HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Oliver Fitzgerard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Oliver Fitzgerard   2012-04-29, 9:58 pm

<< Oliver Henrik Fitzgerard >>

A szegény emberek drogot árulnak, hogy nike cipőt vehessenek, a gazdag emberek nike cipőt árulnak, hogy drogot vehessenek

Születési hely és idő. Anglia Egyesült Királyság, Stevenage/ 1995. szemptember10. Kor. 17. Foglalkozás. diák vagyok. Szexuális orientáció. biszexuális. Szociális állapot. a szegénynél is alacsonyabb. Csoport. fiú diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya. Alaska Cotterfy, 38, bolti eladó , Régen Fitzgerard nevet viselte, de miután apámmal elváltak és mi elköltöztünk egy bőrönddel Stevenageből, felvette a lánykori nevét. Anyával a kapcsolatunk fura, mivel ő a válás után mély depresszióba zuhant és nem dolgozott négy évig, mindenünket eladta. Eleinte egy kertes házban laktunk, most meg egy lepukkant házban ahol kajára alig telik.. Anyu depressziója miatt engem elhanyagolt, és én belekeveredtem abba a bizonyos rossz társaságba. 15 évesen már a drogok voltak a legjobb barátaim, és volt egy idő amikor loptam. Anyu az akivel mára már együtt cigizünk és iszunk, mára anyu csak egy nagy roncshalmaz aki naponta váltogatja a pasijait..
Apa. George Fitzgerard ,40 ,börtöntöltelék , Apám régen nagy pénzes zsák volt, mindig vert engem meg anyát. Amikor anyu megelégelte, és elköltözni készültünk, egy hétig veszekedtek a fejem felett, és a végén a rendőrök jöttek ki és vitték el apámat. Mint később megtudtam az a véres kés a kocsiban, nem egy jópofa játék volt, hanem azzal ölte meg egyik ellenségét. A rendőr kocsiban láttam utoljára, az utolsó mondata pedig az volt hozzám, hogy” Olrik fiam remélem majd beülsz mellém, remélem követed apádat, bár ahogy elnézlek te is olyan söpredék vagy, mint az idióta anyád!”
Testvér. Hilary Winter Fitzgerard ,már meghalt 2 éves korában, sosem ismertem meg Hilaryt, de anyutól tudom, hogy vízbe fulladt. Csak egy kép van róla anya pénztárcájában, szőke haj, barna szem..
Egyéb hozzátartozó. Arnold Brooks, tanuló , négy éves korom óta ő a legjobb barátom, és legjobb bizalmasom. Ő az aki mindenféleképpen mellettem van, és próbál terelgetni a ködös úton amin járok. Nem nagyon hasonlítunk, de ez összefog minket, és bár elég furán viselkedik néha, mégis nagyon jóban vagyunk. Mindig kisegít pénzzel pedig nem is mondom, hogy kell nekem, de valahogy mindig észreveszi, hogy csak két pólóm van és satöbbi..

Like,Dislike:
Like:cigaretta, alkohol, vad bulik, szex, nők, Arnold, lazulás, extrém sportok, mogyorókrém, macskák, röhögés
Dislike:lelkizni, mert nehezen oldódik fel; klasszikus zene; ha Arnoldot fikázzák, zsarolás, orr vérzás

The Story.....
Megálltam a szobám ajtajában és keresgélni kezdtem a kulcsomat. Valamiért én mindig kulcsra zárom a szobámat, nem akarom, hogy anyám bemenjen, na nem mintha lenne ott valami olyasmi, ami számára értékes lehetne, de ki tudja? Lehet, hoyg dugi cigi kell neki, vagy csak rájön az öt perc és át akarja kutatni a szobámat, habár ő tudja, hogy cigizek, meg alkoholizálok, egyedül csak a drogokról nem tud, és van a szobámban egy-két olyan kellék amitől hanyatt vágná magát....
Beletúrtam a farmerom már eléggé szakadt zsebébe, amibe aztán volt minden. Nem csak cigi, és egy ütött-kopott ős öreg telefon, de volt ott hajgumi, aprópénz, egy félig megevett csokoládé, konzervnyitó –kész rejtély, nem értem hogy nem vettem észre, és azt se kérdezd, hogy került bele!-, zsebkendő, meg egy-két gyógyszer.. de a kulcs sehol sem volt.. Van egy tippem hol is lehet a szobám óriási bronz kulcsa.. anyám szobájában. Még az utolsó hazalátogatásomkor tettem oda, hogy biztosan meg legyen, csak arra nem számítottam, hogy ez vár majd itthon. Kéjes hangok a szoba felöl, szexuálisan túlfűtött sóhajok, és a nyikorgó ágy egyenletes ritmusa.
A szoba felé lépkedtem, ahonnan elég félreérthetetlen nyögések szűrődtek ki, és a szoba ajtajában ott is hevert egy meglehetősen márkás cipő. Lebámultam arra a cipőre és percekig azon gondolkodtam, hogy elkötöm azt a lábbelit, mert elég jól nézett ki, talán jól is állt volna, de tudván, hogy ez a pasi az egyetlen pénzforrás, mégsem csórtam el a menő fekete converse bakkanccsát, inkább csak nagy levegőt vettem és a kilincsre tettem a kezemet. Nem féltem attól, hogy az ajtó kulcsra van zárva, mert ugyan én kulcsra zárom az enyémet, anyu sosem szokta. Egy, hogy én az év nagy részében nem vagyok itthon, kettő meg az ő szobájának kulcsa meg sincsen. Bele sem merek gondolni mi lehet a saját szobaajtóm mögött. Egy hónapja nem járt bent senki.. nem is emlékszem hogy hagytam itt..
Nagy levegőt vettem, és lenyomtam a kilincset, és mielőtt az összes bátorságom elszállt volna, és megfutamodva fordultam volna meg, benyitottam a szobába. Az ajtó hangosan nyikorogva nyílt ki, mire anyám élesen felsikított a pasi meg káromkodott egy szépet.
-Szia Anyuuuuuu!- Vigyorogtam és integettem, sőt még arra is vetemedtem, hogy ráérősen, lezseren az ágyhoz sétáltam, lehajoltam anyám megdöbbent és ideges arcához és arcon csókoltam az összekócolt hajú édesanyámat, akinek a szeme szikrákat szórt. Mielőtt komolyabb bajom eshetett volna gyorsan elsétáltam, de megálltam az ággyal szemben.
-Csak a szobakulcsomért jöttem..- Túrtam bele a dohányzóasztal újságjai közé, és a kezem bele is ütközött a kulcsba..
-Oliver most már húzzál kifelé!- Persze az anyai szeretet mindennél sokkal, de sokkal fontosabb! Kár, hogy ő evvel nincs tisztában..
–Azért köszi kérdésed jól vagyok, jó volt a suli, és nem buktam meg semmiből, nem -nem csináltam semmi rosszat, és igen neked kellett volna értem jönnöd, ehelyett csak egy órát gyalogoltam hazafelé egy bőrönddel, és igen te is hiányoztál nekem! Ne is kérdezd, éhes vagyok, de jelenleg nem érsz rá, ja és persze kicsit fáradt is vagyok!- Álltam meg az ágy előtt, és gúnyosan intéztem szavaimat anyámhoz. Az anyám fölött lévő férfi arcán látszott, hogy kínosan érzi magát, sőt anyun is látszott az idegesség halvány szikrája, én pedig nyugodtan vigyorogtam, és cseppet sem zavartattam magamat.
–Oliver, tűnj ki innen vagy én rugdoslak ki!- Sikított fel hangosan anyám, és hisztérikusan mutogatott az ajtó felé.
-Megyek már! Megyek, csak majd kicsit halkabban a folytatást, tudod anyu fáradt vagyok!- Igyekeztem ki a szobából, de mielőtt az ajtót becsuktam volna még visszafordultam.
- Védekezzetek!- Behúztam az ajtót, és halkan nevetve hallgattam anyám üvöltését, és kettőt léptem az ajtómhoz, benyomtam a kulcsot a helyére, és vártam, hogy kattanjon a zár. Elővettem a cigarettámat, és rágyújtottam, majd egy határozott mozdulattal benyitottam a szobámba.
Rögtön megcsapott a bűz, mire köhögni kezdtem, és a földön lévő dolgokon átgázolva kinyitottam az ablakom.
-Hé, Dan! Este nálad?? – Üvöltöttem le a srácnak, aki bólogatva tovább sétált, én pedig a telefonomért nyúltam. Benyomtam az egyes gombot, hosszan –igen nekem nincs taperolós telefonom- és vártam, hogy felvegye valaki.
-Arnold, haver, itthon vagyok, anyám meg a másik szobában egy pasival élvezkedik.. gyere már át! Vagy izé.. inkább ne.. átmegyek..- Gyorsan hárítottam a botorságomat. Ahhoz képest, hogy a legjobb barátom, még sosem járt ebben a lakásunkban, nem tagadom le szégyenlem…
A romladozó étellel a kezembe behúztam magam mögött a szobám ajtaját, kulcsra zártam, és cigivel a számban indultam Arnoldék felé. Ugyan nem rég intettünk búcsút egymásnak, de olyan imádni való kis srác, hogy megint látnom kell! Meg hát ő a legjobb barátom..

Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Oliver Fitzgerard   2012-04-30, 12:10 pm

Mr. Poor Boy!
Imádtam az egészet úgy ahogy van, jókat nevettem rajta. Semmi hibát nem találtam benne, szóval nincs más hátra mint előre..
Vissza az elejére Go down
 
Oliver Fitzgerard
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Oliver & Vanellope

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: