HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Richard Evan Lawson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Richard Evan Lawson   2012-04-30, 1:35 am

<< Richard Evan Lawson >>

Jobb, ha térden állva döglök meg, minthogy térden csúszva éljek.

Születési hely és idő. 1994. október 7. New York, USA Kor. 18. Foglalkozás. diák, de könyvtári munkát is vállaltam apám kedvéért. Szexuális orientáció. hetero. Szociális állapot. közép, bár inkább már alsó osztálybeli. Csoport. fiú diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya. Samantha Riggs; elhunyt két éve repülőbalesetben; légi utaskísérő volt; felhőtlen kapcsolatunk volt, imádtam anyát világ életemben.
Apa. Oscar Lawson; 45 éves; villanyszerelő; szeretem apát és értékelem, hogy igyekszik mindent megadni nekem annak ellenére, hogy ez lehetetlen.
Testvér. Travis Lawson; 20 éves; rakodómunkás; ugyanazért dolgozik, amiért apa és ilyenkor érzem, hogy csak púp vagyok a hátukon. De megnyugtató, hogy Travis állandóan közli velem: nem csak értem, hanem maga és apa miatt is mondott le az egyetemről.
Egyéb hozzátartozó. Floyd Lawson; 19 éves; diák; unokatestvér; Floyd az, aki mindent tud rólam, még sem árul el semmit az Abbey Mount tanulóinak. Rendes, jó fej srác, aki bármikor hajlandó lelkizni velem, habár erre egyre ritkábban kerül sor manapság.

Like,Dislike:
Like:
¤ 30 second to Mars
¤ tetoválások
¤ zongora
¤ Claude Debussy
¤ könyvek (kedvencek a Sherlock Holmes kötetek)
¤ csokoládélikőr
¤ őszinteség
¤ az ének tanárom
¤ Marilyn Manson
¤ apa
¤ Travis
¤ aranybarna árnyalat
¤ lustálkodás
¤ palacsinta


Dislike:
- társadalmi megkülönböztetés
- fajgyűlölet
- ananász
- a Twilight társulat
- blogok
- naplóírás
- erőszak
- veszekedés, vita
- matek órák
- virrasztás
- korán kelés
- számítógépes játékok (World of Warcraft; Call of Duty; Left 4 dead)
- születésnapok


További karakterek: Ian Graymark

The Story.....

- Ne, várj... Rich, ezt hallgasd! Ez rohadt jó... - Floyd válla megremegett nevetésében. - A szex: perc melyben egyenes megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted be, s mellette fenekedet fel-le emelgeted.
Szét akart durranni a fejem. Nem bírtam hangzavarban tanulni, az agyam képtelen volt befogadni az információt, ha mellette a fülembe duruzsoltak. Floyd már pedig ezt csinálta, bár azt sem értettem, miért lopta nálam a napot. Volt külön szobája, ahol természetesen más barátai is laktak még. Sokat köszönhettem neki, örökre az adósa maradok, de ezt már képtelen voltam tovább elviselni. Féktelen jókedvének véget vetettem.
- Floyd... Nem tudok tanulni. - halkan, artikulálva ejtettem a szavakat és felsóhajtottam a végén. Közben folyamatosan a biológia feljegyzéseimet lapozgattam a füzetemben.
- Bocs. - rántott egyet a vállán, mintha ezzel az egész világot meg tudná váltani. Csodáltam őt, bár nem értettem, hogy lehet ilyen okos valaki, aki semmit sem tanul. Mióta megismertem, úgy vélekedtem, hogy ez valamiféle vele született adottság. Hátára fordult az ágyamon és becsapta a vicckönyvet, amit addig kezei közt forgatott és hangosan felolvasott. - Meddig akarod még játszani a nagymenőt? Bocs, a szerény nagymenőt, aki úgy tesz, mintha milliomos felmenői lennének. - fortyogott és érződött hangján a fájó pimaszság.
Összecsuktam a füzetet és felé gördítettem a széket, hogy láthassam profilját. De csak oldalról csodálhattam vonásait, ugyanis ő hátán fekve bámulta a plafont.
- Nem tudom. Már csak egy évem van. Azt fél lábbal is kibírom. De... engem eltaposnak itt, ha nem csinálom ezt.
Senki sem tudta igazán, miért viselkedtem így. Azaz, nem viselkedtem sehogy. Szegény családból származom. Apám villanyszerelő, a bátyám rakodómunkás, anyám pedig két éve meghalt. Az ösztöndíj nélkül esélyem sem lett volna arra, hogy elkezdhessem építeni a jövőt, amely remélhetőleg fényes lesz most, hogy az Abbey Mountba járok. Az ilyen embereket, mint amilyen én is vagyok, nehezen fogadják el. Sőt, talán el sem fogadják. Borzalmas érzés lehet a társadalom kitaszítottjának lenni és én el akartam kerülni ezt a sorscsapást. Floyd más volt, mint én. Nem népszerű, de rengetegen szeretik és csodálják. Jó fej, rendes, őszinte, megértő és még sorolhatnám a jó tulajdonságait. Oké, az más dolog, hogy biszex és a fiúk iránt is érdeklődik, de szerintem ez kiküszöbölhető probléma. Nem is nevezném problémának.
- Felőlem, azt csinálsz, amit akarsz. De később állatira megszívod majd, remélem, tudod. - felült az ágyon és kinyújtóztatta végtagjait.
Tudtam, de még mennyire! Két éve ismertek egy gazdag, ám annál tisztességesebb srácot, aki ügyesen forgatta a szavakat. Két éve tudják úgy a barátaim, hogy a felmenőim gazdagok és népszerűek voltak. Talán nem éri meg ez az egész és talán később megbánom, de ha már elkezdtem, muszáj végig csinálnom. Fél úton képtelenség lenne abbahagyni.
Floydra pillantottam, aki nagyot ásított és kiroppantotta nyakát.
- Na jó, szerintem lépek. Matt már vár. - rám nézett. Mit szólhattam volna?
- Öö... az új pasid? - bátorkodtam tippelni, de féltem a választól, így kissé vonakodva ejtettem a szavakat.
- Aha. És sokkal szexibb, mint Vanessa volt.
- De hát... izé, Vanessa lány. Nem más kicsit a kettő? - vontam fel szemöldökömet és lejjebb engedtem a széket, majd vissza fel, akár egy szórakozott öt éves.
- Nem. De te ezt a hetero fejeddel nem értheted. - karját felém nyújtotta és összeborzolta szőke tincseimet. - Viszont... türelmetlenebb is, szóval tényleg lépek.
Felállt és már épp kitette volna a lábát a szobából, amikor hirtelen visszafordult.
- Ja, és mondd meg a bátyádnak, hogy üdvözlöm. - vigyorogta, aztán elment.
Semmi kedvet nem éreztem ahhoz, hogy biológia házit csináljak. Csak feküdni akartam és gondolkozni, de ez nem ilyen egyszerű. Kétszer annyit kellett görnyednem a könyvek fölött, mert sokkal jobb akartam lenni, mint a többiek. Sokkal okosabb. Ezért hát kénytelen-kelletlen, de visszafordultam az asztalhoz, ceruzát ragadtam kezembe és körmölni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Richard Evan Lawson   2012-04-30, 12:32 pm

Hey, Richard!
Az már biztos hogy jól fogalmazol, és kitűnően forgatod a szavakat. Örülök hogy végre valaki tanulni jött ide, ráadásul önszántából, nem pedig zülleni és rendetlenkedni..Very Happy
Vissza az elejére Go down
 
Richard Evan Lawson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jack Walker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: