HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Emelie Lemm

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Emelie Lemm   2014-02-15, 8:37 am

Emelie Lemm
A Lemm vérvonal története évtizedekkel ezelőtt vette kezdetét és nem halványul el a mai napig sem. Az első Lemm, akit a családfa jegyez, az Elden nevet viselte. Akkoriban, tehát az első világháború idején élte életét, kereskedőként és mivel Svédország semlegessége miatt nem nagyon fojt bele a háborúba, az élete egészen kellemesnek és hosszadalmasnak bizonyult. Gyermekei, Elene és Elena, egypetéjű ikertestvéreknek születtek. Annyira hasonlítottak egymásra, mint amennyire a nevük is jelezte ezt. De leányok révén nem vihették tovább a vezetéknevet, akármennyire is szerette volna az édesapjuk, éppen ezért senkit se lepjen meg, hogy egy-két évre a két leány születésére megszületett Emanuel Lemm, aki már büszkén viselhette.. volna a nevet, ha a két leány édestestvére lett volna. De Emanuel, Elene és Elena nem egy édesanya méhében érettek meg, a férfi édesanyja egy – a leányokénál – szegényebb családból származott, és mivel már akkoriban sem tolerálták a hűtlenséget – és a zabi gyermekeket sem – Emanuel neve és kiléte a háttérbe szorult. Elden kénytelen volt elhagyni a gyermekét, hogy a másik kettővel lehessen, ám az „idill” nem tartott sokáig: amint elhagyták a várost – és a gyermeket -, Elden vérbajt kapott és pár hónapra rá már a temetőben feküdt a koporsójában.
Neve csak az egyetlen férfi nemű gyermekén maradt fenn. Emanuel szegénysége kezdett feloszlani. A festést választotta foglalkozásul, noha eleinte nemhogy festékre, de vászonra sem volt pénze, egy kevéske idő elteltével – és egy kedves barát segítségével – sikerült belevágnia a karrierjébe. A kedves barát később az egyetlen és a legjobb barátjává avanzsált, de – mint ahogy az mostanra is igaz -, ha felüti a fejét a szerelem, a barátságnak már kevésbé van helye a szívben. Emanuel megismerkedett egy gazdag család leányával, egymásba szerettek, de volt egy jelentős baki a történetben: a férfi legjobb barátja is szemet vetett a leányra. És, ha hiszitek, ha nem, nem egy happy enddel végződött a szerelmesek kálváriája. A két férfi feladta a barátságát a szerelemért, csakhogy a leány végül egyiküké sem lett a tragikus baleset miatt, ami a férfiakat érte.
A leány, nevezzük Easminenek, azonban a szíve alatt hordta Emanuel gyermekét. Tehát, folytatódott a Lemmek vonala. A gyermek már gazdag, tehetős környezetben nőtt fel, megvolt számára mindaz, ami sem a nagyapjának, sem az édesapjának nem járt. Az édesanyja elkényeztette, ezért vált egy kiállhatatlan emberré, akit csak a pénzt érdekelt, semmi más. Sem a két felesége, sem a négy gyermeke nem érdekelte, és az se hatotta meg, amikor az édesanyja elhalálozott. Magának élt és élete végéig senki sem törődött vele – mert senkivel sem törődött. Ezt érte hát el, mást nem, a viselkedésével.
Két gyermeke él még a mai napig is, a másik két gyermek már a temetőben fekszik. Az idősebb férfi, Elbert a megszokott agglegény életét éli és, mintha hasonlítani kezdene az édesapjára, azt kivéve, hogy nincs családja, nincs felesége, nincsenek gyermekei. A fiatalabb férfi, Emmett viszont már egy feleséget, Ellet, és két gyermeket, Emilt és Emeliet, vallhat a magáénak, és – nem mellesleg – az évek során felhalmozódott vagyonát, amelyet egy vállalatba befektetve igyekszik megsokszorozni – sikerrel.

Tehát, ha hiszitek, ha nem, a Lemm család az én családom. Emelie Lemm a nevem, az édesszüleim a neves Emmett és Elle Lemm az édestestvérem pedig Emil Lemm. Nemrég töltöttem be a 19. életévemet és most kezdtem el az első évfolyamot az Abbey Mount Felsőoktatási Intézményben, azon belül is a Lovell házban. Ha megszeretnél ismerni – mert miért ne szeretnél, bizonyára már eleget hallottál rólam, hogy lásd, nem vagyok sátán, de isten sem – nincs más dolgod, minthogy szétnézz az iskola folyosóján. Általában ott megtalálsz.
Üdv, a nevem Emelie Lemm, 19 éves vagyok, 1994.01.04-én, Flen-ben láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem svéd. Jelenleg tanuló vagyok és a Lovell ház csoportba tartozom. Teresa Pagh Teglgaard arcát vettem kölcsön.
Jellem
Ez szintén egy fontos rész, hisz ebből tudjuk meg, hogy milyen is valójában a karaktered. Nyugodtan írhatsz arról, hogy mik a szokásai, mit szeret és mit nem. Hogy viszonyul az ismeretlenekhez, könnyen barátkozik e... Ebben a részben bármit megoszthatsz velünk, ami a karaktered jellemével kapcsolatos. Min. 150 szót kérünk.
Külső
Ehhez az részhez minimum egy 150 szavas leírást kérünk a karaktered kinézetéről. Minden érdekel minket, említs meg mindent, amit fontosnak tartasz, tehát hajrá! Szemszín, hajszín, bőrszín, magasság, öltözködési stílus, hajforma, szeplők, anyajegyek... Csak bátran!
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Emelie Lemm
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: