HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Eden & Liam ~ blind date

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 66
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 21 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Eden & Liam ~ blind date   2017-07-11, 4:38 pm

Legszívesebben a pokolra kívánnám a szobatársam. Mikor megkérdezte, hogy mit csinálok ma este csak annyit válaszoltam, hogy rajzolgatok és valószínűleg tíz óra magaslatában lefekszem aludni, mert holnap reggel nyolcra megyek be a suliba, mert órám lesz. Aztán megforgatta a szemét és közölte velem, hogy hülye vagyok és antiszociális. Nem vettem sértésnek, legalábbis nem mutattam ki. Eléggé fájó pont az embernek, ha mindenki állandóan ezt ismételgeti neki és nem bírják mások felfogni, hogy én így érzem jól magam. Nem kell beállnom a sorba és állandóan csajozni meg bulizni. Amúgy sem tudom kiverni Edent a fejemből, pedig már vagy három, esetleg négy hete történt az egész incidens, amikor összetalálkoztunk abban a matheres buliban. Azóta a francia leányzó leköti minden egyes gondolatom, de mégsem keresem. Szinte még mindig ég az ajkam attól az apró puszitól, amit a számra adott. Bár tovább mélyíthettem volna a csókunk. Sajnos az élet kegyetlen és nem mindig minden úgy van, ahogy szeretnénk és elterveztük. El kellett engednem ahhoz Edent, hogy az életemnek egy új szakaszát elkezdjem, mert a lány mély nyomot hagyott bennem. Talán ha rajta túl tudom tenni magam, akkor Hurricane-nel is javulhat a viszonyom. Nincs szükségem kötelezettsée és röghöz kötöttségre. Egy kapcsolat pedig pontosan ezekkel jár.
Nem is értem, hogy tudott rávenni a szobatársam arra, hogy kimozduljak ma este. Azt mondta szervezett nekem egy vakrandit az egyik dunantos ismerősének a szobatársa lesz a csaj. Egész úton a helyszín felé azt hajtotta nekem, hogy a dunantosok jófejek és aranyosak. Nem kell a lánytól félnem, ő már látta és nagyon jó préda lenne a számomra. Ennyit mondott el róla, hiába is kérdezősködtem a csajról, többet nem mondott el. Remélem, hogy igaza van. Habár tényleg nem akarok csajozni és nehezen vett rá a lakótársam még izgatott vagyok az este miatt. Mondtam, hogy maximum tízig maradok, aztán megyek vissza a koliba aludni, mert tényleg korán kell kelnem. Már az is nagy szó, hogy egyáltalán rá lehet arra venni, hogy ilyenkor kimozduljak.
A kajáldába érve a szobatársam is leül az egyik asztalhoz, távol tőlem, de éppen annyira, hogy még látótávolságon belül legyünk. Mint kiderült neki is randija lesz. Ki sem találná senki, hogy kivel! Hát persze, hogy az én partnerem barátnőjével, aki a lakótársa egyben és akivel lebeszélte ezt az egészet. Vajon mik lesznek itt még ma este? Engedélyt kaptam rá, ha rosszul érzem magam, akkor a mosdón keresztül távozhatok, mnt a filmekben. Lehet, hogy köcsög vagyok, de előbb mondom meg a lány szemébe, hogy hagyjuk egymást és a főbejáraton távozok.
Leülve az asztalhoz az ajtót pásztázom, hogy mikor érhetnek már ide. Vajon ismerem őket? Lehet jobb lenne, ha igen és akkor nem lenne olyan gáz a szituáció és csak együtt nevetnénk rajta.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 18
Motto : ▽△ When she's alone, she goes home to a cactus / In a black dress, she's such a such an actress Age : 21 Titulus : ▽△ Cactus Foglalkozás : ▽△ diák Play by : ▽△ Ariana Grande
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eden & Liam ~ blind date   2017-08-25, 7:25 pm

Elakartam menekülni az egyetem területéről a buli estéje után. Átakartam menni egy másik egyetemre, messzire innen és mindentől, amit annyira imádtam az egész helyben. Apa sem örült volna a változásnak és még mielőtt mindent elvághattam volna magam körül a szobatársam, a szeretett Cindy, fogta magát és lelket öntött belém, ami elég volt pár hétig. Legalább annyi jó volt az egészben, hogy legalább tudtam koncentrálni a fontos zárthelyikre, és mindegyiket sikerült tökéletesre megírni. Az összes professzorom ódákat zeng az apámnak rólam, sokat látnak bennem, de amíg Ők azt mondják mekkora jövőm lehet ebben a szakmában, ha így folytatom, addig én másról álmodozok. Észrevettem, hogy az utóbbi időben egyre többször jut eszembe a festés, a tempera illata és a képek, amiket szívesen lefestenék és a vászont felakasztanám a szobám falára, vagy még jobb; a szobát szépen kifesteni. Tele rajzokkal, érdekes motívumokkal, olyan dolgokkal, amiktől én megint én leszek. Még a boldog énem. És ekkor jutottam el megint a padlóra.
A szó szoros értelmében. Egyik este miután teljesen kibuktam amiért nem találom se a rohadt vonalzómat, de még az életemet se akkor fogtam magam, mindent leszórtam és a padlóra feküdtem, bömböltetve John Legend nagyszerű számait és bőgve. Ekkor lépett közbe a legjobb személy az életemben. Lelket akart önteni belém, de addig nem hagyott békén míg nevetni nem kezdtem és minden egyes nap próbált jobb kedvre deríteni, és bevallom, sikerült is neki, de amikor pár napja előállt ezzel az ötlettel majdnem megöltem.
Vak randi? Most komolyan? Soha nem voltam az a lány, aki ilyenekbe bele menne, de addig rágta a fülemet és mondta, hogy csak úgy tudok túljutni Mr. Szemétládán, ha nem sajnálatatom tovább magam és elkezdek élni. Belementem. Így kerültem a tükör elé, frissen mosott hajjal és illatozó testtel. Mindent elkövetek, hogy megkedveljen Cindy barátnőm barátjának a szobatársa. Bizonytalanul nézek magamon végig, olyan vagyok, mint egy 8 éves gyerek, de ez már mindegy. Nem leszek se magasabb se testesebb.
Mélyet sóhajtok.
Kimegyek a fürdőből, hogy csodálatos randi szervezőm is készülhessen, majd a szekrényem elé állva próbálok valami normális öltözetet találni magamnak. Végül a voksomat egy fekete nadrágon, ugyanolyan színű pántos felsőben, minek oldala ki van vágva és szív alakú dekoltázsa van, és egy kisebb sarkú cipő mellett tettem le. Hajamat kiengedtem és a felső részét két kis kontyba állítottam.
- Remélem nem lesz túl sok. – lépek Cindy-hez, aki csak megrázza a fejét nevetve és már indulunk is. Eléggé izgatott vagyok, néhány lépésnél megremeg a lábam, de még azért sem fogok visszafordulni. Túl kell lépnem a szörnyűségeken. Út közben pár füttyentést is kapunk, valamint olyan kiáltásokat, hogy „lehetnél az én cicám is”, amit mi csak nevetéssel felejtettünk el.
- Szórakozz jól, és ha bármi van akkor koppints kettőt a cipőddel. – felnevetek és bemegyek a kávézóba. Két ember is háttal áll nekünk, de Cindy előrehaladásával tudom meg melyik partner is az enyém. Még utoljára megnézem magam a tükörben és nagy levegőt véve indulok meg felé és ülök le, még nem nézve rá. Csak akkor pillantok fel amikor már rendesen ülök, akkor viszont megáll a vér is bennem.
- Ez nem lehet igaz… - nézek fel magasra, sűrűn pislogva, mert úgy érzem, hamarosan el kezdek sírni. – Te rendezted ezt az egészet? – hangom elcsuklik, majd alsó ajkamat kezdem el rágcsálni. Kényelmetlen ez az egész.

Lidensok szeretettel  kölyökkutya szemek 2 ||
ruha || ölelésEden de Saint-Pierre

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 66
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 21 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eden & Liam ~ blind date   2017-09-26, 1:50 pm

Az idő megállni látszik körülöttem. A szívem kihagy egy ütemet, az agyam folyamatosan pörög, s kezdem azt hinni, hogy mindenki engem bámul, hiszen tátott szájjal, kikerekedett szemekkel fürkészem a barna hajú szépséget, aki átlép az étterem küszöbén. Sosem hittem a sorsban, de ezúttal kezdem megkérdőjelezni a saját hitemet. Egyszer előfordult az oké, de hogy másodjára, s immáron harmadjára sodorja felém az élet szele Eden de Saint-Pierre-t az már kicsit sok. S hogy bánom-e mindezt? Magam sem tudom eldönteni. Talán nem szabadott volna elengednem másodjára, de az még biztosabb, hogy elsőre nekem nem szabadott volna otthagynom őt. Az életem minden szegletén vele találkozom, s ezek után már ne mondja azt nekem senki, hogy ez a véletlen műve.
Hangosan megköszörülöm a torkom, amitől úgy tűnhet, hogy egy kicsit meg vagyok fázva, pedig ennek köze sincs a valósághoz. Egyszerűen csak nem tudom, hogy milyen szavakkal kellene illetnem a szituációt. A szívem olyan hevesen ver, hogy félő vissza fog jönni a ma bevitt étel mennyiség. Tudtam, hogy nem szabadott volna ebbe belemennem. Ez valami rossz tréfa.
Aztán beugrik valami.
Mi van, ha Eden rendezte ezt az egészet? Talán ez valami rejtett jel, hogy kezdenem kellene valamit a kettőnk kapcsolatával. Mindenféle spekuláció és összeesküvés elmélet játszik le az elmémben, s legbelül, a dolgok legmélyén abban reménykedem, hogy ez a csinos, ám lelkileg törött francia lány csak engem akar.
- Hogy én? – kérdezek vissza csodálkozva, s biztosra veszem, hogy csak játszadozik velem. Ez valami beteges játszma lehet, amiből az lenne a legokosabb, ha viszakoznék, de ez nem fog megtörténni. Belemegyek és felveszem vele a ritmust. Ezt akartad, Eden? Hát akkor megkapod! – Tudom, hogy te voltál, de mondd csak el, hogy mégis mi célod van ezzel az egésszel? Ne játszadozz velem, Eden, hagyd abba egyszer, s mindenkorra. Tudnom kell az igazat! – rivallok rá, s reménykedem benne, hogy nem sértik meg a szavaim. Kétségbe vagyok esve, ha róla van szó és ezt neki is látnia kellene.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 18
Motto : ▽△ When she's alone, she goes home to a cactus / In a black dress, she's such a such an actress Age : 21 Titulus : ▽△ Cactus Foglalkozás : ▽△ diák Play by : ▽△ Ariana Grande
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eden & Liam ~ blind date   2017-09-26, 2:12 pm

Pozitívan álltam ehhez az egészhez, hittem abban, hogy valami jó fog kisülni ebből a randevúból és végre túlléphetek a mumusomon. De mit ad Isten? Mintha valami rossz szappanoperában lennénk mert hirtelen érzem szükségességét annak, hogy felrúgjak valakit - legesélyesebb Cindy- és elfussak valami Julio nevű sráccal világot látni. Az elmúlt hetekben próbáltam úgy élni, járkálni az egyetem területén, hogy még véletlenül se fussak bele Liam-be, erre fel azon az estén mikor jól kéne szórakoznom, vele találkozok. Sőt, ami még rosszabb, hogy vele randizok. Erre pedig utoljára a táborban került sor, talán mindennek ott kellett volna maradnia.
Amint leülök hozzá egyből menekülő útvonalat keresek a szemeimmel, de anélkül nem tudnék eltűnni, hogy ne fussak össze a szobatársammal. Nagy erőt veszek magamon, kihúzom magam, és megpróbálom elviselni a kialakult helyzetet. Egészen addig menne is a dolog, amíg Liam fel nem emeli a hangját velem szemben és máris gombóc gyűlik a torkomba. Ez nem lesz így jó. Majd, ahogy tovább beszél a gombóc átalakul valami mássá, düh járja át a lelkemet, amiért ilyennel gyanusit. A kialakult helyzetre nem csak én kapom fel a fejemet, hanem a pár asztallal odébb ülő Cindy is kétségbeesetten néz felénk, már majdnem megindulna felénk mire megrázom a fejemet nemlegesen.
- Rosszul hiszed azt, hogy én terveltem ki ezt az egészet. A bulin világosan látszott rajtad, hogy már nem hiszel semmiben, főleg nem bennünk. Tovább akartam lépni, és a szobatársam rendezte a randit. - hátradobom hajamat vállam fölött, majd mélyen a szemébe nézek. - Ha tudtam volna, hogy veled kell találkoznom akkor nem jövök el. Nem akarok tovább szenvedni miattad. Elég volt. - sóhajtok. Sosem hittem volna, hogy újból találkozok vele, ilyen körülmények között, azt meg végképp nem, hogy elengedem. S ahogy ezt kimondom kicsit meg is könnyebbülök, egy hatalmas szikla gurul le a szívemről és ez nagyon jól esik.
Bolondnak tarthat, hiszen a kellemetlenségből átfutottam a boldogság zónájába, és mosolyogva ülök előtte. Mi ez ha nem őrültség?
- Viszont, elég nagyképűek hangzik az, hogy úgy véled minden rólad szól. Nem követtelek sem az egyetemre, nem én rendeztem meg ezt a randit. És ha nem ellenzed, akkor most el is mennék. Egy élmény volt. - szépen lassan állok fel az asztaltól, hogy jól vésse az eszébe mit is vesztett el, s mielőtt még tovább indulnék megérintem vállát.

Lidensok szeretettel  kölyökkutya szemek 2 ||
ruha || ölelésEden de Saint-Pierre

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 66
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 21 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eden & Liam ~ blind date   2017-10-22, 11:09 pm

Nem tudom, hogy mit gondoljak. A szívem a megszokottnál jóval hevesebben ver a lánynak köszönhetően. Már az első perctől fogva így vert, amikor is először találkoztam Eden de Saint-Pierre-rel, a lánnyal, aki teljesen megváltoztatta az életem, s akinek még a neve is olyan csodásan hangzik, hogy kedvem támad azt mondogatni éjjel-nappal. A leány, aki nem csak kívül, de belül is gyönyörű, ám a legutóbbi találkozásunk alkalmával rájöhettem, hogy már nem a régi. Megváltozott, s azt hiszem, hogy ennek köze van hozzám bárhogy is mondja. Tudja, hogy a rajz az életem, a művészetek és egy ilyen táborban is találkoztunk, ergo a saját művészete által rám emlékezett és azért hagyta abba, aminek köszönhetően most az Abbey-n tanul. Ebben az egészben az a legszebb, hogy azt hitte többet nem lesz velem dolga, bele se gondolt abba, ha egy országba kerülünk, akkor nagyobb esély van összefutni. A sors már csak ilyen, ha nem most, akkor később sodort volna minket egy helyre. A múltkori találkozásunk után már azt hittem nem találkozunk többet vagy ha igen majd elsétálunk a másik mellett, mint az idegenek, de úgy tűnik a mi történetünk még nem érkezett el az utolsó fejezethez.
- Talán pont azért rendezte ezt a szobatársad a te nyomásodra, mert azt hitted nem hiszek bennünk és akartál még egy utolsó esélyt, hogy megnézd, hogyan is alakulnak a dolgok, mert nem tudod ezt az egészet elfogadni – rántom meg a vállam és eléggé közömbös hangnemben beszélek. Nem vagyok túl kedves, de durva sem és pláne nem emelem fel a hangom. Próbálok olyan maradni, mint akit nem érdekel az egész. Sosem voltam jó a csajozásban és azt hiszem ez hat a hölgyekre a legjobban, s reménykedem, hogy nem tévedek és nem csinálok oltári nagy baromságot jelenleg. – Nem miattam szenvedsz, magadnak okozod, már rég továbbléphettél volna, de nem tetted és ez jelent valamit. Akarod ezt a ma estét, még akkor is, ha nem mondod ki nekem – nézek egyenesen végig a lány szemébe.
- Nem mész sehová – mondom kimérten és megfogom a kezét, amikor megérinti a vállam. Nem engedhetem el, ezúttal nem. – Ne játszd itt az áldozatot, Eden, nem áll jól ez a szerep. Inkább ülj le és játszuk végig! Fogd fel úgy ezt az estét, mint egy játékot, aztán meglátjuk mi lesz. Legyünk könyörtelenül őszinték és játszunk piszkosan – mosolyodom el. Nem tudom, hogy mi ütött belém, de úgy érzem most erre van szükségem.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Eden & Liam ~ blind date   

Vissza az elejére Go down
 
Eden & Liam ~ blind date
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Éttermek, Cukrászdák-
Ugrás: