágyadnál fogtam kezed, s figyeltem lélegzetvételed. Melletted ringatott álomba szíved ütemes dobbanása és élesztett éjszaka, hogy aztán ébresszen virradatkor is; öt, hat, mert mindvégig hittem benned. Mert nem végződhet másként, nincs olyan, hogy feladj valamit, hiszen sose tetted, s én nem hagytam, hogy elfelejtsd: mekkora erő lakozik benned. Emlékeztettelek rá. Küzdened kell odabenn, hogy mi küzdhessünk érted idekinn. Megígértettem veled. És te megígérted nekem.
Hét. Szilaj lendületem fékezem az ajtónál, mi résnyire fogad. S halkan beljebb lépve rajta, már tisztán emlékszem, amikor éreztem jelenléted, és tudtam, hogy velem vagy. Érezd hát most az enyémet te, és tudd, hogy veled vagyok.
- Mels…
Kócos hajam takarásából is látom kivirult arcod, megviselt égkék íriszed, de hangom elakad. Pedig, ha tudnád, mennyi gondolatom űzted most tova, hogy mennyi köszönettel tartozom neked, de csak némán az ágyadhoz megyek. Kezem óvatosan csúsztatom tiédhez, gyengéden szorítva meg, míg apró mosoly kúszik arcomra. Pedig, ha tudnád, mekkora gombóc szorul torkomon.
- Szia...
Vissza az elejére Go down
 
Melody && Ginny
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros-
Ugrás: