HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Dimitri Vasilev

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Csatlakozott : 2017. Jul. 07.
Posztok száma : 4
Motto : “Be crazy. Be stupid. Be silly. Be weird. Be whatever. Because life is too short to being anything but happy.” Age : 31 Titulus : Womanizer Foglalkozás : Testnevelő-edző tanár Play by : Sebastian Stan   :
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Dimitri Vasilev   2017-07-07, 5:20 pm

Dimitri Vasilev
Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt.

Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt.

Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt. Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt.

http://68.media.tumblr.com/e84607ff763054eba9796a9c175b4671/tumblr_inline_orduvbfcua1tiytaj_400.gif
http://68.media.tumblr.com/b8f0984f142ca38bb67b214c25381000/tumblr_mu0pnmuIEk1sdb6wso1_250.gif
http://68.media.tumblr.com/931787d3add2d4a82b29314c75ced1a5/tumblr_mu0pnmuIEk1sdb6wso2_250.gif

Üdv, a nevem Dimitri Nikolajevics Vasilev, 31 éves vagyok, 1985.08.13., Szentpétervár (Санкт-Петербург, 'Szankt-Petyerburg') láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem orosz. Jelenleg testnevelő-edző tanár vagyok és a Tanár csoportba tartozom. Sebastian Stan arcát vettem kölcsön.
Jellem
Látom, nem értesz a szép szóból! Vagy csak szeretsz a tűzzel játszani... cica? Szóval a jellemem izgat? Nos, az egy illékony, szeszélyes dolog. Talán kezeltetni kéne magam mániás depresszióval, de ahhoz előbb segítséget kellene kérnem és be kéne ismernem, hogy beteg vagyok. Ezt pedig, nos nem fogom. De a jellem amúgy is egy folyamatosan változó dolog, semmi sem ugyanolyan benne sosem; mint ahogy a folyóba sem léphetsz kétszer ugyanúgy. Sokszor érzem magam meg nem értettnek, magányosnak, üresnek... tekintetemben ilyenkor a nihilt látni, amikor rám tör a sötétség és borúsan látom a világot. Olyankor ne akarj a közelembe lenni, kivéve ha tudod miként vidíthatsz fel... a gyengébbik nem csinosabb tagjai ugyanis módfelett mulattatnak és örömmel keresem társaságukat, hogy felejtsek. Főleg az iskoláslány ruhába bújtatott egyedeket tartom lenyűgözőnek! Ha épp nem fordulok be, amúgy egy igen vidám ember vagyok... tele élettel, jó kedvvel. Gyakran ugratok másokat, csipkelődöm, élcelődöm másokon puszta szeretetből. Sokak szerint azonban van bennem egy fajta indokolatlan felsőbbrendűség, de rosszul látják. Én csak tisztában vagyok a képességeimmel és ugyanezt várom el másoktól is, csak annyit amire képes vagyok én is! Hogy azt mondod, maximalista vagyok? Egy igen nagy elvárásokkal rendelkező maximalista, akinek a maximalizmusa mindenre kiterjed... csak, hogy pontosak legyünk. Én ugyanis mindenben a tökéleteset keresem és a legtöbb esetben meg is látom azt. Kifejezetten jó érzékem van hozzá, hogy meglássam a legapróbb változásokat másokban. Emiatt is tartanak jó emberismerőnek és manipulátornak a hátam mögött. Profi vagyok, és ha lehet megkockáztatni kicsit egoista is, de tényleg csak egy cseppet. Azonban képes vagyok felismerni, ha nálam okosabbal találom szemben magam. Néha kicsit talán basáskodó vagyok és pofátlan, de ez hozzám tartozik, mint a nevem vagy a ruháim! Hol ilyen, hol olyan vagyok. De egy dolog állandó: sosem vagyok jó. Az nem az én műfajom, minek jónak lenni, ha a világ gonosz. Túl sok mindent vettek el tőlem amit szerettem ahhoz, hogy ne másként lássam. Azt mondod, ez önzővé tesz? Meglehet, de nem érdekel! Ugyan, ki más törődne velem, ha én nem?! (330)
Külső
Nem tudja a világ milyen nevetséges, hogy mennyire tud különbözni a belső és a külső. Esetemben is ez a helyzet, "elkorcsosult" belsőmet megnyerő külső takarja. Most kezdjem el mondani az átlagos semmiségeket? Komolyan nem értem miért is fontos neked, hogy hogyan nézek ki. Hiszen itt állok előtted, látod milyen is vagyok. Vagy mégsem? Legyen, most az egyszer jó kedvemben találtál; menjünk hát végig az unalmas dolgokon. 180 cm magasságom mellé, kellemesen mély hang társul. 80 kilót nyomok, ha a mérlegre állítanál, s ehhez arányos, az edzéseknek hála izmos testalkat társul. Első pillantásra egy harmincas évei elején járó, megnyerő arcú egyénnek tűnök, olyas fajtának aki harmincon túl is kölyök képű maradt és a nők kedvence. Gyerekként vézna, vékony fiúcska voltam, ám mára erős, izmos testalkat, domborodó mellizmok, kockás has és vékony csípő jellemez. A testedzésnek néha haszna is van, nem csak átka. Többnyire edző ruhában járok, de nincs bajom az ing-öltöny kombinációval sem. Igazából alkalomhoz szoktam öltözködni, bár nem vagyok metroszexuális igenis odafigyelek mit veszek fel. Rövidre vágott, barna hajam - amit egykor félhosszú, vállamig érve, tépetten viseltem - gondozva, de mióta az Abbey Mount tanárává váltam kisebb gondom is nagyobb annál, hogy kinézetemmel törődjek. Az olyan, amilyen... amilyen minden testnevelő tanárnál, valahogy egyformává válunk idővel egy egyen, sablon kinézethez és ez könnyen felismerhetővé tesz, meghatároz minket. Szemeim élénk kékek, de már nem a jókedv csillog bennük, hanem sokkal inkább a nihilt lehet látni. Az ember el sem tudná képzelni, mi minden kiolvasható egy másik ember tekintetéből. A szemeimben semmit nem lehet látni, gondos álcával védem valódi érzéseimet. Vagy, ha mégis lehull az álca és megtelik élettel... nos, azt te nem akarod látni. Olyankor az őrület vesz rajtam erőt, tekintetem baljóslatú és semmi jót nem ígérő és arcom ragadozókat megszégyenítő, rókavigyorba torzul. Kevesen képesek gyöngédséget kiváltani belőlem - többnyire az ellenkező nem szép, fiatal tagjai iránt viseltetem ilyesféle érzelemmel - ám, ha valakivel törődöm, arcvonásaim ellágyulnak és a ritkán látott őszinte mosolyomat is előveszem, aminek a nők képtelenek ellenállni. Vagy ha egyedül vagyok, csak bámulok magam elé a távolba révedve, tekintetem akár egy élő holté... sivár és kietlen. Olyankor hagyj békét, ha jót akarsz nekem, valahol messze, nagyon messze járok éppen elmém rejtekében. (362)
abbey mount
institute for higher education


Felhasznált forrás:
 


DIMITRI VASILEV
Vissza az elejére Go down
 
Dimitri Vasilev
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: