HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Aurelie Reine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2017. Jun. 14.
Posztok száma : 5
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Aurelie Reine   2017-07-12, 12:44 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Aurelie Reine[You must be registered and logged in to see this image.]
Finom mozdulatokkal veszi kezébe a ruhát, melyet már két hete választott ki eme nemes alkalomra, hisz barátjával ma lettek egy évesek, már több mint egy éve együtt vannak. Sosem gondola volna, hogy egyszer egy fiúval ilyen sokáig együtt lesz, de nem is fontos az, hogy mit gondol, csak az igazság számít, borzalmasan szerelmes Aspen  és minden megtenne érte, mert vakon bízik benne, de vajon a fiú is így gondolkodik róla? Nem tudhatom, hogy mit érez a fiú, bár ha a pletykák igazak, akkor fele annyira sem szereti a lányt, sőt. Egyáltalán nem szereti, mert Aspen egy hatalmas nőcsábász hírében áll és nem csak akkor nevezték így, mielőtt megismerte Aurelie, utána is így hívták. Mit sem törődve a sok negatív és ellenséges véleménnyel ő teljes szívéből szerette a fiút és reménykedett benne, hogy tökéletesre sikeredik minden. Emlékszik a fiú egyetlen botlására, amikor látta, hogy Harperrel csókolózik, azonban biztosra vette, hogy a barátnője kezdeményezett mindent és a fiú leállította volna.
Sosem főzött még semmit sem egymaga, ma mégis próbálkozott ezzel, fél óráig csak lapozgatta a könyvet, mire megtalálta a tökéletes ételt, de ekkor telefonja egy ritmusos pittyegéssel jelezte, hogy egy új üzenet érkezett a telefonjára. Nem tudta, hogy ki írhatott neki és azt sem tudta, hogy mire számíthat, ezért kissé félve emelte fel a telefont az asztalról, az üzenet Aspentől érkezett, miszerint nem tud ma este átmenni, mert megbetegedett. Nem keseredett el, kicsit sem lett szomorú, eldöntötte, hogy akkor mást fog készíteni, egy adag levest, amitől talán jobban lesz. Órákat töltött a konyhában, mire végre készen lett a leves, majd gondosan elcsomagolta és elindult Aspen házához, hogy átadhassa neki. Nagyon reménykedett benne, hogy ízleni fog neki, de van akkora gavallér, hogy megegye akkor is az egészet, ha borzalmas izé van.
Fél óra múlva megérkezik a ház elé, van hozzá már saját kulcsa, ahogyan a fiúnak is a lány szüleinek lakásához, eleinte csöngetett reménykedett benne, hogy kinyitja az ajtót majd neki, de nem így lett, saját magát kell beengednie. Elfordítja a zárban a kulcsot, majd kinyitja az ajtót és mindenhol gyertyák hevernek, lépcső pedig tele van szórva rózsaszirommal. Elmosolyodott, tehát ez volt a fiú terve, ezzel akarta átcsalogatni őt és meglepni, legalábbis a lány ezt hitte, de a valóság a zord valóság pár másodperccel később derül majd ki.. Zakatoló szívvel indul fel a lépcsőn és mikor egy melltartót pillant meg a földön, akkor felszökik a szemöldöke és csak egyre inkább azt kezdi hinni, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel az egésszel. Az ágyban Aspen és Harper éppen szenvedélyes mozdulatokat visznek végbe, lefordítva szeretkeznek, majd Aurelie a kezében lévő tálat, mely apró darabokra törik, ahogy ezzel párhuzamosan a szíve is. Nem tudta mit gondoljon, egyedül amit érzett, az a magány volt és tudhatta volna, tudhatta volna, hogy mi történik kettejük közt, de vak volt és bízott benne, azonban könnyek gyűltek a szemében és elindult le a lépcsőn. Aspen nem sokkal később utána szaladt pucéran és megragadta a lány kezét, így nem tudott tovább haladni, kérdés nélkül kevert le neki egy hatalmas pofont.
- Sajnálom bébi, ez nem jelent semmit.. – mondja a fiú lihegve az előbbi cselekedete és tette miatt, de a lány meg sem szólal, csak leveszi a kulcsot a többi mellől és eldobja. – Ennek Harper nagyobb hasznát fogja venni, mint én.. – mondja haraggal teli hangon, majd kirántja a kezét és elindul az ajtó felé, de a fiú megint csak megragadja és magához öleli. – Engedj el, végeztünk Aspen, látni sem akarlak! – de a fiú szorítása csak erősödött, mire a lány már elvesztette a türelmét és ökölbe szorított kézzel vágott Aspen férfiasságára, majd míg a fiú összegörnyedt ő elhagyta a házat.. Sírva vezetett hazáig.
Üdv, a nevem Aurelie Faith Reine, 19 éves vagyok, 997. NOVEMBER 8-ÁN, FRANCIAORSZÁGBAN, BORDEAUX láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem francia. Jelenleg diák vagyok és a Dunant csoportba tartozom. Kristina Bazan arcát vettem kölcsön.
Jellem
Mindig is neki kellett a tökéletes lánynak, mindig neki kellett alávetnie a családja akaratának. A édesanyja próbálta a saját mintájára nevelni, próbálta elérni, hogy olyan akarjon lenni, amilyen ő is, de nem sikerül neki, egyszerűen Aurelie nem hasonlít az édesanyjára. Nem arra vágyik, nem azonosak az álmaik, sőt. Majdnem ellentéteknek lehet nevezni őket, de mégis képes rá hatni, befolyásolja nagyon sok dologba. Kedves, aranyos és barátságos akar lenni mindenkivel, de ennyi év alatt próbáltál arra nevelni, hogy nem olyan, mint a többi ember, nincsenek azonos szinten. Akaratlanul képes néha sznob és lenéző lenni, amit természetesen azonnal meg is bán. Lelkiismeretes és nem képes lefeküdni úgy, ha valakivel össze van veszve, próbálja megtalálni a harmóniát és kiegyensúlyozott lenni minden estben, ami természetesen lehetetlen.
Nem haragtartó típus, akiket szeret, azokra meg pláne nem képes haragudni, könnyen kiengesztelhető és hisz a sokadik esélyben is. Szerinte az emberek képesek változni. Talán kissé naiv, talán kissé törékeny, de sosem panaszkodik másoknak, nem önti ki a szívét és nem mondja el a baját, próbál mindent maga megoldani. Sokat beszél, sokat mond, de semmi lényegeset nem ejt ki a száján, egyedül testvérének képes megnyílni, de neki sem azonnal. Miért? Egyszer már elárulták a bizalmát, pont ezért kétszer olyan óvatos titkok és érzések terén.
Külső
Aurelie az édesanyja szerint maga a született női példa arra, hogy milyennek kéne kinéznünk. Ápolt külseje és szépsége sok embert levesz a lábáról. Miért nem éppen Lovell? A szelíd jelleme miatt és éppen a szelíd külseje miatt. Tudja hogyan kombinálja a kényelmességet az eleganciájával. Mindig is tökéletesen összeállított ruhákban jelenik meg, színekben és bőrszínéhez passzolóban. Aurelie édesanyja tehetségét és érzékét örökölte.
Haja mikor milyen, ezt inkább a festék szabja meg, de inkább vöröses a haja. Bőrszíne és minden egyéb szembetűnő, ha megpillantod őt. Igazából nagyon ad a külsejére és az anyja által adott minden tanácsot szívesen fogad tőle.
Szereti a nyári színeket, nagyon is kedveli az élénk színeket is, mondhatni elég nagy a ruhatára és minden színű ruha megtalálható benne. Sminkelni is szokott, természetesen túlzásba nem viszi, azért szeret a természetesség határán maradni. Öltözködése egyébként nem kirívó, nem vonja annyira magára mások figyelmét, mégiscsak pérkapcsolatban van és tudja, hogy mennyit szabad mutatni és mennyit nem a testéből másoknak.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 21
Motto : Az élet valójában rövid...a szenvedések teszik hosszúvá! Age : 26 Titulus : Zöldszemű szörnyeteg Foglalkozás : Történelem szakos egyetemista Play by : Ste Bertram
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Aurelie Reine   2017-07-12, 4:15 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Helló Aurelie! *-*

Végre te is itt vagy, és az egyik legkirályabb házat bővíted *-* *möhöh, dehogy, egyáltalán nem elfogult saját testvériségével*
Neked aztán nincs könnyű életed, rettenetes, mekkora sggfejet fogtál ki annak ellenére, hogy milyen imádni való személyiség vagy. Lehet, hogy egyesek pont a hozzád hasonló, ártatlan, szép arcú lányokra vadásznak, hisz naivitásuk miatt könnyebb őket magukhoz láncolni... minden esetre nem féltelek, hisz a jelek szerint tudsz te helyesen dönteni Wink
A húgod már régóta izgatottan vár, egy kicsit kezdte azt hinni, hogy sosem készülsz el, de lám! Csupa meglepetés vagy Rolling Eyes
Látogasd meg a foglalókat, aztán pedig játssz kedvedre! Üdv itt! szívecske
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Aurelie Reine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Dunant house-
Ugrás: