HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Zuri Maraj

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Zuri Maraj   2012-05-09, 9:50 pm


<< ZURI MARAJ >>
Muszály ilyen izénak, idézetnek lennie ?

Születési hely és idő. London, 1994 május 28.
Kor.
17. Szociális állapot. közép osztály. Csoport. lány diák


Spoiler:
 

Family:
Anya. Tanya Maraj, 35, főállásban családanya, Ő az az ember akire felnézek. Belőle aztán, tényleg csak egy van. Nem is tudom elképzelni, hogy mi lenne velem ha elhagyna, vagy akármi történne is vele. Nem sokszor mutatom ki neki az érzelmeimet, nem szeretem a tudtára adni, hogy nekem ő a legfontosabb ember az egész világegyetemben. Ha sírok megvigasztal, ha bántanak megvéd, és akármilyen rossz is a kedvem, fel tud vidítani.
Apa. Blake Maraj, 41, kisbolt vezető, apával is, viszonylag jó, rendezett a kapcsolatunk. Nem vagyok valami apás, úgyhogy ha valami bajom van, nem egyből hozzá fordulok. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szeretem vagy, hogy nem bízok benne, hanem inkább azt, hogy nem olyan mély a kapcsolatunk, hogy a szívbajaimról, vagy a lányos dolgokról csevegjek vele.
Testvér. Roby Maraj, 14, tanuló, ő a kamasz öcsém... Mit vártok ?! Azt, hogy legyünk puszipajtások ? Az teljességgel kizárt. Sajnos úgy hozta az élet, hogy fiú tesóm lett és nem lány... Akkor még tűrném, ha nem csak 2 évvel lenne fiatalabb nálam. Amióta tudom az eszem csatázunk egymással, röpke 15 éve.
Egyéb hozzátartozó.
Lully, 17, tanuló,
egyszer jóban vagyunk, egyszer meg nem mondhatnám... Néha lemocskoljuk egymást a sárga földig, néha meg szinte elválaszthatatlanok vagyunk úgy, 5 percig. Nagyon különböző személyiségek vagyunk, és mindent másképp látunk, ezért elég gyakran vitázunk, amiből egyszerűen nem lehet kijönni győztesen...
Jessie, 17, tanuló, ő nem tudom, hogy miért, de nem kedvel. Mindig azt mondja nekem, hogy olyan dedós vagyok mint egy óvodás, és egyszerűen röhejes, hogy képes vagyok végignézni a Hófehérkét... Nem kedvel, pedig rajta kívül, engem mindenki szeret. Annyira nem értem ! Én nem csináltam semmi rosszat...):

Like,Dislike:
Like:
>> Hófehérke
>> Disney
>> Csokifagyi
>> Just Dance
>> Abbey Mount
>> Ebay
>> Zsiráfok
>> Kisállatok
Dislike:
>> Szőrös pókok
>> Nagy pacik
>> Nyomulós, bunkó fiúk
>> Málna turmix
>> Bubis ásványvíz
>> Cukros kóla
>> Fűzők
>> Denevérek

The Story.....

Az élet miért nehéz ? Nem értem... Soha nem értettem... Talán nem is fogom. Nekem minden olyan egyszerű. A családom, a barátaim, a dolgaim, az érzéseim, a környezetem... Még nem történt velem semmi izgalmas, életem során egyszer sem. Így hogy is érthetném meg, milyen amikor szerelmes vagy, milyen ha szórakozol, iszol, bulizol, drogozol, vagy csak élvezed az életet... Nem csinálok semmi élvezeteset sem... Talán igazuk van egyes embereknek, és olyan vagyok mint egy kastélyba zárt hercegnő. De akkor hol van a hercegem ? Engem a fiúk nem vesznek észre, még akkor sem ha előttük állok. Lehet azért mert még mindig túl kicsi vagyok ? Vagy inkább azért mert túl kicsinyes ? Változtatnom kéne magamon ? El kéne engednem a gátlásaimat ? De az nem én lennék... Nem szeretnék álarcot viselni. Én valóban érzékeny, bizonytalan, és kisgyerekes vagyok ? De hát én még kisgyereknek érzem magam. Nem kell változtatnom ! Ilyen vagyok és kész... Ilyen vagyok és... Ilyen vagyok...

-Hé ! Zuri ! Mi a fenéről álmodozol matekóra kellős közepén ?!-ébresztett fel az álmodozásból egy ismerős, kedves hang. Azon csodálkoznék, ha nem lenne ismerős. A hercegem hangja volt. Vagyis csak beképzelem magamnak, hogy a hercegem hangja... Ő sosem venne észre. Túl jóképű és népszerű hozzám. Meg egyébként is túl sok köztünk a társadalmi különbség... Ők milliárdosok, és azért jár az Abbey Mount-ba mert Anglia legbefolyásosabb iskolája, és valahol csak el kell tengetnie 4 évet. Én meg azért járok ide, mert ez az egyetlen lehetőségem arra, hogy okos és jól kereső nő legyek, arról nem is beszélve, hogy én csak ösztöndíjjal kerültem ide. Nekünk nem lenne pénzünk arra, hogy a költséges tandíjat fizetni tudjuk. Apunak csak egy kisboltja van a faluban ahol élünk. Ez a falucska kb. 600 lakost tudhat a magáénak. Igaz, hogy London melett található, de így sem valami ismert, fejlett település. Sokan lenéznek minket ott lakókat, falusi csóróknak számítunk. Nem nagyon mondhatok a közvetlen környékünkről senkit, aki kifejezetten gazdag lenne... Mindenki ismer mindenkit, nincsenek titkok, de mindezek ellenére is, soha nem történik senkivel semmi.

-Öhhm... Semmiről ! Csak egy kicsit elbólintottam...- igyekeztem leplezni a zavaromat beszéd közben, ezért is raktam oda szégyenlősen a kezem a szemeimhez. Ha rámnéz egyszerűen nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. Oldalra rakjam a kezeimet, vagy összekulcsoljam, vagy csak egyszerűen lóbáljam. Ez a szerelem jele ? Vagy csak teljesen bolond vagyok ? Magam sem tudom... Mind 1 is. Hisz bármit szólok neki, vagy válaszolok ő csak bólint és elfordul tőlem. Ez most sem volt másképp... Válaszoltam, bólintott egyet, és máris előrefordult, mintha nem történt volna semmi sem. Pedig igenis, hogy történt. Most előszőr nézett mélyen a szemeimbe, úgy, hogy beleremegtek a lábaim ! Ez nekem igenis fontos. Ilyen nem mindennap történik velem.


Talán soha sem fog észre venni... Miért is tenné ? Az elmúlt 3 évben kitörte magát (mármint a fiúk közül) hogy észrevegyen ?! Egyik sem ! Pedig a lányok állandóan azzal nyaggatnak, hogy áruljam el a titkom, mitől gerjednek rám így a srácok... Ez egyszerűen nevetséges. Még hogy gerjednek ! Fel sem tűnök nekik. Én csak azon vagyok, hogy valamelyik már végre, egyszer, vegyen észre, de minden igyekezetem semmisnek tűnik. Mit tegyek ? Ugorjak bele egy hatalmas tortába mindenki előtt ? Álljak fel óra közben és üvöltsem el magam...

-Miért nem vesznek észre a fiúk ?- ordítottam el hirtelen magam. Ez már nem álom ?! Kérlek Istenem ! Ezt ugye csak álmodom ?! Mi lesz most velem ? Ha ez nem álom, akkor mindenki rajtam fog nevetni, és fenn lesz a nevem a fiú WC-k oldalán. Az nagyon kínos lenne. Megvetnének, kerülnének, és még az is lehet, hogy nem is szólnának hozzám. Mindig arra vágytam, hogy népszerű legyek, és úgy érzem elég jó úton haladtam ahhoz, hogy elérjem a célom, de egy ilyen ciki helyzet miatt simán a nulláról indulhatok, vagyis onnan ahonnan elkezdtem.
..
A hozzászólást Zuri Maraj összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-05-10, 3:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Zuri Maraj   2012-05-10, 3:50 pm

Elkészültem *_*
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Zuri Maraj   2012-05-10, 6:37 pm

Bohóclány!
Üdvözöllek az oldalon! Örömmel látom, hogy egyre több a bohókás, álmodozó karakter az oldalon. Azok mindig olyan érdekesek.
Az előtörténeted aranyos lett. Az egyetlen, ami nagyon szemet szúrt, az az volt, ahogy a mind 1-t írod. Helyesen: mindegy, és nincs benne szám :)


Sok izgalmas játékot kívánok!BRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Zuri Maraj   

Vissza az elejére Go down
 
Zuri Maraj
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: