HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Thomas Thaddeus Grant

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2017. Oct. 06.
Posztok száma : 7
Motto : Mottó helye Foglalkozás : tanuló
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Thomas Thaddeus Grant   2017-10-07, 12:06 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Thomas T. Grant[You must be registered and logged in to see this image.]

- Az ember életéről meglepően sokat elmond, hogy megpróbálja meghatározni a műfaját. Mármint, csak képzeld el, hogy az életed egy film, és próbáld megállapítani, hogy a kritikusok melyik műfajba sorolnák be. Nyilván vannak horrorisztikusabb pillanataid, és nyilván van, hogy úgy érzed, hogy valami nyálromantikusban vagy Cullen-finggal körbelengve, de én most arra gondolok, hogy az egész, az elejétől a végéig. A születésed pillanatától kezdve úgy körülbelül mostig. Na?
Nem volt gyakori, hogy a kameraklub a padban ülve figyelte valamelyik lelkes tagját, miként a pódiumon fel-alá masírozva próbálta imitálni az előadásokon látott professzorok lenyűgöző munkáját. Az meg aztán végképp nem volt gyakori, hogy éppen én legyek az a lelkes tag, aki egy kifeszített, fehér vászonra vetített ppt előtt bohóckodik.
- Amúgy paraszt vagyok, mert felteszem a kérdést, noha magam sem igazán tudom rá a választ. Nyilván az életed (csak úgy mint az enyém) egy vígjáték - mert igazából minden film is vígjáték, ha tudsz röhögni rajta. Az életeden meg nyilván tudsz röhögni, mert miért is ne tudnál. Például én egészen gyakran röhögök rajta, és ő meg visszaadja, mintha ez valami idióta párharc lenne közöttünk, hogy ki találja a másikat nevetségesebbnek. A vígjáték életedben felejtesz el törcsit vinni a fürdőszobába, aztán meztelenül járkálsz a házban fel-alá, míg végül találsz valamit, amiben megtörölközhetsz. Hasonlóan a wc-papírral, de azt kevésbé vázolnám fel, mert valamiért kínosabb szaros seggel, lehúzott gatyával császkálni, mint meztelenül. Akkor is vígjáték van, amikor fáradtságodban véletlenül szappant nyomsz a fogkefédre, vagy tök véletlenül a professzorod asztalon hagyott telefonjával szelfiezel, mert azt hiszed, hogy valamelyik csoporttársadé. De meg merem kockáztatni, hogy az is vígjáték, amikor egy csaj haját bekapja egy srác batmanes pörgőcsattos öve, és ebben a pózban rángatják végig egymást a szupermarketben, ahol végül egy sniccerrel oldják a feszültséget... Egyébként én ezt csak hallottam, hogy valaki látta, de kurva jót röhögtem rajta - vakartam meg a tarkómat, és büszkén konstatáltam, hogy rajtam kívül azért elég sokan vannak még, akik nevetnek.
- De ezen kívül az életed simán lehet romantikus is. És most itt nem a klasszikus romantikára célzok, a sárkányokkal, meg a rémsztorikkal, meg Mary Shelley Frankensteinjével, hanem a mai értelemben vett rózsaszín ködre, amit egyes sztereotípiák szerint a nők eszméletlenül szeretnek bámulni fagylaltot zabálva, és párkapcsolatokban előszeretettel nyomnak le partnerük torkán. Ilyen például amikor megkérik a kezedet... bár nekem nyilván gőzöm nincs az milyen... vagy amikor csak szimplán szerelmesnek érzed magadat, esetleg egy tök fasza párkapcsolatban élsz, és titokban kipróbálod, hogy a srác családnevéhez melyik kedvenc babaneved illik a legjobban. Személy szerint nem tudnék sok élményt felsorolni a saját életemből, de igen, nekem is volt már barátnőm, én is éreztem már úgy, hogy na jó, ez a nő olasz pizzát süt - elvégre olasz volt -, örökké együtt leszünk. Aztán persze két éve nem beszéltünk. És azóta sem ettem olyan pizzát. - Meg azóta sem volt barátnőm, de gondoltam azért a jobb kezemmel való kitartó viszonyomat csak nem közlöm a hallgatósággal.
- Elismerem, nem vagyok akkora ász, ha csak ezzel a kettő legalapvetőbb filmműfajjal állok elő, de az igazság az, hogy mindet felsorolhatnám, mert mindegyik az életből merít ötleteket. Ha rendőr vagy, talán egy menő krimi az életed. De ha csak szimplán bizalmatlan barátnő, akinek a felhőjében rahedli mennyiségű screenshot várja, hogy bizonyítékként legyen felhasználva, vagy tíz éves kisgyerek, aki az asztal alatt kémeset játszik, mikor átjönnek a fura rokonok, akiknek ciki, de nem tudod a nevét, akkor is simán lehet az életed éppen krimi. Lehet akciófilm, amikor zh-nál próbálod eljuttatni a puskát a terem másik sarkába, vagy felrobbantod a kémiatermet. Én olyat is ismerek, akinek egész biztosan musical, mert egyfolytában énekel. Úgyhogy, csak úgy, mint minden film, nyilván az életünk is tele van nyomva az összes műfajba beleillő jelenetekkel, és meg merem kockáztatni, hogy nem is élünk teljes életet, ha nem kapunk egy kicsit mindből. Ha viszont sikerül meghatároznod mégis, hogy milyen film főszereplője vagy... Hát nem is tudom, akkor rohadtul menő vagy. Köszi a figyelmet.
Üdv, a nevem Thomas Thaddeus Grant, 19 éves vagyok, 1998. május 10.-én, BASILDONBAN láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg diák vagyok és a Dunant csoportba tartozom. Froy Gutierrez arcát vettem kölcsön.
Jellem
A "milyen vagy?" kérdésre mondjuk én sosem tudtam értelmes választ adni, de ezt betudhatjuk annak, hogy soha nem is próbálkoztam. Nem, én nem vagyok milyen.
Szóval kérdezzetek másokat arról, hogy milyen vagyok. Mert hátha ők jobban tudják - elvégre ezt sokszor tapasztalja az ember, hogy a többiek valamiért mindent sokkal jobban tudnak veled kapcsolatban, mint te magad... Heh.

Egy professzor véleménye Thomasról:

Ő a fiatalabbik Grant kölyök, igaz? Hát most mit mondjak... Olyan, mint a bátyja. Vagy a bátyja olyan, mint ő, ezt igazából nem olyan egyszerű eldönteni, noha van köztük vagy három év korkülönbség. Talán Thomas valamivel... hogy is mondjam... Nem akarok rosszat mondani róla, tudja, hiszen nem rossz srác Ő, csak egyfolytában beszél. Mindenről van véleménye, és mintha kutya kötelességének érezné, hogy ismertesse velünk. Mintha ezen múlna az élete, de komolyan.

A Dunant ház alelnökének véleménye Thomasról:

Tommy? Istenem, az a gyerek. Távolságtartási végzést fogok igényelni ellene. Először azt hittem cuki a lelkesedése, meg édes, hogy ennyire szeretne tenni a házáért, de most már kurvára... bocsánat, rémesen idegesítő, hogy konstans megtalál az idiótábbnál idiótább ötleteivel, hogy szerinte milyen rendezvényeket kéne megszerveznünk, meg... Ááá, már nem is tudom mivel szokott még zaklatni. Igen, elismerem, néha kaptunk tőle jó ötleteket, de nem, nem fogunk Star Wars maratont tartani a szereplőknek beöltözve. És nem érdekel, hogy "ugyan már, csak kicsit több, mint 13 óra... a hetedik részt nem kell megnézni". Nem érdekel.

Egy Lovelles lány véleménye Thomasról:

Jaj, nagyon édes. Rengeteget segített nekünk tavaly a jótékonysági bál idején. Meg úgy alapvetően, sokat segít. A legapróbb dolgokban is. Lehet, hogy a Dunantban strigulázzák, hogy ki mennyit meg hol segédkezik, és csak attól fél, hogy lapátra teszik, ha nem igyekszik, de igazából teljesen mindegy, én jószívűnek ismertem meg. Nem tudom elképzelni, hogy valaki ne kedvelné őt, csak jót hallok felőle.

Az amerikai focicsapat mindenkori edzőjének véleménye Thomasról:

Thomas Grant? Nem ismerős, sajnálom.
LUCAS! Te félkegyelmű, mi a faszt táncolsz a pályán, a szemeddel nézz már, az isten szerelmére!
Még mindig itt van? Bocsánat, tényleg nem ismerős semmiféle Thoma... Várjunk. Tudom már. Tehetségtelen kölyök, egyszer felvettem, mert könyörgött három nyelven, és ebből az egyik a dothraki volt. Beraktam egy wide receivernek, mert gyors, de vagy a második edzésen eltörte a kezét. Aztán most már nem jár... Asszem lacrossozik végül. Bár amilyen üvegcsontjai vannak, lehet onnan is kiteszik. Nem tudom, pom-pom lánynak kéne lennie, folyton ugrál, hiperaktív a kölyök.

A lacross csapat edzőjének véleménye Thomasról:

Folyton ugrál, hiperaktív a kölyök, fel sem akartam venni. De jó játékos. Gyorsan fut, és nálam még nem esett komolyabb baja. Most már hónapok óta a csapat tagja, a többiek kedvelik. Meg én is kedvelem, ami azt illeti, egyszer behozta a régi képregényeit a fiamnak. Azt mondta, hogy ez a legkevesebb, amit megtehet egy Starkért. Ezt nem teljesen értettem, de mindegy, Bran azóta pókember ruhában járkál fel-alá a házban. Mondjuk nem tudom ennek örüljek-e...

Jasmine D. Summers véleménye Thomasról:

Haha, azt mondta, hogy inkább kérdezzetek meg másokat, mi? Tipikus. Nélküle szerintem szürke lenne a világ. Mindig viccelődik, mindig megy valamerre, csinálja a dolgát, meg más dolgát... Igazából lekövethetetlen. Imádom.
Micsoda? Aha, igaz. Tényleg beszél dothrakiul. Meg egyszer megpróbáltuk rávenni, hogy ha máshogy nem meri, akkor legalább tünde nyelven hívjon el egy lányt moziba. De "mozi" szó nincs tündéül, elvileg.

Frederick F. Grant véleménye Thomasról:

Mennyi a midiklorián száma? Elképesztően magas. Meghaladja a húszezret. Még Yoda Mester vére sem tartalmaz ennyi midikloriánt. Egy cseppnyi sem. Hogy lehet ez? Még nem tudom.

Na? Elmondták mások? Király. Remélem mindenki szerint kurva jóarc vagyok. Me nem nesa.
Külső
Nem akarlak megint téged ugráltatni, hogy járj utána, mert hát a külsőmről úgysem nagyon oszlanak meg a vélemények... gondolom. Maximum a rövidlátók körében. Meg hát, ha most nagyon akarod, akkor beszélhetek róla, hogy barna hajam van, a bátyáméhoz hasonló világos szemeim - bár szerintem nem ugyanattól az őstől örököltük,
mert nekem valahogy tök más a színe -, és bitang nagy orrom,
amivel kiskoromban folyton basztattak. Most már nem annyira,
gondolom hozzánőtt a fejem, meg minden más testrészem. Anyukám gyakorta nevezett Málészájnak, de sosem voltam tisztában a szó konkrét jelentésével, szóval simán lehet, hogy ennek semmi köze a számhoz. Mindenesetre, ha mégis van, akkor tessék: a szám málé.
A ruházatom... hát attól függ, hogy hová megyek (mondjuk ezzel nem mondok nagy újdonságot szerintem). Edzésen meg meccseken mezben vagyok, vizsgákon elegánsban, karácsonykor az elmaradhatatlan ünnepi pulcsiim egyikében, amit aktuálisan a legocsmányabbnak ítélek. A nagyszüleimnél ingben, mintha nagyon jóvágású lennék, a pizsamáimban pedig részt vehetnék bármelyik con-on. Van pikachus jelmezem, meg chewbaccas is. De egyébként mindenféle filmklasszikus lógója megtalálható a pólóimon, amiket a hétköznapokban hordok. Hétköznapi öltözködésem abszolút behatárolhatatlan, egyszer így nézek ki, aztán meg úgy. Ami ki van mosva, az van rajtam. Ha meg nincs semmi kimosva, akkor ami Freddienek van kimosva. Ha meg neki sincs semmi kimosva, akkor ami a legkevésbé áporodott szagú a kettőnk ruhatárából, bár ilyen azért nem gyakran fordul elő, mert a női nem gyakorta fordul meg a szobánkban, már azért, mert valamiért leküzdhetetlen ösztöneik arra késztetik őket, hogy a Grantokat segítsék.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2014. Oct. 28.
Posztok száma : 11
Age : 25 Foglalkozás : diák Play by : Oscar Spendrup
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Thomas Thaddeus Grant   2017-10-11, 9:32 pm

Qapla’
Abbey Mount Institute for Higher Education

Hát szia, kicsi Grant!

Olyan nagyon kényelmes módot választottál arra, hogy bemutasd magad, hogy komolyan elgondolkoztam azon, hogy megkérek néhány embert, hogy írja meg az elfogadó szöveged helyettem, aztán rájöttem, hogy a továbbiakban mindenféle kitalált nyelveken fogok hülyeségeket összehordani, hogy rajtunk kívül ne értse senki.

Sosem gondoltam volna, hogy valaha is bárki kedvet kap ehhez a karakterhez, szóval ne lepődj meg, hogy néhol pofátlanul NJK-ként felbukkansz a játékaimban, de eszméletlenül örülök neked, annak meg még inkább, hogy ilyen csodás karaktert dobtál össze!
Megköszönném, a dothrakiaknak nincs szavuk a köszönömre, szóval helyette azt mondom, hogy anha vazhak yeraan thirat, ami majdnem ugyanakkora megtiszteltetés!

Elmondhatatlanul imádtam az előtörténetet is, tökéletesen alátámasztotta, amit a jellem résznél összehordtak rólad az ismerőseid, és kifejezetten bejött, hogy egy ilyen szituációban tálaltad, annyival jobb lettél, mint amilyennek elképzeltelek, nem győzlek újraolvasni. Viszont amíg megteszem negyedjére is, téged azért szélnek eresztelek, ne kelljen már mindig ennyit várni rám.

A járást már ismered felénk, így a foglalók helyett szórakoztató linkeket hagyok itt neked, és a klingon csatakiáltással kívánok neked jó játékot!

Heghlu'meH QaQ jajvam!


Ja és igen, valahol említettem, hogy pofátlanul magas rekordod van a Flappy Birdben, csak úgy for your information!


[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Thomas Thaddeus Grant
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Dunant house-
Ugrás: