HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
ohreally-illtellyoumore.abbeyblog.com

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Goddard

Goddard
Csatlakozott : 2017. May. 31.
Posztok száma : 25
Motto : Lehetetlen úgy sikereket elérni, ha a társadalom felét visszahúzzák Age : 20 Titulus : Dinnye Foglalkozás : tengerbiológus to be Play by : Vanessa Moe
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: ohreally-illtellyoumore.abbeyblog.com   2017-07-14, 12:10 am

Az ember egy ösztönlény, ami kórosan panaszkodik léte elviselhetetlenségére. Önző módon magát helyezi mások elé és fölé, feljebb áll fajtársainál - kevély véleménye szerint - és miközben bort iszik vizet prédikál.
Ha tökpár lötyög a lábaid között, Fortuna kibaszottul kegyes volt veled! Ha pedig barackod van, nos... valószínűleg a kurvalét üdvös ölelésére számíts! Még akkor is, ha azt hiszed, jó tetteiddel kiérdemled a jobb sorsot. A jó hír viszont az, hogy végül mindenkire ugyanaz vár: az megsavanyodás, az összeaszalódás, a kor, amelyben azt hiszi, a világ tartozik neki, amiért ilyen sokáig megtűrte a tűrhetetlent.

Lámaszté!
oh, really? i'll tell you more!
Judgy Llama

kedvenc blogjaim
Vissza az elejére Go down
avatar


Goddard

Goddard
Csatlakozott : 2017. May. 31.
Posztok száma : 25
Motto : Lehetetlen úgy sikereket elérni, ha a társadalom felét visszahúzzák Age : 20 Titulus : Dinnye Foglalkozás : tengerbiológus to be Play by : Vanessa Moe
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: ohreally-illtellyoumore.abbeyblog.com   2017-09-11, 2:52 pm

oh, really? i'll tell you more!
≻ 1 - Te szánalmak szánalma
Te… igen, pont te, akinek az ókorban levágták volna a kezét a pofátlanságért, amit megengedett magának. Ó, és igen, nevethetsz azzal a ténnyel fitogtatva, hogy abban az időben szarba se vették a nőket, de hadd világosítsalak fel: ha te meg én akkor éltünk volna, egy méretes rétegbeli különbség választana el egymástól minket, aminek köszönhetően alamizsnáért a mocskos lábamat is fényesre nyaltad volna.

Mondd csak, netán tapetum lucidum fejlődött ki abban az ostobaságot sugárzó, mihaszna szemedben, hogy éjjel, a vaksötétben is képes vagy észrevenni négy tenyérnyi segget? Csak mert biztos vagyok abban, hogy az intelligenciám meghaladja a tiédet, így tisztában vagyok azzal is, hogy a KRESZ "szállítmány szállítás éjszaka" fejezetében foglalt szabályok nem vonatkoznak a személyes lökhárítómra, így állíthatom, hogy aznap este sem jelöltem fényjelzéssel a kiálló rakományt. Mégis mi adta tudtodra azt a téves információt, hogy nemesebbik felem vágyik a redvás kezeidre?

Értem én, hogy utoljára akkor nyúltál női valaghoz, amikor anyádéból jöttél ki – hehe, nehogy elhidd, nem onnan pattantál ki… bár ha jobban meggondolom, mekkora egy emberi hulladék vagy, simán elhinném, hogy a végbelén csusszantál ki, te szardarab – de elhiheted nekem, hogy ez semmilyen joggal nem ruház fel, azzal meg végképp nem, hogy magukban sétáló lányokat tapizz és abban a hitben ringasd magad, hogy ez teljesen természetes. Ahogy én sem nyúlnék a töködhöz – bár nem lepne meg, ha megtenném és csalódás érne – így te sem érhetsz hozzám.  

Tudtad, hogy Marokkóban minimum egy ujjadról kéne lemondanod emiatt? Itt pedig még csak egy pofont sem kaptál, mert paraszt módon elhaladtál mellettem, legalább olyan sunyin kibújva a tetted következményei alól, mint egy darab csendes, ám de annál büdösebb szellentés. Még csak hátra se néztél, amikor a magatehetetlenségemban és tanácstalanságomban fuldokolva mindössze annyit reagáltam a szituáció kellemetlenségére, hogy: Pfffffffffffffffffffff…

Elmosolyodtál titokban, há? És ha visszaküldtelek volna anyádba, mit léptél volna? Visszajöttél volna, hogy bebizonyítsd a férfi rátermettséged a legközelebbi bokorban? Vagy szimplán csak kinevettél volna, mert olyasmivel vádaskodom, amit még alátámasztani sem tudok?

Oké, ha már apádék nem tudtak jó munkát végezni, engedd meg, hogy megpróbáljam kijavítani azt a bődületes hibájukat – szám szerint a harmadikat, az első az volt, amikor úgy döntöttek, nincs szükségük védekezésre, a második meg akkor, amikor megtartottak – és definiálni neked az igazi férfi jelentését. Mert amit jeleneleg képviselsz nem más, mint egy lyukas fasztarisznya.  

Az igazi férfi okos, és taktikával szerzi meg, amire fáj a foga. Ura saját állati ösztöneinek, és tudja fékezni a kezeit. A szemeit nem, arra semelyikük nem képes. És ami a legfontosabb, egyenlőnek tekinti magával a nőket.

Bocs, hogy most tudtad meg, apádnak nem lenne szabad az idegen lányok seggét paskolni és anyádat rongyként kezelni.

Az alma nem esik messzebb a fájától...

Upsz!

Lámaszté!

HozzászólásokSzólj hozzá
Vissza az elejére Go down
 
ohreally-illtellyoumore.abbeyblog.com
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Social media :: Internethálózat :: AbbeyBlog-
Ugrás: