HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Eden & Liam ~ blind date

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 63
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 20 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Eden & Liam ~ blind date   2017-07-11, 4:38 pm

Legszívesebben a pokolra kívánnám a szobatársam. Mikor megkérdezte, hogy mit csinálok ma este csak annyit válaszoltam, hogy rajzolgatok és valószínűleg tíz óra magaslatában lefekszem aludni, mert holnap reggel nyolcra megyek be a suliba, mert órám lesz. Aztán megforgatta a szemét és közölte velem, hogy hülye vagyok és antiszociális. Nem vettem sértésnek, legalábbis nem mutattam ki. Eléggé fájó pont az embernek, ha mindenki állandóan ezt ismételgeti neki és nem bírják mások felfogni, hogy én így érzem jól magam. Nem kell beállnom a sorba és állandóan csajozni meg bulizni. Amúgy sem tudom kiverni Edent a fejemből, pedig már vagy három, esetleg négy hete történt az egész incidens, amikor összetalálkoztunk abban a matheres buliban. Azóta a francia leányzó leköti minden egyes gondolatom, de mégsem keresem. Szinte még mindig ég az ajkam attól az apró puszitól, amit a számra adott. Bár tovább mélyíthettem volna a csókunk. Sajnos az élet kegyetlen és nem mindig minden úgy van, ahogy szeretnénk és elterveztük. El kellett engednem ahhoz Edent, hogy az életemnek egy új szakaszát elkezdjem, mert a lány mély nyomot hagyott bennem. Talán ha rajta túl tudom tenni magam, akkor Hurricane-nel is javulhat a viszonyom. Nincs szükségem kötelezettsée és röghöz kötöttségre. Egy kapcsolat pedig pontosan ezekkel jár.
Nem is értem, hogy tudott rávenni a szobatársam arra, hogy kimozduljak ma este. Azt mondta szervezett nekem egy vakrandit az egyik dunantos ismerősének a szobatársa lesz a csaj. Egész úton a helyszín felé azt hajtotta nekem, hogy a dunantosok jófejek és aranyosak. Nem kell a lánytól félnem, ő már látta és nagyon jó préda lenne a számomra. Ennyit mondott el róla, hiába is kérdezősködtem a csajról, többet nem mondott el. Remélem, hogy igaza van. Habár tényleg nem akarok csajozni és nehezen vett rá a lakótársam még izgatott vagyok az este miatt. Mondtam, hogy maximum tízig maradok, aztán megyek vissza a koliba aludni, mert tényleg korán kell kelnem. Már az is nagy szó, hogy egyáltalán rá lehet arra venni, hogy ilyenkor kimozduljak.
A kajáldába érve a szobatársam is leül az egyik asztalhoz, távol tőlem, de éppen annyira, hogy még látótávolságon belül legyünk. Mint kiderült neki is randija lesz. Ki sem találná senki, hogy kivel! Hát persze, hogy az én partnerem barátnőjével, aki a lakótársa egyben és akivel lebeszélte ezt az egészet. Vajon mik lesznek itt még ma este? Engedélyt kaptam rá, ha rosszul érzem magam, akkor a mosdón keresztül távozhatok, mnt a filmekben. Lehet, hogy köcsög vagyok, de előbb mondom meg a lány szemébe, hogy hagyjuk egymást és a főbejáraton távozok.
Leülve az asztalhoz az ajtót pásztázom, hogy mikor érhetnek már ide. Vajon ismerem őket? Lehet jobb lenne, ha igen és akkor nem lenne olyan gáz a szituáció és csak együtt nevetnénk rajta.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 16
Motto : ▽△ When she's alone, she goes home to a cactus / In a black dress, she's such a such an actress Age : 20 Titulus : ▽△ Cactus Foglalkozás : ▽△ diák Play by : ▽△ Ariana Grande
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eden & Liam ~ blind date   2017-08-25, 7:25 pm

Elakartam menekülni az egyetem területéről a buli estéje után. Átakartam menni egy másik egyetemre, messzire innen és mindentől, amit annyira imádtam az egész helyben. Apa sem örült volna a változásnak és még mielőtt mindent elvághattam volna magam körül a szobatársam, a szeretett Cindy, fogta magát és lelket öntött belém, ami elég volt pár hétig. Legalább annyi jó volt az egészben, hogy legalább tudtam koncentrálni a fontos zárthelyikre, és mindegyiket sikerült tökéletesre megírni. Az összes professzorom ódákat zeng az apámnak rólam, sokat látnak bennem, de amíg Ők azt mondják mekkora jövőm lehet ebben a szakmában, ha így folytatom, addig én másról álmodozok. Észrevettem, hogy az utóbbi időben egyre többször jut eszembe a festés, a tempera illata és a képek, amiket szívesen lefestenék és a vászont felakasztanám a szobám falára, vagy még jobb; a szobát szépen kifesteni. Tele rajzokkal, érdekes motívumokkal, olyan dolgokkal, amiktől én megint én leszek. Még a boldog énem. És ekkor jutottam el megint a padlóra.
A szó szoros értelmében. Egyik este miután teljesen kibuktam amiért nem találom se a rohadt vonalzómat, de még az életemet se akkor fogtam magam, mindent leszórtam és a padlóra feküdtem, bömböltetve John Legend nagyszerű számait és bőgve. Ekkor lépett közbe a legjobb személy az életemben. Lelket akart önteni belém, de addig nem hagyott békén míg nevetni nem kezdtem és minden egyes nap próbált jobb kedvre deríteni, és bevallom, sikerült is neki, de amikor pár napja előállt ezzel az ötlettel majdnem megöltem.
Vak randi? Most komolyan? Soha nem voltam az a lány, aki ilyenekbe bele menne, de addig rágta a fülemet és mondta, hogy csak úgy tudok túljutni Mr. Szemétládán, ha nem sajnálatatom tovább magam és elkezdek élni. Belementem. Így kerültem a tükör elé, frissen mosott hajjal és illatozó testtel. Mindent elkövetek, hogy megkedveljen Cindy barátnőm barátjának a szobatársa. Bizonytalanul nézek magamon végig, olyan vagyok, mint egy 8 éves gyerek, de ez már mindegy. Nem leszek se magasabb se testesebb.
Mélyet sóhajtok.
Kimegyek a fürdőből, hogy csodálatos randi szervezőm is készülhessen, majd a szekrényem elé állva próbálok valami normális öltözetet találni magamnak. Végül a voksomat egy fekete nadrágon, ugyanolyan színű pántos felsőben, minek oldala ki van vágva és szív alakú dekoltázsa van, és egy kisebb sarkú cipő mellett tettem le. Hajamat kiengedtem és a felső részét két kis kontyba állítottam.
- Remélem nem lesz túl sok. – lépek Cindy-hez, aki csak megrázza a fejét nevetve és már indulunk is. Eléggé izgatott vagyok, néhány lépésnél megremeg a lábam, de még azért sem fogok visszafordulni. Túl kell lépnem a szörnyűségeken. Út közben pár füttyentést is kapunk, valamint olyan kiáltásokat, hogy „lehetnél az én cicám is”, amit mi csak nevetéssel felejtettünk el.
- Szórakozz jól, és ha bármi van akkor koppints kettőt a cipőddel. – felnevetek és bemegyek a kávézóba. Két ember is háttal áll nekünk, de Cindy előrehaladásával tudom meg melyik partner is az enyém. Még utoljára megnézem magam a tükörben és nagy levegőt véve indulok meg felé és ülök le, még nem nézve rá. Csak akkor pillantok fel amikor már rendesen ülök, akkor viszont megáll a vér is bennem.
- Ez nem lehet igaz… - nézek fel magasra, sűrűn pislogva, mert úgy érzem, hamarosan el kezdek sírni. – Te rendezted ezt az egészet? – hangom elcsuklik, majd alsó ajkamat kezdem el rágcsálni. Kényelmetlen ez az egész.

Lidensok szeretettel  kölyökkutya szemek 2 ||
ruha || ölelésEden de Saint-Pierre

Vissza az elejére Go down
 
Eden & Liam ~ blind date
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Liam Briantov
» Anime/manga/visual novel/light novel ajánló
» Liam O'Keeffe
» Rosszat álmodtam, oda bújhatok melléd? Liam & Elena
» Jason Liam Norman

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Éttermek, Cukrászdák-
Ugrás: