HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Jessica Dianna Stanley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Jessica Dianna Stanley   2014-02-10, 2:02 am

Jessica Stanley
Édesanyám varróműhelyéből Beethoven Holdfény szonátája szól, a dallama pedig messzire szűrődik ki a résnyire nyílt ajtón. A tágas nappali egyik puha, bőrhuzatú foteljében ülök, kezemben pedig Tolsztoj Anna Kareninája helyezkedik. Már nem egyszer olvastam ki, viszont eddig nem sikerült megunni. Mindig is szerettem a realista regényeket, ahol nem kertelnek és próbálják véka alá rejteni az emberek igazi énjeit.
A zene egy pillanatra elvonja a figyelmemet a regény soraiból, és visszarángat a múltba. Lelki szemeim előtt az az emlék kezd el leperegni, melyben egy Bösendorfer fekete és fehér billentyűé mögött ülök, összesen kilenc éves vagyok és zongoraversenyem van. Két és fél hónapon keresztül gyakoroltam a Holdfény szonátát, rengeteg kemény munka áll mögöttem és most itt az idő, hogy besöpörjem a sikert, ami kétségtelenül jár. Ujjam csak úgy siklanak a zongorabillentyűkön, mintha több mágnes is vonzaná oda őket a pontos helyre, a megfelelő másodpercben. Perifériás látásommal észreveszem, ahogy a bírák szaporán jegyzetelnek, arcomon halovány mosoly ül ki. Az ujjaim az utolsó akkordot ütik le, majd kézfejeim kecsesen – ahogy a tanárnő mutatta – felemelkednek, és az ölembe hullnak. Viharos taps fogadja a hibátlan előadásomat, tekintetem pár másodperccel később a bírákra siklik, majd a közönségre is. Felállok a helyemről és meghajlok. A következő emlék erről a napról az, ahogy a második helyezettet – Anna Lawsont – körbeveszi a családja, majd édesapja karjai közé zárja, miközben büszkén mosolyog. Pedig csak a második lett… és én, aki hazavihette az arany díjat, csupán egy óriási virágcsokrot kaptam a dadámtól és rengeteg dicséretet a sofőrünktől.
- Jessie? – szólal meg anya a nappali küszöbéről. – Te sírsz?
A kérdésére észbe kapok, kézfejem az arcomhoz simul és letörli a könnycseppek nyomát. Mielőtt megszólalnék, nyelek egyet és nagy levegőt veszek. Felemelem a kezemben lévő könyvet és édesanyámra pillantok.
- Ezek az orosz írók… nagyon tudták a dolgukat. – mosolyodom el, majd lerakom az asztalra a kötetet. Felállok és édesanyámhoz lépek. Mélyen belenézek melegséget árasztó csokoládébarna íriszeibe, és ismét halványan elmosolyodom, amikor tenyerével gyengéden hozzáér az arcomhoz és megsimogatja azt.
- Gyere, mutatok valamit. – szólal meg halkan, majd az irodája felé vezet. Az íróasztalán makulátlan tisztaság van, ugyanúgy, mint a helyiség többi részén is. A szemem pár rajzon akad meg, ami a fából készült bútor közepén áll. Anya az asztal mögé lép, majd felveszi, és felém fordítja őket. - Na, mit szólsz? – kérdezi izgatott hangon, széles mosollyal az arcán.
Egész életemben csodáltam édesanyámat a kreativitása és ízlése miatt, ruhadarabjaiban mindig is volt egy plusz, amit csak akkor találhat meg az ember, ha sokáig nézi az alkotásait, viszont hiányolja, ha nincs ott.
- Ezek gyönyörűek, anya. – reagálok pár másodperc múlva, majd közelebb lépek és a papírra vetett esküvői ruhák tervei felé nyújtom a kezem.
- És mit szóltál ahhoz, ha rajtam látnád valamelyiket, kincsem? – kérdi az előttem álló nő, miközben kikerüli a bükkfa asztalt. Összevonom szemöldökeimet, és kérdő pillantásokat vetek az idősebb Stanley-re. Valahol legbelül tudom, hogy mit akar közölni, azonban nem sietem el, mert nem szeretnék kiborulni azelőtt, hogy megerősítette volna a megérzéseimet.
- Ez mit jelentsen, anya? – kérdésére kérdéssel felelek, holott jól tudom, hogy azt nem szereti. Igyekszem nyugodt maradni, azonban a hangomban csengő enyhe remegés elárulja, hogy ideges vagyok.
- Liam megkérte a kezemet.
- Micsoda? – csodálkozva visszakérdezek. Jól hallottam, hogy mit mondott, csupán nem akarok hinni a füleimnek. – Mikor?
- Két napja, de…
- És csak most mondod? - vágok bele a szavába, mert nem igazán érdekel a magyarázata. – Mondjuk, nem leptél meg… ha húsz éven keresztül el tudtad titkolni, hogy rajtam kívül van még egy lányod, aki mellékesen ugyanúgy néz ki, mint én…  De azért az esküvődre meghívsz, ugye? Vagy legalább elmondod, hogy mikor lesz, és nem csak akkor közlöd velem, hogy összeházasodtál, amikor össze akarsz költözni Liammal? Mert azt hiszem, nem bocsátanám meg neked, ha megint hülye helyzetbe hoznál…
A rajzokat egy határozott mozdulattal leteszem az asztalra, majd a kijárat felé indulok.
- Jessie, állj meg. - szól utánam anya, hangnemét egy kicsit megemeli.
- Nem, anya, te állj meg. – reagálok, miközben szembe fordulok vele. – Gondolkozz el azon, hogy milyen emberekkel egyesíted a családunkat. És nincs szükségem testvére, sem pedig apára. Azt hittem, ez elég nyilvánvaló…
Mérges vagyok, amiért édesanyám tökreteszi az „idilli” életünket a házasságával. Félek e a változástól? Nem tudom, csupán megfogalmazódott bennem az, hogyha eddig alig volt rám ideje a munkája mellett, mi lesz akkor, ha egy férjre is figyelnie kell.
A gondolat röhejesen cseng a fejemben. Nevetnem kell, de végül csupán valami horkanás szerű hang jut ki a torkomon. Nem félek attól, hogy elveszíteni azt a csekély figyelmet is, amit rám tudott szánni, én csak… nem akarok más családot. Nekem úgy jó, ahogy most vagyunk. Nem akarok más házba költözni, más család lakhelyén
- Elmegyek vásárolni… - közölöm édesanyámmal, majd sarkon fordulok és a kijárat felé indulok.
- Úgy vélem, ezt meg kell beszélnünk, Jessica. – szólal meg édesanyám, hangjából tisztán kiszűrhető, hogy kezd kétségbeesni, mert fogalma sincs, hogyan kezelje a kellemetlenné vált helyzetet.
- Bármit is mondok, akkor is hozzá fogsz menni, nem? Akkor azt hiszem, ezt kipipálhatjuk. Elég elfoglalt mind a kettőnk, hogy meddő beszélgetésekkel vesztegessük az időnket, nincs igazam?
Meg sem várva anyám válaszát kilépek az irodájából, becsukom magam mögött az ajtót és egy perc töredékére megállok, hogy mély levegőt vegyek. Megigazítom a hajam, a ruhámat, ezután a szobám felé veszem az irányt. Már csak egy új család hiányzott az életemből, de komolyan…
Üdv, a nevem Jessica Dianna Stanley! 19 éves vagyok, 1994.07.27-én, Londonban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg egyetemista vagyok és a kinsley house csoportba tartozom. Nina Dobrev arcát vettem kölcsön.
Jellem
Jessica… kizárt, hogy létezik az egyetemen olyan, aki legalább hallásból ne ismerné ezt a nevet, illetve ne tudjon arcot kötni hozzá, hisz egy kinsley-s dívát nem nehéz felismerni, főleg ha az elnöki címmel is rendelkezik.
Nagyra törő, megkapó és céltudatos személyiségről van szó, aki minden áron megszerezi azt, amire szüksége van.  Makacs, mindig megvan mindenről a saját véleménye, és ha úgy érzi, hogy szükség van arra, hogy kinyilvánítsa – márpedig ez sokszor van így – akkor szószaporítás nélkül megteszi. Ami a szívén, a száján.
Lehet szeretni és utálni őt, egocentrikusnak, önteltnek és minden másnak elhordani, neki aztán mindegy, hogy kiben milyen érzéseket kelt, azonban ajánlatos jól meggondolni, hogy melyik oldalra lépsz, hisz ha valakit utál, akkor azt nem rejti el. Jobb felkészülni arra és számolni azzal, hogy sosem hagyja ki, ha lehetősége nyílik az ellenségei szemére vetni, hogy mennyire elcseszték, amikor úgy döntöttek, hogy az vetélytársai táborát növelik. Az, hogy nem foglalkozik a számára jelentéktelen emberek sértegetéseivel, nem jelenti azt is, hogy sosem elégeli meg a rosszmájú megjegyzéseket. Bosszút állni nagyon tud, tehát jobb is azelőtt abbahagyni a becsmérelését, mielőtt betelik a pohár.
Ha valamibe belekezd, azt végigcsinálja, méghozzá jól. Nem meglepő hát, hogy másodszorra foglal kiemelkedő helyet az elnöki csapatban. Tanulmányi eredményei jók, és bátran lehet társas lénynek nevezni, ugyanis szociális attitűdje teljesen egészséges.
Szeret a tökéletességre törekedni, és nem hiába nem bíz meg senkit a fontos dolgai elintézésével. Ha valamit jól akarsz csinálni, csináld magad, nem igaz? Imádja, ha minden úgy alakul, ahogy korábban eltervezte, nem viseli el, ha valaki hibázik, és nehezen is bocsát meg. Nem hagyja, hogy bárki is sértegesse, főleg nem büntetlenül, és szereti, ha övé az utolsó szó. Előszeretettel becsméreli azokat, akik nem szimpatikusak számára, és szívesen megmutatja minden eltévedt báránykának, hogy hol a helye.
Nem ismer határokat, és képes a végletekig elmenni, mindenkin átgázolni, és bárkit becsapni csak azért, hogy a hosszú és akadályokkal teli út végén ő álljon majd győztesként. Gyorsan tanul és többnyire nem követi el kétszer ugyanazt a hibát.
Szeret gúnyolódni és gyakran ironizálni, főleg akkor, ha felidegesítik. Titkait magának tarja meg, nem mondhatni róla, hogy olyan, akár egy nyitott könyv. Rokonszenvesnek és mulatságosnak tartja azokat, akik hízelegnek neki, és bár tisztában van azzal, hogy az ilyen férgekkel jobb vigyázni, nem tudatja velük, hogy nála soha semmit nem fognak elérni a s*ggnyalással.
Külső
Ha attól tartasz, hogy nem fogod felismerni Jessicat, nem kell aggódnod, biztos lehetsz abban, hogy meg fog akadni rajta a szemed. Testtartása egyenes, tekintélyt parancsoló, magassága nem haladja meg az 1,75 cm-t. Testalkata feszes, karcsú, ott gömbölyödik, ahol kell. Ovális arcát hosszú, csokoládébarna, hullámos haj keretezi, amit mindig kiengedve, illetve tökéletesen elrendezett loknikban hord. Arcbőre sima és ápolt, megveti azokat az embereket, akik nem figyelnek oda az arcuk és testük higiéniájára. Íriszei – amiket édesapjától örökölt – szintén csoki színűek, mandulavágású szemeit pedig hosszú, szempillaspiráltól fekete, sűrű és hosszú szempillák emelik ki. Tekintete hol titokzatosságot, mérget, esetleg elégedettséget sugároz – nincs szüksége szavakra ahhoz, hogy nyilvánvalóvá tegye, milyen kedélyállapotban van.  Ajkai érzékiek, formásak, gyakran mosolyba görbülnek, azonban a kis vigyor nem mindig szívmelengető, sőt, gyakrabban vitriolos. Orra egyenes és tökéletesen kiegészíti az arckompozícióját.
Odavan a márkás, ízléses ruhákért, ami nem meglepő, ha tekintettel vagyunk arra, hogy édesanyja és nagyanyja is megbecsült ruhatervező. Szerencsés testalkatának köszönhetően bármit felvehet, és egyik színt sem részesíti előnyben, ugyanis szinte mindegyik jól áll rajta. A magassarkú cipők a gyengéi, és gyakran viseli is a kedvenceit. Rengeteg kiegészítője van, de sosem hord sokat, ugyanis úgy véli, ízléstelen és karácsonyfa kinézetet kölcsönöznek. Magánszféráját körbelengi méregdrága parfümjének illata.
abbey mount
institute for higher education


[hideedit]BRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...A hozzászólást Jessica D. Stanley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-05-31, 10:52 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2012. Aug. 21.
Posztok száma : 71
Motto : Be young, be dope, be proud Like an American. Age : 23 Titulus : she's a silver lining, lone ranger riding through an open space Foglalkozás : diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Jessica Dianna Stanley   2014-02-16, 2:20 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Kedves Nővérem!Te pokolfattya…

Őszintén nem tudom, hogy normális élő ember fia egyáltalán miért enged téged emberek közé. Meg miért engedik, hogy egy nagyobb embercsapatnak dirigálj. Egyáltalán, miért is olyan jó a te közeledben lenni? Elárulok neked egy nagy titkot: semmi izgalmas nincs benne. Ha csak egy jó tanácsot adhatnék neked azt mondanám, hogy sürgősen változtass a világhoz való hozzáállásodon. Hozzátehetném, hogy nem ártana, vagy majd egyedül halsz meg, amikor már csinosnak sem vagy mondható. De hát ez marhára nem az én dolgom. Sok boldogságot anyádéknak!

*átlényegül* Imádtam *-* Annyira tetszik, ahogy Jas a meleg káoszból, Jess meg a hideg letisztultságból érkezik, és annyi közös sincs bennük, mint hogy miben alszanak, vagy mit esznek, és mégsem menekülhetnek egymás elől. Sátáni kacaj helye. Csodálatos lett a történeted babám, faltam minden egyes szavát, és már alig várom, hogy boldogítsuk egymást a játéktéren! Ki tudja ehhez a frigyhez, még nekünk is lehet pár szavunk (;


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Jessica Dianna Stanley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jessica Drew / Póknő
» Jessica Stam

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Kinsley house-
Ugrás: