HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Daphne Lockhart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Daphne Lockhart   2012-05-11, 9:12 pm

<< Daphne Lockhart >>

sweet about me...nothing sweet about me.

Születési hely és idő. London, 1995. május 12. Kor. 17. Szociális állapot. felső osztály Csoport. lány diák

Spoiler:
 

Family:
Anya.Samantha Lockhart,45,divattervező,Eléggé kényes a kapcsolatunk. Anya folyton úri hölgyet akar belőlem faragni, pedig engem egyáltalán nem érdekel a dolog. Egyébként amikor nem azon van hogy kisminkeljen, szoknyákat és ékszereket aggasson rám, akkor elég jó fej tud lenni.
Apa.Frederich Lockhart,48,vállalkozó,Apuval sokkal jobban kijövök, bár az utóbbi időben neki sem tetszett annyira a viselkedésem. Tini vagyok, és ügye a tinik lázadók. Én is most éltem/élem a lázadó korszakomat és ezt a szüleim nem tudják valami jól kezelni. Attól még szeretnek..hiszen ez a dolguk.
Testvér.Mirella Lockhart,17,diák,Csupán egy évvel idősebb nálam, mégis azt hiszi hogy parancsolgathat nekem. Sokszor fel tud húzni, ilyenkor legszívesebben hozzá vágnék valamit, vagy egyszerűen csak megtépném azt a tökéletesen beállított haját. Egyébként ő is tud jó fej lenni, csak úgy mint anya. De ez igazán, de igazán ritkán fordul elő.
Johnatan Lockhart,13,diák,Ő apa mellett az egyetlen akivel jól kijövök. Furcsa hogy csak a hímneműekkel tudok jókat beszélgetni, játszani és nevetgélni. John egy igazi kis örökmozgó, aki imádja a Spongya Bobot, a legot, és a gapona pelyhet. Hiperaktív, nagyon nehéz lekötni hosszabb ideig, de nekem mindig sikerül vele valami szórakoztatót csinálni. Egy igazi kis rosszcsont, de imádom.
Egyéb hozzátartozó.Alexander Wolnoth,17,diák,Awoly az én leges legkedvesebb legjobb barátom, akit már egészen pelusos korom óta a magaménak tudhatom. Együtt cseperedtünk fel, és így váltunk barátokká. Persze volt egy olyan korszaka amikor azt hitte szerelmes belém, de hamar a fejébe vertem, hogy egy olyan lányba akivel böfögő versenyt szokott tartani, biztosan nem lehet szerelmes.
Rachel Swimmer,17,diák,Hogy nehogy azt higgyétek hogy nekem nincsenek lány barátaim. Mert Rach, a legjobb barátnőm, szintén totyogós korunk óta ismerjük egymást. Ő egy kicsit lányosabb lány mint én, bohókás és imádja a sorozatokat. Én meg őt imádom. Ha valaki bántja az tutira megkóstolja az öklömet.

Like,Dislike:
Like:
zenét hallgatni~ szinte mindig nálam van a zene lejátszóm, amin rengeteg stílusú zene megtalálható.
rajzolni~ bárki bármit mondhat, én imádok rajzolni. anyutól örököltem ezt a tehetséget, bár én ruhák helyett inkább embereket és arcokat szoktam firkálni.
viccelődni~ mit is érne az ember nevetés nélkül? utálom ha elül a hangulat, ilyenkor mindig feldobok egy poént amit általában díjaznak a haverok.
gyors kaja~ élek halok a gyors kajáért, ha tehetem mindig bemegyek a városba és beburkolok valami gyrost, pizzát vagy hamburgert.
édesség~ igen édes szájú vagyok, szóval bármit megeszek ami gumicukor,csoki, nyalóka stb.
függetlenség~nem szeretem a szabályokat, vagy ha valaki irányítani akar. szeretek a saját fejem után menni, a saját hibáimból tanulni.
barátok~nem is léteznék haverok nélkül, hiszen velük együtt igazán bulis az élet.


Dislike:
cicababák~a nővéremmel az élen, az összes cicababát ki nem állhatom.
képmutatás~ mindennél jobban utálom, ha valaki megjátssza magát, és nem az igazi énjét mutatja a külvilágnak.
tél~ a karácsonyon kívül semmi jó nincs ebben az évszakban.
korán kelés~ rendszerint késve érek be az órákra, képtelen vagyok korán kelni. így is mindig egy liter kávéval indítom a napomat.
a csöpögős romantikus filmeket~ inkább horror és akció film párti vagyok.


The Story.....
Óvatosan lopakodtam a füvön, elugrálva a locsoló elől, ami nem is értem miért volt hajnalok hajnalán bekapcsolva. Próbáltam észre vétlenül eljutni a szobám ablakáig, bár ez nehezen ment tekintve hogy már nem éppen voltam önmagamnál. Nem vagyok az a hű de nagy, bulizós csaj..De én is szeretek néha lazulni, és most pont volt kedvem egy kis szórakozáshoz, főleg hogy a szüleimnek eszük ágában sem volt elengedni James Petterson bulijára. Így hát a jól bevált módszert választottam, és kiszöktem az ablakon keresztül, le a hatalmas dió fán. Sikerült észre vétlenül az ablakom alá érnem. Most következett a nehezebb rész, hiszen fel kellett másznom a fára. Ha józan lettem volna, pár pillanat alatt már a szobám biztonságos falai közt tudhattam volna magamat, de ugyebár ittas állapotban voltam. Aligha tudtam volna könnyedén felmászni. Erősen koncentrálva, bele kapaszkodtam az első faágba és felhúztam magamat a fára. Hirtelen megszédültem, és kacagva zuhantam le a vizes fűbe. Ott fetrengtem egy darabig, amíg a csillagokat néztem, aztán eszembe jutott hogy mit is kéne éppen csinálnom, így feltápászkodtam a földről, és újra neki kezdtem. Ezúttal nem estem le, így tovább kapaszkodtam eggyel följebb küzdve magamat. Végül valami csoda folytán, a nyitott ablakomban találtam magamat. Halkan nevetgélve bukfenceztem be a szobámba, aminek meg is lett a következménye. Másnap tele volt lila foltokkal a karom, meg a térdem. Aztán a padlón feküdve, rögtön bevágtam a szunyát és egészen másnap délig fel se keltem. Jobban tettem volna ha az egész napot végig alszom, mert az ébredés után először a mosdóba rohantam hogy tele okádjam a vécét, aztán pedig iszonyatosan fájni kezdett a fejem. Nesze neked másnaposság. Próbáltam magamat rendbe szedni, kisebb nagyobb sikerrel. Végül kiléptem a szobámból, és lesiettem a konyhába hogy reggelizzem valamit. Nagy meglepetésemre ott volt az egész család, és amikor beléptem minden tekintet rám szegeződött. Miről maradtam le?
- Kérlek ülj le Daphne. - nem is kérte, inkább parancsoltam anya, és tekintetével az öcsém melletti üres székre bökött. Ezúttal engedelmeskedtem, és egy szó nélkül helyet foglaltam a párnázott székben.
- Mi a gond? - kérdeztem, és türelmetlenül pillantottam végig a társaságon. Mira megvonta a vállát, jelezvén hogy ő sem tudja mi folyik itt. Amikor apura pillantottam, zavartan nézett félre, látszott rajta hogy nem fog tetszeni ami most következik. Végül anyu tiszteletet parancsoló hangja törte meg a néma csendet.
- Gyerekek. A nyári szünet végezetével, mindannyian Hertfordba utaztok. - miközben beszélt végig engem nézett. Ijesztően a szemembe bámult, fagyos tekintetétől kirázott a hideg. - Egy bentlakásos iskolában fogjátok a tanulmányaitokat folytatni. - ó ne már! Anya is kezdi ezt az egészet? A Londoni szülők többsége mind bentlakásos suliba küldte a gyerekét, csak mert saját maga nem tudta rendesen megnevelni. Azt hitte majd az ottaniak, rendes embert faragnak a csemetéből. Nem tetszésem jeléül anya további mondandóját figyelmen kívül hagyva, kilöktem magam alól a széket, ami hatalmas robajjal csattant a padlón. Nem érdekelt, rögtön elindultam a kijárat felé, útközben felkaptam a gördeszkámat, és már ott sem voltam. Indultam, hogy elújságoljam a hírt Awolynak, miszerint sznob suliba küldenek. Ha láttátok volna mennyire megdöbbentem amikor kiderült, ő is az Abbey Mount bentlakásos iskola tanulója lesz...
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daphne Lockhart   2012-05-12, 3:07 pm

Miss Imaginative!
Látom, minden szituációban feltalálod magad. Azért vigyázz, az itteni ablakokon nem jutsz be vagy ki ilyen könnyen. Very Happy
Az előtörténeted jó lett, ezért a karilapod

Jó szórakozást az oldalon!BRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Daphne Lockhart
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: