HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Malakai Cooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Városlakók

Városlakók
Csatlakozott : 2017. Jun. 25.
Posztok száma : 16
Motto : Mottó helye Foglalkozás : I'm a cop
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Malakai Cooper   2017-06-27, 11:43 pm

Malakai Cooper
Az életem egy vicc, az egész egy kész vicc és meg kell mondjam nektek, sokkal rosszabb, mint hittem. Nem is mesélek el mindent, csak annyit hogy nem volt egyszerű gyerekkorom, szüleim nem épp a legtehetősebb családban nőttek fel, sőt. Szegények voltunk és ezen az sem segített, hogy anyukám öt éves koromban eltávozott, már alig emlékszem az arcára, hogy milyen volt őt megölelni, de a leukémia ilyen, aljas és végzetes.. Apám, anyám halála után eléggé megváltozott, teljesen kifordult magából, a szerető férjből a város legnagyobb kurafija lett, aki előszeretettel ütötte a gyerekét.. a masszív alkoholozásáról meg már nem is mondok semmit, mert talán jobb, ha nem tudtok róla mindent. Az egészben az a vicc, hogy őt tiszteltem a legjobban és őt tekintettem a példaképemnek és én is úgy akartam szeretni egy nőt, ahogyan ő szerette az anyámat, de hát megtanultam, hogy minden egy kibaszott színjáték. Igen, én is lehettem volna olyan, mint apám, én is választhattam volna a könnyebb utat, de nem tettem, mert nem olyan ember vagyok...
Aztán minden megváltozott, mikor hétévesen anyukám testvére magához vett és a gyámom lett, segített mindenben. Nem várta el, hogy apámnak nevezzem, és annak tekintsem, de én mégis úgy tettem, ő volt ott velem, amikor szükségem volt rá. Az apám miatt rengetegszer égett a pofám és szégyelltem, mert csak egyre lejjebb csúszott a szememben, míg meg nem szakítottam vele a kapcsolatot. Nem akartam látni, nem akartam vele beszélni és számomra ő már halott.. Mindez után minden olyan volt, mint egy álom, minden annyival jobb és szebb lett, hogy nem tudom szavakba önteni. Idilli családi életet éltem az unokatestvéremmel, bácsikámmal és nénikémmel. Befogadtak és úgy neveltek, mintha saját gyermekük lennék, az unokatestvérem pedig testvérének tekintet. Jól teljesítettem az iskolában, én voltam az egyik legjobb tanuló, ennyit megtehettem és kötelességemnek éreztem, hogy így háláljam meg a bácsikámnak a segítséget és a támogatást, ám minden darabjaira hullott, mikor egyszer tizenhét évesen -pont a születésnapomon- hazaértem.
Ma is úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna.. Mikor hazaértem a férfi, aki megcsinált a bácsikámmal beszélt, ami már eleve gyanús volt, de mikor megláttak, akkor a bácsikám idegesen és mérgesen letépte rólam a táskát és átkutatta.. Nem tudtam, hogy mit keres, de mikor egy zacskót húzott ki, amiben fehér por volt, akkor azt sem tudtam mi az. Akárhogyan is próbáltam elmondani az igazat nekik nem hallgattak meg, nem is figyeltek rám, összecsomagolták a cuccomat és kiraktak az utcára.. Nagyon vallásos család, nem tűrik a drogot és semmilyen élvezeti szert.. Ekkor tanultam meg, hogy az életben senkire, de tényleg senkire sem számíthatunk magunkon kívül.. Egyik barátomnál szálltam meg pár napra, iskola utánra munkát kerestem, hogy el tudjam magam tartani. Nem volt könnyű annyi idősen tanulni és dolgozni egyszerre, de túléltem, sőt helyt álltam mindkettőben. Szerencsére az érettségim jól sikerült, nagyon is jól, majdnem mindenhova felvettek volna állami támogatással, hisz majdnem max pontos lett. De nem tudtam, hogy merre tovább, nem tudtam, míg egyik nap nem voltam szemtanúja egy jelenetnek.
Épp tartottam hazafelé, de beugrottam a bankba, hogy levegyem a fizumat és perkáljak a haverom szüleinek, azonban egy férfi fegyverrel kezdett el hadonászni és ki akarta rabolni a bankot.. Mindenki pánikolt, csak én nem. Teljesen nyugodt és higgadt maradtam, sőt. Már épp készültem volna valamit tenni, mikor egy másik ember fegyvert rántott elő és rávetette magát a bankrablóra. Egy civil ruhás rendőr volt, aki.. igazából megmentett mindenkit. Bár nem épp egy hű de nagy tett volt, de nekem akkor is sokat jelentett, így eldöntöttem, hogy rendőr leszek és mindent megteszek annak érdekében, hogy én is megmenthessek másokat. Tudom, hogy eddig nem meséltem nektek lányokról, mert nem is volt barátnőm, senki sem fogott meg és senki sem érdekelt különösebben. Nem voltam még sosem szerelmes és az igazat megvallva nem is akarok az lenni, egy lánnyal csak a gond van és semmi mást nem akarnak csakis lehúzni teljesen anyagilag és érzelmileg.. Nem, nem vagyok meleg és kedvelem a szép lányokat, csak senkiben nem találtam meg azt, amit keresek –na nem mintha tudnám, hogy mit keresek. Pár év múlva rendőr lettem, elértem a célom, elértem az álmom.
Most jön egy kis történet, egy nagyon érdekes történet, mert épp a retyón csücsültem, amikor egy csaj megjelent és csak úgy a semmiből fogta magát és leütött, én meg csak hát.. elájultam. Nem tudtam mi a rák volt az egész, semmire sem emlékszem csak az arcodra, meg arra hogy valamit mondtál. Aztán elmentem bulizni, épp szülinapom volt és tök lazára akartam venni a dolgot, kicsit berúgok és minden fasza lesz –igen, idő előre haladtával mocskosabb lett a szám, bocs- ám akkor megint találkoztam ezzel a csajjal, kissé illuminált állapotban.. Másnap fájt a fejem, mint rohadt élet, nem is emlékeztem semmire, csak arra lettem figyelmes, hogy zörög valami a konyhába, felkaptam a fegyverem és elindultam, majd rászegeztem a csajra, aki kifosztotta a hűtőmet, na és ki volt az? A wc-s csaj, megint vele kellett találkoznom.. Hogy mi lesz ebből? Tököm tudja, de magyarázat nélkül nem fog megszabadulni tőlem.
Üdv, a nevem Malakai Cooper, 32 éves vagyok, 1985. 06.01., London láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg rendőr vagyok és a civilek csoportba tartozom. Jamie Dornan arcát vettem kölcsön.
Jellem
Mindig is tudtam, hogy mit akarok, mindig tisztában voltam az álmaimmal. Céltudatos ember vagyok, megpróbálok mindent véghezvinni, amit a fejembe veszek. De van egy csomó dolog még, ami rám jellemző, példának mondhatom: akaratos, kitartó, makacs.
Tisztelettudó és jól nevelt vagyok ellenére, ami velem történt, nem züllöttem el, de rengeteg obszcén szó ragadt rám munkám során, kissé mocskos lett a szám, de hát kivel nem esik meg, hogy csúnyán beszél? Talán egy kicsit durva is vagyok, megköveteli a munkám, nem lehet kedvességgel elérni semmit sem.
Megtapasztaltam a jót és a rosszat is, nem tudok már reménykedni, nem vagyok álmodozó, jobban mondva nem élek álomvilágban. Próbálok mindig reális és igazságos lenni, természetesen nem mindig megy, vannak dolgok, amiben elfogult vagyok. A régi rendszer és felfogás híve vagyok, szeretem a régit és ragaszkodom is hozzá, talán ennek is keze van benne, hogy rendőr lettem. Mondjuk nem tudom elmondani, hogy milyen vagyok, mert még én sem ismerem magamat teljesen..
Külső
Nem szeretek nagyon magamról beszélni, mert mindenki máshogy lát engem, van aki egy fasszopó szörnyetegként tekint rám.. igen, azok akiket lecsukok vagy beviszek az őrsre, esetleg megbírságolom. Mások megmentőként tekintenek rám, hisz megmentem őket a rossz emberektől azoktól, akik ellenük vannak.
Na de akkor most térjünk is rá arra, hogy milyen is vagyok külsőleg. A nők igencsak jóképűnek tartanak, az erős és határozott arcéleim, az arcszőrzetem mind erre segít rá. Nem szeretnék öntelt lenni, de magam is tisztában vagyok a testi adottságaimmal, hogy nem vagyok egy alsó kategóriás srác. Kidolgozott a testem és folyamatosan dolgozom rajta, mégsem lehetek egy sovány, vézna srác, aki akár a nála kétszer nagyobb emberek elé áll.
Öltözködésem baromi egyszerű, mivel sokkal inkább vagyok civil ruhás rendőr, így nem gyakran kell magamra öltenem azt a szörnyen rossz egyenruhát. Előnyben részesítem a sötét ruhákat, nem vagyok egy olyan srác, aki mondjuk rózsaszínben parádézna az utcán vagy nem is tudom.. Ja, olyan egyszerű vagyok, mint egy fűszál.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 588
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Malakai Cooper   2017-06-30, 1:36 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Üdv itt, Rendőrbácsi!  izgatott

Noha ez egy iskolás olda, Gravesendben igen is kellenek az igazságszolgáltatás hívei, így csak örömködni tudok, hogy emellett a foglalkozás mellett döntöttél! *-*
Rossz, amikor egy család szétmegy, de ha a jó oldalát nézzük a dolgoknak, a múltad azzá tett, aki vagy, és azért valljuk be, becsülendő, ha valaki minden rossz ellenére ennyire önálló, talpraesett személy lesz, mint te. Arról ne is beszéljünk, hogy az igazság mellé szegődtél, holott életed során igen sokszor igazságtalanság ért.
Remélem, VA-LA-KI segít rájönnöd, mit is szeretnél igazán, mit keresel, és ezáltal megtalálod a boldogságod felé vezető utat  kölyökkutya szemek 2
Tévedj be a foglalókhoz, aztán... ha jól tippelem, VA-LA-KI a segítségedre szorul  

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Malakai Cooper
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Adam Cooper

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Kívülállók-
Ugrás: