HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
A Mather ház canonjai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


The Boss


The Boss
Csatlakozott : 2012. Apr. 18.
Posztok száma : 333
Motto : Panem et circenses Age : 26 Titulus : a fórum igazgatása Foglalkozás : ahogy esik úgy puffan Play by : tyúkanyótok, admin néni
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: A Mather ház canonjai   2014-02-07, 10:52 am

Canon karaktereink
útmutató

Az egyes házakhoz tartozó kanonok a jelenleg is aktív, elnöki csapat tagjait jelentik. Ez minden olyan tanulót magába foglal, akik valamelyik tanévük során betöltötték az adott ház elnökének, vagy alelnökének posztját. Ha teszem azt, ez második egyetemi évük során volt, akkor a következő két évükben is az elnöki csapat tagjai maradnak, annak ellenére, hogy aktív elnöki/alelnöki posztot mindenki csak és kizárólag egy tanév erejéig tölthet be. Ez az a csapat, amely segíti a jelenlegi elnök és alelnök munkáját. Noha a döntő szó minden esetben a ház elnökéé, minden a házat érintő döntésben van szavazati joga minden tagnak, illetve őket terheli a ház rendezvényének mindenféle szervező feladata. A ház újonc tagjait ők választják ki és segítik a beilleszkedésben, illetve ők tartják a kapcsolatot a többi ház elnöki csapatával is. A házon belül az ő szavuk szent, ha az elnöki csapat valamely tagja a segítségét kéri valakinek, akkor azt ildomos nem elutasítani.

Az egyes karaktereknél az évszámok azt a tanévet jelzik, amikor az illető betöltötte az elnök, vagy alelnök posztját; a feltűntetett évfolyam pedig természetesen azt mutatja, jelenleg hányadik évfolyamba jár a karakter. A nemzetiségükön kérjük, ne változtass, igyekeztünk változatosan összeállítani a karaktereket. A név és a PB kérdéskörében már élhetsz a változtatás jogával, de kérjük, próbálj meg hű maradni a karakter nemzetiségéhez, és egy kicsit a kinézetéhez is. Nem fogunk kukacoskodni hajszínekben és egyebekben, de kérjük, mindenképpen keresd fel a STAFF valamelyik tagját, ha szeretnél valamiben változtatni. Igyekszünk rugalmasak lenni, hiszen őket mind-mind nektek alkottuk (;
Azt talán mondanom sem kell, hogy mivel a karakterek fontos pozíciót töltenek be az iskola életében, nem szeretnénk őket parlagon hagyva látni. Ha megalkotsz egy canon karaktert, kérjük, játssz is vele! Fokozottan fogunk figyelni rájuk, és ha úgy látjuk, nem foglalkoztok velük, megadjuk a lehetőséget másnak, hogy megalkossa a karaktert. (Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akkor is inaktiválunk, ha jelezted, hogy éppen időhiánnyal küzdesz.)

Ezen túl, ha kérdésed lenne, fordulj a STAFF tagjaihoz bizalommal, és jó böngészést! Nagyon várjuk őket mind! (:
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A Mather ház canonjai   2014-02-07, 5:20 pm

Elizabeth Westminster
2014-2015
POSZT: elnök;
ÉVFOLYAM: negyedév
SZÁRMAZÁS: angol ;
PB: Cara Delevingne;

Egy arisztokrata lány a legbalhésabb ház elnöki trónján? Szégyen és gyalázat! Legalábbis a Westminter-család számára. Amikor a szülei megtudták, hogy az eddig nemesi gyermeknek és jó feleségnek nevelt lányuk rossz útra tért, a hajukat tépték kétségbeesésükben. Persze Lizzie-t ezt nem igazán érdekli; ugyanúgy éli az életét, ahogy eddig, nem törődve azzal, hogy egyre több pletyka kering róla, többek között egy olyan is, hogy már a fél kollégiumnak megvolt... És éppen a Winster ház elnökének a gyermekét várja. Enyje, Lizzie... Mit szólnak majd a szüleid, ha megtudják?
abbey mount
institute for higher education


Elliott Mitchell
2014-2015
POSZT: alelnök;
ÉVFOLYAM: negyedév
SZÁRMAZÁS: kanadai;
PB: Ben Barnes;

Elliott tipikusan az a fajta személy, akire azt mondják a szüleid, hogy kerüld el széles ívben... Vagy legalábbis ő ezt a látszatot igyekszik fenntartani, hogy megmaradjon a helye a Mather házban. Csak nagyon kevesek tudnak arról, hogy a srác élete igazából nem is olyan leányálom (haha), mint amilyennek látszik; az anyja már fél éve kórházban fekszik súlyos betegen, az apját pedig nem is ismeri... Ráadásul a hét éves húgára is neki kell vigyáznia. Elliott tényleg igyekszik összeegyeztetni mindezeket a szerepeket, de egyre gyakrabban csúszik ki a lába alól a talaj... És olyankor nyúl mindig a drogok után, hogy mindent elfeledjen. Milyen kár lenne, ha egy nap elkapnának, Elliott, nem igaz?
abbey mount
institute for higher education


A hozzászólást Maxxie Wright összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-02-19, 9:56 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A Mather ház canonjai   2014-02-07, 5:29 pm

Maxence McAllister  
2015-2016
POSZT: elnök;
ÉVFOLYAM: harmadév
SZÁRMAZÁS: angol;
PB: Ezra Miller;

A McAllister ikreknek hatalmas mázlija volt, hogy ugyanabban az évben megkapták mindkét vezetői posztot. Tökéletesen együttműködtek, és ennek hála a 2012-2013 tanév a legbalhésabbként került be a Mather ház történelmébe. Maxence is úgy került be a nagy könyvbe, mint az a személy, aki a legjobb partikat szervezi. Ugyanakkor egy a legnagyobb szoknyavadászok közül az iskolában... Mégis, az utóbbi időben elkezdte kerülni a szebbik nem képviselőinek társaságát és inkább egyedül tölti az idejét, vagy a barátjával. Nem gondolod, hogy ez kicsikét gyanús, Max?
abbey mount
institute for higher education


Cherry McAllister  
2015-2016
POSZT: alelnök;
ÉVFOLYAM: harmadév
SZÁRMAZÁS: angol;
PB: Anna April;

Ahol valami balhé van, ott Cherry is jelen lesz. Titokban még tetoválószalont is üzemeltet a szobájában, úgyhogy ha efféle vágyaid vannak, ő ezt ezer örömmel elintézi neked valamilyen ellenszolgáltatásért cserébe. Legtöbbször alkoholra és cigire cseréli a munkáját, a drogokat megveti. Ő maga is több saját készítésű tetoválással és piercinggel büszkélkedhet, és még többet szeretne. A vágya, hogy valamikor ismert tetoválóművész lehessen, de biztos, hogy ehhez a bulikon át vezet az út?
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A Mather ház canonjai   2014-02-07, 5:36 pm

Chantal Caulfield
2016-2017
POSZT: elnök;
ÉVFOLYAM: másodév
SZÁRMAZÁS: amerikai;
PB: Raina Hein;

Egy másodéves a házelnöki poszton? Miért ne? Chantal megküzdött ezért a helyért, bár nem volt neki könnyű, egyedüli női jelöltként erre a posztra. Nagyon jó a kapcsolata mindenkivel, nem csak a saját házának tagjaival; leszámítva az alelnököt, akinek nem igazán tetszik, hogy egy nőtől kapott ki. A fiatal kora ellenére már profi partiszervező és nem egyszer került már konfliktusba a rendőrséggel drogfogyasztásért és terjesztésért. De a lánynak nem ez az egyetlen problémája: a bátyja a Winster ház tagja, ami nem csak az iskolában, de civilben is kiélezte a konfliktust kettejük között, ami már így is a gyerekkoruk óta tartott a focista és a művészlélek között. Bár erről senkinek sem beszélt, Chantal komolyan fontolgatja azt, hogy a jövő évtől lemond a Mather-beli tagságáról és átkéri magát a Piersonba, ahol végre hódolhatna a hobbijának, a festészetnek.
abbey mount
institute for higher education


Christofer Randbrott
2016-2017
POSZT: alelnök;
ÉVFOLYAM: negyedév
SZÁRMAZÁS: holland;
PB: Samuel Larsen;

Hallottátok már a pletykát, miszerint az iskolában drogdíler tevékenykedik? Igen, a Mather ház alelnökéről, Christoferről van szó; bár megengedhetné magának, hogy a wc-papír helyett bankjegyeket használjon, ő még többet akar, és egész jól is keres a drogterjesztéssel. A bajkeverés akár a második neve is lehetne, mert nincs olyan nap, hogy ne látogassa meg az igazgatót, de őt ez nem érdekli egészen addig, amíg a szülei pénzének hála garantált helye van az iskolában. Néhányan azt is beszélik, hogy a mi bajkeverőnk szívét a csendes és zárkózott Pierson elnök, Taranee rabolta el...
Személyes vereségként éli meg azt, hogy az elnöki posztot egy másodéves vette el tőle, ráadásul egy lány, és feltett célja ezen változtatni. Állítása szerint nem való az irányítás egy nő kezébe... Ezért néha apróbb konfliktusba keveredik Chantal-al, akinek viszont esze ágában sincs átadni az irányítást a holland srácnak.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Mather ház canonjai   

Vissza az elejére Go down
 
A Mather ház canonjai
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Karakteralkotás :: Canon karakterek-
Ugrás: