HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Charles Barnes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Charles Barnes   2012-05-12, 12:11 am

<< Charles Barnes >>

Je suis jeune et les jeunes coeurs ne peuvent ȇtre tristes indéfiniment

Születési hely és idő.Franciaország, Párizs; 1994. május 30. Kor. 18 Foglalkozás. -. Szociális állapot. felső osztály. Csoport. fiú diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya.Anna Barnes,42,nem dolgozik,átlagos
Apa.Dr. Adam Barnes,45,orvos/sebész/, régen jó volt most már csak annyira, amennyire egy elvált szülők gyereke tudja tartani a kapcsolatot.
Testvér.Izabella Barnes,18,tanul,kétpetéjű ikrek vagyunk, hogy ne bírnánk egymást
Egyéb hozzátartozó.id. Dr. Adam Barnes,71,elméletileg nyugdíjas, gyakorlatilag igazgatja kórházát a háttérből,szoros, erős bizalmi szálak kötnek hozzá

Like,Dislike:
Like:-gitár
-cigaretta
-csokoládé
-kávé
-party
-humor
-csajok
-alkohol
-állatok
-vér
-iPhone
-számítógép
-erő és a másik gyengesége

Dislike:-iskola
-busz
-nyomulós lányok
-kihasználás
-tea
-sárgarépa
-gizdaság
-nyomiság
-hiszti
-"személyi kultusz"
-fogszabályzó


The Story.....
2009-ben járunk:
Napsütötte reggel volt. A szokásosnál is élénkebben, kipihentebben keltem. Most már csak úgy gondolok vissza az egészre, hogy bár ne keltem volna fel. De ez természetesen lehetetlen lett volna, így inkább elmesélem mi történt. Szobám négy falát elhagyván siettem le a lépcsőn. Akkor még nem tudtam mi várt rám. Az utolsó lépcsőfokról lelépve sietve megindultam a konyha felé. Furcsa. Üresség, avagy inkább magány tátongott. Hol vannak anyáék? Tettem fel a kérdést magamban. Elindultam a nappali felé. Ott megtaláltam anyámat sírva, összerogyva a kandalló mellett. Oda rohantam hozzá.
-Elment?-
Sejtettem mi történhetett. Már hetek óta civakodtak apámmal. Nem tudtak düllőre jutni. Elhagyott minket. Előttem szipogó nő, karjaim közé omolva csak sírt és sírt.
-Miért?-
Rám nézett könnyáztatta szemeivel, remegő hangon így felelt.
-Egy másik nőért hagyta el a családját!-
Hangja elcsuklott, arcát mellkasomba fúrta. Mit tehetnék? Hogy segítsek. S még egyéb hasonló gondolat szökött át fejemen. Akkor csak annyit tudtam tenni, hogy megnyugtattam őt.
Napok teltek el. A házból elköltözött az élet. Olyanok voltunk mint az élőhalottak. Kedvetlenek, zárkózottak és lelketlenek. A legjobban talán a húgom bírta a strapát, ő nem állt annyira közel apánkhoz.
Szó szerint! Megőrültem. Szükségem volt az apámra. Szükségem volt a békére, az egyensúlyra. S helyette csak azt kaptam, hogy anyám ideges, az alkalmazottak összesúgnak a hátunk mögött én pedig rossz társaságba keveredtem. Inni kezdtem, drogozni. Verekedtem, ha úgy volt kedvem és igazi fene vad vált belőlem.
Egy év múlva:
Egyik nap ajtónkon váratlan ember kopogtatott. Nem, nem az apám volt. Esz ágában sem volt vissza tolni ide a képét, még szerencse. Nagyapám volt. Hosszú évek óta nem hallottam felőle. Hozzánk költözött. Rengeteget beszéltünk. Ő lett az új apám, bizalmasom, barátom. Szerettem az öreget-még most is bírom a fejét. Megértette velem minden okkal történik, s ennek a kapcsolatnak jobb volt előbb véget vetni mint hosszú, elnyúlt veszekedések további sorozatával. Azt mondta, hogy kezdjek új életet Angliában. Ismeri az igazgatónőt, hamar felvételt nyerhetnék oda. De egyedül nem! Semmi kedvem nem volt az egész famíliámtól távol lenni. Izabell is jött velem. Neki is jót tett a környezet változás, úgy mint nekem.
Eleinte furcsálltam és megvetettem magát az iskolát. De szép lassacskán megszoktam. Új rendszer uralkodik ott, amit jobb betartani. De persze nem is én volnék, ha szabályok szerint élnék. Végre minden a helyére került. Barátokat szereztem, olyan lettem mint régen voltam. Valóságos csíntalan kölyök.
2 év múlva, avagy 2012:
Még mindig az iskola diákja vagyok én is ikertesóm is. Szerencsére az aprócska rendbontások, viccek elkövetése után is van hely számomra.
Az iskola már a részemmé vált, és hazudnék, ha azt mondanám-nem szeretek itt lenni.

Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Charles Barnes   2012-05-12, 12:23 pm

Mr.Chuck!
Egy rendezett előtörténetet olvastam, nekem személy szerint tetszett. Nem is húznám az időt, engedlek játszani Wink
Vissza az elejére Go down
 
Charles Barnes
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Charles Xavier - X-Professzor /Foglalt/
» Charles Willington
» 6. felvonás - Látom a tüzet
» Charles Dialin - Zűrzavar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: