HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Alexis Cornish

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Alexis Cornish   2012-05-11, 7:21 pm


Alexis Cornish
Az élet túl rövid, tehát élvezd amíg lehet.


Születési idő és hely: 1995. 08. 24. Kalifornia Kor: 16 Szociális állapot: felső osztály Csoport: lány diák.

Spoiler:
 

Family

Anya: Scarlett Cornish, ügyvéd. Bár sok munkája van, mindig szakít rám időt. Mindent megosztok vele, persze nekem is vannak titkaim előtte. Egy igazi anya-lány kapcsolatot ápolok vele.
Apa: David Cornish, ügyvéd. Édesapámmal remekül kijövök, mindent megtesz azért, hogy jól érezzem magam és mindenem meglegyen.
Testvér: Sose szerettem volna kistesót és mai napig sincs.
Egyéb hozzátartozó: Közeli nincs: kicsi a családom.


Like, Dislike


Like:
~ utazás
~ divat
~ ruhák
~ vásárlás
~ pasik

Dislike:
~ tanulás
~ visszautasítás
~ kígyók
~ bogarak
~ rossz idő


The Story

Egy újabb nap előtt állok. A nap sugarai fényesen sütöttek be az ablakomon. Hamar felkeltem, majd elintéztem a napi teendőket. Reggeliztem, megmosdottam, megcsináltam a hajam, majd kezdődhetett a nap. Hamar elköszöntem szüleimtől, majd rohantam is le a parkolóba. Ott bepattantam a limuzinomba, majd indultam el szeretett magániskolámba. Útközben élveztem a természet szépségét. Mikor megérkeztem elköszöntem nagy bizalmasomtól, a sofőrömtől, majd indultam is be az épületbe. Mint minden egyes nap, most is legjobb barátnőm keresésére indultam. Mivel elsős korunktól kezdve legjobb barátnők vagyunk hamar kiismerem és mindig tudom, hogy hol van. Az érzékeim most se hagytak cserben: megpillantottam őt. Épp mosolygott valakire, azonban a nagy tömegtől nem tudtam, hogy kire. Kíváncsian indultam el a titokzatos idegen felderítésére. Már nem volt köztünk három méter sem, mikor megpillantottam titkos szerelmem, miképp indult legjobb barátnőm felé, majd megcsókolta. Sokként ért a szituáció, hisz a barátnőm tudja, hogy ő a nagy Ő számomra. Ő az iskola "sztárja", minden lány őt akarja megkapni. Haja szőke, szeme igéző kékek. A pillantásától minden nő elolvad, köztük én is. Ugyan akkor jött a suliba, amikor én és ráadásul a szomszédom is. Mégse merek odamenni hozzá és beszélni vele két szót. Már sokszor jött oda hozzám, hogy beszélgessünk, de eddig nem folytattunk hosszú csevegést. Mindig valami közbe jött vagy nekem, vagy neki.
Hirtelen a kétségbeesés a düh uralkodott el rajtam, de nem mentem oda hozzájuk. Nagyot csalódtam, főleg az állítólagos barátnőmben. Egész nap letört voltam, de a nap java csak most következett. Rendszerint hazamentem, majd egy nagy hírrel vártak a szüleim. Egymást mellett ültek a kanapén, és beszélgetni akartak velem. Amint letettem a táskám le is ültem a szemközti kanapéra.
- Kicsim, sokat gondolkodtunk és végül meghoztuk a döntést. Sokkal jobb lenne neked egy magániskola, melyben tanulhatsz. Apádnak és nekem új állásajánlataink jöttek, melyek jónak ígérkeznek. - kicsit tétovázva, de végül édesanyám megtörte a csöndet - Úgy döntöttünk Angliába költözünk, te pedig egy Abbey Mount nevezetű magániskolába fogsz járni. - Kissé meglepett a hír. Ha ezt előző nap mondták volna, biztosan visszautasítottam volna. Azonban nem így történt és boldogan egyeztem bele a költözésbe.
Másnap már paskolni is kezdtünk, majd pár nap múlva már az új angliai szobámban ébredtem. Készen álltam egy új élet kezdéséhez, és már az első napom az új iskolámban jól sikeredett. A tanárok személyiségük szerint kedvesek és ami fontos: sok jóképű pasi van az iskolában. Már ki is szemeltem magamnak egyet-kettőt, és már nem is gondolok a régi nagy Őre. Sok kedves barátot is szereztem, pedig ellenségeim is akadtak. Már az első órán megtetszett egyik tanárom lazasága és nemtörődömsége, remélem én is felhozom a tanár úr figyelmét magamra. Mostantól nem a mártír akarok lenni az egész suliból, hanem a belevaló csaj, aki szembeszáll minden kihívással. Remélem ezt majd betudom tartani. Minden jóképű fiúnál ki akarom magam próbálni, persze csak mértékkel. A szüleim lehet nem fogják helyeselni az új énem, de ez is én vagyok és bele kell törődniük. Számomra egy új fejezet nyílt az életemben.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Alexis Cornish   2012-05-12, 9:38 pm

Miss Cornish

Engem is sokkolt a hír, hogy egy elit romhalmazba fogok járni és fel kell adnom az eddigi dolgaimat, amiket egy sima városi iskola nyújtani tudott. Átérzem a helyzeted, erről beszélgethetnénk is, persze csak ha nem vagy jókislány fajta és Stanley nem tud róla. ;]

Tetszett, bár a családodról többet olvastam volna.


Vissza az elejére Go down
 
Alexis Cornish
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: