HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Bebe Al-Thani

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2012. Aug. 21.
Posztok száma : 25
Motto : slow down Age : 22 Titulus : Miss Irresistible Foglalkozás : Diák Play by : Taylor Marie Hill
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Bebe Al-Thani   2014-02-15, 9:42 pm

Bebe Al-Thani

Nagy, égkék szemeim felcsillantak, amikor megláttam a barátnőmtől kapott édességkosarat. Kicsiny kezecském a gyönyörű masniba kötött szalaghoz nyúlt, hogy megszabadítsa a csokikat a csomagolástól. Minden gyerekszáj éhezik a cukorra, én pedig mindig is édesszájú voltam. Sosem tudtam ellenállni a sütiknek, holott tudtam, hogy nekem nem szabad. Számomra ez a tiltott gyümölcs.
Körbepasztáztam a nappalit, a helyiségből kivezető folyosókat és úgy véltem, hogy szabad a pálya. Belenyúltam az ajándékzacskóba és kivettem belőle a karamellakrémmel töltött, tejcsokoládé bonbonokat. Épp azon voltam, hogy kivegyem őket a dobozukból, amikor anyám bejött a szobába. Kapkodva odarohant hozzám, kivette a kezemből az egy perces mennyországot nyújtó édességeket majd felvette az asztalról az ajándékzacskót.
- Meg se próbáld magadba tömni ezt a sok vackot! – rovott meg édesanyám, majd visszapakolta a kibontott bonbonokat és egyenesen a konyhába ment velük. Egy pillanatig csak a tekintetemmel követtem, majd utána rohantam. A konyha bejáratán megálltam és végignéztem, ahogy a születésnapi ajándékom a kuka mélyére zuhan. Anyám rám pillantott és úgy nézett, mintha csak azt mondaná, hogy nincs jogom haragosnak lenni.
- Tegnap előtt már megettél egy szelet cukormentes gyümölcstortát. Semmi szükség arra, hogy ma is egyél… - megvetően a kukára pillantott, miközben a pontos szavakat kereste - … zsírban gazdag, szénhidráttal teli, fog és alkatpusztítót.
Megráztam a fejem, miközben mily levegőt vettem, majd sarkon fordultam és a szobámba indultam.
- Kincsem! – szólt utánam anyám. Megálltam, mint kiskatona a parancsra és hátrapillantottam – Szép, napos időnk van. Vedd fel azt a fürdőruhát, amit tegnap vettünk és menj ki napozni.
A csillogás visszatért a szemembe, amikor szinte megjelent előttem a kép, ahogy a medencében pancsizok.
- De ne nagyon menj a medence közelébe – tette hozzá anyám, mire ismét felsóhajtottam – Holnap lesz a szépségverseny és el szeretném kerülni, hogy megsérül stb.
Szó nélkül elindultam a lépcsőkön, amikor ismét anyám hangjára lettem figyelmes.
- És el ne felejtsd bekenni magadat napolajjal. Rákoknak nincs helye a versenyen.
Hát igen… Az anyámmal való beszélgetések sokszor ábrándítottak ki. Félre ne értse valaki, mindig is imádtam vele lenni, azonban a félelme, hogy a lányából csúnya nő lesz, mindig is kiakasztott.
***
Ahogy kiszálltam a kocsinkból, a magas sarkúm a beton szürke felületén koppant. Megigazítottam a göndör, a vállamon csigákba omladozó hajfürjeimet és nagy levegőt vettem. Izgultam, ideges voltam, a kalandvágy és az adrenalin dolgozott bennem. Anyám nedves szemekkel rám pillantott. A kék íriszei szikráztak a büszkeségtől, a jobb és a bal kezének ujjai összefonódtak és erősen szorították egymást.
- Még a végén eltörnek – tekintetem anyám kezeire szökkent, miközben kedves hangom viccelődtem vele. Keskeny, pipacsvörös ajkai összepréselődtek, majd széttárta karjait és jó szorosan átölelt.
- Vigyázz magadra, kincsem! – idegesen nyögte ki, aztán pedig a felkaromnál ragadott meg és a szemembe nézett. – Aztán be ne dőlj a nőcsábász amcsi és egyéb származású fiúcskáknak, akik jobb esetben csak zabálnák a hozzád hasonló lányokat!
- Nyugodt lehetsz, anya. El tudok bánni a tahókkal, ezt te is tudod.
Anyám egy félmosolyt eresztett, ezután pedig ismét átölelt.
- Leylaval ne foglalkozz! Az a kis szemét valószínűleg sokban akar majd ártani, de ne felejtsd el, hogy te jobb vagy nála.
- Kötelességed ezt mondani, anya – fújtam egyet és megforgattam a szememet. Nem mintha nem hinném el, anya legnagyobb vetélytársának a lánya nem azért iratkozott az egyetemre, hogy – mint a gimiben – megpróbálja megkeseríteni az életemet. Ugyanannyi esélye van bekerülni, mint nekem. Bár lehet, hogy a rossz jellemvonásai miatt kihúzza a gyufát és pórul jár, ha nem hagy fel a sz*rkavarással.
- Na indulj, nehogy lekéss a gépet! Ne felejtsd el, hogy Angliában várni fog rád egy autó, ami a nagynénidhez visz majd. Úh, de nem szívesen hagylak azzal a nővel… – mormolta az orra alatt, majd ismét hangosan kezdett el beszélni - El nem tévedhetsz. Ha bármi probléma lenne, hívj!
Elindulok, közben még mindig anyám szavaira figyelek. Bólintok párat, majd elmosolyodok.
- Úgysem vele fogok élni, te is tudod! – mosolyodom el - Szeretlek, anya! – integetek neki, majd puszit dobok a levegőbe. Előrefordulok és magabiztos, büszke lépésekkel haladok. Abbey Mount, jövök!
Üdv, a nevem BIBSBEBE ZEINAB ALIA AL-THANI, 19 éves vagyok, 1998.09.03-ÁN, ABU-DZABIBAN láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem arab. Jelenleg egyetemista vagyok és a elliott house csoportba tartozom. taylor hill arcát vettem kölcsön.
Jellem
Abby egy igazán kedves, egyfolytában mosolygós ember. Ritkán látni őt szomorúnak, hisz nem szereti kimutatni érzelmeit, inkább magában rendezi le vagy egy papírra vési őket. Imád segíteni. Jellemző rá, hogy másokkal foglalkozik, még maga helyett is. Figyelmes és mindig meghallgatja a többiek gondjait, miközben jó tanácsokkal próbálja ellátni őket.
Könnyen megbízik az emberekben, nyitott az új kapcsolatokra. Hamar megbocsát. Úgy véli, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt. Egy kicsit naiv, mert hisz abban, hogy a jó mindenkiben lakozik.
Nagyon művelt, a szabad idejét szívesebben tölti egy könyv társaságában, mint egy klubban. Rajong a művészetért. A komoly zenét ugyanúgy szereti, mint a modernt. Gyakran jár színházba és számára egy múzeumlátogatás ugyanolyan érdekes, mint egy színházi előadás.
Igen megértő és türelmes, emellett romantikus természetű. Azonban senki ne gondolja azt, hogy nem tud gonoszan viselkedni. A bosszúállás fortélyai minden nőben benne vannak és ez alól Abby sem kivétel. Nem ajánlatos felbosszantani és azt gondolni róla, hogy hiszékeny, amiért mindenkivel jó kapcsolatot szeretne ápolni.  
Külső
Testalkata karcsú, törékeny hatású. Magassága 176 cm - az átlagosnál egy kicsivel magasabb. De ez érthető, ugyanis a modelleknél ez természetes, és Abby édesanyja egykor az volt. Bőre általában fehér, de nyáron enyhén lebarnul és a picit szögletes arcán pici szeplők jelennek meg. A gyönyörű szép, égkék szemei a sűrű, világosbarna szempillai alatt ragyognak. Felettük szépen ívelt, szintén világosbarna szemöldök helyezkedik. Nézése angyali, még akkor is, ha haragos. Az orra kicsi, ajkaim pedig teltek, formásak, világos rózsaszínűek. Tejcsokoládé-barna haja nagyjából a háta közepéig ér. Eredetileg hullámos, de jobban szereti, ha egyenesen áll. Az egyik oka talán az, hogy sokszor megkapta az apjától, hogy göndör hajfürtökkel úgy néz ki, mint egy angyal. Sosem szerette, ha ártatlan báránykának nézték.
Járása kecses, mint egy őzé, szinte már légies. Sminkje természetes. Szereti a ruhákat, és jó stílusérzéke van. A rendezett, makulátlan kinézet nagyon fontos számára, de annál is jelentősebb a kényelem. Ez persze nem jelenti azt, hogy sosem venne fel egy csinos, ámde kényelmetlen ruhadarabot, azonban igyekszik kerülni az ilyen ruhadarabokat.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
Online
avatar


Elliott ❅ logic princess

Elliott ❅ logic princess
Csatlakozott : 2012. Apr. 22.
Posztok száma : 500
Motto : “She captured a feeling, sky with no ceiling, the sunset inside of a frame.” Age : 23 Titulus : sweet as cinnamon Foglalkozás : bolondgomba Play by : Emma Stone
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Bebe Al-Thani   2014-02-23, 1:13 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Üdv nálunk *-*

Nem titok, hogy nagyon vártam ezt a karaktert, de nem szeretnék erről regényeket írni, egyszerűen örülök, hogy elkészült, megérkezett. Fenemód nem irigylem a gyerekkorát, meg a szigorú anyai felügyeletet, úgyhogy leginkább azt kívánom neki, hogy itt szabad lehessen és élvezze az életét, ahogy neki tetszik (: Uccu, vedd le a világot a lábáról!


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education(lenyúlod, letöröm a kezed<3)
Vissza az elejére Go down
 
Bebe Al-Thani
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Elliott house-
Ugrás: