HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Holden x Daisy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell előkészítő

Lovell előkészítő
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 15
Motto : Dance is the hidden language of the soul. A fit, healthy body—that is the best fashion statement. Age : 18 Titulus : Barbie doll Foglalkozás : Lovelles diák Play by : Scarlett Leithold
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Holden x Daisy   2017-06-16, 5:46 pm

FOLYTATÁS INNEN


- Ő a csapatkapitány! – szólal meg a miénk a lánykoszorú közepén állva. Kicsit sem feltűnően mindenki egyszerre fordítja tekintetét a szóban forgó illető felé, aki pont akkor dobja be a labdát. A kapitányunk ujjongani kezd, de előtte mintha valami olyasmit jegyzett volna meg, hogy „na, ezt figyeljétek!”. Mint a kiskacsák a mamájukat, úgy követik a példáját a többiek: ők is csatlakoznak a kiáltásban. Még a pompomjaikat is rázogatni kezdik az imponáló hatás kedvéért.
Tekintetem ismét a kosaras srácra szökken, aki – látszólag – a többiek lenyűgözésének szándékával leveszi felsőjét. „Kicsit átlátszó a fiú…” teszi szóvá tudálékosan valaki, mire a csapatkapitányunk magabiztosan elhúzza a száját. Ha nem tudnám, hogy mennyire öntelt és birtokló, azt is elhinném, hogy volt köze a kosarasak szatírjához. De mivel kétlem, hogy elviselné ezt a fajta viselkedést a párjától, legalább annyira vagyok biztos abban, hogy a több méteres távolságon kívül más nem volt közöttük, mint abban, hogy most itt állok.
Hirtelenül valaki rám köszön, ezért tekintetemet elszakítom a körben álló lányoktól és a hang irányába fordulok. Meglep, hogy előttem a magamutogatós kosaras áll, és annyira mégsem, hisz én vagyok az egyetlen, aki tök messze áll a csapattól.
- Szia, Daisy vagyok. – a formaság kedvéért bemutatkozom én is, viszont direkt lehagyom a vezetéknevem, mert nem szeretném, ha el kéne játszanunk a „bejelöl arckönyvön, én meg megpróbálom kedvesen leszerelni” drámaepizódot. Nem imponálnak azok az emberek, akik mindent megtesznek mások figyelmének elnyerésére. Meg egyébként is… eddig azt hittem, ez csak a lányokra jellemző.
Amikor elhív, hátrapillantok, ugyanis kuncogásra leszek figyelmes. Ez az… még be se kerültem a csapatba, de máris nevetség tárgya lettem. A lányok elsőrangúan eljátsszák az irigyek szerepét – vagyis annyira, hogy bárki elhiggye, aki legalább annyira szerelmes önmagába, mint az előttem álló – de a szemük csillogása és a vigyorogva sugdolózásuk elárulja számomra, ez nem több színjátéknál.
Épp szóra nyitnám az ajkaim, hogy még azelőtt finoman visszautasítsam, mielőtt akaratlanul bármi jelét adnám annak, hogy még az a csekély esélye is megvan, mint minden helyes, értelmes winsteresnek, amikor a semmiből egy kosárlabda villámsebességgel visszapattan a fejéről. Mind a két kezemet a számhoz kapom, egyrészt azért, mert meglepődöm és ez amolyan automatikus reakció, másrészt azért, hogy visszafojtsam felszínre kívánkozó nevetésem. Bármennyire is humoros a helyzet, nem szeretném, ha azt gondolná, kinevetem. Ezzel viszont egyedül vagyok, hisz mögöttem a lányok mind hangos hahotázásba kezdenek. Sajnos egyet kell, értsek velük, ez valóban elég égő volt.
Tekintetem a labda érkezési irányába szegezem, miközben igyekszem megakadályozni agytekervényeimnek, hogy újból és újból lejátsszák azt a fejmozdulatot, amit az ismeretlen feje kénytelenül produkált az ütés pillanatában. Úgy látszik, a randira hívást a kosarasak egy másik tagja szabotálta, aki megjegyzésével viszont egyáltalán nem könnyíti meg a dolgom. És a kapitányáét sem, ami a „becserkészés” kísérletét illeti.
Amikor közelebb lép hozzánk, kislányos zavaromban ismét hátrapillantok, hátha a többiek valahogy ki tudnak segíteni abban, hogy ne legyek… totál gáz. De sajnos egyikük sincs túl nagy segítségemre, hisz míg a hajrácsajok halmazának bal szélén álló az újonnan érkezőre integet, addig mások továbbra is csak susmusolnak.
- Üdv – mosolyodom el, és izgatottságomban egy másodpercre lábujjhegyre emelkedem. – Szép dobás! – jegyzem meg egy hálás pillantás kíséretében, amiért ilyen szépen megmentett attól, hogy vissza kelljem utasítanom a társát.


[hideedit]don't act like you know me


A hozzászólást Daisy Rose Watts összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-09-27, 10:51 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2014. Feb. 23.
Posztok száma : 25
Motto : If I'm going down, I'll take the world with me Age : 27 Titulus : taste your paradise Foglalkozás : diák Play by : Sam Claflin
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Holden x Daisy   2017-07-11, 11:25 pm

Adam valószínűleg sokkal kevésbé tartotta szórakoztatónak a mutatványomat, mint én, vagy az a pár kuncogó diák, akik végignézték a dobást, és a kosárkapitány meglepett grimaszba csavarodó arcát, amikor a labda a szőke buksijával találkozott. Engem mindenesetre továbbra is szörnyen szórakoztatott a reakciója, természetesen most sem maradt el az az indulatos szájalás, ami egyébként nagyon jellemző volt kettőnk kapcsolatára. Adam arca véleményem szerint mindig indokolatlanul nagy volt, egyike azoknak az igazi narcisztikus Winsteres diákoknak, akik önteltsége sajnos nem volt arányban a tehetségükkel, ám ez cseppet sem zavarta őket a létezésben. Mondhatnánk, hogy Ő volt az oka, amiért végül csak tartalék játékosként voltam jelen az iskolai kosárlabda csapatának életében, de igazság szerint, ha nem Adam, akkor a helyére lépő ember valószínűleg pont ugyanúgy idegesített volna. A csapatjáték sosem bizonyult erősségemnek, bármennyire is próbáltam, hosszú távon sosem voltam képes egynél több emberrel összedolgozni, de azt is mindig nagyon meg kellett válogatnom, hogy párba kivel állok egy teniszmeccs erejéig. Szerettem a saját kezemben tudni az irányítást, meghozni a saját döntéseimet, és ebben egy csapat számomra csak akadálynak bizonyult. Egy ideig úgy gondoltam, más körülmények között Adamet is képes lennék kedvelni egy kicsit, de erre szüntelenül rácáfolt, akárhányszor csak kinyitotta a száját.
- Az edző keres, Adam. – felelem, szemem sarkából végig a lányt figyelve, aki látszólag nem nagyon tudja, mit kezdjen a nevetésével.
Látom az arcán, nem túl boldog, nem is csak azért, mert megdobtam, hanem mert megzavartam az egyetlen tevékenységben, amit a kosarazásnál is jobban szeret csinálni, és ez gonosz módon elég elégtétel nekem. Kivárom a pillanatot, amíg szóra nyitja a száját, majd elvéve tőle az elmés visszavágás örömét, gyorsan közbevágok, mielőtt még a fejemhez vághatná a saját sértését.
Gondolom a minősíthetetlen játékodról akar beszélni veled, vagy csak élvezné egy kicsit Ő is az izzadt felsőtested látványát, nem tudom, menj, kérdezd meg magad. Addig én szórakoztatom a társaságodat. – a lányra pillantok, aki látszólag kissé zavarban áll a történések kereszttüzében – Daisy, ha jól hallottam, ugye? Holden vagyok, remélem nem bánod, ha átveszem kicsit Adam helyét.
A Brown hurrikán természetesen nem mulaszt el nekem jönni, ahogy elviharzik a helyszínről, a válla az enyémnek feszül, majd taszít egyet rajtam, és sértetten ugyan, de szó nélkül elsiet az edző irányába. Vennem kell egy mély levegőt, végül sikerül nem felidegesíteni magam rajta, így mosolyogva fordítom immár minden figyelmemet a lány felé.
- Köszönöm, bár ha valakinek ekkora az arca, nem nehéz eltalálni. – kacsintok rá, remélve, hogy nem azoknak a táborát erősíti, akik oda meg vissza vannak a kosárcsapatunk fiúbandájáért, élen ezzel a szőke kiskakassal. – A saját érdekedben, ne dőlj be neki, ez a kölyök csak szórakozik. Ha valamilyen csoda folytán szimpatikus is lenne, hidd el, nem ér ennyit, csak a következő lány lennél, aki sírva hagyja el az öltözőt.
Vissza az elejére Go down
avatar


Lovell előkészítő

Lovell előkészítő
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 15
Motto : Dance is the hidden language of the soul. A fit, healthy body—that is the best fashion statement. Age : 18 Titulus : Barbie doll Foglalkozás : Lovelles diák Play by : Scarlett Leithold
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Holden x Daisy   2017-11-16, 11:25 am

FOLYTATÁS INNEN


Lelki szemeim előtt már látom is, ahogy a többiek azon lovagolnak, hogy két kosaras megküzdött egymással a figyelmemért, és noha a pletyka gondolata kissé megmosolyogtat, nem szívesen lennék híresztelések főhőse, ugyanis mindenki tudja, hogy az ártatlan szóbeszédek milyen könnyen növik ki maguk kegyetlen, valótlan hazugságokba. Nyilván mindenki örül, ha hírnevet szerezhet, vagy ha az egyetem diákjai gyakran foglalják különböző sztorikban a nevét, és számomra is tagadhatatlanul kecsegtető még az elképzelés is, hogy gimnazista létemre sokan ismerhetnek, de lehetőség szerint megakadályoznám, hogy negatív imázzsal fussak be. Blue amúgy is eleget tesz azért, hogy a nevem tisztasága ne legyen makulátlan azzal, hogy folyton leéget az anyáskodó viselkedésével.
Nem tudom, mennyi igaz abból, hogy a szőke srácot, Adamet keresi a kosárlabda edző, és hogy ez nem e egy újabb szívatás, de igazán örülök annak, hogy nem kell most rögtön visszautasítanom. Nem mintha később kellemesebb lesz, de hátha akkor kevesebben lesznek körülöttünk. Nem szándékozom megalázni, vagy romba dönteni a macsós hírét, hisz ezzel akár magamra is haragíthatom, és ha emiatt rám száll azzal a céllal, hogy bosszút álljon, szinte biztos vagyok abban, hogy ő fog győztesként távozni a csatamezőről.
Adam tekintete rám szegeződik, megígéri, hogy később folytatjuk, majd beharapja alsó ajkát és kacsint egyet. Nem vagyok benne biztos, hogy automatikus, vagy kényszeres mozdulat, de alig láthatóan megragadja a férfiasságát is, ezután középső ujját felemelve elhalad csapattársa előtt.
Ajkaimon kieresztem a tüdőmbe szorult levegőt a bennem feszülő nyugtalansággal együtt. Mekkora egy gyökér ez a srác… a csapatkapitányi posztokat mindenképp valami teszthez kötném, ami az emberiséget is méri, elvégre butaság hatalmat adni olyanok kezébe, akik nem tudnak mit kezdeni vele és saját céljaikra használják.
- Gratulálok, a hallásoddal semmi baj – viccelődve reagálok, hogy oldjam a kialakult, kínos helyzetet. - Örülök a találkozásnak, Holden! - nyújtom felé a kezem, és ha elfogadja, közelebb lépek hozzá, hogy arcra puszival pecsételjem meg az első találkozásunkat. Ha a többiek nem figyelnének, valószínűleg csak kezet ráznék vele, de mivel tisztában vagyok azzal, mennyire „szűz reakciónak” titulálnák, kénytelen vagyok közvetlenebben viselkedni.
- Áh, ne is mondd… - hitetlenkedem azon, mekkora önbizalom szorult a távozott srácban, tekintetem egy pillanatra abba az irányba szegeződik, amerre a felszedni igyekvő sportoló alakja eltűnik. - Vajon ez a viselkedés valami vele együtt született betegségnek köszönhető, vagy a szülei cseszték el ennyire? - kérdem érdeklődve, de nem is azért, mert igazán érdekel, hanem azért, hogy ne álljak esetlenül csendben és azért is, mert kíváncsi vagyok Holden véleményére.
- Ugyan… annyira nem nagy ász a srác, hogy kedveljem. Nem szeretem, ha az emberek ennyire nagyra vannak magukkal, holott semmi okuk rá – jegyzem meg kicsit sajnálkozó arckifejezést varázsolva arcomra. Nem attól lesz érdekes, hogy úgy viselkedik, mint a világ legkelendőbb férfineműje.
- Valóban hívta az edzőtök, vagy mindössze jól esett betenni neki? Tán nem vagytok jóban? - kíváncsiskodom, elvégre már korábban is felmerült bennem a kérdés, valós e az ok, amivel Holden félbeszakította Adamet. -  Nem mintha meglepődnék rajta… sokkal értelmesebbnek tűnsz nála, érthető, ha szemet szúr az erőltetett magatartása.don't act like you know me
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Holden x Daisy   

Vissza az elejére Go down
 
Holden x Daisy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Földszint :: Tornaterem-
Ugrás: