HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Violet & Anton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Violet & Anton   2017-09-13, 7:46 pm


●●●● Violet & Anton ●●●●

Amint megírtam az utolsó SMS-em el is kezdtem készülődni. Régóta jóban voltam Violettel, de még nem sokszor találkoztunk élőben. Leginkább csak telefonon beszéltük, de egész jó barátokká váltunk. A beszélgetéseink alapján hamar rájöttem, hogy ő is benne van olyan dolgokban, amiben én is, szóval már vártam, hogy újra találkozzunk. Ezen a napon is hasonló csevegést folytattunk le, szóval reméltem, hogy ő is érzi, hogy miért is megyek át.
Az ilyen alkalmak előtt szerettem rendesen elkészülni, hogy tökéletesen álljak a lány elé. Lezuhanyoztam, minden hajszálamat beigazítottam, de reméltem, hogy hamarosan össze lesz túrva. Az arcomon nem borotválkoztam, mert még csak egy kis borosta volt rajta, ami még jól állt. Be is illatosítottam magam, de nem túlzottan, csak annyira, hogy ha majd elég közel lesz hozzám, akkor érezze rajtam. Egy egyszerű, V nyakú pólót vettem fel és egy sima farmert. Kicsit már hideg volt kint, szóval egy bőrdzsekit is magamra húztam, ami alá egy üveg bort is berejtettem. Gyalog mentem át az Eliott házba. Nem akartam a motorommal menni, nehogy meglássa valaki az este. Voltak ott más ismerőseim, akik egyből beengedtek, onnan meg már feltaláltam Violet szobájába. Kopogtam, majd benyitottam.
- Szia! - mosolyogva köszöntem a lányra.
- Ugye nem késtem? - úgy rémlett, hogy fél órát ígértem neki, de lehet kevesebbet mondtam.
- Hoztam egy kis ajándékot. - becsuktam magam mögött az ajtót és kivettem a bőrkabát alól a bort.
clothes || remélem megfelel  csillogó szemű  ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Aug. 18.
Posztok száma : 20
Motto : There are no impossible situations, only weak humans Age : 20 Titulus : Taurus Foglalkozás : tanuló, fordító Play by : Zoe Levin
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Violet & Anton   2017-09-16, 11:03 pm


Anton&Violet
Booty call
Az ágyamon fekszem, a mennyezetet bámulom, és a telefonomat a heves tempóban emelkedő és süllyedő mellkasomhoz szorítom. El sem hiszem, hogy ezt művelem! Sosem csináltam még hasonlót sem, az egy éjszakás kaland élményének szele eddig nem csapott meg soha. Ezelőtt csak a barátommal kerültem intimebb kapcsolatba, így kissé tartok tőle, mi van, ha nem avygok elég tapasztalt Antonhoz. Na, nem, mintha nem lennék izgatott, sőt! Nagyon is várom már a találkozót. Jó érzés, hogy vágynak rám, és tulajdonképpen régóta nem is volt részem emberi érintésben. Mióta az előző kapcsolatom csúfos vereséget ért, nos, a szexuális életem is ugyanolyan meredek ívben száguldott egy pöcegödör aljára. Itt az ideje, hogy összeszedjem magam, de tényleg, és ha ehhez egy izomagyú srácra van szükségem, akivel az elmúlt hetekben csak SMS formájában kommunikáltunk csak, akkor megragadom az alkalmat, hogy segítsek magamon.
Egy buliban ismertem meg Antont. Részeg voltam, oldottabb a szokásosnál, így szóba álltam vele, pedig azért a winsteresek elnöke, és józanul nagy ívben elkerültem volna. Szerencsére, sok alkohol folyt le a torkomon azon az estén. Mondjuk, igaz, ami igaz, ilyesmi emberre számítottam - egy sármos nőcsábászra, aki jó mélyen elrejti magában minden erényét, a testén kívül. Ám jobb ez így - a mai napon nem beszélgetni szeretnék valakivel, hanem azt érezni, igenis nő vagyok, és megérdemlem a figyelmet. Sokat őrlődtem azon, vajon én voltam-e túl kevés az exemnek, azonban most bebizonyosodott, hogy nem, nem én voltam a bibi. Valaki számára igenis vonzó vagyok.
Fél órát ígért a fiú, szóval gyorsan bevágódom a zuhanyba, hogy felfrissüljek, majd egy csomó parfümöt fújok magamra különböző testrészeimre. Végre van értelme kicsípni magamat, úgyhogy igenis kiélvezem a dolgot! Kiválasztom a legszebb pár púderszínű fehérnemű-szettem, az egyetlent, amelyiknek az alsója és a melltartója összeillik, és egy fehér ruhát veszek rá. Nem akarnám megfosztani a fiút az élménytől, hogy lehámozhassa azt rólam.
Kissé idegesen ugyan, de még mindig nagyon lelkesen várom Antont az ágyamon ülve, úgy téve, mintha nagyban telefonoznék. Az Instagramot pörgetem át, a svéd barátaim képei jönnek szembe velem a reggelijükről, az egyik háztársam rakott ki a könyveiről egy pillanatképet, meg egy csomó cuki cica bukkan fel a posztok között. Szinte belefeledkezem a dologba, mikor hallom a kopogást az ajtómon, amire lassan felnézek. Anton nyit be. Ugyanolyan jól néz ki, amilyenre emlékeztem - magas, izmai kidolgozottak. Arca továbbra is szinte ellenállhatatlan. Bár valószínűleg, ha nem lennék ennyire kiéhezve, nem dőlnék be a külcsínnek.
- Szia. - köszönök neki mosolyogva, amint ledobtam a telefonomat az ágyam mellé. - Nem késtél. - nyugtatom meg, és a kezemmel az ágyam felé intek, hogy üljön le.
Az ajándék láttán még szélesebbre húzódik a mosolyom. Jól jön majd az alkohol az idegességem elűzésére.
- És poharat hoztál? Mert nekem nincs borospoharam.
- mondom vicceskedve. - Mondjuk nekem tökéletes üvegből is.

I am your destiny
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Violet & Anton   2017-09-17, 7:21 am


●●●● Violet & Anton ●●●●

Nem izgultam a találkozó előtt. Mindketten tudtuk, hogy mi fog történni és ha nem lettünk volna benne, akkor nem beszéljük meg. Nekem nem ez volt az első kalandom. Az egyetemi éveim alatt nagyon megnőtt az ilyen szórakozások száma. Barátnőre nem vágytam, mert azzal sok másik dolog is járt. Így ha szexelni volt kedvem, akkor felkerestem olyat, akiről tudtam, hogy benne lenne vagy elmentem egy buliba, ha meg beszélgetőpartnerre volt szükségem, ezek a lányok akkor is jól jöttek. Nem használtam ki ezeket a lányokat, pontosan tudták, hogy ez csak a testiségről szól, több nincs benne. Csak a testüket akartam, de ők is így voltak az enyémmel. Szerencsére apámtól helyes arcot örököltem és a sport iránti szeretetemnek hála elég izmos férfi vált belőlem. Az ilyen kalandozgatásokhoz pont ez kellett, mert ilyenkor a csajok sportos alkatú srácoknak adták oda magukat.
Először picit meglepődtem, hogy tényleg belement Violet. Egy lányról hamar elterjedt a fiúk között, hogy mennyire kapható ilyen alkalmakra és róla még nem érkezett ilyen infó, szóval vagy olyan srácokkal volt, akiket annyira nem ismertem, vagy még nem próbálta ki magát ilyenben.
- Szuper! - vigyorogtam és leültem mellé az ágyra. Természetesen végig néztem rajta, de igyekeztem nem túl feltűnően tenni azt. Még mindig ugyan olyan dögös volt, mint emlékeztem.
- Azt hittem lesz poharat, de akkor igyuk üvegből. - leszedtem a tetejéről a csomagolást és leraktam a földre az üveget.
- Meddig is van távol a szobatársad?  - kíváncsiskodtam, miközben az egyik ujjammal benyomtam a dugót, hogy hozzáférjünk a finom nedűhöz. Már volt gyakorlatom az ilyenekben, szóval nem nagyon esett nehezemre benyomni.
- Hölgyeké az elsőbbség. - odanyújtottam neki az italt.clothes || remélem megfelel  csillogó szemű  ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Aug. 18.
Posztok száma : 20
Motto : There are no impossible situations, only weak humans Age : 20 Titulus : Taurus Foglalkozás : tanuló, fordító Play by : Zoe Levin
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Violet & Anton   2017-11-18, 10:54 pm


Anton&Violet
Booty call
Anton dögös. Meg persze sportos, és az a fajta fiú, akiről alaptalanul is akár, de szárnyra kap az a pletyka, hogy igenis kőbuta. Nem sokat beszéltem még vele, legalábbis nem mély dolgokról, de flörtölni azt ügyesen tud, ezt magam is tapasztaltam. Magam is meglepődtem, hogy figyelmet szentelt nekem azon a bizonyos bulin. Mindig is annak a csajnak tartottam magam, aki, jó, persze, szép, de az alfahímek figyelmét nem ragadja meg. Egy második pillantást nem vetnének rám. Azonban valamiért kiérdemeltem Anton figyelmét, és nagyon tetszett a dolog. Régebben nem mentem volna ebbe bele, nem ilyennek ismertem meg magam, ám bele kell törődnöm, hogy felnőttem, nő lettem, és egy nőnek vannak különféle szükségletei. Az érzelmi életem akármennyire is sivár, a testi örömöktől nem szabadna elzárkóznom, ugyebár.
Elég feltűnő, hogy először csinálom ezt. Igyekszem elrejteni az idegességemet, de biztosan van néhány repedés a magabiztosságom álarcán, ahonnan kibukik a tapasztalatlanságom. Mindegy, úgy tudom sokan felizgulnak az ártatlan, szűzies lányokra. Talán emiatt tűntem fel Antonnak is.
A felkészületlenségemet mi sem bizonyítja jobban, hogy még borospoharam sincs. Általában én viszem a bort, a barátaim biztosítják az egyéb kellékeket, ez a megszokott menetrend. Nem gondoltam volna, hogy most nekem kell házigazdát játszanom, kizárólag a szexre koncentráltam. Nem baj, úgy tűnik Anton megoldja a dolgot - kissé furcsa látni, hogy a felmerülő problémát nem én, hanem valaki más igyekszik megoldani. Általában én szeretek mindent kézben tartani, viszont kettőnk közül ő a dominánsabb, s kénytelen vagyok odaadni neki a stafétabotot. Túl ideges vagyok ellenkezni, vagy bármit is tenni ellene. Jó érzés igazából, hogy hátradőlhetek.
- Meddig van távol? - kérdezek vissza pillantásától kissé zavartan. - Remélem még jó sokáig. - mondom. Nem örülnék neki, ha ránk nyitna, mert nem nézné ki belőlem a dolgot, sőt nem is meséltem neki Antonról. Ő az én sötét énem kis titka, és szeretném, ha megmaradna annak. Persze, nem lenne rossz, ha ezt többször is megismételhetnénk, majd az est végén kiderül, mennyire élveztük a légyottot.
Ideges vagyok, izgulok nagyon. Hálásan veszem el a bort, és egy hatalmasat kortyolok bele. Gyűlölöm, mikor beszólnak, hogy lány létemre nem kéne ennyit innom, általában ezt mindig egy kirohanás követi a részemről. Nem mindegy, mennyit iszom? Ha bírom, akkor egészségemre.
Nagyot nyelek, miközben az üveget odanyújtom a fiúnak. - Finom. - mondom mosolyogva, és megharapom az alsó ajkam. Jó lenne siettetni kicsit a dolgokat, azt legalább nem tudom annyira kínossá tenni - legalábbis, még nem sikerült soha semmit elbénázni az együttléteim alatt.
- És te meddig érsz rám?
- emelem ki az utolsó szót.

I am your destiny
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Violet & Anton   

Vissza az elejére Go down
 
Violet & Anton
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze :: Elliott house-
Ugrás: