HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Debora D. Dawson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Debora D. Dawson   2012-04-30, 8:21 pm

<< DEBORA DIANNA DAWSON >>

Voltam már én is a legjobb valakinek és fordítva, aztán az ajtót egymásra basztuk ordítva.

Születési hely és idő. London, Anglia 1993.12.12. Kor. 18 múlt. Foglalkozás. diák vagyok jelenleg köszönhetően a rabszolgahajcsár szüleimnek, de előtte sztriptíztáncosként kerestem a kenyérre valót. nekem aztán Ők ne adjanak pénzt. Szexuális orientáció. biszexuális. Szociális állapot. felső osztály. Csoport. lány diák.

Spoiler:
 

Family:

Anya. Penelopé Martins maga a tökély. Tökéletes férj, tökéletes életkörülmények, tökéletes porontyok és tökéletes jellem. De nem gyanús ez egy kicsit? Túl szép és túl jó lenne mindez, bár sokáig így ismertek minket a szomszédok. A kedves Mrs Dawson. A jó kedélyű Mr Dawson. A kötelességtudó Debora és a példamutató magatartással rendelkező Daniel. Anyám imádott teadélutánokat rendezni, amiken akarata ellenére sosem jelentem meg. Sütiket sütött, fenntartotta a hibátlanság látszatát, míg ki nem derültek a Dawson família piszkos kis rejtélyei. Csinos kis hazugságok? Ezek bizony már mocskos titkok. Közel egy éve döntöttem romba a népszerűségét és az álmait azzal, hogy kiderült: sztriptíztáncosnő vagyok. Anyám kiverte a balhét. Kiabált, fél órán át bőgött, aztán fejébe vette, hogy elhagyjuk Londont. A franc se tudott ellenkezni, ezért Hertfordba költöztünk egy éve, mint mondtam. Penny jelenleg 40 éves és a postán dolgozik. Azt hitte mindent elrendezett ezzel a csendes lelépéssel. Köszönhetően Dannek, tovább feszítettük a húrt és mostanra már szinte utál minket. Bocsi, anyuci.

Apa. Rühellem a családomat, ezt nem is titkolom senki elől, de apám? Apámat lehetetlen gyűlölni, már csak azért is, mert sz.rik az egész világra. Jó barátai a kubai szivar és a skót whiskey, akiket már három éves koromban megismertetett velem. Na ne gondolják, hogy egy elmebeteg szülő! Arra akartam ezzel célozni, hogy egy nyomorult alkoholista, de nem zavar. Normális, némileg. Elcseszett családom egyetlen olyan tagja, akit nem érdekelnek a problémáink és a múltam sem. Beadta a derekát a költözéssel kapcsolatban, mert egy házisárkánnyal jobb nem ellenkezni, sőt az A. M.-ra is rábólintott. Kicsit úgy éreztem, hogy elárult engem és az öcsémet, de aztán rájöttem, hogy ezzel csak segített. Anyám mindentlátó szemei az iskola falain nem látnak át. Imádlak, apuci. Ó, egyébként David Dawson 42 éves és a lepukkant Hertford bankjában ténykedik Isten tudja, mit. Szeret engem, szeretem őt. A többi k.rvára nem számít.

Testvér. Dan... Én annyira, de annyira sajnálom, hogy egy szellemi fogyatékos vagy. Nehogy komolyan vegyetek. Daniel egy idióta, egy csődtömeg, egy lágyszívű kisfiú. Soha a büdös életben nem talál majd maga mellé senkit, ha nem hoz valami macsósabb figurát. Segítenék neki, de sajna, nem tudom, mire buknak a melegek. Igen, ez Dawsonék tökéletlenségének másik forrása. Bár bőven dúskálunk a pénzben és bár a külcsínt mindig fontosnak tartottuk... ezt kizárt, hogy eltitkoljuk. Dan felizgul egy félmeztelen srác látványára és nagy valószínűséggel elélvezne, ha megcsókolná az egyikük. Remélem meg sem fordult a fejetekben, hogy már volt barátja. Eddig azt sem vállalta fel, hogy homokos, akkor miként szerzett volna bárkit maga mellé? Igazán változtathatna már a közeljövőben, mert ha így folytatja, élete végéig szűz marad. Egyébként, még csak tizenhét éves, a kapcsolatunk pedig jó. Nem kiváló vagy törhetetlen vagy égbekiáltóan király... csak egyszerűen jó.

Egyéb hozzátartozó. Ezer meg egy... hadd ne soroljam fel!

Like,Dislike:
Like:
♥ cicanadrág
♥ neccharisnya farmer shorttal
♥ magassarkú
♥ céltudatos hapsik
♥ Jim Beam
♥ Jack Daniels
♥ Marlboro
♥ Audrey Hepburn
♥ merészség
♥ határozottság
♥ sztriptízbárok
♥ pénz
♥ David Dawson alias apa
♥ Casabian
♥ jegeskávé
♥ tejszínhab
♥ Burlesque - a film

♥ egy éjszakás kalandok
♥ diszkók, bárok, kocsmák és egyebek

Dislike:Minimum öt dolog amit nem szeret
× szandál-zokni párosítás
× fogpiercing
× igénytelenség
× vastag borosta
× narancslé
× hazugságok
× Penelopé Martins alias anya
× Daniel Dawson alias öcsi
× Arnold Schwarzenegger
× melegítőnadrág
× szabályok
× színházak
× tél és úgy általánosságban a hideg
× Madonna
× matematika tételek
× magány
× Emma Moore alias az igazgatónő
× Baileys
× rapp
× rózsaszín körömlakk
× Miss picsák
× sütőtök

The Story.....
A cseresznyeszínű ajkak mosolyra görbültek, míg én visszafogottan felnevettem. Gesztenyeszínű tincseimbe túrtam és zavaromban elvontam tekintetemet Pamről. Tudtam, hogy még mindig néz és azt is tudtam, hogy mit gondol. Sokadjára mért végig éhes, mélyzöld íriszeivel, de nem reagáltam semmire. Úgy viselkedtem, mint akkor, mikor idejöttem. Udvariasan válaszoltam, de közben tisztában voltam vele, hogy ennyivel sosem fogom megúszni. Ennél mindig többet és többet kell majd nyújtanom, különben búcsút mondhatok az állásnak. Erőszakhoz a Ginger's-ben nem folyamodnának, még a férfiak sem, de akadtak elvárások, amiket teljesíteni kellett, különben kerestek mást a helyedre. Az ötödik napom estéjét töltöttem a bárban, szemben velem pedig egy kéjsóvár nő támasztotta az asztalt. Ketten voltunk, a többiek a színpadon adták műsorukat a férfiaknak. A kanosabbik fajtának. Pam beleszívott cigarettájába és azelőtt már engem is megkínált, csakhogy nem fogadtam el. Visszahúzódó voltam, szégyenlős, de változtatni akartam mindezen. Ki akartam törni abból a bájos szerepből, amit addig játszanom kellett anyám kérésére. Egy Nickelback szám lengte be a tükrös asztalokkal kibélelt szobát, mi pedig csak néztük egymást. Azaz, én jóval többször sütöttem le tekintetemet, mint ő. Az én csokoládébarna íriszeim meghunyászkodtak az ő méregzöld tekintete előtt. Aztán finoman, de határozott mozdulattal lökte el magát a pipereasztaltól, hogy közelebb léphessen és meleg, ám kissé nyirkos tenyerét arcomra simíthassa. Nagyot nyeltem, aztán behunytam szemeimet. Szemhéjaim megremegtek, nikotinnal vegyített édeskés lehelete csiklandozta arcomat. Vártam, hogy szóljon, de nem tette. Zavart, mégis jobbnak láttam, hogy nem beszélt. Végig azon gondolkoztam, hogy vajon az ő szíve is át akarja-e szakítani a bordáit úgy, ahogy az enyém? Kétségbeesetten markoltam meg az asztal szélét és kinyitottam szemeimet. Látni akartam azokat a smaragdban tündöklő szemeket, amik felfalták enyémeket. Nagyot nyeltem és az utolsó, amire ép ésszel gondolni tudtam és képes voltam felfogni az az a pillanat volt, mikor mosolyra húzta cseresznyeszín ajkait. Mindez azért történt, mert hirtelen a karcsú női test enyémnek feszült, a tapasztalt kezek megragadták derekamat, azok a halvány rózsaszín ajkak pedig belém fojtották feltörő sóhajomat. A világ megszűnt körülöttem, még az idő is megállt és forgott az egész szoba. Akárcsak egy elcsépelt Hollywood-i filmalkotásban, úgy mosódott minden eggyé, rajtunk kívül. Óvatosan érdeklődő, piercinggel átmetszett nyelve igyekezett áttörni leheletem kapuit s el is érte célját egy tized másodperc múlva. Csókját olyan hevesen, olyan menthetetlenül szenvedélyesen viszonoztam, mintha az életem múlna rajta. Sőt, nem csak az övé, hanem mindkettőnkké...

- Deb! Debora, figyelj már! - padtársam olyan erővel lökött oldalba, hogy az emlékképek egyszerre felszívódtak és hűlt helyük sem maradt.
Szúrós pillantásommal szeltem ketté Fiona nyakát, kinek vörösen lakkozott körmei a padon kopogtak. Idegeimen táncolt a lány már év eleje óta és bosszantott a dolog, hogy nem ülhetek el mellőle. Suttogott, legalább ezt értékeltem, mert ha miatta kellene büntetőre ülnöm, tényleg meg kellene ölnöm. Kétlem, hogy jól mutatna az adataim közt a feljegyzés: gondolatlanságból elkövetett emberölés vádjával ült ennyi meg annyi évet. Ráfüggesztettem tekintetemet, de nem szólalt meg. Megeshetett, hogy tényleg csak figyelmeztetni akart arra, hogy figyeljek és ne veszítsem el a fonalat? Erősen kétlem.
Még mindig az emlékek közt bolyongtam. Pam körül. Furcsa lehet talán egyesek szemében, hogy az első tartós kapcsolatom egy lánnyal alakítottam ki, de ha ismernék a Dawson famíliát egyáltalán még csak nem is foglalkoznának vele. Az apám alkoholista, viszont mentségére szóljon, hogy jó ember. Anyám megszállottan törekszik életre kelteni a Lila Akác közt, mentségére pedig nem szól semmi. És ott volt az egyetlen testvérem, Daniel, aki meleg. Nem csak amolyan szelíd módon kedvelte a srácokat, hanem pornóból is kizárólag azt nézte, amelyiken férfiak élvezkedtek. Mostanra már feltűnően - nekem legalábbis - megbámulta egy-egy fiú feszes hátsóját, viszont mentségére szóljon, hogy én is képtelen vagyok ellenállni az izmos felsőtesteknek és a kerek fenéknek. Csakhogy, míg ő kizárólag a saját neméhez vonzódik, addig én férfiakhoz és nőkhöz is egyaránt. Ostoba lennék kikiáltani mindezt az iskolának, de az túlzás lenne, ha azt mondanám, hogy titkolom. Egyáltalán nem teszem. Lényeg legyen mindenki számára, hogy Pamela Diamond volt az a nő, aki munkatársamként beférkőzött a bizalmamba, aztán egyúttal az ágyamba is. Kapcsolatunknak az az aprócska kellemetlenség vetett véget, hogy anyám rájött ténykedésemre a sztriptízbárban és elhagytuk Londont. A várossal és Pammel is megszakadt a kapcsolatom.
Jó képet vágtam az Abbey Mounthoz, hogy ezzel is idegesítsem anyámat. Azért csinálta mindezt, mert móresre akart tanítani és tönkre tenni az életemet. Azt hitte, ez az iskola tökéletes lesz arra, hogy megneveljen és tisztességes embert faragjon belőlem. Milyen naiv ez a Penelopé! Tudhatná, hogy mindenhol vannak rossz és bajkeverő kamaszok. Azzal pedig tisztában kellene lennie, hogy én ezeket a személyeket mindig megtalálom.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Debora D. Dawson   2012-05-01, 9:40 am

Miss Nehéz Esett!
Húha! Egyre több a problémás ember... De kit érdekel? Diákok vagyunk! Mi megengedhetjük magunknak. :D
Tetszett a szerepjáték-példád és ahogy fogalmazol.

Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
 
Debora D. Dawson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: