HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
christopher zemski

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: christopher zemski    2012-05-17, 4:01 pm

<< CHRISTOPHER ZEMSKI >>

Live your life... Listen to your music way too loud, be as crazy, as "different" as you want to be and always remember, you're not alone.

Születési hely és idő. Varsó, Lengyelország, 1993. okt. 03. Kor. 18. Foglalkozás. diák, fotómodell. Szociális állapot. felső osztály. Csoport. fiú diák.

Spoiler:
 

Family:
Anya.Annalynne Benson;; 36 év;; divattervező;; Drága anyám, akinek a mániája, hogy bevezessen engem a divatfotózások világába. A kapcsolatunk sokat javult, amióta rájött, hogy semmi tehetségem a ruhák tervezéséhez... De néha az agyamra tud menni azzal, hogy minden áron híres fotómodellt akar csinálni belőlem.
Apa.Marcel Zemski;; 38 év;; divatfotós;; Valamiért sosem tudtam vele szót érteni. Ő készítette el az első portfóliómat, és indított el a modellkedés útján. aztán meg azt állította, hogy semmi tehetségem az egészhez. Eldönthetné végre, mit akar... De ez elég nehéz, tekintve, hogy visszaköltözött Lengyelországba a szeretőjéhez.
Testvér.Dominik Zemski;; 16 év;; diák;; Nem igazán van itt miről beszélni... Dominik mindig is favorizálva volt a szüleink által, és igazából ezt értem is. Mindig is jó tanuló volt, igazi mintagyerek; mindig tökéletes volt, amíg én csak züllöttem. Nem a legjobb testvér, akit kívánhattam magamnak, de nem is a legrosszabb... Olyan középkategória, na.
Egyéb hozzátartozó. Aisha Zhang;; 18 év;; diák;; Aishával azon az emlékezetes, esküvős fotózáson találtunk egymásra. Amikor kiderült, hogy a modell, akire vártunk, nem tud eljönni, ő vette át a helyét... Én pedig azonnal beleszerettem, amikor megláttam. Igaz, a kapcsolatunk eleinte afféle se veled, se nélküled kapcsolat volt, de aztán közelebb kerültünk egymáshoz... És már négy hónapja boldogok vagyunk együtt.

Like,Dislike:
Like:;;L&M - 13 voltam, amikor rászoktam... azóta le sem tudom tenni
;;Garfield-rajzfilmek - csak nemrég találtam rá, de már imádom *-*
;; Szephen King könyvei - főként a "Misery"... 17-szer olvastam már...
;; Death Note - nekem is jól jönne egy ilyen notesz...
;; zene - mindenféle stílus, minden mennyiségben...
;; One Direction - na jó, ezt inkább nem részletezném...
;; a telefonom - két percet nem bírok ki nélküle...
;; Lengyelország - ott születtem és éltem négy éves koromig, azóta nem jártam ott... de egyszer szeretnék még visszalátogatni.
;; gumicukor - bármikor, bármennyi, bármilyen. *-*

Dislike:;; előítéletek - azt hiszem, ezt nem kell részleteznem...
;; Dominik - anyámasszony katonája... szülők kedvence, kétszínű balfék... utálom.
;; Justin Bieber - máglyán elégetni!
;; vámpíros-szerelmes sztorik - Twilight, Vámpírnaplók... ó jaj, a legrosszabb rémálmaimban.
;; répatorta - főleg anyám kivitelezésében.
;; sushi - de most komolyan, hogy lehet nyers halat enni? fúj.


The Story.....
Nem is tudom, mennyi ideje már, de olyan érzésem volt, mintha a nyakkendő meg akarna fojtani. Az esküvői induló csak szólt és szólt, nekem meg hirtelen óriási kedvem támadt kiabálva kirohanni innen. Utálom az esküvőket, az öltönyöket, az orgona hangját. Tudatában voltam annak is, hogy elsápadtam és a tekintetemet a templomi padba szegeztem. Anyám aggódva helyezte a vállamra a kezét, ezzel késztetve engem arra, hogy felé forduljak.
- Chris, jól vagy?
Kedvem volt az arcába ordibálni, hogy nem, nem vagyok jól, mert elegem a megcseszett fotósorozataiból, miért nem lehet engem egyszerűen békén hagyni?! Meg mi a f@szomért nem lehet kikapcsolni ezt a nyomorult esküvői indulót?! Ha most rögtön nem kapcsolja ki valaki, én kimegyek, és nem jövök vissza. Soha többé.
- Igen, megvagyok... Kikapcsolnád ezt a k.rva esküvői indulót? Kezd az agyamra menni...
- Christopher! - Anyám felháborodott hangja ránk vonta az összes bent lévő figyelmét, és egyből elkezdődött a súgdolózás, pletykálás... Felmorrantam, majd előástam a kölcsönzött öltönyöm zsebéből a cigimet. Hála anyámnak, meg annak az idegesítő tulajdonságának, hogy nem tud titkot tartani, már a fél modellügynökség tudta, hogy lefeküdtem a főnökasszony lányával... Akiről később kiderült, hogy leszbikus. Kicsit se' volt gáz a helyzet... Persze anyámnak ez is a fülébe jutott, és nem volt olyan dolog vagy személy, aki megakadályozhatta volna, hogy mindenkinek elhíresztelje az ügyet. Igaz, ez már majdnem fél éve volt, de azóta is ujjal mutogatnak rám az ügynökségben...
Meglazítottam a nyakkendőmet, miközben azon gondolkodtam, mégis mi a jó fenéhez kezdhetnék itt magammal. Amanda, a "megrendelt" modell elég sokat késett, én pedig kezdtem elveszteni a türelmem maradékait is.
- Anya, az istenért, hagyjuk ezt az egészet a fenébe... Amanda úgyse fog ideérni, én meg csak elcs.szem ezzel az egész napomat.
anyám megrázta a fejét, majd eltűnt a sekrestyében. Egyáltalán ki volt az az idióta, aki beengedte őt egy IGAZI templomba ezzel a sok fotóssal, sminkessel meg miegyébbel?! Kimásztam a padból és elkezdtem ide-oda járkálni. Nem messze innen láttam egy pizzériát, lehet, hogy ha még most elindulnék, visszaérnék ide a pizzával, még mielőtt anyám kijönne a sekrestyéből... Ekkor, mintha csak olvasna a gondolataimban, anyám visszatért hozzám, vele együtt pedig ott volt Ő.
A hosszú fekete haja gyengéd hullámokban omlott a vállára, éles kontrasztot alkotva az esküvői ruha fehérségével. A szívem nagyot dobbant, amikor megláttam; hirtelen minden szó, amit anyám képébe akartam ordítani, kiesett a fejemből. Csak álltam a templom közepén, mint aki meg van babonázva, és néztem a lányt. Gyönyörű volt és ártatlan, mint az angyal...
Csodálattal teli tekintettel fürkésztem a lány arcát, amikor az anyám odavezette őt hozzám, és bemutatta.
- Chris, ő itt Aisha. Helyettesíteni fogja Amandát a fotózáson. Remélem, a közös munkátok gyümölcse elég jó lesz ahhoz, hogy...
- Igen, jó lesz, csak hagyj már békén...- Ráfintorogtam anyámra, aki valamit mormogott az orra alatt, majd hangosan kopogva a tűsarkú cipőivel eloldalgott a fotósok irányába. Egy ideig még figyeltem, ahogy felháborodott pillantásokat vet felém és Aisha felé, majd a figyelmemet az angyalarcú lányra irányítottam. Minél tovább figyeltem, annál jobban lenyűgőzött; és bár nem hittem a szerelemben első látásra, neki mégis sikerült elrabolnia a szívem.
- Christopher?
Megráztam a fejem, hogy visszatereljem a gondolataimat a jelenbe, majd halványan elmosolyodtam.
- Igen?
- Neked biztos nem ez az első fotózásod...
- Ne aggódj, minden rendben lesz.
Egy óvatos mozdulattal a füle mögé simítottam egy kósza hajtincset, mire ő elhúzódott, feltűnően összezavarodva. Félszegen megvontam a vállam, majd bocsánatot kértem, és elsunnyogtam. Pontosabban csak el akartam sunnyogni, mert Aisha az utolsó pillanatban elkapta a kezem, és visszahúzott.
- Igen?
- Esetleg... Ha lenne időd a fotózás után...
- Amit csak akarsz, Aisha.
Kiszabadítottam a kezem a szorításából, majd hátat fordítottam, és elmentem, otthagyva őt egyedül a templom közepén.

***

Majdnem négy napomba telt, hogy végre összeszedjem magam, és felhívjam Aisha-t. Kicsit féltem attól, mit fog mondani, hogy becsaptam, és a fotózás után rögtön ellógtam a templomból anyám kocsijával, de mindezek ellenére fel akartam hívni. Hallani akartam a hangját, és csak reméltem, hogy nem fog elküldeni a bánatba. Ide-oda mászkáltam a szobámban, míg végül összeszedtem a bátorságom, és kiválasztottam a számot.
- Igen?
- Aisha? Én vagyok az, Chris. Ne haragudj, hogy a fotózás után úgy leléptem... De hát hülye vagyok, és nem is tudom, mi ütött belém...
- Nem haragszom, csak... Fura volt, hogy így elmenekültél.
- Ráérsz ma este? Jóvá akarom tenni azt a délutánt... Már ha szeretnéd.
- Hatkor a parkban, ne késs el.
Azzal letette a telefont, én pedig úgy éreztem magam, mintha a fellegekben járnék. Igen, beleszerettem, nincs értelme tiltakozni... De rettegtem attól, hogy ő ezt másként látja...
Felbontottam egy üveg pezsgőt, és tovább folytattam az ide-oda járkálást a szobában. Féltem ettől a találkozástól, de vágytam is rá...
- Én nem vagyok normális...
És csak hogy biztosítson az igazamról, a macska felugrott az asztalra, és lelökte a lábamra a virágvázát.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: christopher zemski    2012-05-27, 3:28 pm

Mr. Irresponsible!
Szerencsés vagy! A lány helyében egy melegebb éghajlatra küldtelek volna...BRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
christopher zemski
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: