HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Lana Sparks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Lana Sparks   2012-04-25, 8:08 pm

*Lana-Sparks*

Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!

Születési hely és idő. London, 1995. 05. 19. Kor. 16 év Foglalkozás. tanuló. Szexuális orientáció. hetero. Szociális állapot. felső osztály. Csoport. lány diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya.Anyukám , Danielle Sparks , is ott dolgozik , mint apa , csak ő .. hogy is mondjam ..Az ő munkája nem kifejezetten a médiába való . Ugyanis anyukám sminkes . Ez mondjuk sokszor előny , hiszen apával együtt járnak dolgozni , én pedig minden fontosabb eseményre tökéletes sminkben érkezek . Anyu és apu elég magasak , úgyhogy én ütöm a százhetvenöt centit . Ez csupán azért hátrány , mert szinte sosem hordhatok magassarkút ...
Bár tizenhat év elég volt ahhoz , hogy lelkiekben bemagyarázzam magamnak , hogy nem is állna jól

Apa.Az apukám Steven Sparks , híradós . A kora ellenére dús , barna a haja ;barna szeme most is fiatalosan csillog . Ezeket sikerült tőle örökölnöm , bár a csillogásban kételkedem ..Apa kiskoromban rengeteget vitt be a stúdióba , ahol dolgozott . Akkor döntöttem el , hogy én is a médiában szeretnék dolgozni , és ugye ennek az elhatározásnak az eredményét megtalálja mindenki a neten ...
Testvér.Chris Sparks, 18, tanuló, Utálom, ennyi elég róla?
Egyéb hozzátartozó.----

Like,Dislike:
Like:
- Gumicukor
- One Direction
- Harry
- Vattacukor
- blogom

Dislike:
- műköröm
- magassarkú
- brokkoli
- hogy, minden híradós a blogomról lopja a híreket
- Chris


The Story.....


Nem is tudom , hogy David Beckham hogyan tud órákon át ruhát válogatni , majd beutazni az egész várost egy új edzőcipőért ..?

Nagy nehezen rávettem magamat arra , hogy arrébb csússzak ( iszonyú volt ! ) , és így sikeresen elértem a távirányítót . Megnyomtam a bekapcsoló gombot , és miközben a legújabb fogkrém reklámja üvöltött ,addig én megpróbáltam leoperálni magamról a pulcsimat , amin nem volt cipzár . Kell nekem ilyeneket hordani ...

Mikor már a bal kezemet kiszabadítottam , ismét megragadtam a távirányítót , hogy csatornát váltsak .

Nézzük csak...

Top Shop..

Disney ...

Szappanoperák ...

Történelmi film...

Discovery...

Valami harmadrangú akciófilm..

Zenecsatorna..

Ez jó lesz !

Elégedetten hallgattam a legfrissebb sztárhíreket . A műsorvezető csajszi erős sminket viselt , és valami ízléstelen ruhát , ami állítólag " a legújabb trend" , bár én valami ilyesmit dobtam ki tavaly ... Mindegy .

Sejtettem , hogy miről dog beszélni . Sőt , tudtam is . De azért végighallgattam .

- Hello mindenki ! - vicsorgott a kamerába - Caroline Travis vagyok , és ez itt a - itt feljött egy színes , "cuki" (brr..) logó - Fényszórók kereszttüzében ! A mai adásban ismét lerántjuk a leplet egy hazai hírességről , ugyanis a Leplezett Igazság blogolója ismét lecsapott ! A rejtélyes informátor körülbelül három éve "dolgozik" a MisteriousGirl álnéven , de eddig senki sem tudott rájönni , hogy mégis kicsoda ő . Ki lehet az , aki a világ összes riporterét , és újságíróját kenterbe veri ? Ki az , aki még olyasmit is kiderít , amire soha nem számítottunk volna ? A legutóbbi "áldozata" , Elton John ...
Nem hallgattam tovább . Csupán ennyire voltam kíváncsi .

Tulajdonképpen poén úgy blogot írni , hogy az ország összes tinije olvassa , és senki sem tudja , hogy ki vagyok . Állítólag néhány celeb rámállított egy - két magánnyomozót , de ezek szerint ez csak amolyan "városi - legenda " .
Csak azért kezdtem el ezt az egészet , mert anyu azt javasolta , hogy szerezzek magamnak valamilyen hobbit . Nos , ez hobbiként elég érdekes , de ez van . Régebben sokat bébiszitterkedtem , és abból a pénzből ,a mit akkor szereztem , utazgatok át az egész országon , bár eddig még csak Londont , és környékét jártam be a "munkám" során . Nem is tudom , hogy nevezhetem - e ezt munkának ... Pénzt végül is nem kapok érte , annak ellenére , hogy az összes ilyen celebekkel foglalkozó műsor tőlem csórja a híreket . Tulajdonképpen annyi a "bérem" , hogy ezzel hirdetik a blogomat , és még népszerűbb lesz . Régebben ez eléggé idegesített (mármint az , hogy nem fizetnek érte) , de aztán megszoktam . Végül is , ha ne tudják , hogy kinek adják a pénzt , akkor hogyan fizethetnének engem ?
Minden erőmet összeszedve feltápászkodtam az ágyamról , és a gépemhez ültem . Ideje volt feltenni az új szavazást .


Egy pár percig nyújtózkodtam ( kell az erő a gépeléshez is , na ) , aztán nekiálltam .

" Hello mindenki ! MisteriousGirl ismét jelentkezik , a mai napon ugyanis *dobpergés* , új szavazás indul ! Very Happy Most elérhető lesz Paul McKartney , David Beckham , Daniel Radcliffe , Kelly Rowland , Leona Lewis és Chreryl Cole ! A témákat ismét ti találjátok ki , az ötleteiteket ma éjfélig várom kommentbe , és ugye amelyik ötlet a legtöbb lájkot kapja , azt meg is valósítom . Smile Ugyanis még nagyon sok a Leplezett Igazság! "


Rendben , ez is megvolt . Már csak várni kell ..


- Lana ! Vacsora ! - kiabált fel anyukám , valószínűleg a konyhából . Felpattantam (oké , ez túlzás , csak gondoltam , kicsit szebben festem le a jelenlegi fizikai állapotom) , és elindultam döcögve lefelé . Már sikeresen eljutottam a lépcsőig , amikor a közeli szobából orbitális ricsajt véltem felfedezni .

Hogy honnan jött ? A bátyám , Chris szobájából . Ahhoz képest , hogy most végzős , elég éretlen , mert még mindig "metálra zúz" egész nap a szobájában , és közben léggitározik ( magyarul pengeti a levegőt...).

Sóhajtottam , majd vettem egy száznyolcvan fokos fordulatot , és a testvérem ajtajához lépve eszeveszettül kezdtem dörömbölni az ajtaján , közben pedig torkom szakadtából üvöltöttem .


- Christopher James Sparks , húzzál lefelé vacsorázni !

Mint láthatjátok , nem ilyenkor vagyok a legnőiesebb formámban .


De ez mindig beválik . A zene lehalkult , és Chris kócos hajjal , metallicás pólóban és egy irtózatosan bő farmerben jelent meg előttem .

- Na végre.. - morogtam , aztán elindultam lefelé .


A konyhában finom illatok szálldostak , úgyhogy jó mélyet szippantottam belőlük , és elégedett mosollyal az arcomon ültem le apával szemben , aki (mint mindig) most is a telefonján lógott .

Az apukám Steven Sparks , híradós . A kora ellenére dús , barna a haja ; zöld szeme most is fiatalosan csillog . Ezeket sikerült tőle örökölnöm , bár a csillogásban kételkedem ..

Apa kiskoromban rengeteget vitt be a stúdióba , ahol dolgozott . Akkor döntöttem el , hogy én is a médiában szeretnék dolgozni , és ugye ennek az elhatározásnak az eredményét megtalálja mindenki a neten ...

Anyukám , Danielle Sparks , is ott dolgozik , mint apa , csak ő .. hogy is mondjam ..Az ő munkája nem kifejezetten a médiába való . Ugyanis anyukám sminkes . Ez mondjuk sokszor előny , hiszen apával együtt járnak dolgozni , én pedig minden fontosabb eseményre tökéletes sminkben érkezek . Anyu és apu elég magasak , úgyhogy én ütöm a százhetvenöt centit . Ez csupán azért hátrány , mert szinte sosem hordhatok magassarkút ...
Bár tizenhat év elég volt ahhoz , hogy lelkiekben bemagyarázzam magamnak , hogy nem is állna jól .****

Jóízűen falatoztam a csirkét , miközben apáék Christ szidták , amiért már megint sört csempészett haza .

- Fiam , tudom , hogy hamarosan nagykorú leszel , de ez mégis túlzás ! Napi két dobozt megiszol , amikor mi anyáddal összesen HETI egyet engedünk meg ! - mondta mérgesen apa , majd átvette tőle a szót anyu .

- Mondd csak , ettől népszerűbb leszel ?! Egyszerűen képtelen vagyok felfogni , hogy neked mi a jó ebben ! - fortyogott .

Chris teljes erőből tömte a fejét a salátával , és teli szájjal válaszolt anyáéknak . ( Úgy , hogy közben néhány salátadarab kipotyogott a szájából.. Pfuj !! )

Néha kételkedem , hogy rokonok vagyunk .

- Ne csináljátok már , csak szeretem és kész ! - közölte , majd zabált tovább .

Anyáék meg folytatták a szapulást , mert az ő fiuk "nem fogja bevezetni az iváshoz hasonló huligán szokásokat !" .

Én közben csendben megfogtam a tányéromat , és elosontam a mosogatóig . Nem is értem , hogy anyáék minek törődnek ennyit a bátyám baromságaival . Hülye és kész .

De most inkább az foglalkoztatott , hogy hogyan áll a szavazás a blogomon , úgyhogy gyorsan felsuhantam a szobámba , és levetődtem a gépem elé .

- A fenébe ..! - motyogtam , ugyanis a gépem készenlétibe váltott . Ilyenkor általában öt percbe telik , mire újra lesz net .

Idegesen pöckölgettem egy kis papírdarabor az asztalomon , míg vártam , hogy újra bemelegedjen a gépem .

- Na végre ! - kiáltottam fel , és , mint aki évezredek óta nem ült gépnél , rávetődtem a monitorra .

Őrült tempóban nyomkodtam a billentyűzetet , szinte repültek az ujjaim .

Gyorsan bepötyögtem a blogom címét..

www.leplezettigazsag.com

- Tölts már be .. - mondogattam összeráncolt szemöldökkel .

És..

Itt is van !


Nézzük ..

- MICSODA ?!! - hördültem fel , ugyanis ... A lehetőség között .. Ott.. Ott volt a .. A One Direction . - TIZENHATEZER SZAVAZAT ?! Mégis hogy került ez ide??!!

Oké , semmi pánik ! Mégis ki a blog szerkesztője , ha nem én ?! Fél pillanat alatt kitörlöm a szavazási lehetőségek közül ...

***
Jelszó ?! Milyen jelszó kell ide ? Hiszen az én jelszavam nem jó neki ,akkor.. ez .. Valaki feltörte a blogomat ! Nem , ez lehetetlen ..! Vagy mégis..?!

Nem tudtam feltörni a jelszót ,akármit is próbáltam ..

A rohadt életbe !

Idegesen túrtam bele a hajamba.

Majd eszembe jutott még valami , amitől jobban megijedtem , mint a szavazástól .


Rémülten kattintottam a kommentekre .

A sokktól feszülten , pislogás nélkül olvasgattam az őrültnél őrültebb ötleteket .

Míg végül meg nem akadt a szemem egyen . Kilecezer lájk . És én azt hiszem most ugrok ki az ablakon .

Az ötlet ugyanis ez volt :

" Milyen gyorsan lophatod be magadat egy fiatal popsztár szívébe?"
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lana Sparks   2012-04-25, 8:38 pm

Oh, Mysterious Girl!
Imádom a stílusodat, olyan pletykacicásra vetted a figurát..a sztori pedig beillet egy könyv első fejezetének. Tetszett a történet, bár volt benne egy két hiba, s látszott rajta hogy kicsit szétszórt, de ettől függetlenül nagyon élveztem!
Vissza az elejére Go down
 
Lana Sparks
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: