HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Shenna Alita Marline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Sep. 10.
Posztok száma : 5
Motto : Mottó helye Age : 22 Foglalkozás : tanuló Play by : Carmella Rose
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Shenna Alita Marline   2017-09-10, 10:39 pm

Shenna Marline
- Márpedig nem számít, nem fogom keresni. Nem fogok írogatni neki mint valami szerelmes tinédzser! Kapja be! - kenek még egy adag Lipglass szájfényt ajkaimra. Tökéletes. Mi másért is használnám?
Voltaképpen St. Bartsra készülök nyárra, mint általában. Eltökéltem, hogy csodálatos bronzbarna leszek és semmi a világon nem fog érdekelni az ötödik szemeszter előtt, mint a tenger, a koktélok és a szabadság érzete. És persze egy olyan pasi, akin szépen túl is léphetek augusztus végével. Nagybetűs nyári kalandot akarok. Olyat, ahol eléggé felszabadulhatok ahhoz, hogy tökéletesen érezzem magam úgy, hogy nem telepszik a nyakamba. És persze nem csal meg, amikor azt állítja, hogy nálam lenyűgözőbb nővel még nem hozta össze a sors. Mármint nem tud megcsalni ha nem vagyunk együtt, hisz nem leszünk együtt, nem erről szól. Megrázom a fejem. Nem. Változás jön, mert változás kell. Két hónap és harmadéves leszek, ideje lenne a komoly dolgokkal foglalkozni. És túllendülni Mr. Carter létezésén is. Vagyis, emelt fővel kell kezelni az ilyesmit.
New York nyáron nem tartogat annyi izgalmat, hiába a város ami nem alszik. Mindenki a kötelező helyeken nyaral családdal vagy nélkülük, de teszi, mert így szokás. Szeretem. A városnak íze, esszenciája van. Valami, amit önként dobtam félre, mert az Abbey-ben maradtam. Igazából nagyanyai kívánalom volt az is, hogy odajárjak. Ne szippantson be az itthoni légkör, ismerjem csak meg a britet, ahogy tette anyám is és felmenőim jó pár női tagja az évtizedek során. Persze nem értették meg, hogy az iskolai társadalmi rend, már egy eldőlt, két év alatt tökélyre fejlesztett hierarchiát követett és onnan engem kivenni egyenlő volt a tönkretétellel, de jellemzően az anyámat nem érdekelték az érveim. Mrs. Marline mindent, ami életének nem közvetlenül a része, feleslegesnek tekint. Nem is értette milyen volt mindazt otthagynom. Elölről kezdenem az egészet.
Ennek már négy éve ugyan, még mindig Manhattan az otthonom, a hely, ahová szívesen megyek. A búvóhelyem, a varázslatos birodalom, ahol minden sarkon új csoda vár. Elmúltam 21, törvényeink értelmében a világunk kinyílik előttem. Nem mintha eddig ez nem így lett volna, hisz én is abba a közegbe tartozom, ahol mindent megkaphatunk amit akarunk, ameddig nem csinálunk botrányt. Megcsörren a telefonom. Rá sem kell néznem és tudom ki keres. Persze csupán azért van neki külön csengőhang beállítva, nehogy véletlenül reflexből felvegyem. Nem másért. És nem kellene felvennem. Mégis megteszem.
- Remélem fontos, épp öltözöm. - igyekszem mindezt szenvtelen hangon közölni. Nevetése jégkockaként gurul végig bőrömön. Jó, elismerem..van hatása. Oké, azt is elismerem, hogy nem kis hatása van. De erős vagyok, nőből vagyok végtére is az istenért, nem fogok kocsonyává olvadni csak mert ez a bunkó felemelte a telefonját. Elhív. A maga sajátos módján, csak egy italra az egyik klubba. Egyetlen italra. Búcsúztatónak. Nem kellene. Határozottan nem kellene. Ezt az agyam racionálisabb fele teljesen jól tudja. Nem szabad.
- Egy óra múlva. - lehelem a telefonba és leteszem.
Nem fogok átöltözni, azért sem. Nem kell azt hinnie, hogy hanyatt esek csak egy ital miatt. De azért 10 centis Jimmy Choo kerül a lábaimra, szeretem ha figyel. És ha megjegyezi századjára is, hogy imádja a hosszú lábú nőket. Mert hiába is szánja általános megjegyzésnek, tisztában vagyok vele, hogy nekem szól. Barátnőmre és bizalmasomra nézek. Ő az egyetlen aki tud a kis..afféromról, jó többről is Chrissel és aki mellettem áll ha azt mondom egy igazi bunkó és nem érdekel, de mellettem áll akkor is ha éppen összetörök miatta. A négy fal között megtehetem, senkit sem zavar, senki sem látja vagy épp tudja. Így neveltek. Sose mutasd ki a fájdalmadat mások előtt. És igyekszem is ehhez alkalmazkodni.
Kis késéssel érkezem meg, besétálva szinte rögtön megtalálja őt tekintetem. A zajok tompulni látszanak, mintha mást nem látnék. Szemeibe nézve izmaim fájón feszülnek meg. Kiolvashatatlan. Érthetetlen. Távoli. És. Iszonyatosan. Szemkápráztatóan. Szexi. Nagyot nyelek, hogy össze is szedhessem magam mire leülök mellé. Különösebben a koktélra sincs szükségem, csupán azért, hogy legyen előttem valami. Így is melegem van. Csak úgy. Térdem jóformán magától mozdul az övé felé. Suhanó, leheletnyi csupán az érintés mégis nehéz legyűrni a kényszert, hogy ne simítsam az áramütés helyét. Kényelmesen dőlök hátra a széken, lassan kortyolgatva a koktélt, hogy lefoglalhassam magam.
- Holnap elutazom. - jelentem be fensőbbségesen, mire felhúzott szemöldökkel válaszol. Hogy ez azt jelenti, hogy mi köze neki ehhez vagy valóban meglepődik, nem tudom. Még mindig nem tudok belőle olvasni. A másodpercek megfeszülnek. Várom, hogy feltegye a kérdést, ő pedig tudja, hogy várom. Végül nem kérdez én pedig nem mondom el neki. Miért is lenne másképp? Én sem teszek fel kérdést, hogy mit akar csinálni a nyáron. Felhajtom az italomat, arcomra varázsolok egy őszinte ámde üres mosolyt és felállok.
- Akkor szép nyarat. - gondolatban pedig hozzá is teszem, hogy te szemét.
Megindulok kifelé, átkozva magam azért, hogy ahelyett, hogy otthon vettem volna egy kellemes aromaterápiás tusfürdőt, eljöttem ide. Én, barom, barom. Az utcán célirányosan indulok meg az úttest széle felé, hogy leintsek egy taxit. Más vágyam, egyéb vágyam sincs csak, hogy hazamehessek végre az önbecsülésem romjaival együtt. A csuklómra fonódó ujjak és a hirtelen mozdulat azonban kis híján sikításra késztet, mégis vele szemben találom magam. Mikor megy a géped? - hangzik kérdése. Illatában, közelségében fürödve épp csak ki tudom nyögni a választ, miszerint holnap délben. Protokoll kérdés, ostoba válasz. Megemeli az állam, ajkaink lassú, forró csókban találkoznak. És én felolvadok ebben a csókban. Már megint.
Egy isteni, felejthetetlen búcsúztató éjszaka után tolvajként settenkedem ki a lakásból. Nem akarom felébreszteni, nem tudnék neki mit mondani. Pedig ha megkérne, hogy maradjak, töltsük így a nyarat, megtenném. A maga módján köszönt el azt hiszem. Vagyis szeretném ezt hinni. A valóság azonban lehet mást takar.
St. Bartson találkozom a csajokkal is és végre eltervezem annak megvalósítását, hogy csapatkapitány lehessek. Mindenhol szépen hangzik, ha végig sportolsz öt évet, mellesleg az alaknak is jót tesz. Vannak akik a hajrálányosdiért rajonganak, de nyilvános helyen falatnyi szoknyában buzdítsak? Na nem.. Három bőrönddel és egy frissítő zuhannyal később már a reptéren mosolygok a telefon kijelzőjére. Jönnek a többiek, mindenki úton hamarosan..ez kell nekem!
Üdv, a nevem Shenna Alita Marline, 21 éves vagyok, 1996. 04. 11-én, New York-ban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem amerikai. Jelenleg diák vagyok és a Lovell house csoportba tartozom. Carmella Rose arcát vettem kölcsön.
Jellem
A nevelésem szabályai egyszerűek, de szigorúak voltak: makulátlan viselkedés, jó jegyek, jó tanulmányi előmenetel. Ne hozzak szégyent a családomra, sportoljak, tűnjek ki. Így aztán vitaklubok, cserediák programok, rendezvények szervezése és diáktanács tagság, valamint gyephoki és tenisz sokszorozódott. Ez alapján úgy tűnhet, hogy soha nem volt időm semmire, ami hobbi, ami szórakozás. Ám ez nem igaz. Örök szerelmem a fényképezés, de a családom nem ment bele, hogy főszakként csinálhassam. Anyám konkrétan lefitymáló tekintettel mért végig és tette fel a kérdést, hogy "netán lesifotósként akarsz majd díszelegni a férjed mellett tíz év múlva?" Az ő szájából minden rettenetesen sekélyesnek hangozhat, ami valaha álom volt. A szervezéshez azonban értek és szeretem csinálni. Meghívók, catering, virágok, dekor, fellépők, dresscode..mind olyasmi, amibe beletanultam. Ez igényli a határozottságot és azt, hogy képes legyek csapatban dolgozni, na meg koordinálni másokat.
Ami az enyém, az az enyém elvet követve, rettentően territoriális alkat vagyok. Vagyis, ha valaki a pasim volt, arra a köreimből más nem nézhet, mert ez a szabály. Veszett ügyekért nem küzdök, de alapvetően harcolok azért, amit fontosnak tartok. Noha muszáj hozni a tökéletest, a makulátlant megvannak a magam gyengeségei, melyekről nem beszélek a nagyközönségnek.
Külső
A magam 166 centijével nem minősíteném magam alacsonynak, bár a férfiak átlagához képest nem vagyok magas sem. Sudár, arányos testalkatom van, köszönhetően a sportnak amit gyerekkorom óta űzök. Apám kedvéért a teniszt, a vérmérsékletem miatt pedig a gyephokit. És mint minden közegemből származó lány, táncolni is tudok, hiszen kötelező volt már 9 éves koromtól társastáncot tanulnom, nehogy szégyenben maradjak a későbbiekben.
Hosszú, világosbarna hajam van, szemeim zöldesbarnák. Bőröm egészséges árnyalatú, bár jobb szeretem ha a napon gyönyörű bronz színűre sül le, akkor tudnak igazán jól érvényesülni a szoknyák és a kis toppok. Preferálom az elegáns darabokat, a szexiseket nem különben, de ha szemfüles vagy elkaphatsz farmerban is. Ékszereket alkalmi szinten viselek, állandóm nincsen. Imádom a cipőket és a táskákat, mea culpa, soha nincs belőlük elég.
Csizma vagy szanda: csizma
Szoknya vagy nadrág: szoknya
Magassarkú vagy lapos: magas
Bikini vagy egyrészes: bikini
Koktélruha vagy estélyi: Koktélruha
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Shenna Alita Marline   2017-09-11, 12:53 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Hellóóóóó, Shenciii!  izgatott  

Bocsánat a megszólításért, de olyan édin hangzik, szerintem, hogy egyszerűen képtelen voltam kihagyni  elpirul

Nem tudom, hogy sikerült e már másnak is elolvasni a lapod rajtam kívül, de ha igen... mondták már, hogy vérbeli lovelles lettél? A gyönyörű, tipikus fiatal nő, a még jellemzőbb, a női nemet sújtó problémákkal. röhög

A szerepjáték-példádat olvasni azért volt rendkívül élvezetes, mert egész végig tapasztalható benne, ahogy a karakter minden erejével azon van, hogy megtegye a szükségest ahhoz, hogy azt sugározza a külvilág felé - és még maga felé is talán - hogy túllépett azon a bizonyos tuskón, aki már csak a létezésével is megdobbantja a szerelmes szívét. Értem ez alatt, hogy ügyel a szájfény mennyiségre, igyekszik közömbösen viselkedni a szíve választottjával, és ha ez nem lenne elég, inkább jó messzire utazik, csakhogy távol legyen tőle és ne essen kísértésbe. Ne meg persze azért is, hogy szép barnára piruljon, nemde?  elpirul

Csakhogy a szerető ketyegő hangja erősebb, mint a józan észé, így semmi furcsállni való nincs abban, hogy Shen ellenkezés nélkül elfogadta a meghívást. Gondolom, valahol mélyen ő is tudta, hogy nem egy búcsúzóital lesz a találkozóból... a fránya, rakoncátlan aortapumpa!  bajusz

Ezzel az esettel, te vagy az élő példa arra, hogy bármilyen szigorú is valaki neveltetése, bármennyire is erős embert akarnak nevelni a gyerekeikből a szülők, a szerelem mindenkit ugyanolyan gyengévé tesz.

Ami a külsődet illeti, kétség sem fér hozzá, hogy nem csak a jellemed miatt kerültél a lányok házába. Noha nincs kimondva, de náluk igen is számít a csinos, ízléses és ápolt külső. Rolling Eyes

Foglald le a gyönyörű pofikád, aztán irány minél messzebbre attól a félisten kínzódtól az egyetem. Jó játékot kívánok!  heart  szív

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Shenna Alita Marline
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Lovell house-
Ugrás: