HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Yuri Stoyanov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Yuri Stoyanov   2017-06-12, 7:58 pm

Yuri Stoyanov
Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt.
Üdv, a nevem Yuri Stoyanov, 46 éves vagyok, 1970.11.16-án, Plovdiv-ban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem bolgár. Jelenleg tanár vagyok és a tanár csoportba tartozom. Keanu Reeves arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Nem vagyok megosztó figura, általában illik dicsekedni azzal, ha szélsőséges emberek vagyunk, de én az sem vagyok. Általában nem kerülök kínos szituációkba, nem szoktam megsértődni vagy látványosan elvonulni. Néha megnyugtat, ha sírok, valahogy az összes feszültség elszáll belőlem, de ez sem esik meg gyakran, ugyanis nem sok alkalom adódik, ami sírásra késztet. Ha konfliktussal állok szemben, sosem kerülöm ki, de mindig nyugodt maradok, és próbálom megoldani a leglogikusabb módon. Ennyit tesz a mérnöki pálya, minden mozdulatomat, minden döntésemet a rutin mozgatja, az, hogy már jártam hasonló szituációban, az, hogy nem esek kétségbe. Emiatt lehet azt hiszik sokan, hogy nem ismernek eléggé, pedig csak nem figyelnek ezekre a részletekre, nem ez számít nekik, mint az ismertség mértéke, hanem inkább a kézzel fogható tények feltárására törekszenek, hogy a múltamból minél többet megtudjanak. Kétségtelen, hogy az alakított olyanná, amilyen most vagyok, de én mindig is a jövőt terveztem és a jelenben éltem, két lábbal a földön. Az egyszerűség a fő jellemvonásom, mégis sokan gondolnak misztikusnak vagy olyannak, aki titkokat rejteget, holott ez csak képzelgés. A lassú életmódnak szenteltem az életem egy bizonyos törés után, vagyis, hogy igyekszek a koromnak megfelelően viselkedni, gondolkozni, mindent értékelni, amit kapok, megfontolni a következő lépést, nem elsietni a pillanatokat.
Külcsín
Tizennégy centi híján két méteresre nőttem, úgyhogy igazán sosem volt gondom azzal, ha egy teremben csak hátul jutott hely, a csoportképeken is mindig látszom, még az utolsó sorban is, de szerencsére ez még éppen nem az a magasság, hogy állandóan beverjem a fejem, ha belépek valahova – na, jó, talán a metrón előfordult már ilyesmi. Azt viszont nem mondhatnám, hogy feltűnő jelenség volnék, a kinézetem nem átlagon felüli, a testfelépítésem atlétikus, köszönhetően az aktív mozgásnak, de nem repednek szét a pólók az izmaimtól. A bőröm kissé sápadt ugyan, fekete hajam és szemeim kontrasztot alkotnak vele, de betegnek azért nem nézek ki. Ha arcszőrzetről van szó, szívesen változtatom a stílust, egyszer van szakáll, egyszer csupasz, mint egy kamaszé – azt leszámítva persze, hogy a bőröm viszont már rég nem olyan, mint egy kamaszé, a ráncok nem kíméltek engem sem. Az öltözködést illetően azt képzelem, hogy van egyfajta stílusom, egyszerű, szofisztikált legtöbbször. Sokszor választok zakót, inget és garbót is, amiből az emberek többsége egyből kitalálja, hogy a pedagógiai pályán helyezkedtem el. De azt szerencsére nem tudják, hogy a lázadó tinédzser korszakomból egy tíz centis heg maradt a mellkasomon a köldököm fölött – motorbaleset.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Yuri Stoyanov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: