HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
A Pierson ház canonjai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


The Boss


The Boss
Csatlakozott : 2012. Apr. 18.
Posztok száma : 333
Motto : Panem et circenses Age : 26 Titulus : a fórum igazgatása Foglalkozás : ahogy esik úgy puffan Play by : tyúkanyótok, admin néni
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: A Pierson ház canonjai   2014-02-07, 10:50 am

Canon karaktereink
útmutató

Az egyes házakhoz tartozó kanonok a jelenleg is aktív, elnöki csapat tagjait jelentik. Ez minden olyan tanulót magába foglal, akik valamelyik tanévük során betöltötték az adott ház elnökének, vagy alelnökének posztját. Ha teszem azt, ez második egyetemi évük során volt, akkor a következő két évükben is az elnöki csapat tagjai maradnak, annak ellenére, hogy aktív elnöki/alelnöki posztot mindenki csak és kizárólag egy tanév erejéig tölthet be. Ez az a csapat, amely segíti a jelenlegi elnök és alelnök munkáját. Noha a döntő szó minden esetben a ház elnökéé, minden a házat érintő döntésben van szavazati joga minden tagnak, illetve őket terheli a ház rendezvényének mindenféle szervező feladata. A ház újonc tagjait ők választják ki és segítik a beilleszkedésben, illetve ők tartják a kapcsolatot a többi ház elnöki csapatával is. A házon belül az ő szavuk szent, ha az elnöki csapat valamely tagja a segítségét kéri valakinek, akkor azt ildomos nem elutasítani.

Az egyes karaktereknél az évszámok azt a tanévet jelzik, amikor az illető betöltötte az elnök, vagy alelnök posztját; a feltűntetett évfolyam pedig természetesen azt mutatja, jelenleg hányadik évfolyamba jár a karakter. A nemzetiségükön kérjük, ne változtass, igyekeztünk változatosan összeállítani a karaktereket. A név és a PB kérdéskörében már élhetsz a változtatás jogával, de kérjük, próbálj meg hű maradni a karakter nemzetiségéhez, és egy kicsit a kinézetéhez is. Nem fogunk kukacoskodni hajszínekben és egyebekben, de kérjük, mindenképpen keresd fel a STAFF valamelyik tagját, ha szeretnél valamiben változtatni. Igyekszünk rugalmasak lenni, hiszen őket mind-mind nektek alkottuk (;
Azt talán mondanom sem kell, hogy mivel a karakterek fontos pozíciót töltenek be az iskola életében, nem szeretnénk őket parlagon hagyva látni. Ha megalkotsz egy canon karaktert, kérjük, játssz is vele! Fokozottan fogunk figyelni rájuk, és ha úgy látjuk, nem foglalkoztok velük, megadjuk a lehetőséget másnak, hogy megalkossa a karaktert. (Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akkor is inaktiválunk, ha jelezted, hogy éppen időhiánnyal küzdesz.)

Ezen túl, ha kérdésed lenne, fordulj a STAFF tagjaihoz bizalommal, és jó böngészést! Nagyon várjuk őket mind! (:
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A Pierson ház canonjai   2014-02-07, 4:50 pm

Daniel Mathers
2014-2015
POSZT: elnök;
ÉVFOLYAM: negyedéves
SZÁRMAZÁS: ausztrál;
PB: Dave Franco;

Sokakkal ellentétben Danielnek esze ágában sem volt az Abbey Mount-ban tanulni; az apja vágya volt, hogy a fia a legjobbaktól tanulja a színészetet és fejlessze a képességeit, hogy az apja nyomába léphessen Sydney híres operaházának a deszkáin. Az anyját a születésekor elvesztette, így az apja mindent megadott neki, hogy ezért kárpótolja... A szereteten és törődésen kívül. Nevelőnők tömege, magántanárok, logopédusok, mindezt csak azért, hogy az idősebbik Mathers kiélhesse a beteljesítetlen ambícióit. Csak arra nem gondolt, hogy Daniel talán más életet akar magának és Anglia egy tökéletes hely lesz számára az újrakezdéshez...
abbey mount
institute for higher education


Chester Deneuve
2014-2015
POSZT: alelnök;
ÉVFOLYAM: negyedéves
SZÁRMAZÁS: francia;
PB: Josh Beech;

Chester a Pierson ház fekete báránya; iszik, cigizik és sorra járja az összes bulit, ami csak akad. Fura módon senki sem tudja, milyen csoda folytán kapta meg az alelnöki posztot egy olyan házban, ami a nyugalmáról és csendességéről ismert, de senki sem kérdőjelezte meg ezt a döntést. Ő maga is csak azért van még itt, mert a zene iránti szerelme és a vágy, hogy egyszer híres legyen, visszatartják attól, hogy teljesen tönkretegye az életét. Ugyanakkor ki akarja élvezni az életet is, talán ezért is lázad minden lehetséges módon. Az álma, hogy egy nap az együttesével együtt fellépjenek a leghíresebb zenei fesztiválok egyikén, felvegyek egy lemezt és híressé váljanak, de ehhez még hosszú út vezet, és ezt Chester is tudja.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A Pierson ház canonjai   2014-02-07, 5:07 pm

Sakura Takiyama
2015-2016
POSZT: elnök;
ÉVFOLYAM: harmadéves
SZÁRMAZÁS: japán;
PB: Lee Ji-Eun;

Sakura élete tökéletes: szerető szülei vannak, egy hatalmas villában él Japánban (amikor épp nem tart az iskolaév) és bármit megkaphat, amit csak akar. Sokan szeretnének a helyén lenni és minden bizonnyal nem is egy rosszakarója van... De sosem kérdezi senki, vajon ő boldog-e. Csendes, magába zárkózott lányról van szó, aki csak a művészeteknek hódol, konkrétan a balettnek. Nem vágyik a hírnévre, pedig már néhány rendező felfigyelt a tehetségére és ajánlott neki szerepet a színház deszkáin.
abbey mount
institute for higher education


Casey Dimetrov
2015-2016
POSZT: alelnök;
ÉVFOLYAM: negyedév
SZÁRMAZÁS: orosz;
PB: Andrej Pejic;

Első látásra azt se mondanád meg róla, fiú-e vagy lány. Pedig Casey igenis az erősebbik nemet erősíti, még akkor is, ha kifejezetten nőies külsővel van megáldva. Nagyon sok negatív visszajelzést kap a kinézetét illetően, de úgy tűnik, hogy nem igazán foglalkozik velük. Egyik művészeti ágban sem kiemelkedő, de nagyon kitartó és érdekli a fotográfia... Annak ellenére, hogy sokkal szívesebben dolgozik az objektív előtt, mint fényképezőgéppel a kezében. Kiemelkedően jó emberismerő, mindig nagyon megválogatja a baráti társaságát, de nem is tudja, hogy most éppen tévedett és egy olyan valakit is beválasztott közéjük, aki arra készül, hogy kést döfjön a hátába... Természetesen átvitt értelemben.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A Pierson ház canonjai   2014-02-07, 5:11 pm

Taranee Mendes
2016 - 2017
POSZT: elnök;
ÉVFOLYAM: harmadéves
SZÁRMAZÁS: brazil;
PB: Hannah Simone;

Taranee-t már a legfiatalabb éveitől kezdve csodagyereknek nevezik; bár szegény családból származik, a szülei mindent megtettek azért, hogy a lányuk zeneiskolába járhasson. A tehetségének köszönheti, hogy sikerült felvételt nyernie az Abbey Mount-ba és esze ágában sincs veszni hagyni az ösztöndíját. Az álma, hogy valamikor ismert művész lehessen, és semmi másra nem koncentrál, csak az iskolára... És észre sem veszi, hogy sokan megfordulnak utána az iskola folyosóin, többek között az oly' sok gondot okozó Mather alelnöke is, Christofer. Vajon a lány hagyja magát elcsábítani, vagy a művészetet választja a szerelem helyett?
abbey mount
institute for higher educationFrancesca Rossi
2016 - 2017
POSZT: alelnök;
ÉVFOLYAM: másodéves
SZÁRMAZÁS: olasz;
PB: Blake Lively;

Franny pillanatok alatt találta meg a helyét az Abbey Mounton, no meg a Pierson ház berkeiben, még annak ellenére is, hogy gólyakorában talán róla és a családjáról szóltak a legszaftosabb pletykák. Hiába, ez történik, ha anyád hozzámegy egy milliomos olasz fickóhoz. Hát még ha ez a bizonyos olasz fickó kétszer annyi idős az anyádnál...mai napig kedvelt pletyka-téma, hogy Franny az iskola közelébe sem került volna, ha nem házasodnak be a Rossi családba, és ha nem veszi fel mostohaapja nevét. Noha ez valószínűleg igaz, édesanyja nem engedhette volna meg magának, hogy ilyen iskolába járjon a lánya, a pletykák arról valahogy sosem szólnak, hogy bizony ez a frigy romantikus okokból köttetett. Mindenesetre Frannyt már kicsit sem zavarják a pletykák. Megtalálta a barátait a házban, és még az alelnöki posztot is elnyerte a tavalyi színdarabban végzett munkájának köszönhetően. Ami idén sem fog elmaradni.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Pierson ház canonjai   

Vissza az elejére Go down
 
A Pierson ház canonjai
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Karakteralkotás :: Canon karakterek-
Ugrás: