HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Liam Wellington

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Liam Wellington   2012-04-30, 3:54 pm

<< LIAM TED WELLINGTON >>

Do you speak russian? Da, vodka! ;D

Születési hely és idő. London, 1994. november 26. Kor. 17,5 Szexuális orientáció. hetero Szociális állapot. közép osztály. Csoport. fiú diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya.Avaline Wellington (Handerson), 38, Irodai dolgozó, imádja anyját, a családban az egyetlen olyan személy, akivel rendesen el tud beszélgetni.
Apa.Oliver Wellington, 40, bankár, mivel a szülei elváltak, ezért apja az a személy, akivel kevésbé találkozik. Nem nagyon bírják egymást, Liam nem szeret az apjával lenni.
Testvér.Sarah Wellington, 15, diák, kedvenc kishúgi, akivel rengeteg időt tölt a mái napig. Apjától nagyon félti, amióta egyszer látta, hogy megveri.
Egyéb hozzátartozó. Paul Handerson, 35, motoros, anyja öccse, akivel rengeteget lóg amikor éppen nem az iskolában van. Szinte legjobb barátjának is mondhatná.

Like,Dislike:
Like:jog, írás, nők, iskola, zene, könyvek, barátok, hülyülés, sport
Dislike:apja, punnyadás, műveletlen emberek, elutasítás, baj, por

The Story.....
1994-ben láttam meg a napvilágot Londonban, egy eléggé havas téli napocskán. Igazából a kórház fényeit láttam meg először, majd utána anyámat, de végül is, ha úgy nézzük… A középosztályba születtem, apám akkoriban még autószerelő volt a nagybátyám garázsában, anyám pedig munkanélküli. Miért? Mert kivágták a munkahelyéről azért, mert terhes lett. Nagyszerű. Ilyenek manapság az emberek, hát, de nem? Mondhatni, hogy egész kellemes gyermekkorom volt. Az első pár hónapba, évben csak úgy jöttek a rokonok, meglátogatni az aranyos kis Liam-ot, akinek a szeme az anyjáé a többi teljesen hasonlít az apjára. Mindig ezt hallottam. Vagyis a szüleim mesélték nekem a későbbiekben. Sok dolgom megvolt, ami egy kisgyereknek meg kell, hogy legyen. Nem voltam egyáltalán akaratos, mint a legtöbb fiú, és nem is volt vele sose túl sok gond. Eléggé csendes személyiségnek születtem, azt hiszem. Már akkoriban is vonzottak a könyvek, az olvasás. Mindig anyámat vártam esténként az ágyamban, hogy a kedvenc könyvemből olvasson nekem valamennyit. Általában addig olvasott nekem minden este, még el nem aludtam.
Elég nagy a családunk, ezért sok-sok rokont ismertem meg, ami jó. A szüleim legalább tartsák a rokonságot, nem úgy, mint mások. A nagybátyám és a szomszédok is sokat babusgattak, amit nem mindig szerettem, pláne nem a közelben lakó öreg néniket. „jajdearanyoskisbaba, had csipkedjem meg”. Ó, te jó ég! Azt hiszem e mindenki túlesett akkoriban. Remélem nem csak én voltam ilyen helyzetbe. Egy és fél, két éves koromtól kezdtem el beszélni majd járni. Aztán én három voltam, amikor megszületett a testvérem, Sarah, akivel azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolok. Kis aranyos szőkeség, szerintem nem hasonlít rám egyáltalán kinézetileg, inkább olyan, mint anyu. Azaz szép. Eddig minden rendben volt. Sarah az egyet töltötte be, amikor elkezdődtek a balhék és a veszekedések. Nem értettem meg akkoriban, hogy mi volt az oka a dolgoknak. Sarah és én mindig bemásztunk az egyik szekrénybe ilyenkor vagy éppen a kertben lévő kis faházunkban találtunk menedéket. Sokat vigasztaltam azzal, hogy majd minden rendben lesz, nyugodjon meg. Csak hát aztán mégsem jött össze a dolog, sajnos. Fél év múlva elkezdődtek a perek, a bíróságra járás, még minket is kihallgattak, vagyis legalábbis engemet. Akkor értettem meg, hogy mennyire eldurvult a helyzet, hogy apám mennyit bántotta anyut, amikor piásan hazavágódott. Ekkor utáltam meg nagyon. Ami a legrosszabb volt: Hozzá kerültem. Sarah még túl kicsi volt ahhoz, hogy az apánkhoz kerüljön, így engem vettek elő, és helyeztek rá. Rengeteget sírtam. Elköltöztünk, volt, amikor anyámat több hétig nem láttam. Apámat nem érdekeltem túlzottan, mindig azt mondta, találjam fel magamat, keressek magamnak enni, menjek el ide, vegyem meg neki ezt. Alkoholista lett belőle.
Amikor Sarah átjött hozzánk, rengeteget beszélgettünk és játszottunk együtt. Mindig elmesélte, mi van anyuval, amikor éppen nem láthattam, de nekem nem volt mit mesélnem. Apám rengeteget vert, már akkor, ha valamit rosszul csináltam véletlenül, mert nem tudtam, hogy hogyan kell. Utáltam… teljes szívemből. Kék zöld foltokkal teli, és sírva szaladtam mindig anyámhoz, aki többször fel is jelentette apámat, majd sikeresen behívták őket ismét a bíróságra. Ekkor már a hetet töltöttem. Visszakerültem anyámhoz, apám felügyelettel lévő látogatást kapott, hetente egy órára. Nagyon örültem neki. Ezután minden ment a maga útján. Apámat egyre kevesebbet láttuk, lett neki új barátnője, leszokott a piáról, bankárnak ált be. Anyám egy irodában kezdett el dolgozni, mi pedig rengeteget voltunk a nagybátyámmal és nagyiékkal. Sokkal jobb lett az életem. Ekkor kezdtem el jobban foglalkozni az írással, és az olvasással. Ahogy nőttem, ez kialakult nálam. Először csak egy árva naplócska volt az, amit elkezdtem írni, aztán egyre komolyabban és komolyabban. Senkinek nem mutatom meg azt, amit alkotok. Értek kicsit a zenéléshez is, gitáron és zongorán tudok játszani. Ezen kívül még nagyon érdekel a jog, ami akkor kezdett el bennem kialakulni, amikor volt ez a rengeteg balhé a szüleimmel kapcsolatban.
Évekkel később, felvételt nyertem az Abbey Mount iskolába, méghozzá ösztöndíjjal. Rengetek barátom és ismerősöm lett valamint még mindig azt az embert keresem, azt a lányt, akit tudok szeretni. Egy két barátnőm volt csak az évek során, de egyik sem az igazi. Immáron 12. osztályba járok, koptatom a padokat igen jó eredményekkel.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Liam Wellington   2012-04-30, 6:59 pm

Mr. Wellington!!
Sok sok piros pont jár neked amiért egy életrajzot írtál, a játék során megjegyzem te vagy az első ilyen. Nekem is közel áll a szívemhez az írás, ráadásul az avi alanyodat is imádom. Kell ennél több? Engem már kenyérre lehet kenni..Wink
Vissza az elejére Go down
 
Liam Wellington
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Liam Briantov
» Liam O'Keeffe
» Rosszat álmodtam, oda bújhatok melléd? Liam & Elena
» Jason Liam Norman
» ADATGYŰJTÉS

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: