HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
craster;freya - készül

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: craster;freya - készül   2012-08-31, 1:27 pm

First Middle Last

Nagycsaládban nőttem fel (szülők, két bátty, egy húg), szóval nem vagyok egy elkényeztetett gyerek, aki egy csettintésre, meg kap bármit, még a csillagos eget is. De ki is vagyok?
Freya, azaz Én, könnyű természetűnek számítok. Annak ellenére, hogy a családom többi tagja indulatosan kezel különböző helyzeteket. Én megfontolt vagyok, és általában a legjobban járható utakat választom, és kerülöm az olyan helyzeteket, amiknek nem tudom kitalálni a végeredményét. Furcsa, hisz én vagyok a fekete bárány a családomban, de csak azért, mert őszinte vagyok (kivéve akkor, amikor a helyzet, azt kívánja, hogy hazudjak), nem esek bűnbe, és nem is ejtek másokat bűnbe (ez csak apám szerint).
Magánnyomozóhoz képest, az átlagnál jobban szeretek öltözködni, órákat töltök el a fürdőben, csak azért, hogy majdnem tökéletesen nézzek ki. Nincsenek kedvenc ruhadarabjaim, az a tipikus lány „lány” vagyok (26 évemmel), így a szoknya se marad ki a ruhatáramból; persze ezek csak mellékesen.
8 éves korom óta a szüleimnek dolgozok, egy magánnyomozói irodában, név szerint a Eacho nyomozó iroda (ejtsd:ekhú). Élettapasztalat volt, hogy együtt dolgoztam a bátyámmal, persze, először csak az irodában, majd 12 évesen elmehettünk egy követésre. Már akkor éreztem, nem leszek orvos, jogász, vagy más, én nyomozónak születtem.
Élettapasztalat volt a javából. Mégis amikor az hittem, a kiscsaládom már nem lehet tökéletes, anyám bejelentette, hogy terhes. Apám ünneplés képen pezsgőt bontott, míg bátyám ecsetelte, a lehetőségeket, hogy elvetetheti még, esetleg örökbe adhatja. Sajnos Patrick nem örült az új testvérnek, de nekem se örült, és ezt is részletesen kifejtette. Másik bátyám, Philip sem ugrált örömében, főleg akkor, amikor megtudta, hogy ismét egy húga lesz. Mindkét fívérem azt mondta, hogy csak rosszabb lesz minden, mint mikor én megszülettem.
Persze ez, akkor volt, és most már csak én és a 16 éves húgom – Bess - vagyunk a családi vállalkozásban, míg a fiúk tanárnak, és ügyvédnek tanultak.
Időközben feleség lettem, de ha elmesélem, hogyan is történt, akkor már fájna a szemetek, a sok mondat láttán.
Lényegében, én vagyok az a kedves Freya Eacho, aki az évek múlásával Freya Craster lett, hisz találkozott élete szerelmével.

yeah, it's just me

|| 26 || kívülálló || the smart detective || Olivia Palermo ||

Ide írj egy előtörténetet, szerepjátékos példát, vagy bármi egyebet, a lényeg hogy minimum 500 szó legyen. A szerepjátékos példa pedig nem lehet hozott.


Vissza az elejére Go down
 
craster;freya - készül
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: