HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Maia Beadfeld

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Maia Beadfeld   2012-05-12, 8:12 pm

<< Maia Beadfeld >>

The naked truth is always better than a well-dressed lie

Születési hely és idő.  Észak-Svédország, 1996. január 25. Kor.  16. Foglalkozás.  - Szociális állapot.  közép osztály. Csoport.  lány diák

Spoiler:
 

Family:
Anya.Jessica Beadfeld,41,fotós,Mivel a munkája miatt sokat utazik ezért nem mondhatom azt, hogy annyira szoros a kötelék közöttük. Viszont, az, hogy egyedül nevelt becsülendő. Mindig megadja azt amire szükségem van, és nem igazán szenvedek bármiben is hiányt.
Lehet, hogy legféltettebb titkaimat nem vele osztom meg, ettől függetlenül nagyon szeretem őt.

Apa.nem ismerem
Testvér.nincs
Egyéb hozzátartozó.Sarag Beadfeld,68, nagyi, ő áll hozzám a legközelebb, az egész családból. Rengeteg időt töltöttem nála. Ő az egyik bizalmasom. Szeretem, ahogy nevet, ahogy mosolyog olyan őszinte és boldog. Sok-sok titkomat meséltem el neki és mindig ellát tanácsokkal, valamint ő az egyik legnagyobb rajongóm.
Georg Beadfeld, 70, papa, mivel a mama férje egyértelmű, hogy vele is sokat voltam. Ő igazi kis ezermester. Mindig megnevettet új ketyeréivel, amit órákig bütyköl. Imádom hallgatni, ahogy a múltról mesél. Vannak melyek hihetetlennek tűnnek, és vannak melyek valóságosnak. Ő az, aki az első varrógépemet adta nekem!


Like,Dislike:
Like:-ruhák
-vattacukor
-coca-cola
-állatok
-bicikli
-őszinteség
-szeretet
-család
-egyediség

Dislike:-auto
-cukor-csoki
-hazugság
-eső
-horror film


The Story.....
Mindig vannak csodák, szokta a nagymamám mesélni. Én valahogy sokszor még is kételkedem ebben. Csoda volna, hogy nem ismerem az édesapámat? Minden álom, hogy tudjam ki ő, vagy legalább ő tudjon rólam. Bár, ha a 16 év alatt nem keresett ez után sem fog, igaz? De bocsánat nem az elején kezdtem. Így ugorjunk vissza 1996-ba. Szokatlanul hideg januári éjszaka volt mikor megláttam a napvilágot. Igazi hajas baba voltam, csak úgy virított a répa vörös hajam. Anyukám a Maia nevet adta, ki tudja miért?
Talán nincs oka, csupán ez volt a szimpatikus neki. Ahogy cseperedtem egyre virgoncabb lettem.
Sokat voltam nagyszüleimnél, mivel édesanyámnak sokat kellett utaznia. Mikor már nagyobbacska voltam, 12 éves elkezdtem kérdezősködni apukámról. Mindig válasz nélkül maradtam.
"majd, ha nagyobb leszel.....most nincs időm" és még hasonló elutasításokat kaptam. Miért? Olyan nagy titok volna kiléte? Sokszor elgondolkodtam azon, hogy megkeresem, de hogy tehettem volna? Belegondolva, ha érdekelném őt biztos felvette volna velem a kapcsolatot nem de bár?
Feladván ezt az álmot újat kerestem. Mindig is cikiztek különc külsőmért. Hófehér bőr, vörös haj, vékonyka alkat. Valamint egyedi stílusommal is gondjuk volt a gyerekeknek általános iskolában. Sokszor sírtam a bántó szavak miatt, de nagyi elmagyarázta, vagy legalábbis azzal vigasztalt, hogy csak irigyek.
Ebből adódóan tehát az új álmom az lett, hogy mindent a divatért, avagy stylist szeretnék lenni. Belekóstoltam a tervezésbe is. Szabadidőmet ezzel a tevékenységgel töltöttem ki. Megrajzol, majd megvarr. Nagyon jó muri, vagy legalábbis szerintem az. Sok biztatást kaptam, dicsérő szavakat.
Általános iskola 8. vége felé eldöntöttem, hogy a gimnázium ahova következő tanévbe járni szeretnék az Angliában lesz. Hogy miért? Egy kis környezet változás, új barátok sosem árt. Valamint úgy gondoltam, lehet ott nem találkozom oly sok gyűlölettel mint az én városomban.
Család hosszanti győzködése és szomorú búcsú után elengedtek.
Elutaztam Angliába. Nagyon tetszett a hely és még most is tetszik. Szeretek itt lenni és semmi pénzért nem iratkoznék ki ebből az iskolából.
Szereztem új barátokat és szenvedélyemet itt is folytattam.
Persze mindenhol vannak olyanok akik elítélik a másikat egy s más dolgok miatt, de hol nincsenek? Mindenesetre itt legalább nem az egész iskola ilyen, hanem maximum 1-2 ember.
Mivel csak kiemelt ünnepekkor és nyáron szoktam hazautazni ezért év közben levelezek a nagyiékkal. lehet butaság, vagy gyerekes, de én mindig is ragaszkodtam hozzájuk. És az, hogy egyre idősebb leszek nem változtat semmin. Attól még ugyanúgy szeretem őket.
Ez egyesekben újabb lehetőséget kelt a cikizésre, de nem számít. Az a fontos, hogy jól érzem magam. Senki és semmi nem gátolhat meg céljaim elérésében, lelki békémben.
Mert hát, ha az ember kivirul akkor a munkája is virul.


A hozzászólást Maia Beadfeld összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-05-13, 2:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Maia Beadfeld   2012-05-12, 9:30 pm

Már megint én leszek a gonosz AdminBácsi, de arra kérlek Maia, hogy egy kicsit írj a családodról. Milyen a kapcsolatod édesanyáddal, főleg, hogy nincs apukád, a nagyiddal, mert látom elég szoros a kötelék hármótok közt.
És egy kicsit bővítsd ki az ET-det is, mert nincs meg 40 sor. Hagyd szárnyalni a fantáziád, onnantól kezdve semmi sem akadály.

P.S.: Kérlek cseréld le a képet is, mert túl nagy. (:

Davis
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Maia Beadfeld   2012-05-13, 3:15 pm

Miss Beadfeld

Még szerencse, hogy benéztem, így tudom, hogy kész az ET-d.
Köszönöm a változtatásokat, így már indulhat is a móka.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Maia Beadfeld   

Vissza az elejére Go down
 
Maia Beadfeld
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: