HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Cory & Hudson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. Jun. 02.
Posztok száma : 5
Motto : Shut up! Everybody shut up. Don’t move. Don’t speak. Don’t breathe. I’m trying to think. Age : 18 Foglalkozás : tanuló Play by : Matt Hitt
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Cory & Hudson   2017-06-13, 3:28 pm

Mivel a Pierson lakrész wifije eddigi tapasztalatom szerint a társalgóban hasít a legjobban, ezért oda telepedtem le, ölemben az új szerzeménnyemmel, egy macbook-kal. Használtan vettem természetesen, hiszen újra semmiképpen sem futotta volna. Sajnos még nem vagyok nagyon ura az új rendszernek, számomra még teljesen ismeretlen ezen masina világa, ugyanis odahaza csak a tetűlassú, elavult pc-ket nyúzhattam, még mielőtt teljesen kilehelték a lelküket. Számtalan, online elvégzendő feladat tornyosult előttem ahhoz, hogy zökkenőmentesen megkezdhessem tanulmányaimat. Bizonytalanul gépelgettem be mindenféle jelszavakat, hogy bejuthassak az adatbázisba, de közben az agyam másik része a vadonatúj szobám felé kalandozott, ahol a még majdhogynem kibontatlan bőröndöm várakozik, hogy tartalmát elrendezgessem a szekrényekben és fiókokban. Nem sok emberrel beszéltem ittlétem óta, de már éreztem, hogy itt az ideje kommunikációt kezdeményezni pár szimpatikusnak tűnő lakótársammal. Egyszerre pech és szerencse, hogy egyelőre egyedül uralom a kétágyas szobát, így talán nyugodtabbak lesznek az éjszakáim, viszont nincs senki, akiről feltűnés nélkül elleshetném, hogy hogyan lehet itt praktikusan életben maradni. Számtalan kérdés tornyosult a képzeletbeli listámon, de nagy valószínűséggel komplett idiótának néznének, ha most valakit minden bevezető nélkül letámadnék velük.
Holnap már órákon kéne lennem, de azt sem tudom, hogy milyen óráim vannak. Klassz. Próbáltam visszaidézni, hogy az adategyeztetéskor kik várakoztak velem egy sorban, a művészeti ágazatoknál, de egyetlen arc sem ugrott be. Tanácstalanul túrtam a hajamba, de ha eközben valaki elviharzott mellettem, próbáltam úgy tenni, mint akit nem ejtett csapdába a tantárgyfelvevő oldal, és tökéletesen ura vagyok a gépemnek.
Pár perc után realizálódott bennem, hogy mit tartok olyan furának itt, ebben a társalgóhelységben. Már legalább hárman suhantak el a hálószobák felől vagy azok felé, de senki még csak rám sem köszönt. Most ennyire fontos ember itt mindenki, hogy észre sem vesznek a nagy rohanásban, vagy annyira középszerű és nem érdekes vagyok, hogy azért nem törődnek velem?
Ingerülten töltöttem újra az aktuális oldalt, de a problémám még mindig nem oldódott meg. Megfogadtam, hogy sosem hagyom felhúzatni magam egy számítógép által. Most én vagyok a hülye, vagy a rendszer fuccsolt be? Gondterhelten bambultam ki az ablakon, és elhatároztam, hogy az első embert, aki erre jár legközelebb, megállítom és segítséget kérek tőle.
Vissza az elejére Go down
 
Cory & Hudson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze :: Pierson house-
Ugrás: