HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
BELLEFLEUR, francois

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: BELLEFLEUR, francois   2014-02-24, 12:16 am

Francois Bellefleur
A világon három nagy hazugság van. Egy - "már átutaltuk a pénzt a bankszámládra". Kettő - "ígérem, hogy nem élvezek a szádba". Három - ...na igen, bármennyire is próbálom ezt felidézni magamban, kurvára nem megy. Pedig ezen gondolkodok már három napja, amióta csak Ellie megjelent a szüleim házának ajtajában és közölte, hogy az ünnepeket nálam tölti. Fogalmam sem volt, honnan szerezte meg a szüleim Bordeaux-i rezidenciájának címét, de elég ijesztő volt... Minden esetre nem dobhattam ki. Sajnos.

Igazából utálom a karácsonyt; amikor anyám közölte, hogy sajnos ebben az évben sem csapódott meteorit Charlotte nénikém házába és idén is meglátogatnak minket a családi hagyománnyá vált karácsonyi vacsora keretein belül, egy ideig azon is gondolkodtam, vajon hogy tudnám úgy megmérgezni őket, hogy senki se jöjjön rá, hogy én voltam. Vagy csak elég lett volna nekik megmutatni Ellie-t a tonnányi mennyiségű sminkjével együtt, de ettől a traumától inkább megkíméltem őket végül. Mondjuk, ha úgy nézzük, találkoztak vele - ez az ostoba a karácsonyi vacsora kellős közepén közölte az egész famíliámmal, hogy összeházasodunk, miután befejeztük az egyetemet. Apám majdnem belefulladt a vörösborba, anyám leájult a székről, Charlotte nénikém meg elkezdett kérdezősködni, hogy fogjuk elnevezni a gyerekeinket. Ellie készségesen válaszolt minden kérdésére, amíg én azon gondolkodtam, vajon mi a fene volt ebben a lányban, hogy én valamikor vele akartam leélni az életem.

Az előző éjjel a diszkóban felszedett lány közben felállt az asztal alól és a száját törölgetve kezdett el papolni nekem valamiről, amit nem is igazán hallgattam. Unottan kavargattam a tálamban lévő müzlit, ami jobb híján már szétázott a tejben, és ez csak még jobban elvette az étvágyam, meg az életkedvem is. Egy hosszabb pillanatig még arra is vetemedtem volna, hogy felnézzek az előző éjjeli programomra, de végül inkább mégsem tettem (nem akartam korán reggel tizenegykor szívbajt kapni, ha esetleg a lány mégsem lenne olyan szép, mint amilyennek láttam másfél üveg vodka után. Igazából kurva másnapos vagyok, és mindegy is lenne, de... nem.
Csapódik az ajtó, én pedig magamra maradok a csendben a müzlis tálammal, amit legszívesebben a lehető legmesszebb tolnék az asztal lapján, de mégsem teszem. Nem lehet - az egész tele van szórva különböző papírfecnikkel, kisebbekkel - nagyobbakkal, és mindegyiken telefonszámok, amik nagy része már ki sem csörögne, ha tárcsáznám őket. A halom legtetején állott zöld névjegykártya, amin pszeudobarátságos halványkék betűkkel ott áll, hogy "WE CAN HELP", meg hogy drogsegélyvonal. Haha. Kurva jó vicc.
Remegő kezem a cetli után nyúl, majd miután megbizonyosodok arról, hogy ez itt tényleg nem a Jackass, eltépem a névjegykártyát, majd a maradékait ledobom a földre. Nem ártana itt feltakarítani. Azt persze már most tudom, hogy ez sosem fog megtörténni, mert amióta két lábbal rúgtam ki az életemből Ellie-t, nincs még egy olyan eszement nő, aki engem elviselne pár óránál tovább.

A kanapén heverek, előttem a kávézóasztalon injekciós tű, amit ezelőtt már kétszer használtam, és amit ideje lenne kidobni, de annyira lusta vagyok mozdulni. Várom a szokásos pörgést, az adrenalinlöketet, de már a metadon sem adja meg azt, amire vágyok. Úgy zuhan vissza a fejem a párnák közé, mintha a gravitáció hirtelen háromszorosára erősödne, és hirtelen kedvem támad kidobni a tévét az ablakon, mert az Idol ismétlésében megint valami orbitálisan tehetségtelen nőszemély vinnyog. Mindjárt szétszakad a fejem.
Pár perccel később már a vécékagyló fölött görnyedve próbálom összeszedni magam, de a gyomrom nemet mond, és a következő néhány órát a fürdőszoba hideg padlóján töltöm, miközben a telefonom szüntelenül csörög valahol a kinti káoszban.

Fogalmam sincs, miért hívtam fel Ellie-t, de már nem dobhattam ki, ha egyszer bejött. Nem tudom, mi a francért öntöm ki neki a szívem, kezdve a drogproblémáimtól
(- nekem nincsenek problémáim!
- lófaszt nincsenek, majdnem túladagoltál!
- ne oktass ki, nem vagy az anyám!)

egészen addig a bizonyos barna szempárig, ami rabul ejtett. Látom Ellie-n, hogy tudja, kiről beszélek, és hogy pont Ő az oka annak, hogy őt ejtettem. Mégsem dühös. Csak figyelmeztet arra, hogy vigyázzak, mert a kiszemeltem nem olyan, mint ő
(-még csak az kéne, hogy olyan legyen, mint te!
- miért, milyen vagyok?
- ostoba, hogy az exed lelki világát ápolgatod, ahelyett, hogy szimplán kielégítenéd.)

és ha őt ugyanúgy kettétöröm, mint annak idején Ellie-t, akkor a szöszi saját kezűleg kaparja ki a szemem. Ezt nem igazán fogom fel, de megköszönöm neki a lelki támaszt és elküldöm melegebb éghajlatra. Azt mondja, nem megy el, amíg ki nem takarít - ezt rá hagyom, amíg a jelenléte nem fog kínosan zavaróvá válni.

Eltelik pár óra. A kanapén fekszem még mindig és maszturbálni próbálok, de semmilyen gondolatra nem áll fel a farkam. Rágyújtok, és mikor megégetem magam az öngyújtó lángjával, végre eszembe jut a harmadik nagy hazugság: "szeretlek".
Üdv, a nevem Francois Martin Bellefleur, 22 éves vagyok, 1992. január 2-án, Bordeaux-ban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem francia. Jelenleg diák vagyok és a Winster house csoportba tartozom. Vinnie Woolston arcát vettem kölcsön.
Jellem
Lázad, mert megteheti - mindenféle formában, ami csak a keze ügyébe kerül, nem törődve a következményekkel. Forrófejű, néha szinte már ostoba, mert mindenbe gondolkodás nélkül kezd bele, aztán javítania kell a tetteinek következményeit, amik gyakran katasztrofálisak. Mindenhol ott van, mindenkit ismer és őt is mindenki ismeri, annak ellenére, hogy nem igazán törődik bárki jelenlétével is. Nem keresi senki társaságát, ha mások nem keresik az övét, mert azt vallja, hogy neki nem kell könyörögnie senki barátságáért. Mindig az emberek szemébe mondja, mit gondol róluk, és nem tisztel sem istent, sem embert - az anyja forogna a sírjában, ha halott lenne, látva, mi lett a hőn szeretett, elsőszülött fiából -, és emiatt gyakran landol az igazgatói kisszőnyegen. Rosszul viseli, ha hazudnak neki, ellenben ő gyakran ferdíti úgy az igazságot, hogy jól kerüljön ki ebből. Ő az, akitől óva intenek a szüleid, mert belevisz egy romlott és bűnös világba, amiben a cigaretta és a kábítószerek uralkodnak - bár ő szentül vallja, hogy nincsenek problémái a drogokkal és nincs szüksége segítségre -, és ő lesz az is, akitől majd a segítséget kérik, ha esetleg tényleg belekeverednél ezekbe a dolgokba. Könnyedén elnyeri bárki szimpátiáját annak ellenére, hogy humorérzéke nincsen, vagy ha mégis, akkor azt rajta kívül senki sem értékeli. Ő az, aki sírás helyett nevetne a temetésen és szórakozás helyett a sarokban ülné végig az esküvőt, mert véleménye szerint az unalmas. Hajlamos a különböző pszichés betegségek jeleit mutatni (skizofrénia, bipoláris zavar) és gyakran folytat hosszú dialógokat saját magával, amikor egyedül van. Nem hall hangokat, nem őrült ő, csupán kissé elvont és olyan, mint a vadállat, amit meg kell szelídíteni, hogy kezes macskává váljon, és ne harapja le az őt etető kezet.
Külső
A külsője is majdnem olyan sötét, mint a belsője; sápadt, márványszerű bőr, fekete haj, fekete szemek és ugyanilyen színű ruhák. Olyan, mint egy árny, amit állandó cigarettafüst felhő vesz körül, amiben el is szokott rejtőzni. Bár a rejtőzködés nem a stílusa, sokkal inkább az exhibicionizmus, nem szokott meztelenül mászkálni az utcákon. Általában feketét visel feketével, legyen szó elegáns vagy hétköznapi viseletről. Erre az egy dologra mindennél jobban vigyáz és nem is veszi le soha, hacsak nem muszáj. Az egyetlen különleges ismertetőjegye az, hogy egy tucat különböző tetoválással rendelkezik, többek között a karjain, a mellkasán és a hátán, és a lábain, és még tervez jó néhányat. Ismertetőjegye lehet még, hogy a haja általában kócosan lóg a szemébe, legyen akár rövidebb, akár hosszú, mikor hogy tartja kedve. Ugyanez vonatkozik a színére is; hol fekete, hol sötétbarna, de ezek közül az utóbbi az eredeti hajszíne. De hát.... a sötét belsőhöz ugyanilyen külső jár, nem igaz? Ezen kívül ami még kitünteti a tömegből, az a láncok tömege, amit visel. Sokan mondják rá, hogy 'emó', de ő inkább 'forever punk rock'-nak vallja magát, és nem engedi, hogy ezzel bárki is kötekedjen. Igényes a külsőjére nagyon, a ruháira, a hajára... Mindenre.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott ❅ logic princess

Elliott ❅ logic princess
Csatlakozott : 2012. Apr. 22.
Posztok száma : 501
Motto : “She captured a feeling, sky with no ceiling, the sunset inside of a frame.” Age : 24 Titulus : sweet as cinnamon Foglalkozás : bolondgomba Play by : Emma Stone
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: BELLEFLEUR, francois   2014-02-24, 4:13 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Imádlak!

Ami mint olyan, csak szokásos drámai utóhatással lecsengő túlzásaim egyike, és mint olyan, nem eshet a harmadik kategóriás, gigantikus hazugság bűvkörébe. Örülök, hogy nem óriási, csak egy kicsit lusta disznó vagyok, és leraktam magam elolvasni az ET-d, mert örülök, hogy elolvastam. Főleg, mert olvastam ennek a tükör-lány változatát is, amitől most valahogy még jobban tetszett, és még jobban ütött, és még mindig imádom (haha, nem, nem fogok súgni), szóval bogyóka, még mindig tetszik, még mindig imádlak, még mindig csak csupa jót tudok neked kívánni. Tudod (; (a járást meg ismered, huss!)


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

abbey mount
institute for higher education(lenyúlod, letöröm a kezed<3)
Vissza az elejére Go down
 
BELLEFLEUR, francois
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» VICTORIA DE BELLEFLEUR

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: