HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Vinnie Westwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Csatlakozott : 2017. Jun. 10.
Posztok száma : 2
Motto : Mottó helye Foglalkozás : Diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Vinnie Westwood   2017-06-15, 3:19 pm

Vinnie Westwood
Ujjaim végigsimítanak a fémhúrok hűvös feszületén. Mozdulatom nyomán halk, érces suttogás tölti be a csöndes szobát. Gitárom az ölemben pihen, én pedig törökülésben vetem hátamat a falnak ágyamban. Kezemet végigsimítom a körülöttem felgyűrődött ágyneműn, majd megszólaltatok egy erőtlen akkordot. Ajkaimra finom mosoly éle húzódik, mozdulataim egymás után, ösztönösen követik egymást, zárt számon keresztül hangosan dúdolva követem a hangok váltakozását a Hall & Oates számra.
- Oh oh here she goes. - kezdek bele a dalolásba kisvártatva, a refrénnél már nem tudom türtőztetni magamat. Meztelen lábam az ütemre mozog, kócos hajam saját akaratától vezérelve befedi perifériás látásom jelentős részét ahogy letekintek a hangszerre.
A szobában zöld teás füstölő keveredik fűvel, a tárva-nyitva álló ablakon kellemesen hűvös szellő cseréli ki a fullasztó, állott reggeli szobáét.
A mai napra nem terveztem semmi komolyat, talán egy kis gyakorlás és aztán egy sorozatmaraton, de semmi megterhelő, mint például bájcsevej a szomszédokkal.
Ha minden igaz, ma költözik be egy új lakó a Winsterbe, ami őszintén szólva teljesen hidegen hagy, de a kötelező sütis üdvözlés sajna elengedhetetlen.
Elég volt a játékból, a gitárt visszarakom állványába és kikászálódva a selyem simításából lemezgyűjteményemhez lépek. Mondanám, hogy abc sorrendbe, vagy kiadás ideje alapján van felpakolva a polcokra a temérdek mennyiségű bakelit, de hazudnék. Eltelik két perc, mire kihúzom a megfelelő darabot, egy megfakult borítójú Cyndi Laupert, és pillanatokon belül fel is csendül a Girls Just Wanna Have Fun olyan hangosan, hogy az a nyitott ablakokon keresztül kint is tisztán hallgató legyen. A párkányra könyökölve kiveszem a félig teli hamutálból a tegnap elnyomott, nem teljesen elszívott spliffet és meggyújtom.
Komótos pöfékeléssel zsibbadok el egyre jobban és jobban, mikor meglátom a lassuló Taxi felhajt a Winster bejáróra. Kiszáll az sofőr és kiszáll...
Talán mégsem olyan megterhelő az a bájcsevej.
A tizenéves srác a taxissal beszél, majd elkezd cipekedni, én pedig oldalra döntött fejjel, figyelem a munkálatokat. Harmadik fordulásra megtorpan, keresi a zene forrását és pillantásunk összetalálkozik. Ajkaim közül kiszökik a fehér füst, szépen, elnyújtva engedem ki, majd egy pillanat alatt ellököm magam a párkánytól és a hamutálat felkapva bezárom az ablakot.
A mai napra nem terveztem semmi komolyat, talán egy kis gyakorlás és aztán egy sorozatmaraton, és talán sütök egy browniet.
Üdv, a nevem Vinnie Westwood, 19 éves vagyok, 1997.09.08., Londonban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Brit. Jelenleg Diák vagyok és a Mathers csoportba tartozom. Kiko Mizuhara arcát vettem kölcsön.
Jellem
Egy modell és egy fotós lányaként felnőni egyszerre áldás és átok. Kezdjük a pozitívumokkal, mert hát bárhogy is nézzük, azok az érvek nyomósabbak. Vinnie Anyjától örökölte a szépségét, apjától pedig az ízlését.
Ő az a lány, aki még mindig lemezjátszón hallgatja a hatalmas bakelitgyűjteményeit, aki azóta jár alternatív zenei fesztiválokra Dél-Amerikába, amióta megtanult járni. Ő az, aki minden létező éra minden létező stílusát képes hordani és adaptálni mindennapos öltözékébe, ő az, akit az iskolában csak kevesen értékelnek, a legtöbben csak távolból szemlélve "elvontnak" titulálnak. Arról azonban szó sincs, hogy ezt bánná. Ő teljesen rendben volt azzal, hogy kislányként egyedül járt Halloweenkor az utcákon Ziggy Stardustnak öltözve, és hogy a saját korosztálya az utalásai felét sem értette. Olykor-olykor talált valakit, aki megértette őt, de általában a középiskolán belül nem a hihetetlen társasági életéről volt híres. Helyettük máshol lelt rokonlelkekre, apja és anyja kollégáival és kollegináival nőtt fel és bulizott, ami ,valljuk be, egy icipicit vadabb tudott lenni a pirospoharas házibuliknál.
Vinniet elvarázsolja a művészet összes ága. A Szerelmes a szavakba, egy ütemre zeng a zenével, dejelezi a divat.
Nem egy szigorú háztartásban nőtt fel, így a szabályok követése nem feltétlen hazai terep, ahogy a tanulás sem. A jegyei elmennek, de nem görnyed az asztal felett órákat.... Igazából perceket sem. Esze ágában sincs továbbtanulni egyetemen, és ebben szülei támogatják. Tud angolul és japánul, bár nem sokszor van alkalma használni utóbbit. Mindig is kísérletezett az írással és a basszusgitárral de sosem játszott bandában és nem sok embernek mutatta meg a fellegek között komponált haikukat. Mint minden kevert etnikumú gyereket, a szülei Vinniet is igyekeztek megismerni a japán kultúrával, a legegyszerűbb módnak pedig egy küzdősport tűnt, így került a hat éves V kezébe egy bambuszkard, és így lett a tizennyolc éves Westwood lány London ifjúsági kendo bajnoka.
A negatívumok pedig... Nos...
Fegyelmezetlen, makacs, néha önző és érzéketlen tud lenni a szabados neveltetésnek köszönhetően, a csapatmunka és a sportszerűség is kihívást tud számára okozni, de ezek csak apró, mellékes információk. A legnagyobb hibájának azt tartja, hogy ha valamibe az első pillanatban nem esik szerelembe, könnyen felhagyhat vele, elvesztheti érdeklődését.
Külső
Vállig érő haj, mandulametszésű szemekben pihenő feketének tűnő íriszek. Rózsás ajkak, markáns arccsontok, finom ívű nyak. Vinnie járása, mozdulatai, kisugárzása a szülei befolyását kiáltja, minden helyiség, ahová belép, egy kifutóvá válik. Ruhái változatosak, megfogta az isten lábát, hogy egy a mérete az anyjával, és jó pár barátnőjével abból a szakmából. Smink téren képes egy alig észrevehető, mindennapi valamit feldobni, agy akár egy teljes dragsminket, mivel az egész család megszállottja annak a művészei ágnak. Öltözékei bármelyik érát tükrözheti, hol brit, hogy japán stílus szempontjából. Haját igyekszik minél változatosabban hordani, a hétköznapokon nem fektet bele annyi energiát, viszont ha az alkalom megköveteli, hát egész elképesztő kinézeteket tud összerakni. A bulizáshoz, és minden közösségi eseményhez anyja aranyszabályát követi,miszerint " öltözd túl az eseményt, egy estélyi még mindig nagyobb hatással van az emberekre, mint egy póló." Amikor csak teheti, magassarkúban jár, új szerelme a jumpsuit, így hát indokolatlan mennyiséget szedett össze belőlük, és igyekszik mindegyiket legalább egyszer felvenni. Nem csak designer ruhákat hord, gyakran jár turkálókba, ahol a kupacok alján rejlő húszéves kincsekre vadászik, amiket átszabva új életre tud kelteni.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Vinnie Westwood
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: