HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Brittany Parker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Brittany Parker   2012-05-06, 9:42 pm

<< BRITTANY SUMMER PARKER >>

Talán a hétköznapok is olyanok ..., mint a látás vagy a csend - az ember észre sem veszi, milyen értékesek, míg egy napon el nem veszti őket.

Születési hely és idő. Anglia/ 1995. december 26. Kor. tizenhét. Foglalkozás. diák. Szociális állapot. felső osztály. Csoport. lány diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya.Petunia Parker,37, filmkritikus, Anyu. A világ legjobb anyukája, bár néha elég cikinek érzem. Anyu az a személy akivel tényleg mindent megtudok beszélni, és vitatkozni se nagyon szoktunk, legtöbbször rám hagyja a dolgot, hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg a dolgokat. A divat tanácsadómnak képzeli magát, mindig vesz nekem ruhákat, és úgy érzi, hogy minden lehető alkalommal divat tanácsokkal kell ellátnia. A legtöbbször mosolyog és kedvesen érdeklődik, de amikor beindul a fantáziája, akkor nagyon megőrjít és nagyon ciki. Mindig avval faggat, hogy mi van Jer és köztem.. Mindig megkérdezi, hogy lefeküdtünk-e már, és mindig csalódott ha azt mondom, hogy nem. Imádja Jert és nem akarja, hogy vége legyen köztünk a dolognak, ezért mindig mondja, hogy feküdjek le vele, hozzam haza, addig ők majd elmennek, és ne felejtsünk el védekezni sem, mondjuk őt nem zavarná egy unoka, de azért szerinte még fiatalak vagyunk hozzá!
Néha az idegeimre megy, főleg ha Jer előtt éget le teljesen, mert ő képes rá, mindig elő tud állni régi, nagyon gáz sztorikkal, és persze őt is nyaggatja a szex témával. Még nem is tudja, hogy Jer meg én kezdünk elhidegülni egymástól. Szerintem ha megtudná, rám erőszakolná, hogy essek teherbe, vagy házasságra kérne minket. Tényleg odáig van Jerért!

Apa.Harry Parker,39,idegsebész főorvos, Apu az elfoglalt. Ő sokkal másabb mint anya, nyugodt és nem hoz kellemetlen helyzetbe, talán épp ezért nem tudok vele olyan nyíltan beszélni mindenről. Vannak tabu témáink, például a szex, és a pasik. Nem beszélek vele ilyen témákról, sőt nem is nagyon beszélgetünk, inkább csak kínos csendben ülünk egymás mellett. Kiskoromban sokkal többet volt velem, elvitt Disney Land-ba, meg játszott velem, de csak addig volt így amíg nem töltöttem be a 12-őt és át nem vehette anyu a helyét, jöhettek a gázos beszélgetések, és az anya-lánya napok.. Érdekes mert kiskoromban, anyuval nem volt olyan jó a kapcsolatom, csak apu létezett számomra, de ő lökött el magától, amikor beütött a kamaszkorom.. Régen nagyon ismertük egymást, de most már azt sem tudja, hogy mi a kedvenc színem, vagy hogy mióta vagyunk együtt Jerrel. Az apám szeretné ha még mindig az a kis nyolc éves lennék, de nem vagyok az, és ő ezt nem tudja elfogadni..
Testvér.Brianna Parker,7,tanuló, Anna a kishúgom, aki most apu kedvence. Ugyan az, mint ami velem volt, össze vannak nőve, ismerik egymást, meg minden, de félek, hogy apa prűdsége miatt, Annát is ellöki majd magától amikor kamasz lesz. Egyébként ő egy kis tündérke, imádom, és a szüleim szerint nagyon hasonlít rám, meg arra amilyen én voltam kiskoromban. Szerintem nem hasonlítunk, mert ő egy kis aranyos, kedves, félénk lány, én pedig sokkal vadabb vagyok, és szenvedélyesebb. Ugyan külsőre tényleg hasonlítunk, neki is olyan szőke haja van, mint nekem, és a szemünk is ugyan olyan színű, sőt van egy képem ahol én is hét éves vagyok, és amikor az Annáról készült kép mellé tettük, olyan volt, mintha ikrek lennénk. Ugyan tényleg hasonlítunk külsőre, de belsőre kicsit sem..
Egyéb hozzátartozó. Jeremiah Wolnoth,18,diák, A barátom, és a szerelmem. Már két éve együtt vagyunk, de nem ő volt az egyetlen pasi az életemben, ő az a pasi az életemben, akiért tényleg oda vagyok. Kedves meg aranyos, de nagyon különbözünk. Én pörgős, és bulizós vagyok, ő pedig az ellentétem. Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de nem tudom, hogy ez nálunk tényleg igaz-e. Eleinte, nagyon sokat lógtunk együtt, de az utolsó időkben eltávolodtunk egymástól. Az én hibám. Ő most végzős, én pedig tudom, hogy el fogom veszíteni. Ő egyetemre fog menni, én pedig maradok itt. A távolság a kapcsolatoknak a végét jelenti nem? Nem akarom, hogy vége legyen, de nem tudom, hogy mi legyen. Félek neki bevallani, hogy nem akarom, hogy elmenjen, mert nem akarom visszatartani, de tudom, hogy ebből még gondjaink lesznek. Félek, hogy sokat fogunk veszekedni, mert ismerem magamat. Féltékeny típus vagyok, és a gondolat is kiráz, hogy az egyetemen jobb csajok is lehetnek nálam..
A kapcsolatunkban a másik bökkenő, hogy még nem feküdtünk le egymással. Két éve együtt vagyunk, és a csóknál tovább sosem jutottunk, mert mindig leállítottam Jert. Félek, hogy nem lesz elég jó neki, meg hát azt hazudtam, hogy nem vagyok szűz.. pedig még az vagyok. Anyu szerint már jó lenne ha lefeküdnék vele, mert ő pasiból van, és hogyha nem szeretném, hogy megcsaljon, akkor feküdjek le vele. Túl nagy a nyomás rajtam emiatt, eltávolodtam Jertől. Sokkal többet járok bulizni egyedül, vagy úgy, hogy nem is szólok neki róla. Nem szép dolog de félek, és hát a félelem nagy úr..


Like,Dislike:
Like: bulik, pörgés, zene, Jer, vodka, táncolni, fényképezni, hülyülni, báránysült, sült krumpli, sajttorta, cseresznye, nyár, medencézés, marcipán, fagylalt, barátok, virágok, pezsgés, filmek, pizza, gyerekek, állatok, nevetni
Dislike:olvasni, tanulni, unatkozni, horgászni, marhahús, brokkoli, bor, hegedülni, sport nélkül élni, kínos csend

The Story.....
Belenéztem a szobámban a földig érő tükörbe, de bár ne tettem volna. A látványtól, kicsit meglepődtem, és megállapítottam, hogy egy 10-es skálán, 10 amennyire gázul kinézek.. Az ágyamon ültem törökülésben, az ágyneműm széttúrva, a két számmal nagyobb szürke hosszú ujjú pulóverem, gyűrötten lógott rajtam, a hajam kócosan, elég esetlenül volt kontyba fogva a fejem tetején, a szemem pedig megdagadt a sok sírástól, a szemfestéken elfolyt, a szám pedig természetellenesen görbült lefelé. Pocsék kedvem van, ezt nem is tagadhatnám. Mélyet sóhajtottam, de a levegő szaggatottan jutott el a tüdőmig, nem akartam, de a könnyek megint kifolytak a szememből. Végigcsorogtak az arcomon. Már le se sem töröltem. Minek? Úgy is jön a többi.. Hagytam, hogy végigfolyjon az arcomon, és a pizsamámra csöppenjen. A gondolatok a fejemben egyre csak kavarogtak, és kavarogtak. Magam sem tudom, hogy mért kezdtem el ennyire sírni. Csak gondolkoztam. Azon, hogy mi lesz, hogy Jer majd elmegy egyetemre, én meg itt maradok, és talán vége.. Ekkor kezdtek el folyni a könnyeim. Megállíthatatlanul jöttek, és a könnycsatornám sem akart elapadni. Éjszaka amikor sírni kezdtem, kiültem az ablakba. Biztos vagyok benne, ha anya látta volna a szívinfarktus kergette volna, a szomszéd nő pedig fakanállal szaladt volna felém, hogy jól körbe kergessen a házban. Lily olyan mintha a nagymamám lenne, mindig süt nekünk, és vigyáz ránk.. de sem Lily sem anya nem látta, hogy az ablakban ülök, nem fognak érte szólni, meg sem fogják tudni!
Aztán amikor eléggé fázni kezdtem, bemásztam az ágyamba, és ott sírtam tovább, végül pedig álomba sírtam magam, reggel amikor felébredtem, ugyan úgy sírni kezdtem, mintha abba sem hagytam volna..
Kihagytam a reggelit, de tudtam, hogy nemsokára úgy is le kell mennem.. Már hallottam is, hogy anya Briannának szól, hogy jöjjön és keltsen fel, mert ebéd idő van. A szobám ajtaja alatt már egy órája kúsztak befelé a jobbnál-jobb ételek illatai. Rögtön megéreztem a báránysült jellegzetes illatát, a sajtkrémleves aromáját, és a kedvenc barackos pitém illatát. Az én kedvenc ételeimet főzte anya és Lily. Persze gondolom, hogy Lily már megint itt van nálunk, mindig itt van, de most ez a gondolat sem tudott felvidítani. A gyomrom nem kordult meg a báránysült finom illatára sem, inkább hányingerem lett, de tudom, hogy most le kell majd mennem, mert a vasárnapi ebéd a legfontosabb nálunk. Egészen kicsi korom óta mindig így van. Ilyenkor mindig összegyűlik a család, áthívjuk a szomszédainkat, vagy mi megyünk át.. Ilyenkor mindenki szépen felöltözik, átjön Lily, átjön a szembeszomszédunk és a kislánya, a mellettünk lakó házaspár és a velem egyidős fiuk. Anyu szerint nagyon jól néz ki, én meg nem nyilatkozom, mert nekem ott van Jer.. na igen, de meddig van ott nekem? Amíg egyetemre nem megy, vagy sokkal kevesebb.. Anyu teletömte a fejem avval, hogy nem feküdtem le vele, el fog hagyni. Először csak nevettem rajta, de mostanában annyit beszélt róla, hogy én magam is elhittem, hogy Jer néha azért néz rám úgy, mert szakítani akar velem! Ebben a pillanatban újra elkapott a sírás roham, az arcomat a párnába temettem, hogy elnyomja a belőlem feltörő zokogást. Egyáltalán semmi kedvem nem volt jó pofizni, nevetgélni és találkozni idegenekkel. Egésznap itt akartam ülni, és sírni, de tudom, hogy nem tehettem. Már hallottam Brianna lépteit a lépcsőn ahogy szalad a szobám felé, utána pedig gondolom a kutyánk Masni rohant, és igyekezett elkapni Anna kék ruhájának masnijait sikertelenül. Szerettem volna, ha a húgom nem ide jön, de kár volt reménykednem. Kopogás nélkül berontott a szobámba és nekifutásból fölugrott az ágyamra. Éreztem, hogy Masni nem sokkal később követte a húgomat, és őrülten rohangált össze-vissza.
-Britty ebééd! Kelj föl, mert Lily azt mondta, ha nem leszel lent 10 perc múlva feljön, és avval a fakanáljával végigkerget a házon!- Jelentette ki nevetve, és ugrálni kezdett az ágyamon. Elhúztam az arcom elől a párnát, és hunyorogva bámultam a húgomra, meg a kutyára, aki őrülten ugatta az ugráló Annát.
-Jó.. majd.. mindjárt… megyek.. !- Ejtettem ki szaggatottan a szavakat, és megtöröltem a szemem.
-Britty te sírsz?- Tágultak ki a húgom nagy szemei, és a szája tágra nyílt. Tudtam, hogy mi következik.
-Nem Anna, nem én csak rosszat álmodtam!- Vágtam rá rögtön, és kérlelően néztem a húgomra, de tudtam, hogy már késő. Már le is ugrott az ágyról, és az ajtóhoz rohant.
-Anyaaaaa Britty sííír!- Ordította, mire lent minden mozgolódás abba maradt, pillanatok múlva viszont nem csak egy ember indult a szobám felé, már öt különböző lábdobogást hallottam. Hát ez igazán remek!
-Kösz Brianna!- Sziszegtem, miközben éreztem, hogy az arcomon újabb könnycseppek jelentek meg, és belenyomtam az arcomat a párnába. Tutam, hogy perceken belül az ajtóban fog állni anya, Lily, a szembeszomszéd és a kislánya mag apu, én pedig nem fogom elmondani, hogy mi bánt. Tehát van fél percem, hogy kitaláljam, mért sírok.. Remek, már csak ez hiányzott nekem!
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Brittany Parker   2012-05-08, 9:31 am

Majdnem...
Üdv Brittany!
Találtam pár hibát a karilapodban, ezért nem fogadom el.

Először is nagyon zavaró, hogy cserélgeted az időket. Mutatok példát:
Brittany Parker írta:

Belenéztem a szobámban a földig érő tükörbe, de bár ne tettem volna. A látványtól, kicsit meglepődtem, és megállapítottam, hogy egy 10-es skálán, 10 amennyire gázul kinézek.. Az ágyamon ültem törökülésben, az ágyneműm széttúrva, a két számmal nagyobb szürke hosszú ujjú pulóverem, gyűrötten lógott rajtam, a hajam kócosan, elég esetlenül volt kontyba fogva a fejem tetején, a szemem pedig megdagadt a sok sírástól, a szemfestéken elfolyt, a szám pedig természetellenesen görbült lefelé. Pocsék kedvem van, ezt nem is tagadhatnám. Mélyet sóhajtottam, de a levegő szaggatottan jutott el a tüdőmig, nem akartam, de a könnyek megint kifolytak a szememből...
Először múlt időben beszélsz, majd egyszer csak - egy mondat - erejéig jelenre váltasz, ezután pedig ismét visszatérsz a múltba.

A túl hosszú mondatok szintén zavarók. Például:
Brittany Parker írta:
Aztán amikor eléggé fázni kezdtem, bemásztam az ágyamba, és ott sírtam tovább, végül pedig álomba sírtam magam, reggel amikor felébredtem, ugyan úgy sírni kezdtem, mintha abba sem hagytam volna.
A kijelölt rész új mondat, mert az előző gondolatod ott fejeződik be, hogy álomba sírtad magad.

Ezen kívül sok az elgépelési hiba (főleg a vége felé) és néha nem írsz írásjeleket (pl. vesszőket a kötőszavak elé).
Megkérnélek, hogy nézd át a szerepjáték-példádat. Ha kész vagy szólj és újra megnézlek!BRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Brittany Parker
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kai Parker
» Jo Parker
» Barry Benson
» Jessica Drew / Póknő

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: