HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Steven Kingsley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Jul. 02.
Posztok száma : 5
Motto : There is no gambling like politics. Age : 21 Titulus : Ambition incarnate Foglalkozás : egyetemista Play by : Sean O'pry
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Steven Kingsley   2017-07-02, 1:39 pm

Steven Kingsley

Abbey Mount valószínűleg megmentette az életemet. És akkor nem szeretek túlzásokba esni. Ugyanolyan érzés volt először belépni a kapun, mint amikor hatévesen a családommal Washingtonba költöztünk. Emlékszem, mennyire lenyűgözött akkor is az Egyesült Államok szívének nagysága, összetettsége, komplexitása. Szerintem azon a napon döntöttem el, hogy politikával fogok foglalkozni. Bár fene tudja – a hatéves kölykök ritkán tudják, mi az isten történik körülöttük. Megértik, de nem fogják föl igazán.
Milyen volt a családom? Mai szemmel nézve röhejes. A vallás tartotta össze apámék házasságát, nagyobb bűnnek tekintették a válást, mint azt, hogy mind a ketten félrekúrtak. Így le tudtunk ülni, ha vendégek jöttek, és tettethettük, hogy minden rendben. Persze semmi sem volt igazán rendben, de itt van Washington igazi lényege: mindenki leszarja a valóságot, ameddig a dolgok csili-vili módon működnek a felszínen. A valóság ocsmány dolog, és senki nem akar foglalkozni vele.
Mindig is jó iskolákba jártam, és mindig vallásosokba. Nem csoda, hogy az első alkalommal, amikor választhattam, olyan hely mellett döntöttem, ami az országon kívül található. Kegyetlenül megküzdöttem azért, hogy fölvegyenek, nem egyszer félreszorítva saját iskolatársaimat is különböző módszerek segítségével. Mindannyian, akik erre pályáztunk, tudtuk, Abbey Mount a legjobb esélyünk az ambícióink valóra váltására, és mindannyian magas pozíciókat akartunk. Nem tudom, annyira magasakat-e, mint én, de nem is érdekelt. Ezek nem a barátaim, hanem a vetélytársaim voltak, és úgy is bántam el velük.
Amikor fölvettek, belevetettem magam az anyagokba, az olvasnivalókba. Viccesnek találtam, hogy van egy diáksz9övetség a campuson, amelyiknek ugyanaz a neve, mint nekem. Végül mégsem amellett döntöttem, hanem az Elliott Házba adtam be a jelentkezésem. Jobban tetszett a gondolkodásuk. Ha nem öljük meg egymást, mindannyian remekül megleszünk, ezt biztosra mertem venni. És mennyire igazam is lett.
Az első pár hétben még tartottam magam az otthoni rutinhoz: ima reggel, ima délben, ima este, vasárnap templom. Aztán szépen, lassan érdeklődés hiányában ezek elkezdtek elmaradozni. Nem fogok buli helyett templomba menni. Ahogy teltek és múltak a napok, a hetek, talán az első hónap is, rájöttem, hogy nem is hiányzik semmi. A családomnak persze hazudtam, és csak az első év végén mondtam el, hogy visszahúzódtam a vallási élettől. Balhé is lett belőle. Apám kishíján kitagadott, anyám közölte, hogy nem vagyok a fia, mert ő nem nevelt ateistát. Mondtam már, hogy jó családom van?
Szerintem érthető, hogy minél kevesebbet járok haza, és ha tehetem, az időm nagyobb részét is Abbey Mountban töltöm, még nyáron is. Mindig van mivel, vagy éppen kivel eltöltenem az időmet, és ha nincs, fókuszálok egy kicsit a jog és politológia-szakos tanulmányaimra. Szerencsére nem kell túlságosan sokat törődnöm azzal, mindig van társaságom. A hölgyek nem vetnek meg, ahogy én sem az ő társaságukat. A legutolsó dolog, amire mostanában gondolni akarok, az a letáborozás egyetlen nő mellett – arra gondolok majd akkor, amikor az első pozíciómra pályázok. Addig még van négy évem, és egészen biztosan ki fogom élvezni minden egyes percét.
Szóval, ez az én történetem. Jó eséllyel olyan tizenöt-húsz év múlva olvashatsz róla bővebben egy könyvespolcról levett könyvben, amit azért írtam, hogy beutazhassam Amerikát, és eldöntsem, mennyire akar egy rakás ember rám szavazni. De az még odébb van, és az út, ami odáig vezet, hosszú és gyötrelmes. Mondanom sem kell, már alig várom.

Üdv, a nevem Steven Kingsley, 21 éves vagyok, 1996. július 3.-án, Mongomery-ben, Atlanta Államban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Amerikai. Jelenleg egyetemista vagyok és a Elliott csoportba tartozom. SEan O’pry arcát vettem kölcsön.
Belbecs

Ambition incarnate: Politikusok gyermeke, az egész életét ebben töltötte, nem csoda hát, hogy már egészen fiatal korától kezdve a legnagyobb álma az volt, hogy minél sikeresebb legyen ezen a területen. 16 éves korára eljutott attól, hogy apjához hasonlóan az Egyesült Államok Szenátusában dolgozzon addig, hogy miért állna meg ott? Miért ne akarna több lenni az apjánál, akit szépen, lassan elkezdett megvetni, és aki sosem tudott kitörni McConnell árnyékából? Miért ne lehetne ő az Elnök?

The Tale of the Prodigal Son: Az apja egy Republikánus képviselő, mi több, Alabama küldötte, és az úgynevezett Tea Party tagja. Mindkét gyermekét Keresztény fundamentalista szellemben nevelte, a Biblia szó szerinti értelmezésére tanította őket, és hogy sose kételkedjenek benne. Azt tanította, hogy a szegények nem érdemelnek alamizsnát, hogy a gazdagok azért gazdagok, mert egyszerűen jobbak másoknál. Steven, bár gyermekkorától kezdve kételkedett ebben a megközelítésben, sosem lázadt nyíltan. Egészen addig, amíg Abbey Mountba nem ment, és ki nem került a család bűvköréből. A kétségek egyre terebélyesedtek benne, ahogy megismert más felfogásokat, más gondolkodásokat. Mostanra teljesen elhagyta apja filozófiáját, ami súrlódásokhoz vezetett a családon belül.

The man himself: Abbey Mount volt a hely, ahol Steven felnőtt, és eldöntötte, mit akar kezdeni az életével. Nem hajlandó abban a börtönben élni, ahol az első tizennyolc évét töltötte: szabadon kezel mindent az alkoholt és a nőket értve ide elsősorban. Amúgy is egy irritálóan szerencsés rohadék, és pontosan tudja, hogy elég sokan utálják emiatt: láthatóan keveset tanul, a jegyei mégis kifejezetten jók. Nem tökéletesek, de jobbak az átlagnál. Jó humorú srác, de a humora néha keserű, szarkasztikus, van benne egy enyhe felsőbbrendűségi érzet. Megállapodni egyelőre nem akar, és talán képtelen is lenne jelen pillanatban: túl sok minden változik körülötte, túl sok mindent kell még kitalálnia ahhoz, hogy elérjen oda.

Dirty Little Secrets: Állásfoglalásának változása még nem teljesen tiszta a család számára. Azt tudják, hogy nem ért velük egyet, de azt nem, hogy mennyire. Steven már egy új példaképet talált magának, akire fölnézhet, és akitől tanulhat a politikáról: egy szocialistát. Értelemszerűen a könyveket, amiket olvas igyekszik még saját háztársai előtt is titokban tartani. Nem bízik meg sok emberben eléggé ahhoz, hogy tudják, micsoda vérző szívű kölyök is valójában.
Külcsín
Magas, jóképű, sötét hajú srác, aki pontosan tisztában van az adottságaival, és egy pillanatig sem fél kihasználni azokat, ha bármire szüksége van. Legtöbb esetben elegánsan öltözik, legalább inget, de valószínűbb, hogy öltönyt visel. Erre nincs semmi különösebb oka, azon felül, hogy imád ezekben a dolgokban járni. Enyhén sznob, nem igaz? Eltagadhatatlan. A haját igyekszik mindig pontosan belőni, sokat ad arra, ahogy kinéz. Arcát az esetek többségében simára borotválja, bár sosem zavarta különösebben, ha megnőtt egy kicsit a szakálla, kifejezetten élvezi a borostát, csupán attól tart, hogy az lerombolhatja a magáról felépített képet.
Mert ez a valóság: ezek mind-mind képek. Az, amit ő akarja, hogy láss. Steven azt akarja, hogy már a találkozásotok első pillanatától úgy érezd, kiemelkedik a tömegből, többre hivatott. Kék vagy vörös nyakkendői, fekete vagy tengerészkék öltönye, de még a drága hajvágások is ezt a célt szolgálják, és semmi mást. Egyszerre öltözik a munkának, amit akar, és tereli el a figyelmet arról, hogy talán jobban szimpatizál a „pórnéppel”, mint azt a körei tolerálnak.

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 21
Motto : Az élet valójában rövid...a szenvedések teszik hosszúvá! Age : 26 Titulus : Zöldszemű szörnyeteg Foglalkozás : Történelem szakos egyetemista Play by : Ste Bertram
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Steven Kingsley   2017-07-02, 2:43 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Szió Steven, üdv itt!  hurrá

Hűha, azt hiszem, eddig nem olvastam olyan karaktert, akinek életét ennyire befolyásolta volna a vallás, pedig véleményem szerint a manapság azért szép számmal élnek olyan családok, akik ennyire hű hívei a hitnek, mármint a muszlimokon kívül.
A szüleid biztosan azt hiszik, valamit elrontottak a nevelésedben, esetleg az ördög megszállt, azonban döntésed - ha engem kérdezel - egy erős, talpraesett jellemről árulkodik. Azt mondják, mindenki a saját élete kovácsa, és ahogy látom, a te már kézbe vetted a tiédet. Az ember maga tudja a legjobban, mi fogja boldoggá tenni a jövőben, és jogában áll eldönteni, melyik lehetőséget ragadja meg és hogyan alkotja az életét! Ezzel abszolút semmi gond nincs!
Élvezd ki a fiatal éveid, most van az ideje annak, hogy élményeket szerezz! Csak előbb látogasd meg a foglalókat :3
Jó játékot és szórakozást minálunk! *-*

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Steven Kingsley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Steven Ralph Stone

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Elliott house-
Ugrás: