HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Daisy Rose Watts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell előkészítő

Lovell előkészítő
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 15
Motto : Dance is the hidden language of the soul. A fit, healthy body—that is the best fashion statement. Age : 18 Titulus : Barbie doll Foglalkozás : Lovelles diák Play by : Scarlett Leithold
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Daisy Rose Watts   2014-02-19, 4:05 pm

Daisy Rose Watts
- Nem vagyok gyerek! – ordítom Bluenak a nappali bejáratóról, majd felrohanok a lépcsőn. – Úgy viselkedsz, mintha sokkal idősebb lennél nálam. Két és fél év, Blue! KÉT ÉS FÉL ÉV! – mondom tagoltan, áthajolva a korláton. Sarkon fordulok és egyenesen a szobámba megyek, majd miután belépek a helyiségbe, egy laza kézmozdulattal becsapom az ajtót.  Mérgesen az ágyamra ülök, majd kifújom a magamban tartott levegőt. Idegesen felpattanok a helyemről és kulcsra zárom az ajtómat. Tudom, hogy Blue nem jön fel, de jobb félni, mint megijedni. A nővérem ilyenkor mindig békén hagy és addig nem szól hozzám, míg azt nem tapasztalja, hogy lenyugodtam. Hát most várhatja, ugyanis ezúttal vérig sértett. Elegem van abból, hogy mindenki gyerekként kezel. Amikor Blue ennyi idős volt, anyáék sokkal elnézőbbek voltak vele. Akkor is én voltam a kisebb. Most, hogy megnőttem, örültem, mert azt hittem, hogy engem is ember számban fognak venni, de látom, csalódnom kell. A helyzet nem változott, ugyanis én maradtam a kicsi a családban. Bárcsak én lennék az idősebb. Csupán egyszer. Egyetlen egyszer! Csakhogy megmutassam a családomnak, milyen is rossz, ha az embert úgy kezelik, mint egy babát.
Visszaülök a helyemre, majd idegesen elkezdem lóbálni a lábaimat. Összevont szemöldökkel és összeráncolt homlokon azon gondolkozom, hogy hogy bizonyítsam be a nagyoknak, hogy már felnőttem. Fiatal felnőtté cseperedtem. Tudom, már sokszor hallottam, hogy a szülőknek nehéz elfogadni, hogy a kisgyerekeik felcseperedtek és már kevésbé szorulnak a szülői segítségre, de muszáj megértetnem velük. Azt szeretném, hogy úgy kezeljenek, mint Blue-t az én koromban. Anyáék szerint pont olyan neveltetésben van részem, mint amilyennek neki is volt, amikor a tizennegyedik életévét élte. Szerintem meg ez az egész egy nagy butaság. Csak azért hiszik azt, hogy kicsi vagyok, mert én vagyok a legfiatalabb a családban. Ha például nem lenne Blue… Vagy nem! Ha mondjuk a nővérem lenne a fiatalabb, akkor én idősnek számítanék, hogy tizennégy vagyok.
Még negyed óráig gondolkozom, majd miután megunom az ülést, felállok és kinyitom a szobám ajtaját. Kinézek, hogy ellenőrizzem, van-e kint valaki. Miután bebizonyosodom arról, hogy minden tiszta, halkan lemegyek a lépcsőn. Átsétálok a nappalin, majd benézek, a vita helyére, a konyhába. Üres. Pedig azt hittem, hogy a nővérem még mindig itt lesz. Azt mondta, ma nem megy sehova. Hát biztos, meggondolta magát.
Kiveszek egy poharat csap fölötti szekrényből, majd töltök magamnak vizet.  Leülök a konyha közepén lévő pulthoz, ezután lerakom a poharat, de nem veszem le róla a kezemet. Végig húzom az ujjamat a peremén, majd felsóhajtok. Lehet, hogy a kelleténél komolyabban vettem, hogy kisgyerekként tekint rám? Azért valljuk be! Elég csúnya vita volt. Aj… Nem akarok rosszban lenni Blueval. Azt úgy utálom. Most tényleg gyerekesnek érzem magam. De csak egy kicsit. Na jó, azt hiszem, bocsánatot kell kérnem tőle. A pulton hagyom a poharat és Blue szobája felé veszem az irányt. De mi van, ha nincs itthon? Mindegy… Megér egy próbát.
Felbaktatok a lépcsőn, majd amikor a szobájának ajtaja előtt állok, pár másodpercig várok, majd elhatározom magam és bekopogok. Meg sem várva a választ, benyitok.
- Beszélhetnénk egy kicsit? – kérdezem halk, visszafogott hangon, miközben belépek a szobába és becsukom magam mögött az ajtót. Nem félek attól, hogy Blue nem akar majd meghallgatni, mert tudom, hogy sosem mondana nemet egy ilyen ajánlatnak. Inkább attól tartok, hogy a bocsánatkérésemmel igazat adok neki. Nem lényeg. A legfontosabb, hogy ne legyünk rosszban.
- Én csak elnézést szerettem volna kérni a viselkedésemért. Meg tudsz bocsátani? – mosolygok rá, és nagy, szomorú boci szemekkel nézem. Lehet, hogy hibáztam, de érthető. Ember vagyok. Nem lehetek tökéletes. Azonban remélem, hogy a nővérem nem haragszik annyira rám. Végül is testvérek vagyunk, össze kell tartanunk, nemde?
Üdv, a nevem Daisy Rose Watts, 16 éves vagyok, december 2-án, OREGONBAN, LINCOLN VÁROSÁBAN láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem amerikai. Jelenleg diák vagyok és a Lovell house csoportba tartozom. Scarlett Leithold arcát vettem kölcsön.
Jellem
Daisy jelleme eléggé összetett. Nagyon büszke és dacos, de egyáltalán nem hiú. Mindig az a célja, hogy megfeleljen magának, de az idegenek véleményei is érdeklik, ezért néha attól tart, hogy miközben azon van, hogy önmagát adja és megfeleljen a többieknek, elveszíti az embert, aki igazából ő.
Optimista típus, de a kudarcok nem okoznak neki meglepetéseket. Tudja, hogy nem sikerülhet minden. Hisz abban, hogy minden rossz után valami jó következik. Ennek ellenére sosem adja föl és mindig a legjobbat próbálja kihozni magából. Elég „rugalmas”, ezért képes elfogadni és gyorsan hozzászokni a változásokhoz.
Nagyon jó megfigyelő, ami kapóra jön az új kapcsolatok kialakításában. Általában próbálja felmérni a környezetét, magában mindig jellemezgeti az új embereket, helyeket és feljegyzéseket ír fel a gondolatbeli jegyzettömbébe.
Mivel külsőre határozott és komoly, nem szereti, ha az emberek úgy ítélik meg, hogy nem ismerik. Ha úgy érzi, hogy valakinek nem szimpatikus, képes kedveskedőbbé válni, hogy változtasson a személy véleményén. Úgymond megismerteti magát az illetővel és megmutatja neki a másik, kedvesebb oldalát, amit csak azok ismernek, akik közel állnak hozzá.
Bájos báj jellemzi, igen szabadlelkű ember. Minden társaságban jól érzi magát, mert mindig megpróbálja megtalálni a többiekkel a közös hangot. Képes hangosan nevetni, ha valamit viccesnek talál. Elég jó humorérzéke van, így hát gyakran mosolyog vagy kacarászik.
Nagyon jó a figyelme, általában mindenkire és mindenre koncentrál arra vigyázva, hogy ki ne hagyjon valami fontosat. Szeret segíteni, nagyon fontosak számára az emberi kapcsolatai.
Megbízható, igen jól tud titkot tartani. A családtagjai és a barátai mindig számíthatnak rá.
Rendszerint az érzelmeire hagyatkozik, ami néha nem a legjobb ötlet, ugyanis olyankor kiszámíthatatlanak a következmények. Szeret tervezni, ennek ellenére nem álmodozó típus. Nem szereti, ha a fantáziája elkalandozik, ezzel befolyásolva a figyelmét.
Nem az a tipikus vezető szerepre vágyó személy, mégis ha úgy érzi, hogy szükség van hajlamos utasítgatni. Szereti a szervezett, rendezett dolgokat, de nála általában a kreatív káosz uralkodik. Mindig feltalálja magát, jó helyzetkezelő. Viszont ha fontos döntés elé állítja az élet, hajlamos tanácsokat, segítséget kérni. Nem szeret másokra támaszkodni, azonban néha szükséget érzi annak, hogy tapasztalja, nem kell mindent egyedül megtennie, mert vannak, akik mellette állnak. Utálja a stresszt, de egy ideje hozzászokott, mivel együtt jár az egyetemi élettel.
Gyűlöli a vitákat, azokat is, amik őt nem érintik. Gyakran akaratlanul a jó tündérkeresztanya szerepébe lép, hogy kibékítse a szeretteit, ha azok balhéznak. Úgy véli, hogy csapnivaló tanácsai vannak, de ha mégis valaki a segítségét kéri, megpróbálja a legjobbat kihozni magából és segíteni az illetőnek. Mindig azon van, hogy ne ítéljen meg senkit elsőre. Ha valaki nem szimpatikus neki valamiért, megpróbálja elfogadni olyannak, amilyen. Persze, ha az érintett kiérdemli a haragját, nem tartja vissza magát. Nem próbál senkit sem megváltoztatni, mert utálna, ha valaki úgy kezelné őt, mint egy viaszbabát.
Sokszor hibázott már és eddig mindig tanult a hibáiból. Természetesen van egy-két eset, amikor kétszer is ugyanazt a hibát követte el, de szerencsére az ilyen nagyon ritkán történik.
Jobban szereti a gyakorlatot, mint az elméletet. Tapasztalatszerezéssel könnyebben tanul.
Utálja a csendet. Esténként magányosnak érzi magát. Olyankor, ha nem fáradt és nincs dolga, elmegy szórakozni, de a társaság nem mindig tud neki segítséget nyújtani. Véleménye szerint ez annak köszönhető, hogy még nem találta meg azt az embert, aki igazán megérthetné. Kitartóan keresi az igazi szerelmet. Szüksége van szenvedélyre, kalandra, izgalomra és veszélyre.
Külső
Daisy nagyjából 167 centi magas. Szőke, általában középen elválasztott, a derekáig érő, többnyire hullámos hajtincsekben omladozó, néha egyenes haj keretezi ovális arcát, amit általában kiengedve hord. Nagy, mandulavágású, barna szemei vannak. Gyönyörű hosszú, a szempillaspiráltól fekete szempillák védik igéző íriszeit, melyek fölött szépen ívelt szemöldök helyezkedik. Pisze orra alatt a vonzó formájú ajkai tündökölnek. Arcbőre nyáron aranybarnás árnyalatot vesz fel, télen pedig sokkal világosabb, fehérebb.
Daisy minden nap sminkel és annak ellenére, hogy inkább a természetes kinézet híve, sokszor használ sötét színeket. Ha nincs ideje, az alap sminkje szemhéjtusból, szempillaspirálból és az ajkai színénél egy kicsivel sötétebb, pirosabb rúzsból áll.
Testalkata arányos, edzett és formás. Nem rendelkezik túl nagy idomokkal, inkább közepes méretűekkel. Ettől függetlenül kinézete nőies és csinos. Járása könnyű, lépései mégis határozottak.
Nagyon szereti a csinos ruhákat, de ugyanannyira a kényelmeseket is. Mivel vékony, majdnem minden ruha jól áll rajta. Imádja a laza eleganciát, de kiöltözni is, viszont a hétköznapi napokban inkább az első részesül előnyben. Általában balerina cipőt visel, odavan értük, viszont simán kibír egy teljen napot magas sarkúban is. Sok kiegészítőt hord, de a kedvence az ezüst nyaklánc, amin egy kis csepp alakú, fehér kő van. Sosem veszi le, hisz az anyjától kapta, amikor megszületett.
abbey mount
institute for higher education


[hideedit]


A hozzászólást Daisy Rose Watts összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-09, 7:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Daisy Rose Watts   2014-02-19, 9:48 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Kisnagylány!

Nagyon örülök, hogy újra itt vagy, csöpi *-* Hiányzik nagyon a nővéred is, de hát beszéljünk most rólad…nem kellene ennyire sietned, hogy felnőtt legyél, annyira nem nagy buli az egész, kár siettetni az időt, hiszen az rohan magától is. No de én aztán megértem, hogy milyen az is, ha úgy gondolod lekezelnek, az viszont valóban érett gondolkodásra utal, hogy képes vagy beismerni saját hibáid…(: Előbb-utóbb ezt a családod is észre fogja venni, tudod, te meg megöregszel, mielőtt kettőt pisloghatnál, na de két pislantás között ne felejts jól szórakozni és nagyokat játszani nálunk Very Happy

   

    Avatar foglaló
    Egyetemisták nyilvántartója
    Játékostárs kereső
    Kapcsolatlisták
   ❥ Instagram
   ❥ Twitter
   ❥ AbbeyBlog
   ❥ Telefonok

   
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Daisy Rose Watts
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Lovell house-
Ugrás: