HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Nyström et Morin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Goddard

Goddard
Csatlakozott : 2017. May. 31.
Posztok száma : 25
Motto : Lehetetlen úgy sikereket elérni, ha a társadalom felét visszahúzzák Age : 21 Titulus : Dinnye Foglalkozás : tengerbiológus to be Play by : Vanessa Moe
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Nyström et Morin   2017-09-26, 4:10 pm

Nyomokban durva nyelvezetet tartalmaz,
amiért nem vállalok felelősséget.
Tulajdonképpen semmiért sem.YOU'D BETTER RUN.
Ha a vodka hangja felcsendül és téged szólít, nincs mit tenni: készségesen engedelmeskedned kell neki és eleget tenned minden óhajának.
A probléma tulajdonképpen sosem az engedelmességgel van, annál inkább azzal, mennyire alattomos tud lenni az arcátlanja, és milyen meggondolatlanná teszi azt, aki hajlandó megízlelni. Erre tökéletes példa az, hogy részegen sose higgy a szemednek, ha pedig valakiről azt hiszed, helyes, csekkold le háromszor is, mielőtt lesmárolnád. Ezután figyeld meg, mekkora seggarc, és ha nagyobb mint amekkorát a világ elbír a hátán, fuss minél messzebbre. Vagy ha maradsz, az azért legyen, hogy legalább megszivasd – de semmiképpen sem azért, hogy le… khm. Máskülönben örökre rajtad marad a tévedés foltja, legalább annyira, hogy megkapd a ribanc cimkét. Labels everywhere.
Oké. Jegyezzük meg, hogy mentségemre szól a tény, hogy az a buli az első egyetemi partim volt, és az illető valóban pokolfelforgatóan és bugyiszaggatóan jól néz ki. Amellett nyilván akkora masszív faszkalap, hogy egy bálna nemiszervét is megszégyenítené.
Szeretem a srácokat, főleg akkor, ha gyengédek és figyelmesek. DE BASSZA MEG! Az a nyomorult egy igazi bohóchal – nevetséges, milyen éles kontraszt van az alapviselkedése és aközött a magatartás között, amit akkor tol le, amikor meg akar valakit farkalni. És ha elkapnád, hogy móresre tanítsd, kicsúszik a kezed közül. Pont, mint a nyálkás halak szoktak. De rosszul tette, amikor ujjat húzott velem, ugyanis vele ellentétben én tisztában vagyok azzal, hogy a bohóchal csoportokat nőstények vezetik.

Misszió neve: Ipekakuána.
Tehát a drága szexistenünk arról híres, hogy rendszerint disznó módjára vedel, de még egyszer sem hányt. Úgy gondoltam, tökéletes bosszú lehet megtörni ezt a mítoszt… hát fogtam két shotot és mielőtt közelebb libbentem volna az illetőhöz, egy kicsit megspékeltem az övét.
A magasított rövid szoknyám tökéletes rálátást ad formás lábaimra – kicsit sem megdöbbentő, de az ő szeme is megakad rajtuk - passzos, pántnélküli hastoppom alatt épphogy kikandikál a napcsókolta bőröm.
- Békeshot? - kérdem tőle felvont szemöldökkel, miközben felé nyújtom a különleges italt. Mivel arca egyszerre szánalmat és elégedettséget sugároz, egy lépéssel kiszorítom a köztünk lévő levegőt. A barátai ujongani kezdenek, de ha egyszerűen idióta mind. - Aztán esetleg kiengesztellek. - suttogom a fülébe, majd végighúzom nyelvem hegyét a fülhagylója peremén.
- Kezdésnek nem rossz, bébi, de a farkamat tövig be kell kapnod azért, hogy megbocsássak. - teszi hozzá, majd megmagyarázhatatlan vadsággal kiveszi a kezemből a shotot és lehúzza. Én is ugyanazt teszem, majd elégedett mosollyal pasztázom az alkoholmámoros arcát. A barátai úgy néznek ki, mint párzásra készülő majomraj: mellkasukkal lökdösik az áldozatom, a nyakába ugranak, egymással lepacsiznak és sorolhatnám. Beharapom az alsó ajkam és kéjéhséget színlelve suttogok felé: Fent találkozunk. Aztán sarkon fordulok és elindulok újabb kör piáért.
Az asztalról nem egy sört, de még csak nem is egy koktélt veszek le. Gondolkodás nélkül megragadok egy vodkás üveget, majd kibontom és beleiszok. Basszus kulcs, muszáj ünnepelnem!
- Igyál! - parancsolom meg a hozzám legközelebbi szöszinek, miközben az arcába dugom az italt. - Túlságosan is józannak tűnsz. - mosolyodom el szélesen és mielőtt elfelejtenék bemutatkozni a szabad kezemet is felé nyújtom. - Szólíts csak Nadine-nak.

TÉNYLEGVEDDELŐANYÚLCIPŐD
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Aug. 18.
Posztok száma : 20
Motto : There are no impossible situations, only weak humans Age : 20 Titulus : Taurus Foglalkozás : tanuló, fordító Play by : Zoe Levin
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Nyström et Morin   2017-11-18, 11:43 pm


Nadine & Violet
Friends, Fun, Finlandia
Nem vagyok az a vadul bulizó csaj, de szeretem elengedni magam. Svédországban alkoholhoz jutni nagyon nehéz volt, nemzeti alkoholboltokban lehet csak ilyesmi nedűt kapni, és kizárólag a huszadik életévüket betöltöttek vásárolhattak ott. Szerencsére a legjobb barátnőmnek több huszonéves unokatestvére is lakott a közelünkbe, így néhány telefonhívás kellett csupán ahhoz, hogy elázhassunk. Akkoriban azt hittük, hogy egy üveg bortól ketten olyan magasságokat lehet elérni, melyről az egész világot megcsodálhatjuk keresztbe állt szemekkel, és az sem gáz, ha a kertbe okádunk egy bokor tövébe. Azok az idők azonban elmúltak. Keserédesen gondolok vissza rájuk, mert kifejezetten élveztem ezeket a házibulikat, a dugi pia gondos elrejtését míg a szülők el nem tűztek otthonról, a vihogásokat, az ivós játékokat, viszont olyan személyekben bíztam meg akkoriban, akikben nem kellett volna. Talán azóta be sem rúgtam úgy igazán. Pedig mióta Anglia földjét taposom rengeteg alkoholfajtát kipróbáltam, rövideket, koktélokat, és szignifikáns mennyiséggel nőtt meg az alkoholfogyasztásom. Ahhoz viszont, hogy be merjek rúgni, kellene valaki, egy ember, akiben igazán bízhatok, hogy hazacipel, ha feladná a bokám a szolgálatot, vagy együtt szitkozódik velem. Akivel be akarjak rúgni. Az egyetemi bulik nem nagyon szólnak másról, csak a vedelésről, táncról, drámáról és a dugásról, amivel nem lenne semmi baj, ha nem lennék kissé kívülálló. Egy ideje itt vagyok már, de nem igazán sikerült megtalálnom a másik felem, ahogyan mondani szokás. Pedig szociológiát tanulok, az Isten szerelmére, de úgy tűnik engem megátkoztak, hogy csupán kívülről figyeljem meg az embereket. Persze, szoktam táncolni, beszélgetni, flörtölni, mint minden részeg lány, nem kell engem félteni, csak jobb lenne egy kis társaság, ez biztos.
Valami tucc-tucc sláger dübörög az egész épületben. A lányok egymást ölelgetve táncolnak, a hímek tekintete vadat keres, miközben tömött kupacokban állnak különböző sarkokban. Néhányan ülnek és beszélgetnek, de láthatóan ők is élvezik egymás társaságát, ha már a bulit nem. Nem szoktam így kiülni általában, valakihez mindig igyekszem csapódni, de most senkit nem ismerek. Azt hittem nem leszek így egymagam, de sokan lemondták az estét a szociológia teszt miatt, így csupán én jöttem el ide. Az egyetem azon része van itt, akiket látásból is alig ismerek. Néhány elliottos fazon támasztja az egyik falat, egy cicababát stírölnek, aki kéjesen táncol nekik - valószínű nincs nagyon magánál szegény lány - de velük sem beszéltem még két szónál többet. Nem vagyok ahhoz elég részeg, hogy egy csupa ismeretlenből álló lánycsoporthoz csapódjak táncolni, így hát jobb ötlet híján beköltöztem a piák közé, és innen nézelődöm, alapozom, és egy cuki kutyás videóválogatást nézek a telefonomon.
Mivel itt vannak a buli elengedhetetlen kellékei, igazi csomóponttá vált az asztal és a környéke, nem is figyelek oda, mikor valaki megint becsapódik mellém. A telefonomból az alkohol éles szaga rángat csak ki. Kell egy másodperc, mire felfogom, mi történik.
- Violet. - fogok vele kezet, és elmosolyodom. - Tisztán a vodkát? - fintorgok, de elveszem az üveget és belekortyolok egy aprót.
- Inkább bor párti vagyok. - magyarázom, és az előttem pihenő félig üres borospohárra mutatok. - Viszont kétségtelen, hogy józan vagyok. - sóhajtok. Érzem, ahogyan a vodka éget belülről, de jóleső érzés ez, nem bánom a dolgot.
- És mi történt veled Nadine, hogy idehuppantál egy magányosan telefonozó lányhoz, ahelyett, hogy a barátaiddal táncolnál?
- érdeklődtem. Gonosz módon, de reménykedtem, hogy hasonló cipőben jár. Szükségem volna valakire, aki megért. Az elveszett gólya nem újdonság, de nem akarok az egész egyetem alatt magányosan ülni az alkohol mellett! Ha lenne valaki, aki megértene...
Bár így sem valószínű, hogy megbíznék benne annyira, mint a régi legjobb barátnőmben.
Talán bennem van a hiba - gondolom, és lehúzom a borocskám maradékát is.
I am your destiny
Vissza az elejére Go down
 
Nyström et Morin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze-
Ugrás: