HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Madeleine Ivy Jarvis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Madeleine Ivy Jarvis   2012-04-29, 3:00 pm

<< MADELEINE IVY JARVIS >>

sweet dreams are made of this

Születési hely és idő. Cambridge, 1986. március 12. Kor. huszonhét. Foglalkozás. művészettörténet tanár. Szexuális orientáció. hetero. Szociális állapot. közép osztály. Csoport. tanár.

Spoiler:
 

Family:
Anya. Elizabeth Jarvis, tízenhat éve meghalt
Apa. Lucas Everett Jarvis, ötven, politikus, állítólag szégyent hoztam rá az életvitelemmel... pöcsfej.
Testvér. Meredith Chloe Jarvis, tizenhat, diák, apuci pici lánya...
Egyéb hozzátartozó. Charlotte Elena Jarvis, negyven, hivatásos költekező, a mostohaanyám... legalábbis ő így nevezi magát, számomra csak apám legújabb nője.

Like,Dislike:
Like: cigaretta, futás, csokoládé, művészetek, kávé, gyümölcsillatú parfümök.
Dislike: pofátlan kölykök, hülye szabályok, nevetlen csitrik, mazsola, whisky, éttermi kaja, tök, műköröm, rózsaszín bármi, pletykák.

The Story.....
Megbillen kezemben a cigi, ahogy karját derekam köré fonja. Testem a testéhez simul, így adva át a saját ütemét, mire csípőm billenhet. Röhögnöm kell, de nem csak azért, mert béna… egyszerűen csak vihogni támadt kedvem.
- Na, mi van, kislány, nem tetszik a műsor? – Kaján a vigyora és el nem engedne, tudja jól, ha kinevetném, az másképp hangzana. Remek színész válna belőlem…
- …dehogynem, Jim, csakhogy vár rám a kassza! – Mert a kocsma nem vesz ki szünetet, hogy egy középkorú törzsvendég őskori csábítási trükköket vethessen be. Sajnálom, szivi. – Különben is, mit szólna az asszony… – Megjegyzésem közepette finoman hátrálok, hátha az ittas ügyvéd veszi a célzást és ahelyett, hogy tenyerét lejjebb csúsztatná, inkább lazít az ölelésen. Tulajdonképpen az elmúlt három évben hozzászoktam a fajtájához, rosszabbakhoz is. Ez a hely egyértelműen nem bár, szórakozóhely, kevert ital név alatt legfeljebb a fröccsöt értik, sörből pedig az a legdrágább, amit a boltban beszerezhet bárki… fillérekért. A márkahűség vagy egyáltalán a minőség fogalma egy másik dimenzióban lakik, s fintorogva nézegeti a kopott pultot.
- Ugyan honnan is tudhatná meg? – Hja, logikus. Mindössze a haverjainak fele, akivel Janet havi rendszerességgel találkozik a családi bulikon, ráadásul itt a hentes, az éjjel nappal nyitva tartó kisbolt tulaja meg úgy körülbelül mindenki, akivel az emlegetett napi kapcsolatban állhat. Hogy is jöhetne rá?
- …igaz is. – Ki vagyok én, hogy ellenkezzek egy vendéggel? Azért, persze, óvatosan araszolok tovább, minél távolabb… Apám lehetne, de még jó, hogy nem az… Igazából pont elég az az egy, amit úgy valami felsőbb hatalom mellém rendelt. Tuti gyilkos voltam előző életemben, ha az egyetlen szülőmet, akit valaha szerettem és aki valaha viszont szeretett el kellett venni tőlem. A szemét persze megmaradt. Mit is vártam? – Lehetséges, hogy ő is táncol, most épp… – Látom alkalmi partnerem arcán a megrökönyödést, alkoholtól tompított elméjében lassan indulnak meg a folyamatok, engednek vonásai – és karjai is, hurrá -, magam pedig még egy lépéssel növelem a közénk ívelő szakadékot. Azt hiszem, nyerésre állok. – …valaki mással. – Yeah! Végső próbálkozással szabadítom ki magam, s az izmaimban maradt dallamot hagyom lépteimbe fulladni. A látvány tetszést arat, érzem, nem is nézek inkább hátra…
Csak a pultból fordulok a bámészok felé, mérem végig a kijelentésemmel riadtra bénult ittast. Holnapra elfelejti, sőt, mire hazaér már addigra, viszont most, legalább percekig elvan a látvánnyal, mit szavaim a töksötét agyába vetítettek. Úgy nézem, nála működik, a „gondolj bele, mit éreznél a másik helyében, fordított helyzetben” - elmetrükk.
Jim szórakozik, megkíván, de soha nem vesz el semmit. Fáradt és kimerült, eljön ide, de... a felesége a mindene. Mennyire nehéz valaki mindenének lenni?
A poharak törölgetése mindig elgondolkodtat. Utálom, ahogy a víztől felázik a kezem. Gyűlölöm a helyiségben terjengő szesz- és füstszagot, mikor belépek. Undorodom a részegektől, akik lehányják a padlót. Felfordul a gyomrom a piák címkéjén díszlő kibogozhatatlan nevű adalékokról. Rühellem, hogy büdös lesz a hajam reggelre. Okádnék a bunkóra piált egyetemista srácok tapadós tekintetétől, pornós megjegyzéseitől. Miért vagyok még itt? Nincs más választás. Ez maradt. Tanulnom kell. Befejezni az egyetemet és akkor majd más lesz. Utána nem kell ezt művelnem, noha, valljuk be, ebben sem vagyok rossz. Apám is tudja. Ezért is bújtat angyali köntösbe, ha kérdeznek a hogylétem felől. Ezért kerül. Ezért nem vagyok ott a társadalmi eseményeken, az új családja mellett. Tanulok, jogot, ő fizeti, ne is beszéljenek rólam… Blablabla.
Pultos vagyok és olykor bármi más, hogy megkeressem az iskola árát. Művészettörténész leszek, nem jogász. Nem beszélnek rólam, mert szégyell. Nem azt teszem, amit óhajt, így nem fizet. Nem tartozom hozzá és nem tartozom az új családjához. Meghaltam, mikor anyám… Ide kerültem.
Kétlem, hogy ez volna a mennyország, de még mindig jobb, mint az ő pokluk. Ott valaki senkije vagyok.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Madeleine Ivy Jarvis   2012-05-01, 2:08 pm

úgy vélem, kész. *__*
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Madeleine Ivy Jarvis   2012-05-01, 5:49 pm

Kedves Tanárnő!
Szép, megindító,tetszetős,élvezetes,hibátlan,szimpatikus. Minden benne van ami kell!
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Madeleine Ivy Jarvis   

Vissza az elejére Go down
 
Madeleine Ivy Jarvis
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: