HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Kai & Elie - RT

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar


Városlakók

Városlakók
Csatlakozott : 2017. Jun. 14.
Posztok száma : 19
Motto : Je danse avec le vent, la pluie Age : 19 Titulus : Unstoppable Foglalkozás : Menekülő Play by : Bridget Saterlee
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kai & Elie - RT   2017-07-15, 11:11 pm


Szörnyen bánom, hogy egyáltalán szóba álltam ma este Malakai-jal, ugyanis ez a férfi egyszerűen képtelen a saját dolgával foglalkozni, és mondjuk tovább ünnepelni a születésnapját. Ehelyett engem követ és tudta nélkül veszélynek teszi ki az életét. Miattam. Még csak nem is ismer, az isten szerelmére! És én sem őt, azonban mivel ez az én tragédiám, ha bármi baja is esik, magamat fogom érte okolni.
Cseppet sem lep meg, hogy nem vette be a dumámat és hamar a nyomomba eredt. Arra viszont nem számítottam, hogy ilyen gyorsan utolér, és nem sikerül majd leráznom, mint ahogy a keresőimmel tettem minden egyes alkalommal eddig. Amint elkap, és a fülembe suttog, az elkeseredés íze szétterjed a számban. Addig ellenkezem, míg el nem érem, hogy lerakjon, majd szembefordulok vele és kezeim közé fogom enyhén borostás, vonzó arcát, hogy mélyen a kékjeibe tekinthessek. Arcizmaim egyszerre aggódó és kérlelő alakot ábrázolhatnak.
- Kérlek, ne kockáztass miattam! – suttogom válaszul, a hangom valószínűleg egyszer sem volt annyira őszinte az est folyamán, mint most. – Gyűlölném magam, ha bajod esne… - teszem hozzá, és automatikusan, alig láthatóan elmosolyodom. Nem köt hozzá semmi, de ártatlan ebben a történetben. Valóban nem tudnék együtt élni azzal, ha miattam veszítené el az életét. Már pedig azok a vadbarmok a nyomomban vannak, és ha rajta múlik, hogy megkaparintsanak… egy másodpercig sem gondolkoznának azon, lelőjék e.


Vissza az elejére Go down
avatar


Városlakók

Városlakók
Csatlakozott : 2017. Jun. 25.
Posztok száma : 16
Motto : Mottó helye Foglalkozás : I'm a cop
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kai & Elie - RT   2017-07-15, 11:28 pm


Nem értem ezt a lányt, egyáltalán nem tudom megérteni a tetteit és nekem sem kéne ennyire védenem őt.. de még most szétcsapva is tudom, hogy akkor menekült és nem véletlenül ütött le. Talán nem bírnék el két férfival, talán nem tudnám megverni őket, de lefoglalhatnám az alakokat, míg ő elmenekülni. Erre esküdtem fel, arra hogy megvédjem az embereket és segítsem őket, még ha az én életembe kerül is. Nem akarok ünnepelni, nem érdekel engem a buli, csak azt akarom, hogy ő biztonságba legyen, mert ez a dolgom, hogy biztonságba helyezzem.
Érintése és az arckifejezése eléggé meglep, magam sem tudom, hogy mit tegyek.. vagyis tudom. Csak sóhajtok egyet és égnek emelem a szemeimet. - Te csak bízz bennem. – mondom neki vissza halkan.. persze az imént le kellett raknom, mert annyira mocorgott.. Nem akartam, hogy azt higgye rámászok, tényleg nem is volt ez a szándékom. - Nem fog bajom esni. - nyomom homlokomat az övének, bár ez már inkább azért van, mert nem tudom hogyan kéne megnyugtatni.. de amint észreveszem, hogy mit csinálok, visszahúzom a fejemet. - Bocs. - mondom halkan, majd oldalra pillantok.
Körbenézek és megfogom a kezét a könyökénél fogva, míg leintek egy taxit. Ami nem sokkal később meg is áll mellettünk az út szélén. - Aludj nálam, én alszok a kanapén és ígérem nem teszek veled semmit. - nézek a szemébe és láthatja, hogy komolyan is beszélek.
Vissza az elejére Go down
avatar


Városlakók

Városlakók
Csatlakozott : 2017. Jun. 14.
Posztok száma : 19
Motto : Je danse avec le vent, la pluie Age : 19 Titulus : Unstoppable Foglalkozás : Menekülő Play by : Bridget Saterlee
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kai & Elie - RT   2017-07-16, 12:04 am

Újra azt kéri, bízzak benne, de ha úgy érzem, hogy még csak fel sem fogja, milyen komoly bajba kerül, valahányszor ezeknek az érzéketlen szemetek szeme láttára segít rajtam, hogy tehetném? Ezzel egyidejűleg elfogadnám, hogy kockáztatja az épségét egy olyan lány miatt, aki még csak nem is a barátja.
Megígéri, hogy nem éri szerencsétlenség és valamiért elhiszem a szavait, pedig még csak okot sem ad arra, hogy úgy véljem, valóban nincs mitől féltenem. Homlokérintésére és bocsánatkérésére kissé elmosolyodom, de amint eszembe jut, hogy ez nem a legmegfelelőbb pillanat, hogy érzelgőssé váljunk, a vigyorkám tovatűnik.
Megragad a könyökömnél, én pedig értetlen arckifejezéssel bár, de követem. Amikor kezével int, kezdem sejteni, hogy mire készülhet, azonban, amint megszólal, rájövök, hogy mégsem gondoltam olyan jól, mint azt hittem. Ennek ellenére egy gyors mérlegelés után beleegyezést tanúsítva bólintok, majd beszállok a kocsiba. Oldalra pillantok, és látom, ahogy követőim felénk futnak.
- Induljon, induljon, induljon! – parancsolom meg, miközben kétségbeesetten megütögetem párszor a vezető ülését. Az arab férfi hálistennek gyorsan veszi az adást, és beletapos a gázba. Ezzel egy időben azonban a keresőm kutyái tűzet nyitnak, de szerencsére csak a taxi hátulját találják el. Egy nagy fújással kiadom a bennem felgyülemlett feszültséget, majd az előttem helyezkedő ülésre helyezett kezeimnek döntöm a fejem.
Hátrasöpröm a tincseimet, amikor felegyenesedem és Kaira pillantok.
- Elég, ha kiteszel valahol messze innen, de tényleg! – csúszik ki a számon, amint kicsit magamhoz térek. Erre gondoltam akkor is, amikor leintette a taxit. – Bőven sok, amit ma este értem tettél…
Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Kai & Elie - RT   

Vissza az elejére Go down
 
Kai & Elie - RT
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Távol a világban :: Európa-
Ugrás: