HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Niamh York-Tudor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Csatlakozott : 2018. Mar. 05.
Posztok száma : 2
Motto : Mottó helye Titulus : the broken one Foglalkozás : Diák Play by : Stephanie Cam
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Niamh York-Tudor   2018-03-05, 6:59 pm

Niamh York-Tudor
Ismered a pillanatot, amikor minden darabkáira bomlik, amikor az élet egyetlen sötét fertőnek tűnik, melyből a kiút, akár egy végtelen labirintus? Amikor a függőséged a lehető legrosszabb pillanatkor veszi át tested felett az uralmat és minden egyes porcikád kiáltozik, sőt.. jajveszékel, hogy megadd neki, amire vágyik. Nem, te nem ismerheted ezt, ezek Niamh démonjai, melyekkel egy ideig erősen küzdött és aztán megpillantotta a kiutat, ráébredt, hogy az önpusztítás sem mehet a végtelenségig.

Egy történetet fogok elmesélni. Egy szomorú és megrázót, azonban annál inkább tanulságosat.
Vasárnap, sok mindent tartanak ezen a napon. Vasárnap a család ünnepe, ez a nap melyet arra teremtettek, hogy a munkások kipihenjék fáradalmaikat. De van még valami, amit ezen a napon tartanak, temetések. Az ég tükrözte az alkalom színeit, beborult és sötét felhők jelentek meg, mintha valaki haragudott volna erre a pillanatra, talán az emberek borús gondolatait tükrözte vissza. A temetéseknek megvan a maga varázsa, összehozza a családot, újra találkozhatunk olyanokkal, kiktől a hosszú évek alatt messze sodort minket az élet. Másoknak a vagyonra való szert tevést tükrözi, mikor megszabadult az egyetlen személytől, akinek kemény évei és hosszú, kemény munkájának, olykor Fortuna segítségével megszerzett pénzét egyik pillanatról a másikra elherdálja. De a hangsúly mégis a gyászon van, hisz egy általunk ismert és szeretett személy elvesztéséről van szó.
Ki is a halott? Ki az aki örökre megpihen és már a holtak erejét gyarapítja? Niamh nagyapja. Mindig is egy szoros kötelék volt köztük, egy olyan fonal kötötte őket össze, mely erősebb volt az acélnál, keményebb a gyémántnál és fényesebb a napnál. Egy temetés megrázó egy felnőtt, érett gondolkodású embernek, azonban egy gyermek sokkal érzelmesebb és képesek az ilyen élmények kihozni az emberből a legrosszabbakat. Olykor egy ilyen tragédia megtör valakit, olyan sebeket okoz melyeket semmi sem tudja begyógyítani, csak a fájdalom tompítására és időszakos enyhítése lehetséges.
Miért ezzel kezdtem, miért ezt emeletem ki a többi sok ok közül? Mert talán ez indította el a lavinát, melyben Niamh bennragadt és nem tud szabadulni.

"Ha nem akarok több lenni adott önmagamnál, akkor cserbenhagyom a másikat, elárulom magamban az angyalt."
Mindenkinek az életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi nincs tovább, nincs kiút, hogy a démonai győzelmet aratnak felette és lemond a testében rejlő angyalról.. És talán a legtöbb ilyen életében van egy tisztalelkű és segítőkész ember, aki feltételek nélkül segít a másikon, még ha nem is igazán ismeri. Sokfajta definíciója lehet az angyalnak, egyesek csak bibliai képeknek hiszik, mások pedig megtalálják az angyalt egy személyben. Niamh életében ezt a szerepet vagyis szerepkört -ha már humor, hisz a srác sok kört futott már a lány miatt- Freddie tölti be.
Talán az első mentőakció a tanévkezdetétől számított harmadik hónapra tehető. Éppen volt egy sulibuli vagy Mather party, talán elfogultság miatt mondom sulibulinak.. Az ég tiszta volt és egy csodás nap volt, legalábbis a kisasszony így emlékszik rá vissza, hogy miért? Túlesett egy statisztika zárthelyin és örömködve lépett ki a teremből abban a tudatban, hogy összehozott egy kettest -természetesen nem lett kettes-  és készült az esti mulattságra. Felvette az egy tiszta göncöt, mert hát nem ment le a mosodába szobatársa négyszeri kérése után sem, kénytelen volt "Kölcsönvenni" a lány cuccát. - Gyere már Tess, tök fasza buli lesz, én is ott leszek! - próbálkozott, de a szobatársa csak nem akarta beadni a derekát, így szomorúan hagyta el a szobáját, de a bulin máris más volt a fogadtatás.
A sok ismerős arc, bár szimpatikusak még nem voltak számára, hisz egyetlen korty alkohol sem csúszott le a torkán, de egy kicsit pörgessük fel a dolgokat.. egy üveg vodka és három csík koko után, már minden sokkal jobb volt, talán négy-öt sráccal smárolhatott, de lehet többel, nem figyeltem különösebben. Na aztán a káosz ott kezdődött, mikor kiszabadult az udvarra és azt kiabálta, hogy vizet, vizet, míg meg nem pillantotta az iskola legnagyobb szökőkútját. Pár percig csillogó szemekkel nézte, majd olyan tempóban indult el, melyet még sosem ért el testnevelés órákon.. Már épp ugrott volna vízbe, mikor valaki elkapta hátulról.
- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. - hallja meg a férfi hangot maga mögül és pánik tör fel belőle, de nem az őt öleli férfi miatt, hanem mert fulladozást érzett, mintha ő is egy mitikus sellő lenne, aki meghal, ha nem kerül a vízbe. - Megfulladok, meghalok, víz kell.. sellő vagyok! - kiabálja és próbál szabadulni, elkezdi mozgatni a lábait, míg a mögötte álló férfi testközépponját telibe nem találja. Nem is tudom pontosan mit hallott, de a szorítás enyhült és ő becsapódott a vízbe. Csak repültek a cseppek. Majd nézi a tökéhez kapó csávót és pislog rá, majd elkezd énekelni az istenverte rossz hangján, jelenleg szirénnek érzi magát, aki elcsábítja a prédáját. - Meggyógyítalak, gyere közelebb! - esélyt sem adva a srácnak, belerántja maga mellé a szökőkútba és nyom egy puszit az arcára, majd felnevetve néz fel az égre. - Jézusom.. jön egy meteor. - kiállt fel és már rohan is vissza az épületbe..
Sajnálom a srácot, szegénynek még rengeteg ilyet kellett átélnie. Például a következő találkozásnak az lett a vége, hogy sallert leosztva perverznek titulálta a megmentőjét és elviharzott.
Üdv, a nevem Niamh York-Tudor, 21 éves vagyok, 1996.02.14., London láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg diák vagyok és a Mather house csoportba tartozom. Stephanie Cam arcát vettem kölcsön.
Jellem
Tudjátok Niamh nem egy olyan tipikus lány, akire gondoltok. Igen, sokan esnek abba a hibába, hogy a külső és mászok számára mutatott szerepe alapján ítélik meg. Mindenki egy csinos és züllött lányt lát benne, na jó talán mindkettő jellemzi őt és van benne valami, azonban nem csak ennyi. Ő sokkal több egy drogos-alkoholista cicababánál. Megvannak a maga oka mindenre, maga is jól tudja, hogy ha elkezd teljesíteni, akkor az elvárást fog eredményezni és ő nem akar egy olyan lány lenni, aki az elvárások szerint él és konkrétan nem is él. Tehát ő nem egy Goddardos vagy Elliotos lélek.
Niamh nem egy úri hölgy és cseppet sem visszafogott, talán még a kocsisokat is megszégyenítő módon tud káromkodni, ha olyanja van. Na ezekből kiindulva nem egy tökéletes nő, szóval a Lowellesek nem nézték jó szemmel a jelenlétét. Valamiért ő sem csípi őket, meg hát szeret verekedni is -nem, ő nem pofozkodik, hanem üt, tudod, mint egy normális ember- hmm.. Hát ő biztosan nem női mintakép. Miért nem Winsteres? Hát mert nem pöcse van, meg hát nem épp egy kiemelkedő tudású hölgyemény.. szerintem ennyivel lezárhatom.
Na hát ha van egy olyan ember, aki még a pálcikaembert is görbén rajzolja, az Niamh. Borzalmasan énekel, de tényleg, még a szőr is feláll a hátadon, ha meghallod mit művel a zuhany alatt. Nem egy művészlélek, ő még az eredeti Mona Lisat is kivágná az ablakon. Kingsley.. hagyjuk már, ez a hölgy úgy néz ki, mint aki a sok sznob paraszt közt békésen elélne? Nem, nagyon nem! Meg hát másokon segíteni? Szerintem neki a segítőkészség sincs a szótárába, szóval Dunant is annyi..
Na végre, szóval ő miért is Matheres? Vérében van a szabályok szegése, szerinte a szabályokat azért hozzák, hogy legyen kinek megszegnie őket. Élete a bulizás és a szórakozás, lerészegedés és betépés lassan már mindennapos. Nem mondom, hogy magányos farkas, neki is van kire számítania és azért a pár emberért a tűzbe menne, de  ki nem?
Külső
Az embereknél a legmeghatározóbb a véleményalkotásban általában a külső jegyek, melyek minden embernek jellegzetesek és egyediek. Valójában az egész világot és mindenkit külső alapján ítéljük meg, magunk sem igazán szeretünk vegyülni olyan emberekkel, kik lelakottak és nem igazán gondoskodnak a szépségükről. Nyugodj meg, Niamh mindennap leszokott zuhanyozni vagy fürdeni, mikor melyikhez van kedve.
Szembetűnik, ha találkozol vele, hogy éppen egy magas lány, talán alig van 160 centi magas, mindemellett még elég karcsú is, pedig eszik rendesen, mint egy disznó. Jó génekkel rendelkezik, nem igazán ragadnak meg rajta a kilók. A haja, na persze egyből azt gondolnád, hogy festeti, de nem.. neki ilyen a haja, ilyen szép vöröses-barna, szóval ne kikopott vörös festék van a haján. Az arca szép, sokak szerint ha kicsit jobban adva a külsőségekre, ő lehetne a suli legszebbje, de ő.. leszarja. Utál sminkelni, rengeteg időt venne el az életéből állítása szerint, így inkább mindig természetes vagy megengedi másnak, hogy egy minimálisát felrakjon.
Öltözködése meglepően egyszerű, nincs is valami sok ruhája, nem éppen egy plázacica jelölt, nem is egy shopping királynő. Meg van elégedve a farmer-póló kombóval, ő erre esküszik. Ja, hát persze most fura lehet, mert tök sok szép göncbe jár bulikba, na azok nem az övéi, mindig mástól kunyizza el, egyszerűbb mint venni valamit két alkalomra.
Igen, ő ennyi lenne, egy baromi egyszerű lány, akinek az élete nem a szépségápolási szerek és ruhák körül forog.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Niamh York-Tudor
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Mather house-
Ugrás: