HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Anton & Majesz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Csatlakozott : 2017. Sep. 10.
Posztok száma : 14
Motto : Nem vagyok őrült, csak az én valóságom más, mint a tiéd... Titulus : Méhecske Foglalkozás : Diák Play by : Sarah Hyland
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Anton & Majesz   2017-09-12, 7:26 pm

icone 1icone 2
Bro
&
Méhecske


A családot nem a vér határozza meg...Amint megkapom az utolsó üzit, megnyugszom egyből. A szobatársam valaki más szobatársa lett ideiglenesen, nekem meg rendesen halálfélelmem van, mert naivan tényleg bevettem a Krisz szövegét. Amint nincs szükségem  a készülékemre, már pattanok is el onnan, mert nem akarom a sorsom kockáztatni.
Meg nem tudom mondani, pontosan mikor, és hogyan lettünk mi ennyire jóban Antonnal, csak azt tudom, hogy az egyik legfontosabb személlyé nőtte ki magát számomra. Meg azt, hogy mennyire jól esik, hogy még soha még csak meg se próbált az ágyába csalni.
Ennek ellenére, most a sajátomon igazítom a párnákat úgy, ahogy azt mindig szoktam, mikor idelóg. Én sose merem ezt meglépni, nekem fontos, hogy ilyenek ne kerüljenek fel a papírokra, és tényleg betartok én minden szabályt. Ezt valahogy belém nevelték, és azt hiszem, büszke is vagyok rá, vagy valami olyasmi.
Lépéseket hallok, megint a boszi járja a folyosókat, így az ágyamba is huppanok, hátha kedve támad szúrópróbát tenni. Sose szokott, de nem lehetünk elég óvatosak ugye.
Amint elmegy, én az ablakhoz is szaladok, miután kihalásztam az ágyam alól a kötéllétrát, amit szépen le is eresztek.
- Psssszt - teszem a mutatóujjam a szám elé vigyorogva, mikor meglátom őt.
- Tudom, hogy menne enélkül is, de a szívemre venném, ha kitörne a lábad... siess, mert beteg leszel - hisz az eső meg szakad, ahogy az ilyen időben el is várt. Sajnos ezen a helyen ebből az időből van több.
- Brrrr... piszok hideg van - simítok végig a karjaimon, amint bent tudtam a Winsteres elnököt.
- Csüccs le... most komolyan nem kérsz a csokimból? Fini m&m-es... - szontyolodok el, majd be is vackolom magam a helyemre, a plüss zsiráfomat szorongatva közben.
- Nem lesz baj, hogy itt vagy? Nem akarom ám, hogy kicsapjanak... - pislogok rá, nagy barna szemeimmel, amikben némi ijedtség is megcsillan, meg bűntudat, mert hát... én kértem, ő meg mindig jön, ha kérem.Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anton & Majesz   2017-09-12, 8:12 pm


●●●● Maja & Anton ●●●●

Az utolsó üzenet után már el is kezdtem készülődni. Nem csajozni mentem, szóval nem volt nagy készülődés. A szobatársamnak azt mondtam, hogy egy lányhoz megyek és végül is ez igaz volt, csak nem azért mentem, amire ő gondolt. Általában tényleg azért szöktem ki esténként, de ez a lány más volt. Rá inkább úgy tekintettem, mint a húgomra. Sosem volt testvérem, de mindig is akartam. Rá sosem gondoltam másképp, nem akartam ágyba vinni, mint a többi csajt. Már a megismerkedésünk is elég érdekes volt. Egy Winsteres buliban picit többet ivott, mint kellett volna. Akkor megsajnáltam és segítettem neki, azóta meg elég testvéries a kapcsolatunk.
Nem volt közel a Lovell ház, de próbáltam sietni, mert szakadt az eső. Mire odaértem, teljesen átáztam. Amint megláttam, rá mosolyogtam.
- Most az egyszer jó lesz a könnyebb megoldás is, de csak az eső miatt. - elég gyorsan sikerült felérnem és bemásztam az ablakán.
- Eléggé, de kibírjuk. - kellett volna vinnem váltó ruhát, de már nem tudtam mit tenni.
- Így vizesen nem ülnék oda, várok kicsit amíg megszárad. - mutattam a vizes ruházatomra.
- Nem kérek köszi. Én más dolgokat szeretek. Kérsz? - néztem rá miközben kivettem a farmerdzsekim zsebéből két dobozos sört.
- Már csináltam ilyet párszor. Senki nem tudja meg, meg egy elnöknek amúgy is könnyebb eltusolni az ilyen ügyeket. -

clothes || remélem megfelel  csillogó szemű  ||  ©️


A hozzászólást Anton Callas összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-09-13, 7:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
Csatlakozott : 2017. Sep. 10.
Posztok száma : 14
Motto : Nem vagyok őrült, csak az én valóságom más, mint a tiéd... Titulus : Méhecske Foglalkozás : Diák Play by : Sarah Hyland
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anton & Majesz   2017-09-13, 5:30 pm

icone 1icone 2
Bro
&
Méhecske


A családot nem a vér határozza meg...Van abban valami iszonyat menő számomra, hogy rendelésre jön a felmentősereg. Ezt persze nem kötöm a másik orrára. Igazából sose kötöm, hogy valójában tökre odavagyok azért, hogy a "húga" lehetek, vagy hogy nem tilt le a közösségiről, és nem vágja rám a telefont, ha az eget rengető problémáimat készülök megosztani vele. Dudley megteszi, pedig ő az unokatesóm. Mégis, még csak ezt a tényt is próbálja elfelejteni, csak hát, én nem hagyom neki.
- Jó jó csak gyere máááár - tényleg nem szeretném, hogy beteg legyen, vagy ilyesmi. Az órákon neki is ott kell lenni gondolom, a tanárokról meg nem tudom elképzelni, hogy annyira megértőek lennének, meg én se lennék jó ápolónő szerintem tutibizti.
- Hát vedd le és rakd oda - tárom szét a karom, és mutatok a radiátorra. Szerintem valamennyire már fűtenek, de ebben mondjuk teljesen nem vagyok bizti.
- Vagy van hajszárítóm, azzal is gyorsan meg tudjuk szárítani - rágcsálom az ajkam, hatalmas gondolkodás közepette. Én tényleg csak segíteni akarok neki, hátsó szándékaim élből nincsenek, és azt hiszem, másnak sem. Én tudom, hogy az emberek nem annyira csúnyák, mint amennyire mások mondják róluk.
- Uhhh... hát... aha - elbizonytalanodva veszem el az egyik dobozt, de hát... egytől csak nem lesz itt baj. Meg vicces, hogy utána annyira kell büfizni.
- Ja persze, mert te aztán elnök vagy, jó hogy nem raknak eléd vörös szőnyeget, vagy valami - valójában nem tudom, milyen, ha elnök valaki. A mienket szeretem, mert ő is olyan aranyos, mint itt igazából majdnem mindenki.
- Szerinted.... én jó elnök lennék? - pislogok rá, mert hát lassan lesznek a választások. Nem mintha indulnék rajta, vagy szeretnék, de mindenkiben megfordul az ilyesmi ilyenkor, nem?


Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anton & Majesz   2017-09-13, 7:05 pm


●●●● Maja & Anton ●●●●

Jó volt, hogy egy olyan lányt is a közelemben tudhattam, aki nem akart tőlem mást és én se tőle. Tudtunk egymásra testvérként tekinteni és erre nagy szükségem volt, ezért is ugrottam egyből, ha kellettem neki.
Csak egy nagyot nevettem, mikor aggódva siettetett.
- Szóval vetkőzzek le? - felvont szemöldökkel néztem rá. Nem igazán voltam szégyenlős srác, szóval nem kellett kétszer mondania, már le is vettem a farmer kabátom és leraktam a radiátorra. A cipőmet is gyorsan levettem és leraktam egy helyre, hogy ne legyen mindenhol vizes a padló.
- Nem szükséges a hajszárító, reggelre úgy is megszárad. - én úgy terveztem, hogy egész este ott maradok, mert nagy kockázat lett volna még egyszer végigmenni az egyetem területén, meg az egész estére esőt jósoltak a neten.
- Nocsak, azt hittem nem akarod majd. - felbontottam az enyémet és beleittam, de le is raktam, mert le kellett vennem a maradék vizes ruhát. A pólóm is eléggé át volt ázva, szóval az is lekerült rólam, meg a nadrágom is. Az alsógatyám már maradt, mert nem akartam teljesen meztelenül lenni, meg az amúgy sem volt vizes.
- Ez a vörös szőnyeg nem hülyeség... a következő gyűlésen felvetem. - természetesen csak vicceltem. Az elnökök sem voltak komor emberek.
- Szerintem igen. Te biztosan foglalkoznál a többi lánnyal. Biztos lenne a házban szolárium gép, csokiszökőkút meg hasonlók. - vissza vettem a kezembe a sörömet és leültem az ágy szélére.

clothes || remélem megfelel  csillogó szemű  ||  ©️
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Anton & Majesz   

Vissza az elejére Go down
 
Anton & Majesz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze :: Lovell house-
Ugrás: