HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Kat & Niamh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley előkészítő

Kinsley előkészítő
Csatlakozott : 2017. Aug. 19.
Posztok száma : 12
Motto : She tastes like chocolate: sweet and bitter... and definitely cause an A D D I C T I O N Age : 19 Foglalkozás : kinsleys diák Play by : madison beer
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Kat & Niamh   2018-03-09, 12:02 pm

Kat & Niamh
don't mess with me
szószám: nem számoltam meg
megj: tűnj el az utamból Rolling Eyes
©️
Basszuskulcs, elhinni sem tudom, mennyire vagyok késésben, egyszerűen nem hallottam az ébresztőm, pedig perceken keresztül a párnám mellett szólt. Gyanítom, a zavaró hang hatására csak arrébb araszoltam az ágyamban, hogy kicsit messzebbre kerüljek tőle, így hiába szólt teljes 49 percen keresztül, semmi hatást nem ért el. Tegnap este mondtam Willnek, hogy muszáj mennem, különben sosem kelek fel, de ő győzködött, hogy maradjunk még fent egy kicsit és Facetime-oljunk. Hát persze, hogy nem utasítottam vissza, hisz az én szememre sem jött az álom, mindössze azért akartam lerakni, hogy megadjam magamnak a lehetőséget, hogy aludjak és időben kelljek fel.
Gyűlölök reggelente sietni, kapkodni, rohanni, kávé nélkül beülni az iskolai padbn és kivárni is rühellem az ebédszünetet, hogy minőségi koffeinhez jussak. Természetesen ott az iskolai büfé, vagy az automata – aminek gondolatára a hideg is kiráz – de egyik sem üti meg a Starbucks minőséget, így… inkább a haldoklást választom, mint a kávénak csúfolt löttyöket.
El sem hiszem, hogy sikerül összesen harmincöt perc alatt elkészülnöm, ami majdnem háromszor kevesebb idő, mint amennyit szánni szoktam a készülődésre reggelente. Felkapom a jegyzetmappámat, a táskámat, indulás előtt fújok magamra néhány leheletnyi Boss Scentet és futó lépésben elhagyom a Kinsley épületét. Közben kétszer is szétnézek, nehogy véletlenül kiszúrjon valamelyik elnöktanács tag, mert elég rövid lesz az itteni létem, ha észreveszik, hogy kések. A Kinsleyben nem tűrik meg a pontatlanságot, semmilyen téren. Nekem pedig tökéletes helyem van itt, és a bátyám mellett, így eszem ágában sincs kirakatni magam.
Az iskola épülete is a kampuszon van, ami azért jó, mert a szünetekben az egyetemistákkal lóghatunk együtt, legalább is azokkal, akiket az előadások során ismerünk meg, ahova beülünk.
Az órámra pillantok, és kicsit beharapom tanácstalanságomban az ajkam. Ha minden jól megy, mindössze negyed órát fogok késni… vagy egy kicsivel többet, mert nem akarok futni és egész nap izzadtan ülni az iskolában.
Tekintetemet leszakítom az karórámról, de abban a pillanatban, hogy felpillantok, valaki nekem jön. A jegyzetek kiesnek a kezemből és miután egy halk szitok kicsúszik a számon, hálát adok Istennek, hogy most nem volt kávé nálam. Annál jobb, mint izzadtan végigülni a napot az, amikor kávésan és izzadtan kell.
- Az istenit, mi lenne, ha kinyitnád a szemed és az útra szegeznéd, amikor úgy döntesz, emberek közé merészkedsz? – kérdem felháborodottan tőle. Oké, ez nem az a csaj, aki együtt lógott a dunantos Frederick-kel? Lora, az egyik dunantos osztálytársam úgy hallotta, hogy az a hír járja, elég durván tolja a drogipart. Végignézek rajta… a csontos alkatából nem is csodálnám, ha igaz lenne a fáma, pont úgy néz ki, mint egy jövőbeli lecsövesedett drogos.

Vissza az elejére Go down
 
Kat & Niamh
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Udvar-
Ugrás: