HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Dimitri Vasilev

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Tanár

Tanár
Csatlakozott : 2017. Jul. 07.
Posztok száma : 24
Motto : “Be crazy. Be stupid. Be silly. Be weird. Be whatever. Because life is too short to being anything but happy.” Age : 33 Titulus : Womanizer Foglalkozás : Testnevelő-edző tanár Play by : Sebastian Stan
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Dimitri Vasilev   2017-07-07, 5:20 pm

Dimitri Vasilev
Cold enough to
chill my bones

I don't understand
why you're so cold to me


A mai napig nem értem, hogy mit keresek az Abbey Mountban. Igazság szerint nem vagyok való tanárnak. Nagyon nem. Az a sok rövid szoknya... ~Egek, annyi csinos lány jár ide?!~ túl nagy a kísértés, hogy megdöntsem mindet. De nem mondhattam nemet a felkérésre, le voltam égve és tele kártyaadóssággal, nyakamon a behajtó emberek. Most joggal kérdezhetnéd, hogy egy olimpiai aranyérmes tornász miként jutott ide. Nos, ez egy igencsak hosszú történet és kétlem, hogy a társaságomban akarnád eltölteni a fél életedet a múltam sztorizgatását hallgatva. Vagy igen?! Egye fene, elmesélek valamit ha megígéred, hogy nem mondod el senkinek. Ez lesz a mi kis közös titkunk, rendben szépségem?

Szóval jah, ez lennék én. Az orosz aranyérmes ex-olimpikon. Feltűnt a szexi orosz akcentusom mi?! Ha a rövid sztori érdekel... dióhéjban annyi legyen elég, hogy egy baleset derékba törte a sportolói karrieremet, így kénytelen voltam edzőnek állni hogy valamiből megéljek. Elvégre hozzá voltam szokva, hogy mindent mindig megkapok és jólétben élek. Ha nem egyenesen fényűzésben. Minden nap más parti, persze előkelő úri társasággal valami puccos helyen... nyaralás az olasz riviérán... luxus verdák, kaszinók és póker. Gondolom, most már kezded érteni... ~A megszokott életszínvonalat bármi áron fenn kell tartani!~ Meg amúgy is, a sportot a mai napig nem szűntem meg űzni. A sport az egyetlen igaz szerelmem. Nem úgy mint a nők, azok jönnek-mennek egy férfi életében. Főleg az enyémben. De hé, én egyszerre vagyok mindenkié és senkié, szóval még akár te is kaphatsz egy szeletet a tortámból, ha érdekel. Nos igen? Nem? Sebaj, annyi baj legyen szépségem. De hol is tartottam, oh megvan... igen.

Szóval ott tartottam, hogy olasz riviéra. Aztán jött ez a lány a semmiből, ez a Francesca és felkavarta a világomat. A társaságban ő volt az egyetlen igazi, valódi szépség. ~Tökéletes volt.~ Tudom, tudom... nyálas meg klisés az egész; de mit tegyek, ha egyszer tényleg mesébe illő volt a felbukkanása és egész lénye?! Mindenkit elvarázsolt azonnal, mindenki az ő társaságát kereste, a férfiak körbe udvarolták, én pedig eldöntöttem, hogy kell nekem. Hogy megszerzem. Kerüljön bármibe. Akkor még fogalmam sem volt róla, hogy ami ártatlan játéknak indult csupán, egy röpke hóbortnak hová fog fajulni. Egyszerűen csak egy vad szépséget láttam magam előtt, aki csak arra vár, hogy betörjék és megzabolázzák. Én meg ugye szeretem a kihívásokat, így nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Szerintem akkor mindketten egy nyári románcnak, egy szenvedélyes kalandnak gondoltuk a dolgot. De még vége sem lett a nyárnak, és újra találkoztunk. Ezúttal Angliában egy lovaspóló meccsen, ahol a felső tízezer ünnepelte a szezonzárót holmi puccos piknikkel. Tudni kell rólam, hogy mindig is oda voltam a lovakért, imádok lovagolni. Szóval ott volt a helyem.

Ő viszont láthatóan unatkozott és valahol egészen máshol szeretett volna lenni - talán családi kötelességből volt jelen -, szóval úgy döntöttem kimenekítem. Ne szépítsük a dolgot, megszöktettem a lányt lóháton és egy felejthetetlen éjszakát töltöttünk együtt a susnyásban újfent, ~A régi szokások nehezen múlnak el.~ mielőtt elváltak volna útjaink ismételten. Nos, ezután a nyár utolsó napjait azzal töltöttem, hogy elpókereztem a pénzem és csatak részegre vedeltem magam. Aztán ahogy az lenni szokott, megint kezdtek a hullámok a fejem fölött összecsapni. Szóval pont kapóra jött ez az állás, még jó hogy apám rádumált az egyetemre anno, hogy legalább diplomát szerezzek. Így most gond nélkül taníthatok, az iskolai csapatot pedig edzhetem. Két legyet egy csapásra, ahogy mondani szokták... vagyis nem, ha jobban belegondolok hármat.

Ugyanis szembe jött velem a folyosón, az iskolában. Ő, a nagybetűs nő. Addigra már vagy három-négy hónapja voltam az intézmény megbecsült tanára... megannyi tanítvány bálványa és nem utolsó sorban az iskolai csapatot sikeresen felkészítő edző. Most mondanám, hogy tényleg csoda hogy mit ki nem hoztam ebből a selejtes alapanyagból... de nem hazudhatok, tényleg vannak tehetséges tornászok is a csapatban. Csak egy kis ösztönzés kellett nekik. De visszatérve Franny-re. Nos, bevallom teljesen ledöbbentem. Felkavart a viszont látása, azóta sem tudom kiverni a fejemből az egészet. Sem azt, amit akkor tettem. ~Ha aznap valaki meglát bennünket?!~ Én egyenes úton repülök az intézményből, de talán ő megúszta volna némi fegyelmivel. Elvégre a mostohaapja elég befolyásos egyén, ha jól értesültem. Simán elintézné, ahogy attól tartok engem is. ~Távol kell magam tartsam tőle!~ Igen, ezt kéne tennem, de beette magát a gondolataim közé. Másra sem tudok gondolni csak arra, hogy miként találhatnék módot arra hogy a társaságát élvezhessem így vagy úgy, feltűnés nélkül.

Ám ő látszólag hűvös maradt. Mintha soha semmi sem történt volna köztünk egy másodpercre sem. Mintha nem csókoltam volna meg, pedig megtettem. Oh, még többet is tettem mint az az egy csók és ezzel mindketten tisztában voltunk. Dühített a viselkedése, hogy ennyire ignorál. Szívem szerint megint elraboltam volna, mint akkor a piknik alatt és megszöktetném megint. Bárhová, ahol együtt lehetek vele. Ahol nem kell a lebukástól tartanunk, ahol nem kell bujkálnunk. Mert hiába játssza a jégkirálynőt vagy tiltakozik látványosan, mégis engedett a szelíd erőszaknak amikor a tanterembe húztam - ahol senki sem láthat minket - és megcsókoltam. Mert nem bírok magammal a közelében, megőrjít teljesen. Olyan vagyok mintha megint kiskamasz volnék, aki nem bír a hormonjaival. Már az sem segít, ha más lányokat szédítek helyette. Egyik sem tudta pótolni soha a bennem keletkezett űrt, csakis Francesca. Mindenkiben csakis Őt keresem menthetetlen. Pedig Isten a tanúm, hogy megpróbáltam kiverni a fejemből... de nem megy. Kismillió női szívet törtem már össze, de most fordult a kocka... a nőcsábász került célkeresztbe. ~Francesca Rossi, te átkozott boszorkány! Mit műveltél velem?!~ (906)

stop the world
’cause I wanna

get off
with you.

Üdv, a nevem Dimitri Nikolajevics Vasilev, 31 éves vagyok, 1985.08.13., Szentpétervár (Санкт-Петербург, 'Szankt-Petyerburg') láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem orosz. Jelenleg testnevelő-edző tanár vagyok és a Tanár csoportba tartozom. Sebastian Stan arcát vettem kölcsön.
Jellem
Látom, nem értesz a szép szóból! Vagy csak szeretsz a tűzzel játszani... cica? Szóval a jellemem izgat? Nos, az egy illékony, szeszélyes dolog. Talán kezeltetni kéne magam mániás depresszióval, de ahhoz előbb segítséget kellene kérnem és be kéne ismernem, hogy beteg vagyok. Ezt pedig, nos nem fogom. De a jellem amúgy is egy folyamatosan változó dolog, semmi sem ugyanolyan benne sosem; mint ahogy a folyóba sem léphetsz kétszer ugyanúgy. Sokszor érzem magam meg nem értettnek, magányosnak, üresnek... tekintetemben ilyenkor a nihilt látni, amikor rám tör a sötétség és borúsan látom a világot. Olyankor ne akarj a közelembe lenni, kivéve ha tudod miként vidíthatsz fel... a gyengébbik nem csinosabb tagjai ugyanis módfelett mulattatnak és örömmel keresem társaságukat, hogy felejtsek. Főleg az iskoláslány ruhába bújtatott egyedeket tartom lenyűgözőnek! Ha épp nem fordulok be, amúgy egy igen vidám ember vagyok... tele élettel, jó kedvvel. Gyakran ugratok másokat, csipkelődöm, élcelődöm másokon puszta szeretetből. Sokak szerint azonban van bennem egy fajta indokolatlan felsőbbrendűség, de rosszul látják. Én csak tisztában vagyok a képességeimmel és ugyanezt várom el másoktól is, csak annyit amire képes vagyok én is! Hogy azt mondod, maximalista vagyok? Egy igen nagy elvárásokkal rendelkező maximalista, akinek a maximalizmusa mindenre kiterjed... csak, hogy pontosak legyünk. Én ugyanis mindenben a tökéleteset keresem és a legtöbb esetben meg is látom azt. Kifejezetten jó érzékem van hozzá, hogy meglássam a legapróbb változásokat másokban. Emiatt is tartanak jó emberismerőnek és manipulátornak a hátam mögött. Profi vagyok, és ha lehet megkockáztatni kicsit egoista is, de tényleg csak egy cseppet. Azonban képes vagyok felismerni, ha nálam okosabbal találom szemben magam. Néha kicsit talán basáskodó vagyok és pofátlan, de ez hozzám tartozik, mint a nevem vagy a ruháim! Hol ilyen, hol olyan vagyok. De egy dolog állandó: sosem vagyok jó. Az nem az én műfajom, minek jónak lenni, ha a világ gonosz. Túl sok mindent vettek el tőlem amit szerettem ahhoz, hogy ne másként lássam. Szóval csak a mának élek és élvezem az életet, szerencsejáték, pia nők... tudod hogy van ez! Azt mondod, ez önzővé tesz? Meglehet, de nem érdekel! Ugyan, ki más törődne velem, ha én nem?! (346)
Külső
Nem tudja a világ milyen nevetséges, hogy mennyire tud különbözni a belső és a külső. Esetemben is ez a helyzet, "elkorcsosult" belsőmet megnyerő külső takarja. Most kezdjem el mondani az átlagos semmiségeket? Komolyan nem értem miért is fontos neked, hogy hogyan nézek ki. Hiszen itt állok előtted, látod milyen is vagyok. Vagy mégsem? Legyen, most az egyszer jó kedvemben találtál; menjünk hát végig az unalmas dolgokon. 180 cm magasságom mellé, kellemesen mély hang társul. 80 kilót nyomok, ha a mérlegre állítanál, s ehhez arányos, az edzéseknek hála izmos testalkat társul. Első pillantásra egy harmincas évei elején járó, megnyerő arcú egyénnek tűnök, olyas fajtának aki harmincon túl is kölyök képű maradt és a nők kedvence. Gyerekként vézna, vékony fiúcska voltam, ám mára erős, izmos testalkat, domborodó mellizmok, kockás has és vékony csípő jellemez. A testedzésnek néha haszna is van, nem csak átka. Többnyire edző ruhában járok, de nincs bajom az ing-öltöny kombinációval sem. Igazából alkalomhoz szoktam öltözködni, bár nem vagyok metroszexuális igenis odafigyelek mit veszek fel. Rövidre vágott, barna hajam - amit egykor félhosszú, vállamig érve, tépetten viseltem - gondozva, de mióta az Abbey Mount tanárává váltam kisebb gondom is nagyobb annál, hogy kinézetemmel törődjek. Az olyan, amilyen... amilyen minden testnevelő tanárnál, valahogy egyformává válunk idővel egy egyen, sablon kinézethez és ez könnyen felismerhetővé tesz, meghatároz minket. Szemeim élénk kékek, de többnyire már nem a jókedv és a huncutság csillog bennük, hanem sokkal inkább a nihilt lehet látni. Az ember el sem tudná képzelni, mi minden kiolvasható egy másik ember tekintetéből. A szemeimben semmit nem lehet látni, gondos álcával védem valódi érzéseimet. A külvilág számára én egy jóképű nőcsábász vagyok, aki megnyerő modorával a nők kedvence. De tévednek, ez maszk csupán mely a mélyben rejtőző énemet fedi. Vagy, ha mégis lehull az álca és tekintetem megtelik élettel... nos, azt te nem akarod látni. Olyankor az őrület vesz rajtam erőt, tekintetem baljóslatú és semmi jót nem ígérő és arcom ragadozókat megszégyenítő, rókavigyorba torzul. Kevesen képesek igazi gyöngédséget kiváltani belőlem - többnyire az ellenkező nem szép, fiatal tagjai iránt viseltetem ilyesféle érzelemmel - ám, ha valakivel törődöm, arcvonásaim ellágyulnak és a ritkán látott őszinte mosolyomat is előveszem, aminek a nők képtelenek ellenállni. Viszont ha egyedül vagyok, csak bámulok magam elé a távolba révedve, tekintetem akár egy élő holté... sivár és kietlen. Olyankor hagyj békét, ha jót akarsz nekem, valahol messze, nagyon messze járok éppen elmém rejtekében. (393)
abbey mount
institute for higher education


DIMITRI VASILEV


A hozzászólást Dimitri Vasilev összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-10-02, 2:30 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dimitri Vasilev   2017-08-15, 8:16 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Helló, Russian Lover!

Hát téged már egy jó ideje nagyon várunk, hisz már az elején olyan lelkesnek tűntél, most meg itt vagy, készen, és mindjárt színesen *_*
Miközben az előtörténeted olvastam, eszembe jutott, hogy anno néztem egy videót, ami aranyérmes tornászokról szólt, sőt! Volt egy női ismerősöm, aki sikeres kézilabda pályafutása végére érve egy gimnáziumban lett konyhás néni. Rettentően elszomorító még a gondolat is, milyen kockázatos ez a pálya. Dim azonban egészen jól járt, ha belegondolok, hisz van egy jól fizető, biztos állása - legalább is addig, míg valaki nem buktatja le, hogy az egyetem egyik diákjával kavar Rolling Eyes - ami természetesen nem mindig a legkellemesebb, hisz olyan diákokat kell tanítani, akik azt hiszik, mindent tudnak az életről, de na. Legalább van.
A karakterlapod szavakban nem foglalhatóan élvezetes volt, végig jól érezhető volt Dimitri monológjában, hogy az a bizonyos nyaralás az olasz riviérán többe került neki, mint azt gondolta volna. Szépen belehabarodott a szőke fiatal lányba, és őszintén szólva még csak hibáztatni sem lehet, hisz Franny bízz isten egy igazi, ízig-vérig bombázó.  
Rettenetesen kíváncsi vagyok, mit fogtok alkotni a játéktéren, Franny továbbra is olyan rideg lesz, mint eddig, és ha igen, akkor Dim ezt hogyan fogja kezelni? Azért nem ajánlatos elrabolni a szöszkét, hisz - a szobatársa nagy igényt tart rá és amúgy is - bűncselekménynek számít... Rolling Eyes na nem, mintha Ms. Rossi annyira magára venné, ha a Professzor úr megtenné...
Francesca bizonyára már nagyon vár téged, szóval látogasd meg a foglalókat, aztán vesd bele magad a piersonos lány elcsábításába. Jó játékot kívánok nektek!  izgatott

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Dimitri Vasilev
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Tanárok-
Ugrás: