HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
A tantestület

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


The Boss


The Boss
Csatlakozott : 2012. Apr. 18.
Posztok száma : 333
Motto : Panem et circenses Age : 26 Titulus : a fórum igazgatása Foglalkozás : ahogy esik úgy puffan Play by : tyúkanyótok, admin néni
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: A tantestület   2014-02-07, 6:01 pm

Canon karaktereink
útmutató

Az egyes házakhoz tartozó kanonok a jelenleg is aktív, elnöki csapat tagjait jelentik. Ez minden olyan tanulót magába foglal, akik valamelyik tanévük során betöltötték az adott ház elnökének, vagy alelnökének posztját. Ha teszem azt, ez második egyetemi évük során volt, akkor a következő két évükben is az elnöki csapat tagjai maradnak, annak ellenére, hogy aktív elnöki/alelnöki posztot mindenki csak és kizárólag egy tanév erejéig tölthet be. Ez az a csapat, amely segíti a jelenlegi elnök és alelnök munkáját. Noha a döntő szó minden esetben a ház elnökéé, minden a házat érintő döntésben van szavazati joga minden tagnak, illetve őket terheli a ház rendezvényének mindenféle szervező feladata. A ház újonc tagjait ők választják ki és segítik a beilleszkedésben, illetve ők tartják a kapcsolatot a többi ház elnöki csapatával is. A házon belül az ő szavuk szent, ha az elnöki csapat valamely tagja a segítségét kéri valakinek, akkor azt ildomos nem elutasítani.

Az egyes karaktereknél az évszámok azt a tanévet jelzik, amikor az illető betöltötte az elnök, vagy alelnök posztját; a feltűntetett évfolyam pedig természetesen azt mutatja, jelenleg hányadik évfolyamba jár a karakter. A nemzetiségükön kérjük, ne változtass, igyekeztünk változatosan összeállítani a karaktereket. A név és a PB kérdéskörében már élhetsz a változtatás jogával, de kérjük, próbálj meg hű maradni a karakter nemzetiségéhez, és egy kicsit a kinézetéhez is. Nem fogunk kukacoskodni hajszínekben és egyebekben, de kérjük, mindenképpen keresd fel a STAFF valamelyik tagját, ha szeretnél valamiben változtatni. Igyekszünk rugalmasak lenni, hiszen őket mind-mind nektek alkottuk (;
Azt talán mondanom sem kell, hogy mivel a karakterek fontos pozíciót töltenek be az iskola életében, nem szeretnénk őket parlagon hagyva látni. Ha megalkotsz egy canon karaktert, kérjük, játssz is vele! Fokozottan fogunk figyelni rájuk, és ha úgy látjuk, nem foglalkoztok velük, megadjuk a lehetőséget másnak, hogy megalkossa a karaktert. (Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akkor is inaktiválunk, ha jelezted, hogy éppen időhiánnyal küzdesz.)

Ezen túl, ha kérdésed lenne, fordulj a STAFF tagjaihoz bizalommal, és jó böngészést! Nagyon várjuk őket mind! (:
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A tantestület   2014-02-07, 6:23 pm

Cecile De Ville
TANTÁRGY: ének-zene
SZÁRMAZÁS: francia;
PB: Lana Del Rey;

Az ifjú Miss De Ville-nek ez lesz a debütáló éve az Abbey Mount-ban. A diplomáján még szárad a nyomdafesték, de ez nem gátolta meg őt abban, hogy beküldje az önéletrajzát ide is, álmai iskolájába, ahova annak idején nem jutott be. De annak, hogy ennyire igyekezett ide bejutni, más oka is van: Cece nagyon szívesen múlatja az idejét a fiatal, egyetemista fiúk társaságában, és olyankor ki tudja, mik történnek a kis londoni lakásának zárt ajtója mögött...
abbey mount
institute for higher education


Andrew Whitlock

TANTÁRGY: történelem
SZÁRMAZÁS: angol;
PB: Andrew Scott;

Andrew bejárta az egész világot. Csak néhány olyan hely van, amit még nem látott, de amikor épp ideje engedi, pakolja a bőröndjeit és utazgat. Imád mindent, ami a tantárgyával kapcsolatos, és olyan beleéléssel képes róla beszélni, mint a focicsapat tagjai a legújabb hódításukról. Az óráin elvárja a fegyelmet, és ha valakitől azt tapasztalja, hogy lenézően kezeli a tantárgyát, akkor az a diák már elbúcsúzhat az év végi jó jegyétől. A fiatalok vagy imádják, vagy gyűlölik, de nem fordult még elő olyan, hogy valaki közömbösen álljon hozzá. Egyedül a felesége képes erre, aki nemrég nyújtotta be a válópert, amikor Andrew épp Nepálban tartózkodott, és már a kész tények elé állította a férjét. Gyerekeik nincsenek, így nem sokat veszít majd... Csupán a vagyona felét. Megéri, Andrew?
abbey mount
institute for higher education


Nadiya Dragomirov
TANTÁRGY: testnevelés
SZÁRMAZÁS: orosz;
PB: Zooey Deschanel;

Ha a diákok véleményét kérdezed róla, biztos azt fogják mondani, hogy jól jönne neki egy alapos dugás, ugyanis Nadiya úgy viselkedik, mintha karót nyelt volna. Nagyon komolyan veszi a tantárgyát és igyekszik mindenkiből a legjobbat kicsikarni. Senki sem hitte volna, hogy képes lesz felállítani és edzeni egy focicsapatot az előkészítősök közt, de ő bebizonyította, hogy számára nincs lehetetlen. Bár a diákjai minden adandó alkalommal parodizálják az akcentusát, ő igyekszik erre nem figyelni és úgy tenni, mintha nem érdekelné a dolog; de a fagyos álarc mögött igazán érző szív rejtőzik, ami szeretne rátalálni végre a boldogságra, aminek keresésében elhagyta a szülőhazáját.
abbey mount
institute for higher education


Trace McHale
TANTÁRGY: biológia
SZÁRMAZÁS: kanadai;
PB: Channing Tatum;

Az iskola falain belül a komolyság mintaképe, de az intézményen kívül bármikor meghív egy italra, hiába nem illendő ilyet ajánlani egy diáknak. A fiatalok keresik a társaságát, mert bármiről el lehet vele beszélgetni és ha tud, akár tanácsokat is ad, kritizálás nélkül. Rendszeres vendége a kollégiumban szervezett buliknak is, és elég könnyen be is tud olvadni a diákok tömegébe, hiszen korában is közelebb van azokhoz, akiket tanít, mint akikkel együtt dolgozik. Mégis, a rosszakarói azt terjesztik róla, hogy néhány diáklánnyal románca van... Vajon mennyire igazak a pletykák?
abbey mount
institute for higher education


Edward Turner
TANTÁRGY: matematika
SZÁRMAZÁS: angol;
PB: Robert Downey Jr.;

Mr. Vasszigor. Az óráin elvárja a fegyelmet, és aki akár csak levegőt mer venni az óráján az engedélye nélkül, azt azonnal kipenderíti az ajtón kívülre. Állandóan kávés bögrével a kezében mászkál és minden adandó alkalommal eltűnik valahol, és csak az óráira tér vissza. Nyílt titokként kering az iskolában a hír, hogy a házassága éppen szétesőfélben van, ráadásul a (nemsokára már ex) felesége pont az öccsével csalta meg őt. Hát szabad ezt így, Mrs. Turner? És Edward pont az ebből eredő dühét éli ki a szerencsétlen diákokon, akiknek majdnem minden második nap újabb dolgozatot készít elő.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
A tantestület
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Karakteralkotás :: Canon karakterek-
Ugrás: