HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Angyalosi Krisztián

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2012. Dec. 20.
Posztok száma : 30
Motto : Viva la vida Age : 22 Titulus : the Jerk.. suprise by Gemma Foglalkozás : Diák Play by : Herman Tommeraas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Angyalosi Krisztián   2014-03-02, 8:08 am

Angyalosi Krisztián
Az első lépés: Mindig is szerettem a karácsonyi ünnepeket, hisz imádok a családom társaságában lenni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nekem megadatott egy rendes, gondoskodó anya, egy csodálatos, példaképminta apa, egy bolondos, hiperaktív nővér, és egy precíz, imádnivaló ikertestvér. Ennél nagyobb kincset nem is kívánhatna az ember, nem?
Imádom, amikor a kandalló tüze mellett összeülünk, a levegőben narancsos sütemény, és kakaó illat száll, miközben anyáék mindenféle történeteket mesélnek arról, hogy például hogyan ismerkedtek meg apával. Gyakran előkerülnek a babakori sztorik is, na, azok aztán tényleg viccesek. Ki gondolta volna, hogy az imádott nagyink Ninettának szerette volna elnevezni az Angyalosi család első gyerekét, azaz Lucát?  Az én személyes kedvencem az, amikor megtettem az első lépésemet. Esküszöm, hogy nem gondoltam volna, hogy előbb tanultam meg járni, mint Sára, hisz ő a kis buzgó, nem hiába goddardos. Erről a pillanatról van felvétel is, azonban sokkal jobban szeretem hallgatni, miképpen a szüleim mesélik. Mosolyt csal az arcomra a büszkeség a hangjukban és jó érzéssel tölt el, hogy már kis koromban is jól csináltam valamit.

Az első csók: Rövid, de annál nyálasabb és nyúlósabb. Nem, nem én voltam az iskola ásza, és a csókomat is egy olyan lánytól kaptam, aki nem büszkélkedhetett nagy hírnévvel. Emlékszem, hogy lazának próbáltam láttatni magam, holott nagyon féltem attól, hogy valamit elrontok. Nos, tizenhárom évesen az ember csak annyit tud a szerelemről, amennyit a tv-ben lát. Ez nagyjából velem is így volt, és az egyetlen tény, ami a mai napig megnyugtat az, hogy a csókpartnerem is annyi tapasztalattal rendelkezett, mint én.
Am íratlan szabály, hogy ha két személy smárol, az azt jelenti, hogy a csók után együtt járnak? Mert ha igen, akkor engem elfelejtettek értesíteni erről… ugye mondanom sem kell, hogy mennyire elbaltáztam a dolgot? Hetekig nem akartam gondolni arra, hogy az osztály egyik kiközösített személyével csókolóztam először, nemhogy bevallani, vagy vállalni, hogy a barátnőm… elég kínos helyzet volt.

Az első szerelem: Összesen öt éves, óvodás kölyök voltam és egyfolytában Bódog Lilla kezét fogtam. Elvileg minden reggel virágot vittem neki, napközben végig vele játszottam, és az uzsonnára kapott rudim felét is szívesen neki adtam. Anyámék elmondása szerint mindenhova elkísértem, még a mosdóba is, de sosem leselkedtem, mert attól tartottam, hogy megharagszik rám – ezt elvileg én meséltem egyik nap. Már akkor is úriember voltam.
Vigasztalhatatlan sírás tört rám, amikor Lilla más városba költözött, és teljes két napig az ovi egyik sarkában ültem duzzogva, mint akit megbüntettek. Aztán harmadnap új gyerek érkezett a csoportba – Richi. Itt vette kezdetét egy életre szóló barátság.  

Az első nagy bánat: Akkor ért, amikor egy csodálatos nő kilépett az életemből. És nem, most nem egy lányról beszélek, akibe belezúgtam, hanem a nagyikámról. Kevés olyan embert ismerek, aki úgy kötődött volna a nagyanyjához, ahogy én, és mindegyikre dühös vagyok, amiért nem becsülik meg, amijük van. Én rengeteg időt töltöttem az enyémmel, mindig is szerettem nyáron meglátogatni őt és hosszú beszélgetéseket folytatni vele. Nem jut eszembe egy olyan dolog sem, amire nemet mondhattam volna, ha megkért. Neki bármit megcsináltam, bármiben segítettem.
Egy nagyszerű embertől kellett elválnom, aki mindig is úgy viselte gondomat, mintha a fia lennék, és nem az unokája. Néha, egy-egy pékség előtt mintha az ő süteményeinek édeskés zamatát érezném, megállok, mélyen beleszippantok a levegőbe, ám amikor az illat nem tölt el izgatottsággal és boldogsággal, rájövök, hogy a tömérdek süti között bizony egyiket sem nagyi csinálta.  
Üdv, a nevem Angyalosi Bence Krisztián, 18 éves vagyok, 1995. 12. 16-ÁN, BUDAPESTEN láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem magyar. Jelenleg diák vagyok és a Elliott előkészítő csoportba tartozom. Steven R. McQueen arcát vettem kölcsön.
Jellem
Krisz remek személyiséggel rendelkezik, és - a férfiakhoz jellemző - kevésbé összetett, mint a lánytestvéreié. Remek barát és beszélgetőtárs, minden hülyeségben benne van, természetesen, ha nem arról van szó, hogy valakinek rosszat kell tenni. Nem találja tréfásnak, ha valakiből viccet csinálnak, pedig őróla aztán nem mondható az, hogy nincs humorérzéke. Az öniróniát is ismeri, de nem gyakran használja, hisz a gúny minden formája távol áll tőle.
Az esze mindig is a helyén volt, sosem kellett halálra tanulnia magát, és gyakran – még most is – konkrétan abból él, ami órán ráragad. Nem hiába figyel oda a tanórákon, hisz miért vesztegetné a szabad idejét tanulással, amikor a padján ülve is képes minden fontosat megjegyezni?
Békés, ámde hiperaktív természettel rendelkezik. Már kis korában is rengeteg sportot űzött, hogy leadja a felesleges energiáját. Annak ellenére, hogy ő a legfiatalabb a családban, a rengeteg mennyiségű energiája miatt ez sosem látszott meg. Néha még a két nővérét is lekörözte, nem csoda hát, hogy igen gyakran kapott idegességet.
Szeret barátkozni és minden társaságban képes megtalálni az emberekkel a közös hangot. A szerelmi életével nem igazán foglalkozott eddig, hisz nem találkozott még olyan lánnyal, aki jobban lekötötte volna a figyelmét. És mielőtt bárki is azt hinné, hogy nem vonzódik a női nemhez, tisztázzuk, hogy ez nem így van. Szüzességét egy nála egy évvel idősebb lánnyal vesztette el, akiről azt hitte, hogy a felesége lesz, ha befejezik a tanulmányaikat. Csalódnia kellett, ugyanis a lánynak nem jelentett sokat az az egy éjszaka, később pedig ő is rájött, hogy az egész cécó csupán egy fellángolás volt. Ami a kiábrándulásokat illeti, férfiasan túlteszi magát rajtuk. Persze, neki sem esik jól, ha madárnak nézik, de optimista. Tudja, hogy a holnap jobbat hoz, mint a tegnap.
Külső
A magassága az, ami szintén cáfolja, hogy ő a legfiatalabb a családban – mind a két nővérénél magasabb. Ez sokáig nem így volt, és ez igencsak zavarta, de miután betöltötte a 15. életévét egyszer csak megnyúlt és rövid időn belül utolérte a két idősebb Angyalosit.
Testalkata férfias, sportos, látszik, hogy rengeteget edz. Egy csomót eszik, de sosem kellett nagyobb figyelmet fordítania alakjára, hisz szinte mindig ledolgozza a felesleget. Arca egy kicsit még kisfiús, látszik rajta, hogy igen fiatal, és ha nem nőne rendszeresen az arcszőrzete, simán le is tagadhatna egy-két évet. Szögletes arcát sötétbarna színű haj keretezi, amit mindig is rövidre vágva hordott. Íriszei csokoládébarna színben tündökölnek, orra egyenes, ajkai pedig tökéletesen kiegészítik arckompozícióját. Mosolya széles, egy igazi csibészé, a fogsora pedig szép, fehér.
Öltözéke mindig makulátlan. Nem foglalkozik a divattal, nem tölt órákat a tükör előtt – az a lányok dolga – és nem telik legalább egy órájába minden reggel kiválasztani, hogy mit vesz fel. Jól bevált nála a farmer, és a sportcipő. Szereti az ingeket, trikókat, pulóvereket, mindent, ami véleménye szerint jól áll rajta.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott ❅ logic princess

Elliott ❅ logic princess
Csatlakozott : 2012. Apr. 22.
Posztok száma : 501
Motto : “She captured a feeling, sky with no ceiling, the sunset inside of a frame.” Age : 24 Titulus : sweet as cinnamon Foglalkozás : bolondgomba Play by : Emma Stone
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Angyalosi Krisztián   2014-03-09, 12:37 am

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Legfiatalabb Angyalosi,
megvettél kilóra, már megint, nem elég, hogy milyen szemekkel pislogsz rám az avatarodon, még egy ilyen cukorpofa ET-t is van képed az orrom elé dugni? Ez nem fair, fiam! Nagyon-nagyon tetszettek a kis jelenetek, amiket leírtál, láttam magam előtt mindet, de még a nagyi süteményének az illatát is elképzeltem…*-*  Kriszt pedig már most szeretem, íme a bizonyíték, hogy nem csak a menőmacsó fiú karakterek lehetnek érdekesek, na meg tudnak levenni a lábadról…;D el ne mondd Felixnek, hogy ezt mondtam
Így hát mehetsz utadra, foglalózz, aztán támadd be a tesódat, mert szerintem epedve vár <3

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education(lenyúlod, letöröm a kezed<3)
Vissza az elejére Go down
 
Angyalosi Krisztián
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Winster house-
Ugrás: