HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Holden Caulfield

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Holden Caulfield   2012-05-13, 7:29 pm

<< Holden Caulfield >>

In my mind, i'm the biggest sex machine.

Születési hely és idő. New York, USA; 1994. május 19.. Kor. 18 év Foglalkozás. --- Szociális állapot. felső osztály Csoport. fiú diák

Spoiler:
 

Family:
Anya.Jane Caulfield, 41 év, ügyvéd, szoros
Apa.John Caulfield, 42 év, üzletember, hűvös
Testvér.nincs
Egyéb hozzátartozó.Joe Bess, 21 év, egyetemista, szoros

Like,Dislike:
Like:
lányok
a strand
természetes magam
a jó zenéket
izgalmas filmeket


Dislike:
drog
apámat
a sok tanulást
a hosszú tanítási órákat
a szigorú tanárokat


The Story.....


Feljegyzések egy drogos naplójából

Reggeli csend

18 évesen, egy csomó trével a hátam mögött, egy dszankipecóban ébredek minden reggel, ahol egy éve nincs se meleg víz, se fűtés, se egy eladható cucc, nincs egy ember, akire számíthatnék.
Igaz, valaki alszik lent a galéria alatt. Hirtelen nem ugrik be, ki az, mit keres itt, miért van itt, nem is fontos. Csak az a fontos, hogy remegek, izzadok, ráz a hideg, és fájnak a végtagjaim, halucinálok, aludni nem tudtam, csak delirálni, ment a félálomszerű mozi, és semmi köszönet nem volt benne. A kezem, ahol átvágta az ablaküveg, lüktet mint az állat, és nincs semmi, csak dzsuva a pecóban mindenhol, meg dzsuva bennem kívül, belül. De már pörög az agyam, hogy kéne újítani valamit, elpasszolni valamit, lehúzni valakit, de kizárólag 200 méteres körzeten belül, ennyire saccolom az erőm, de lehet, hogy vizet inni se tudok, az a két méter is fáj, ami a csaphoz vezet.
Basszus, ki tudja hányadik ilyen nap már, ami így kezdődik.
Tél van vagy nyár?
Ruhástól vagyok fenn a galérián, csak a bakancsom vettem le. Legalább öt helyen lyukas kék Martens, acélbetét nélkül, összesodort cérnával a fűzők helyén. Király kis bakancs, csak beázik, hhiába kötöttem át ragasztószalaggal, leesett.
Lebotorkálok a galérián, áll a füst, kifőzött heroin és elszívott cigaretták szagát érzem, meg az állott savanykás kannásborét.
Vagy egy hete nem nyitottam ablakot. Igaz, oda se férek hozzá. A kék matracon, ami a kanapéból maradt, valaki fekszik, de csak a lába lóg ki a magára bugyolált lepedőből.
Négykézlábra ereszkedem, alig bírok állni.
Próbálom kitalálni ki lehet az. A horkolásról Nick-re gyanakszom, az ópiumszívó alkeszra, aki tegnap jött vagy tegnap előtt, de az is lehet, hogy két hete. Hogy aludhat-e itt, gáz van a nőjével. Mondtam neki, persze. Bundesliga-frizurás, két méter magas, szikkadt csávó, hatalmas lapátkezekkel. Kék munkásruhában, 45-s kitaposott cipőben kacsázott be, mint valami sérvet kapott, narkós grizzly medve. Hatalmas csontozata van, de hús szinte semmi rajta, arca vésővel faragott, repedezett szikla. Alkoholista, és az araboknál rákapott az ópiumra is, de az már régen volt, azóta inkább heroinos. Remélem hozott magával szert, és ha hozott, akkor maradt belőle. Nem fűzök hozzá sok reményt. Ahhoz, hogy kiforgassam a zsebeit pénz után, túl erős az elvonás, úgyhogy találomra belerúgok a pillepalackos kuoacba, és az egyik még félig van fehérborral. Az legalább egy liter. Csodálkozom, hogy Nick nem itta meg, valószínűleg elfelejtette. Megiszom.
Nincs bennem semmilyen érzés, csak szeretnék magamhoz térni. A bortól kissé jobban leszek. Miután kiöklendeztem magam, számba veszem a lehetőségeimet.
Nincs túl sok.
Itt van még a sütőm, ami a lakással járt anno. Eddig ezért nem adtam el, mert ötletem se volt kinek, aki meg idejött és megvette például a hűtőmet a használtcikkes, hát, sokat látott cigánygyerek, de az arca elé rakta a kendőjér amikor bejött.
Van egy nullahármas pakettom, egy tiszta és egy alig használt tűm, egy inzulinos fecskendőm, és három tabletta citrompótlóm, és van bennem annyi pia, hogy kihúzzam még pár napig.


... Azért akarok leállni, mert nincs pénzem. Belefáradtam az állandó stresszbe. A rosszullétbe, abba, hogy haldoklom. Abba, hogy totális csőd minden, abba, hogy megöl a kábítószer. A folyamatos halucinációk, a hangok, és nem tudok meghalni, hiába szeretnék, de gyáva vagyok élni is, nem tudok már élni se. El kell mennem innen akárhova. Végem van...
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Holden Caulfield   2012-05-14, 10:37 am

Mr. Kétségbeesés!
Te szent ég! Hogy tartózhatsz a felső osztályba?! Még azt sem tudod, hogy mit akarsz, talán azt sem, hogy hol vagy... Csodálom, hogy szoros kapcsolatban állsz az édesanyáddal... Ezek az anyák... Mit meg nem tesznek a saját gyerekeikért...
Holden Caulfield írta:
...Csodálkozom, hogy Nick nem itta meg, valószínűleg elfelejtette...
A kijelölt rész egy külön mondat. A jövőben figyelj jobban az ilyenekre.

Jó játékot!BRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Holden Caulfield
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: