HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Morley Ogden

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Morley Ogden   2012-04-23, 8:10 pm

<< Morley Lennox Ogden >>

Az őrült a nagyfokú intellektuális függetlenséggel rendelkező ember

Születési hely és idő. 1994. január 14. Kor. 18 Szexuális orientáció. biszexuális. Szociális állapot. felső osztály Csoport. fiú diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya Josephine Ogden, meghalt amikor 12 voltam. Nehezen vészeltük át ezt az időszakot, de amíg élt, imádtuk egymást. Tudjátok, a szokásos, meseolvasgatás, kirándulások, múzeumokba járás, segítek főzni, segít a háziban stb-stb.
Mostohaanya.[i]Hilary Ogden,papíron negyvenkettő, amúgy meg harmincötnek mondja magát. ,háztartásbeli,egész tűrhető. Nem beszélünk túlzottan sokat, és próbál bekapcsolódni az életünkben, ám ezek a próbák halva születnek Evan-nak köszönhetően, aki enyhén szólva sem kedveli a nőt. Tény hogy nem egy IQ bajnok, de azért rendesnek látszik. Gondolom az is.

Apa.Boyd Ogden,46,valami cégnél fejes. Nem nagyon szeret mesélni a munkájáról,de nem hiszem, hogy valóban leköti.,Nos, apu talán egy hangyányit csalódott bennem. Gondolom azt várta, hogy a fia, az egyetlen aki tovább viheti az Ogden nevet, sokkal talpra esettebb ,és sokkal…nos életre valóbb lesz nálam. De ez van, és ezt ő is viszonylag hamar belátta. Elég sokat beszélgetünk, meglehetősen elnéző velem kapcsolatban, és bár próbál néha befolyásolni, nem szokott túlzásokba esni.
Testvér.Evangeline Ogden,18,tanuló,az ikertesóm. A nővérem, és sokkal komplexebb életképpel rendelkezik nálam. Érett, független, tökös csaj, akit nehéz irányítani, de imád a központban forogni. Nem sokat vitázunk, egész jól megvagyunk. Néha lehülyéz egy-két balhém után, mondjuk néha azért sejti, hogy mégsem vagyok teljesen retardált, és teljes mértékben meg van győződve arról, hogy csak játszom a fejem, de amúgy mindig kirángat a maleszból, én meg a háta mögött vigyázok rá.
Egyéb hozzátartozó.---

Like,Dislike:
Like:rajzok, rajzfilmek, zene, dokumentum filmek, filmek, zene, Agymenők, idióta sorozatok, minden ami hülyeség és nincs értelme, állatkertek, enni (bárhol, bármit, bármekkora mennyiségben), és a sci-fi
Dislike:iskola, matek, fizika, tanulni, túl sokat gondolkozni, beleártani magam mások dolgába

The Story.....
– Egy buta bárányka baktat a kicsike patak mellett… Két buta bárányka baktat a kicsike patak mellett…. Három buta bárányka baktat a kicsike patak mellett…- számolgattam hangosan a ügető állatkákat, hogy könnyebben sikeredjen az elalvás, de Evan hitetlenkedő pillantásával találkoztam.
-Ez most komoly?
-Ne zavarj meg…elrontom a számolást. Hét buta bárányka baktat a kicsike patak mellett…
-De gyökér vagy…- szólalt meg a nővérem jelenlegi pasija. Erre már Evan is felkapta a fejét, és idegesen oldalba könyökölte a srácot.
-Nem gyökér te idióta. Vagy ha mégis, csak én hívhatom így.
-De ha egyszer gyagyás bárányokat számol…
-Had számoljon, te meg a f.kad vered ki elalvás előtt. Örülj inkább, hogy…
És így tovább- és így tovább, hosszú-hosszú percekig, teljesen ellehetetlenítve az alváshoz szükséges körülményeket, így fogtam a kis pokrócomat, és kibotorkáltam a sátorból, el a táborhelyről, be az erdőbe.
Egy darabig még hallottam az üvöltésbe torkolló heves szóváltásukat, aminek a témája már meglehetősen elrugaszkodott az én elmeállapoton taglalásától, így nem is nagyon érte meg odafigyelni rá.
Sokáig sétálgattam, halkan dudorászva, alkalmas alvóhely után nézelődve. Fél óra után meg is találtam. Egy piros virágos, bokor képében. Szépen bekucorodtam a susnyásba, és kocogó buta báránykákat számlálgatva mély, kóma szerű álomba merültem.
Álmomban egy medve elől menekültem, aminek az arca pontosan olyan volt mint Evan-e, azután meg egy ideges méhrajjal elegyedtem kellemes beszélgetésbe Micimackóról, és az ő pszichikai terrorjáról, a mézért folytatott háborúban (?), végezetül meg, egy csomag Haribo gumimaci mászott rám, és vetkőztetett majdnem teljesen meztelenre.
És ki tudja mi mást csináltak volna még velem, ha nem ráz fel valaki a rémálmomból.
-Te hülyegyerek, mi lett volna ha felzabál egy vaddisznó?- üvöltötte az arcomba Evan, meglehetősen közelről. Ilyenkor jó felriadni a saját nővérünk óbégatására. Csodás megkönnyebülés.- Nem akarok a sajnálatra méltó lány képében tetszelegni, akinek az iskola előtt egy héttel meghalt a bátyja miközben a szedres alatt aludta az igazak álmát. Mekkora gyökér vagy már?
És így tovább, és így tovább. Az én figyelmemet csak egy valami ragadta meg.- Jövő héten suli? Máris?- Lehet nem kellett volna.
- Ezt magyarázom neked mióta, hogy szedd össze magad, mert ha idén is megbuksz matekból, kitagadlak a családból. Elintézem ne aggódj. –Ilyenkor kicsit félek tőle.
- És hol van Frank?
- Dobtam…
- De miért? Miattam? Úgy sajnálom. Pedig tök jól megvoltatok…
- Ne hidd, hogy minden körülötted fordul. Magam miatt szakítottunk. Lehúzott.
- Mármint…
- Lassú volt, és fogyatékos.- magyarázta, és értetlen pillantásomra reagálva még hozzátette.- nálad nem jobban, de kellően ahhoz, hogy ne pazaroljam rá többet az időmet.
Hát ilyen nővérem van nekem. Két perc alatt lerendezi. Én meg két hétig sem bírom ki a barátnőm nélkül….ja nem. Vele már szakítottunk. Hoppá. Mindegy, új év, új iskola, új srá…lányok.
-Na húzzunk innen. Az előbb hallottam a rádióban, hogy eső lesz. Haza megyünk.
-Ajj már….- sóhajtottam fel csalódottan és kigurultam a bokor alól…
Valóban, Evan nem adta könnyen magát, és engem sem. Amint haza értünk, komolyan elkezdett foglalkozni azzal, hogy már csak azért se bukjak meg matekból jövőre. Így esett hát, hogy a szünet legutolsó hetét matekkal és „magolással” töltöttem. Közben meg látványosan unatkoztam, videójátékoztam, zenét hallgattam miközben magyarázott, így valahogy átvészeltem ezt az időszakot is…


A hozzászólást Morley Ogden összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-04-24, 8:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Morley Ogden   2012-04-24, 8:19 pm

Enyhén elmezavart úr!
Ilyen emberekkel sem találkozni minden nap. Furcsának találtam, hogy egy borokban aludtál, de hát a mai fiatalok... Mindenre képesek Very Happy

Nos, próbálj rövidebb mondatokat írni. A hosszú mondatok gyakran össze tudják zavarni az embert.
A jövőben figyelj jobban a vesszőkre és az utánuk lévő szóközökre.

Kérlek, hogy javítsd ki a következő részeket!
Nos, apu talán egy hangyányit csalódott bennem. Gondolom azt várta, hogy a fia, az egyetlen aki tovább viheti az Ogden nevet, sokkal talpra esettebb ,és sokkal…nos életre valóbb lesz nálam.

De ez van, és ezt ő is viszonylag hamar belátta. Elég sokat beszélgetünk, meglehetősen elnéző velem kapcsolatban, és
Elfelejtetted befejezni a mondatot.

Néha lehülyéz egy-két balhém után, mondjuk néha azért sejti, hogy mégsem vagyok teljesen retardált, és teljes mértékben meg van győződve arról, hogy csak játszom a fejem. Amúgy mindig kirángat a maleszból, én meg a háta mögött vigyázok azért rá.

Ha kész vagy, szólj és elfogadlak Wink

J.S.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Morley Ogden   2012-04-24, 8:32 pm

nah javítottam. remélem így már megfelelő, és megérett az elfogadásra ^ ^
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Morley Ogden   2012-04-24, 8:46 pm

Ezennel

Ne felejts el avatart és szobát foglalni!
Sok élvezetes percet és játékot kívánok az oldalon!
J.S.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Morley Ogden   

Vissza az elejére Go down
 
Morley Ogden
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: