HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Annie Rosalia Evans

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Csatlakozott : 2017. Sep. 02.
Posztok száma : 4
Motto : Mottó helye Age : 22 Foglalkozás : egyetemista Play by : Lily Collins
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Annie Rosalia Evans   2017-09-24, 8:01 pm

Annie Rosalia Evans
Részletek egy napló bejegyzéseiből:

Egy gazadag angol cégtulajdonos és egy olasz színésznő lányaként láttam meg a napvilágot 1996 szeptember 22.-kén. Apám állítása szerint a világ légygyönyörűbb kisbabája voltam, még a nővérek és az orvosok is a csodámra jártak. Nem csoda hisz anyám is nagyon szép nő volt, minden férfi szeme megakadt hajdanán rajta. Kicsit hiú is volt emiatt, hiába szertetett volna édesapám még egy gyereket anyám nem akarta újabb kisbabával elrontani az alakját. Így maradtam én egyedül. Nem sokkal születésem után anyám vissza ment dolgozni, rám meg bébiszitterek vigyáztak folyamatosan. Apám kicsivel többet próbált foglalkozni velem, néhanapján még a céghez is magával vitt. Én nagyon kedveltem ezeket az időszakokat, hisz így legalább vele lehettem egy kicsit. Mint sok más kislány én is inkább apás voltam, jobban bántott az ha neki nem volt ideje velem foglalkozni, mint az, hogy anyám két-három napig felém se nézett. Kiskorom java része, úgy telt el, hogy anyámmal alig váltottam pár szót, mintha nem is létezett volna számomra.
***
Okos és intelligens lány voltam, az iskolai tanulmányaimat mindig kitűnőre elvégeztem. Mégis sokáig vívódtam önmagamon, pontosabban azon, hogy mit akarok kezdeni majd az élettelem. Azt már 12 évesen is tudtam, hogy nem szeretnék se apám sem anyám nyomdokába lépni. Én olyan akartam lenni akinek mindig van ideje a családjára és nem csupán a munkának él. Bár imádtam a színházat, a színészetet, a művészeteket és a hasonló dolgokat, de nem gondoltam, hogy ez az én utam volna. Pusztán hobbiból jártam színházi körökre és festészetre, valamint csupán hobbiból próbáltam meg regényeket írni és történeteket kitalálni. Bár anyám szerette volna, ha majd az ő foglalkozását választom, így legalább eltudta volna mondani, hogy ez az én lányom, az én szépséges kislányom. Én nem gondoltam magam sosem szépnek. Kiskoromban is azon a kevés alkalmon, mikor találkoztunk, csupán azért, hogy mutogatni tudjon a barátainak. Hát igen ilyen volt az én anyám. Én mégis szerettem, hisz kilenc hónapig kihordott és megszült engem. Mégiscsak az édesanyám, akármilyen is a természete.
***
Nagyon boldog voltam, amikor felvételt nyertem a Abbey Mount-ra, madarat lehetett volna fogatni velem. Annyi mindent hallottam, már erről az iskoláról, hogy mennyire erős, mennyire szép hely és milyen jó, hogy szinte már vártam, hogy mikor kerülhetek majd ide. Tisztában voltam vele, hogy anno édesanyám is ennek az iskolának a diákja volt, én mégis reménykedtem benne, hogy majd nem ennek alapján fognak megítélni. Hanem azért, ami én vagyok, amit én tudok. Többé kevésbé sikerült is tiszta lappal indulnom. Néhol még megjegyzik, megemlítik velem kapcsolatban anyám nevét, de ezeket az eseteket megtanultam kezelni. Sok diák és tanár is megemlíti, hogy én vagyok az egyik legkülönlegesebb diák az egyetemen, mivel nagyon sok házba beillenék személyiségemből adódóan. Okos, szabad szellemű lány lévén a Lowell ház volt az egyik amibe beilletem, az Elliot házban meg kiváló eredményeim, magabiztosságom miatt, végül művészi érzékem Pierson ház is megfelelő lett volna számomra, de valahogy az első jutott nekem.
Jelen pillanatban örülök, hogy itt vagyok és megpróbálom kihasználni az itt létemet mindenféle képpen.

Röviden és velősen ennyit az én történetemről, kedves olvasó. Ha szeretnél jobban megismerni, akkor fussunk össze valahol. Smile
Üdv, a nevem Annie Rosalia Evans, 21 éves vagyok, 1996. szeptember 22-én, Olaszország, Torino-ban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol-olasz. Jelenleg egyetemista vagyok és a Lowell csoportba tartozom. Lily Collins arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Sokak szerint nagyon keverék természet vagyok. Én inkább azt mondanám, hogy szituáció adja a viselkedés módomat. Alapjában véve kedves, és barátságos lány vagyok. Bár néha nálam is betelik az a bizonyos pohár és olyankor jaj annak aki a közelemben van. Kissé makacs vagyok és túlságosan határozott, nehéz eltántorítani attól amit a fejembe veszek. Céljaim érdekében bármire képes vagyok, nem adom fel egykönnyen. Eléggé nehezen mutatom ki érzelmeimet, inkább magamban tartom őket. Hiába, hogy tudom ez nem egy jó megoldás, hisz akkor belülről fog felőrölni engem. De hát ilyen vagyok. Szeretek olvasni és új dolgokat megismerni. imádom a romantikus, kalandos regényeket, akárcsak a tudományosokat. Még sohasem voltam szerelmes, de remélem egyszer engem is utolér majd ez az érzés. Körülbelül ennyit tudok elmondani magamról, de ha jobban megismersz talán még több dolgot megtudsz rólam.
Külcsín
Kiskoromban az emberek mindig megbámultak és mondogatták, milyen bájos, gyönyörű, egzotikus szépség vagyok. Akkor nem tulajdonítottam ennek, túlzott jelentőséget. Tulajdonképpen nem is foglalkoztam ezzel, hisz a szépség nem minden. Később rájöttem, hogy néha sajnos, sok helyzetben, sokat számít a kinézet.
Hogy, hogyan nézek ki? Édesapám szerint anyám elbűvölő, titokzatos tekintetem édesanyámé, ahogyan dús sötét szemöldököm is. Barna szemeim és rózsás ajkam viszont apai ágon hoztam magammal. Hófehér bőrrel áldott meg az ég, ami csak azért nem jó, mert könnyen meglátszik rajta mikor elpirulok. Vékony, karcsú, (fiúk szerint szexi) alkatom van, mindösszesen csak 50 kilót nyomok. De ennek és 166 centiméter magasságomnak megfelelően szép domború kebleim és fenekem van, ezt is néhány fiútól hallottam. Én azért nem tartom ennyire szépnek magam és nem is szeretek erről beszélni.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Annie Rosalia Evans
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: