HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Violet Jade Nyström

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Aug. 18.
Posztok száma : 20
Motto : There are no impossible situations, only weak humans Age : 20 Titulus : Taurus Foglalkozás : tanuló, fordító Play by : Zoe Levin
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Violet Jade Nyström   2017-08-18, 10:01 pm

Violet Jade Nyström
A szemem előtt lebeg haza felé menet, ahogyan a legjobb barátnőm az ágyába kucorodva sír az idióta, hűtlen barom miatt, aki megcsalta. Úgy tíz perce kissé másmilyen pózban találtam rá az ágyban... Három teljes éjjelt töltöttünk ébren, így tartottam benne a lelket. Végighallgattam, hogyan ismerkedtek meg, szerettek egymásba, miket tűrt el, miket ígért neki az a barom, kívülről fújtam már a sztorit, de mégis szótlanul figyeltem, mikor hatodjára is újrakezdte. Ott voltam, mikor először találkoztak, ott voltam, mikor egy párként mutatkoztak be a társaságban, sőt akkor is jelen voltam, mikor a másik csajt, akivel megcsalta a barátnőmet, megismerte a srác. Végig mellette voltam, hallgattam, dédelgettem őt.
És ez a hála?
A szakítás után egy héttel újra összejöttek, annak ellenére, hogy kifejtettem, mennyire rossz ötlet. Agnes sosem volt az észérvek híve, ám nem gondoltam volna, hogy ennyire felelőtlen és meggondolatlan lenne. Habár még mindig legjobb barátnők voltunk, eltávolodtunk kissé egymástól, majd nem sokra rá engem is megcsaltak. Első szerelem volt, és akkoriban azt hittem, az utolsó is. A szívem úgy fájt, hogy alig kaptam levegőt, bőgtem, nem bírtam kikelni az ágyból, de az állítólagos legjobb barátnőm a kisujját sem mozdította értem, mert a csávójával volt. Ezt érdemlem? Tényleg? Az evésbe menekültem, fagyit zabáltam, szerelmes filmeket néztem, hogy még jobban fájdítsam a szívem. Én nem számítok senkinek sem?
Nem döglöttem bele az önsajnálatba. Két hetet engedtem meg magamnak, és ahogyan letelt, valahogyan emberfeletti erőt vettem magamon, kiléptem a házból, eltrappoltam Agnesig és jól beolvastam neki. Az sem érdekelt, hogy a fiújával éppen akcióban vannak, és ijedten merednek rám a takaró alól, amíg én ordibáltam velük, mint a sakál. Megérdemlik egymást.
Könnyebb szívvel, mosolyogva lépdelek hát haza. Két mérgező embertől szabadultam meg, az exemtől és a legjobb barátnőmtől. Magamra maradtam, igaz, de inkább szállok szembe az ismeretlennel egyedül, mint ilyen emberekkel. Csak visszahúznak, így sosem érem el a céljaimat.
Belépve a házba anyám aggódó tekintettel nyújtja felém a telefonomat. Úgy látszik, itthon hagytam. Tizenkét nem fogadott hívás Agnestől, három a nyamvadt exemtől. Keserűen elnevetem magam, elveszem a telefont anyámtól, és minden szó nélkül felszaladok a lépcsőn a szobámba. Hatalmas kupleráj fogad, üres kajás zacskók, fagyi folt a padló közepén, büdös, állott levegő. El sem hiszem, hogy ennyi évet vesztegettem rájuk, ráadásul az utolsó két hétben teljesen elhagytam magamat. Kikapcsolom a telefonomat, nem akarom hallani, ahogyan csörög. Kimegyek egy szemeteszsákért, hogy kitakarítsak. Most, hogy végeztem az ismerőseim kitakarításával, ideje nekiesni a szobámnak is.
Én fogok nyertesen kijönni ebből. Újjászületek, erősebb leszek, mint valaha. Úgyis mindjárt egyetemre megyek, külföldre, messze ezektől a semmirekellőktől.
A repülőtéren az új barátaim körében ácsorgok. Anyutól és aputól otthon köszöntem el, mert nem akartunk jelenetet rendezni egy nyilvános helyen, az öcséim meg külföldön vannak, tőlük egy hete már könnyes búcsút vettem. Hatan is eljöttek, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Igazán nem sikerült még közel engednem őket magamhoz, de legalább nem keseredtem meg egyedül, voltak programjaim, volt, akinek mesélhettem a dolgaimról. Legalább ők ott voltak nekem, mikor szükségem volt rájuk.
A tömegben néhányszor megpillantottam Agnes arcát. Először azt hittem csak képzelem, de többször is feltűnt, és láttam, ahogy távolról néz engem.
Remélem, jól megnézett, mielőtt eltűnt, mert többé engem nem lát, az biztos.
Üdv, a nevem Violet Jade Nyström, 19 éves vagyok, 1998. május 10-én, Eksjö, Svédországban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem svéd. Jelenleg tanuló, fordító vagyok és a Elliott ház csoportba tartozom. Zoe Levin arcát vettem kölcsön.
Jellem
Senki nem akar az ellenségem lenni. Általában számítónak, kötekedőnek és gonosznak tartanak, ami így, ebben a formában nem teljesen igaz. Jó, persze, kegyetlen vagyok azokkal, akik keresztbe tesznek nekem, vagy akiket egyszerűen csak nem kedvelek, de nem indítok így senkivel. Egyébként is a csendesebb fajtába tartozom. Nehezen oldódom fel társaságban, meg amúgy sem beszélek sokat, ritkán vagyok a középpontban. Inkább hallgatok és felmérem a helyzetet.
A barátaim amúgy gondoskodónak és jó hallgatóságnak tartanak. Kedves a természetem, ameddig nem mondanak ellent nekem. Igen, szeretem, ha igazam van. Makacs vagyok, és gyűlölöm, mikor valaki meg akarja változtatni a véleményemet. Ezért is hagytam ott a középiskolában a vitaklubbot. Nem nekem való a vitázás, érvelés, győzködés. Türelmetlen vagyok, tény, de alapjában véve nyugodt a természetem, és amíg minden sínen van, egy kezes bárányt ismerhetsz meg a személyemben. Én tényleg nem vagyok az ördög lánya, szeretem az embereket (habár nehezen bízom meg bennük), csak azt nem, mikor szemétkedni akarnak velem.
Néhány alapvető tény rólam: Kutyás vagyok; Bármit megeszek; Szeretek úszni; Nem tudok táncolni, énekelni még inkább, de ez sem tart vissza a bulizástól; Utálok bringázni; Vezetés közben sosem kapok idegrohamot, de azért sokat előzök; Elsőre átmentem a forgalmi vizsgán, jéj! Nem szeretek buszozni sem; Van két kutyám, de sajnos a kollégiumi élet miatt alig látom őket; Szociológiát tanulok; Spanyolul, franciául, angolul, és svédül beszélek; Fordításokat vállalok egy kis zsebpénzért; A kedvenc alkoholos italom a Bailey's; Kipróbáltam a füvet, többször is szívtam már; Kiskoromban tengerbiológus akartam lenni; Majdnem megbuktam fizikából középiskolában; Két öcsém van, így sokat tudok a fiúkról; Nincsen sok barátom.
Külső
Sokat ismételt kérdések: Természetes szőke a hajad? Igen, az, természetes, de inkább szőkés barna amúgy is. Soha nem festettem be, és nem is tervezem.
Eredetileg egyenes? Nem, eredetileg hullámos, csak ki szoktam egyenesítettetni néha.
Milyen magas vagy? 165 centi, tizenhat éves korom óta nem nőttem.
Hány kiló vagy? Ilyet nem illik kérdezni egy nőtől! (56)
Kitől örökölted a szürkés kék szemed? Apámtól, bár mivel a kék szemszín recesszív allélon található meg, anyám génjei is közrejátszottak.
Lófejed van? Nem, te idióta, hanem ovális. Ja, és ment a tiltás, te barom...
Sunyi róka képed van, józanon is így nézel ki?
Ez nem tudom hogy jött ide, de köszi szépen. Igaz, hogy a szemeim hosszúkásak, és néha tök álmosnak tűnök tőlük, de attól még nem vagyok berúgva! Jó, ezen a képen igen, de...
Tetszik a mosolyod, olyankor aranyosan körvonalazódik az arcocskád! Miért nem mosolyogsz többet?
Mert idiótákkal vagyok körülvéve. Egyébként köszi szépen a bókot!
Imádom az inged, hol vetted? Svédországban. A legtöbb ruhám onnan van, a nagyja fehér, szürke vagy fekete. Nem igazán hordok színeket, most jövök rá. A mintákat sem kedvelem, sőt a kiegészítőket sem. Inkább az egyszerű, de nagyszerű darabokat. Tudod, a modern minimalizmus.
Te sose sminkeled magad?
Őőő, nem látod, hogy van rajtam szemtus, szempillaspirál és ajakfény? Nem is értem ezeket a kérdéseket.
Milyen alakod van?
Homokóra.
Az ott egy tetoválás a jobb combod belső oldalán? Nem, egy szív alakú anyajegy.
Van tetoválásod vagy piercinged?
Volt köldökpiercingem, de már kiszedtem, és van egy bárányt ábrázoló apró kis tetoválásom a jobb lapockámon.
abbey mount
institute for higher educationI am your destiny
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Violet Jade Nyström   2017-08-24, 12:10 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Hát szia, te skandináv szépség!  csill

Lehet, még nem mondtam, de annyira meg tudsz lepni a pb alany választásoddal, hogy egyszerűen el sem tudom mondani, mennyire. Ismer, szép, mégis valamilyen oknál fogva ritkán használt arcocskákat választasz, amik tökéletesen illenek a karijaidhoz. A szerepjátékos világunkban való ismeretlenségük pedig különlegessé teszi őket, amolyan... páratlanná.

Szomorú látni, hogyan mehet tönkre egy szép barátság egy párkapcsolat miatt, viszont a mai világban ez egy eléggé hétköznapi probléma, emberek nap, mint nap megtapasztalják ezt. Többségük azonban eléldegél a saját életében, a kialakult helyzet mellett, és nem tesz semmit a saját igazságáért, ami semmiképp sem helyes.

Szerintem cserben hagyni egy barátot az egyik legsúlyosabb dolog a világon, főleg úgy, hogy előtte az illető éjjel-nappal támaszt nyújtott a másiknak. Így csak azt tudom mondani, hogy csodálom Violetet a bátorságáért, és azért, hogy kiállt magáért.

A jellem és külső leírásod mind nagyon jóra sikeredett, az utóbbi formája meg főleg.  kölyökkutya szemek 2 Azt hiszem, még sehol nem olvastam ehhez hasonló külcsínt, így nagyon szórakoztatónak találtam - főleg a tiltásos részt könnyes nevetés

Véleményem szerint Violetnek remek helye lesz az Elliottban, és remélem, hogy az Abbey Mounttal egy remek, új fejezet nyílik az életében. Kétségbe sem vonom, hogy itt rengeteg barátra fog szert tenni, még úgy is, hogy nehezen oldódik fel társaságban. Elvégre egy remek személyiség, főleg barátként, az ilyen kincset pedig rengetegen keresik. heart

Látogasd meg a foglalókat, aztán irány a játéktér! Jó szrakozást kívánok! szív

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Violet Jade Nyström
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Elliott house-
Ugrás: