HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Holden x Daisy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell előkészítő

Lovell előkészítő
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 8
Motto : Dance is the hidden language of the soul. A fit, healthy body—that is the best fashion statement. Age : 19 Titulus : Barbie doll Foglalkozás : Lovelles diák Play by : Charly Jordan   :


DAISYROSEWATTS
17.lovell house.szurkolólány.barbie doll
dance, dance if you can

bio: Tizenhét éves amerikai lány vagyok, második éve bővítem a Lovell ház tagjainak számát, a családomban én vagyok a legkisebb, ezért minden szem engem figyel - ami hidd el, nem szerencsés. Van egy nővérem, aki szintén az Abbey Mount diákja. Kiskorom óta táncolok, szenvedélyem a balett.

+: büszke • dacos • optimista • kedves • bájos • szabad szellemű • szervezett • kreatív • humoros • vitakerülő • segítőkész • ambiciózus

-: lobbanékony • befolyásolható • rossz tanácsadó • túl komoly • gyorsan lesz szerelmes • kompetitív • perfekcionista • szarkasztikus • túl beszédes


WHATWEGET
we can't choose

Bluebelle: az én drága nővérkém, aki néha úgy viselkedik, mintha teljesen megfeledkezne arról, hogy mindössze két és fél év korkülönbség van köztünk. Egyszer tényleg megérdemelné, hogy egy napra megkapja saját magát idősebb testvérnek.

FRIENDSAREFAMILY
we choose

Holden "Hős" Greer: Úristen! Felfigyelt rám egy winsteres, aki mellesleg még helyes is. Noha kapcsolatunk még nem teljesen meghatározható - sőt, talán túlzás a KAPCSOLAT szót használni erre - mindig is barátomnak fogom tekinteni, amiért a szurkolói edzésen megmentett attól a felfuvalkodott kosaras sráctól.

HATERSALWAYSGONNA
hate, but they can't bring me down

Név: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam maximus, augue non pellentesque maximus, arcu massa tempor purus, quis dignissim ante enim in nisl.

LOVINGANDFIGHTING
a long endless highway

Név: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam maximus, augue non pellentesque maximus, arcu massa tempor purus, quis dignissim ante enim in nisl.

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Holden x Daisy   2017-06-16, 5:46 pm

FOLYTATÁS INNEN


- Ő a csapatkapitány! – szólal meg a miénk a lánykoszorú közepén állva. Kicsit sem feltűnően mindenki egyszerre fordítja tekintetét a szóban forgó illető felé, aki pont akkor dobja be a labdát. A kapitányunk ujjongani kezd, de előtte mintha valami olyasmit jegyzett volna meg, hogy „na, ezt figyeljétek!”. Mint a kiskacsák a mamájukat, úgy követik a példáját a többiek: ők is csatlakoznak a kiáltásban. Még a pompomjaikat is rázogatni kezdik az imponáló hatás kedvéért.
Tekintetem ismét a kosaras srácra szökken, aki – látszólag – a többiek lenyűgözésének szándékával leveszi felsőjét. „Kicsit átlátszó a fiú…” teszi szóvá tudálékosan valaki, mire a csapatkapitányunk magabiztosan elhúzza a száját. Ha nem tudnám, hogy mennyire öntelt és birtokló, azt is elhinném, hogy volt köze a kosarasak szatírjához. De mivel kétlem, hogy elviselné ezt a fajta viselkedést a párjától, legalább annyira vagyok biztos abban, hogy a több méteres távolságon kívül más nem volt közöttük, mint abban, hogy most itt állok.
Hirtelenül valaki rám köszön, ezért tekintetemet elszakítom a körben álló lányoktól és a hang irányába fordulok. Meglep, hogy előttem a magamutogatós kosaras áll, és annyira mégsem, hisz én vagyok az egyetlen, aki tök messze áll a csapattól.
- Szia, Daisy vagyok. – a formaság kedvéért bemutatkozom én is, viszont direkt lehagyom a vezetéknevem, mert nem szeretném, ha el kéne játszanunk a „bejelöl arckönyvön, én meg megpróbálom kedvesen leszerelni” drámaepizódot. Nem imponálnak azok az emberek, akik mindent megtesznek mások figyelmének elnyerésére. Meg egyébként is… eddig azt hittem, ez csak a lányokra jellemző.
Amikor elhív, hátrapillantok, ugyanis kuncogásra leszek figyelmes. Ez az… még be se kerültem a csapatba, de máris nevetség tárgya lettem. A lányok elsőrangúan eljátsszák az irigyek szerepét – vagyis annyira, hogy bárki elhiggye, aki legalább annyira szerelmes önmagába, mint az előttem álló – de a szemük csillogása és a vigyorogva sugdolózásuk elárulja számomra, ez nem több színjátéknál.
Épp szóra nyitnám az ajkaim, hogy még azelőtt finoman visszautasítsam, mielőtt akaratlanul bármi jelét adnám annak, hogy még az a csekély esélye is megvan, mint minden helyes, értelmes winsteresnek, amikor a semmiből egy kosárlabda villámsebességgel visszapattan a fejéről. Mind a két kezemet a számhoz kapom, egyrészt azért, mert meglepődöm és ez amolyan automatikus reakció, másrészt azért, hogy visszafojtsam felszínre kívánkozó nevetésem. Bármennyire is humoros a helyzet, nem szeretném, ha azt gondolná, kinevetem. Ezzel viszont egyedül vagyok, hisz mögöttem a lányok mind hangos hahotázásba kezdenek. Sajnos egyet kell, értsek velük, ez valóban elég égő volt.
Tekintetem a labda érkezési irányába szegezem, miközben igyekszem megakadályozni agytekervényeimnek, hogy újból és újból lejátsszák azt a fejmozdulatot, amit az ismeretlen feje kénytelenül produkált az ütés pillanatában. Úgy látszik, a randira hívást a kosarasak egy másik tagja szabotálta, aki megjegyzésével viszont egyáltalán nem könnyíti meg a dolgom. És a kapitányáét sem, ami a „becserkészés” kísérletét illeti.
Amikor közelebb lép hozzánk, kislányos zavaromban ismét hátrapillantok, hátha a többiek valahogy ki tudnak segíteni abban, hogy ne legyek… totál gáz. De sajnos egyikük sincs túl nagy segítségemre, hisz míg a hajrácsajok halmazának bal szélén álló az újonnan érkezőre integet, addig mások továbbra is csak susmusolnak.
- Üdv – mosolyodom el, és izgatottságomban egy másodpercre lábujjhegyre emelkedem. – Szép dobás! – jegyzem meg egy hálás pillantás kíséretében, amiért ilyen szépen megmentett attól, hogy vissza kelljem utasítanom a társát.don't act like you know me
Vissza az elejére Go down
 
Holden x Daisy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Földszint :: Tornaterem-
Ugrás: