HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Aoi tanár úr vs Rule

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Sep. 10.
Posztok száma : 14
Motto : Saját démonaink leküzdése a legnehezebb, s kiállni ellenük, ahhoz kell igazán nagy bátorság Age : 29 Titulus : Handsome Aweseom Boy Foglalkozás : Winsteres Diák Play by : Channing Tatum
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Aoi tanár úr vs Rule    2017-09-28, 11:44 pm


Néhány titok jobb, ha eltemetve marad.
Aoi tanár úr& Rule
E
zerszer jobban  szerettem volna a felmosó fát és a rongyot fogni, mint itt állni annak az Aoi tanár úrnak az ajtaja előtt. Jobbomon a testőröm, balomon pedig a Winster dékánja, én pedig fejhallgatóval a nyakamban, lezser öltözékben ácsorogtam, baseball sapkát viseltem, és egy kendőt a derekamon, hátul, ide töröltem volna a kezem, ha épp vizes, amikor takarítanom kellett volna. De nem, ehelyett itt állok egy olyan terem előtt, ami azt hirdeti, hogy koreográfus tanár foglalja épp. Minek nekem koreográfus tanár? Köszönöm szépen, tökéletes az egyensúlyozási készségem, a pályán kell is, hiszen nem kis erő kell ahhoz, hogy ledöntsenek a lábamról. Jól mozgok, jól cselezek.
- Vegye le a sapkáját! – felvontam a szemöldökömet, és megfordítottam, a simléder hátra került, és kérdőn vontam meg a vállaimat is, ennek már csak elégnek kell lennie. Végül a dékán belátta, hogy ennyi telik tőlem. Így is lyukat égettem a hátába, a szemei mélyére a pillantásommal, hogy ezt merte ellenem tenni. Egy atléta volt rajtam, meg egy farmer. Cameron megpróbált együttérzőn rám pillantani. Ami azt illeti szerintem, sőt tudom, hogy összeesküdött ezzel a némberrel, mert ő teljesen amellett volt, hogy rám férne ez az óra, nem is érti, hogy miért nem vettem fel plusz tárgynak, plusz kreditekért, hiszen mégis csak mozgás. Francokat! A táncos múltammal végeztem. Én itt belépek, de nem fogok táncolni! Soha! Cameron hátba lökött a vállával, hogy megadja a kezdő lökést.
- Ne lökdösődj, tőled tanultam. – vetem oda foghegyről, és tudom, hogy érti, hogy mire gondoltam, történetesen arra, hogy hogyan kell szakszerűen orrot beverni. – Neked is itt kellene lenned, sőt! Lötyöghetnél is helyettem.  – sandítottam hátra a vállam felett. A dékán bement én pedig azt néztem, hogy ki fogja észrevenni, hogy itt állok ennek a tanteremnek az ajtaja előtt. Szerencsére már nem lézengtek diákok ebben az időpontban az iskolában, mindenki rohant amerre látott.
Vártam, hogy életem megkeserítője beszéljen az új megkeserítőmmel, táncolni azért mert betörtem az orrát valakinek?! Röhejes!
A dékán mosolyogva jött ki, én pedig egy újabb lökés kíséretében kerültem be a tanterembe, tágas világos hely volt, sehol egy pad, egy színpad szerűség az egyik oldalon, balettosoknak olyan kapaszkodók, tükrök, minden ami egy ilyen helyhez kell. Előhalásztam a kezeimet a nadrág zsebeimből, és összefontam a kezeimet a mellkasom előtt, megláttam egy oszlopot, elég sötét, jó hely lesz, ott fogok aludni majd mert ugyan én meg nem mozdulok, ott tökéletes helyem lesz. Nekem senki nem mondta, hogy kell is bármit csinálnom itt, csak azt, hogy itt leszek büntetésen. Mivel nem láttam senkit sem a teremben, fogtam magam és a fejemre húztam a fejhallgatómat és elindultam a csábító sötét sarok felé az oszlop mögött. Nem bömböltettem a zenét, nem vagyok az a hallás károsodásra hajtó fajta, egyszerűen jobban szerettem így hallgatni a zenét mint két kis dugasszal a fülemben járkálni. A sarokba leültem a földre és a körülményekhez képest egész kényelmesen elhelyezkedtem. Teszek arra, hogy milyen óra, milyen tanár. Osztályzatot nem kaphatok ezért. Csak azt nem tudtam, hogy Aio véleményétől függ a felfüggesztésem, amit egyébként nem engedhettem meg magamnak, hiszen akkor egyenes út vezet a katonai iskola irányába.

Zene:Dangerous
Megjegyzés: Itt ma nem lesz tánc!  
Öltözék:What do you want? To live, to walk on my own

Vissza az elejére Go down
 
Aoi tanár úr vs Rule
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kérelmek a Ninja Tanács felé

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Földszint :: Első Emelet :: Tantermek-
Ugrás: