HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Davis Maxwell - Sex~drugs~rock'n'roll

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Davis Maxwell - Sex~drugs~rock'n'roll    2012-04-20, 9:06 pm

<<DAVIS MAXWELL>>

”Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem…”

Születési hely és idő. Egyesült Arab Emírségek – Abu Dzabi; 1995. február 12. Kor. 17 éves Foglalkozás. egyszer biztos lesz Szexuális orientáció. heteroszexuális Szociális állapot. közép osztály. Csoport. fiú diák

Spoiler:
 

Family:
Anya. Violet Maxwell; 45 éves – Egy istennő, megéri a pénzét. Egy kis újságnál dolgozik, mint fotóriporter és rettentő komolyan is veszi. Csodálatos asszony, bármire hajlandó vagyok érte, csak hogy Ő ezt nem sejti. Rég nem mondtam el neki, mennyire szeretem.
Apa. Joseph Maxwell III. ; 40 éves korában halt meg szívrohamban. Ennek már lassan hetedik éve, de a mai napig érzem a hiányát. Nem volt előttem rendes példa, aki megtanított volna bármilyen fiús dologra, ezért lettem olyan defektes, amilyen.
Testvér. Byron Maxwell; 20 éves – Az utánozhatatlan bátyám, akit szívem szerint valahogyan leküldenék a pokolba, hogy rohadjon tovább. Anyuci szeme fénye, igazi anyák gyöngye. Felfordul a gyomrom a fazonra fésült hajától és a beszédstílusától, amivel mindenkit levesz a lábáról. Most már értitek, miért vagyok ennyire elcseszett.
Egyéb hozzátartozó. Bentley Blossom; 17 éves - Utánozhatatlan cimborám, a felső osztály kártevője és egyben a szűz lányok megrontója. Na jó, ez valahol rám is igaz, de Bent mesterfokon űzi ezt a "szakmát". Lazulni azt nagyon tud, ő szerzi be a drogot is az iskola falai közé.

Like,Dislike:
Like:káromkodni; piálni; szexelni; szabályt szegni; cigarettázni; bulikba járni; néha, amikor el vagyok kenődve, akkor drogozni
Dislike:a bátyám; az üresfejű libákat; az antiszociális embereket; a szomszéd szobában lakókat, akik begyöpösödött állatok; a tanulást, magával a sulival nincs semmi bajom

The Story.....

!!Csúnya beszédet és erotikus jelenteteket tartalmaz!!

Idegesen forgattam ujjaim között az injekciós tűt, amiben a borostyán színű folyadék ide oda lökődött. Megbabonázva néztem, ahogy egyik helyről a másikra folyik és ebből a kábulatból Bentley mély, mennydörgő hangja zökkentett ki.
-Gyerünk már Davis, ne szarokodj a kurva életbe, alig jutottam hozzá ebben a tetves kócerájban, te meg húzod az időt. – Vette ki kezemből a tűt és amilyen gyorsan kikapta ujjaim közül, olyan gyorsan magába is jutatta az anyag felét. Lehunyt szemekkel adta vissza nekem ismét, majd eldőlt a földön, mint valami krumplis zsák. Egy darabig néztem, ahogy mellkasa egyre gyorsabban emelkedik, szájára torz mosoly húzódik és kezeivel beletúrt kócos tincsei közé.
Én is ezt akarom, át akarom érezni ugyan azt, amit ő. Felhúztam hát az ingemet, gumiszálat tekertem a karomra, amit a fogaimmal húztam szorosabbra és miután az erem láthatóvá vált, a tűt a bőröm felé közelítettem. Felsértette a vékony bőrt, kibuggyant egy csepp vér, de nem foglalkoztam vele. Akartam, vágytam arra, hogy Bentley és én ma valami olyasmit tegyünk, amit sosem bánunk meg.
Mélyre hatolt a tű, elnyomtam egy kitörő hangos felszisszenést, és engedtem, hogy az ujjaim lenyomja a tű végét. Pillanatok alatt elfogyott a borostyán színű folyadék és megéreztem „jótékony” hatását.
A tű kihullott a kezemből, a gumi lecsavarodott a karomról, én pedig eldőltem Bentley mellett a földön. Az agyam kikapcsolt, a légzésem egyre gyorsabb lett, ahogy az anyag száguldott az ereimben. Képtelen voltam megmozdulni, csak néztem ki a fejemből, néztem a plafont rajta az apró repedéseket, aztán átfordultam az oldalamra és szembetaláltam magam Bentley-vel. Vigyorgott, a szája a füléig ért. Felült és körbenézett az üres szobában, majd az órájára pillantott. Tudtam, éreztem, hogy ennek az estének még nincs vége. Valahol mélyen, legbelül számítottam arra, hogy a haverom készül még valami meglepetéssel.
Nem is kellett csalódnom, nem sokkal éjfél előtt kopogtattak a szobánk ajtaján. Bentley felnevetett, majd állásba lökte magát és elbotorkált az ajtóig. Én még mindig a földön henteregve néztem végig, ahogy két negyedikes csaj lép be az ajtón, testüket alig takarja valami textil. Az egyik azonnal rábukott a cimborámra, míg a másik engem vett célba. Csigalassúságnak tűntek a percek, míg tökéletes alakjával ellibegett hozzám. Letérdelt, ajkai megtalálták az enyémeket és amíg nyelveink egymást kényeztették, keze besiklott a nadrágomba. Felnyögtem, ahogy ujjai a férfiasságom köré tekeredtek, majd ritmusos mozgásba kezdtek.
-Bent, tudtam, hogy egy állat vagy, de hogy ennyire… - Nyögtem két csók között és mire feleszméltem, az ismeretlen lány már a csípőmön ringott, kéjeseket sóhajtozva.

***
Azon az éjjelen éltem át életem első szexét úgy, hogy fogalmam sem volt, mit teszek. Nem tudtam eldönteni, hogy amit látok és érzek, az a valóság, vagy az elmém egy torz szüleménye. Többet és többet akartam, ezért szinte minden héten találtunk alkalmat Bentley-vel arra, hogy anyaghoz jussunk. Egy ideje már függő vagyok, rosszul viselem, ha nem kapom meg az adagomat és néha ez előfordul. Olyankor a szobámban töltöm az időmet vagy a tornateremben futom a köröket. Próbálom elkerülni az embereket. Nem akarom, hogy pletykáljanak rólam vagy az igazgató fülébe jusson, hogy mit művelünk a haverommal éjszakánként a szobánkban. Vissza se akarok menni anyámhoz Abu Dzabi-ba. Nincs szükségem a nyavajgására, nincs szükségem a bátyám hülyeségeire. Meg aztán, gyakorlatilag egy kéjbarlangot rendeztünk be a szobánkban, aminek roppant örülök. Minden nap más lányok kerülnek az ágyamba. Érzelmek nélkül szexelek, nem ígérek senkinek semmit és ők sem várnak el tőlem semmit.
Egyszer voltam szerelmes, jól meg is szívtam, azóta nem vágyom ilyesfajta érzelemre. Megvagyok nélküle is, kössz szépen.
Drogot és szexet tudok adni, mást nem. Tehát, ha azt akarod, hogy legyek a szőke herceged kék szemmel, aki a naplementében vágtat feléd fehér lován, miközben hajába belekap a tengeri szél, rossz helyen kopogtatsz.
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Davis Maxwell - Sex~drugs~rock'n'roll    2012-04-21, 12:34 pm

Hey, Bad Boy!
Ha anyu tudná hogy mit műveltek ti esténként..De nyugi, tőlem nem fogja megtudni, tartom a szám. Tetszik a karaktered, tényleg egy nem mindennapi személyiséget találtál ki neki. Rossz kisfiú vagy, tudod hogy a drog nem vezet jóra. *Ujját rázza rosszallóan.*
Vissza az elejére Go down
 
Davis Maxwell - Sex~drugs~rock'n'roll
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: